REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Inconștientul care făcea slalom printre mașini a rămas pieton. Video

Inconștientul care făcea slalom printre mașini a rămas pieton. Video

Andreea CONDURACHE 19 aprilie 2024 | 00:00 2915

Șoferul kamikaze care a confundat șoselele din Constanța cu pista de raliuri a rămas pieton pentru 30 de zile. De asemenea, polițiștii rutieri i-au aplicat și o amendă în valoare de 660 de lei.

Inconstientul care facea slalom printre masini a ramas pieton. Video

Bulevardele din Constanța au devenit adevărate piste de raliuri. În cursul zilei de miercuri, 17 aprilie a.c., un autoturism marca Ford a fost surprins, la primele ore ale dimineții, pe bulevardul Aurel Vlaicu, făcând slalom printre mașini. Doar o minune a făcut să nu provoace un accident rutier. În imaginile surprinse de un alt participant la trafic se vede cu teribilistul apasă puternic pedala de accelerație.

Inconstientul care facea slalom printre masini a ramas pieton. Video

După ce imaginile au fost publicate în spațiu public, polițiștii s-au autosesizat și l-au lăsat pe șofer fără permis, aplicându-i și o amendă în valoare de 660 de lei. ,,Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la un conducător auto care ar fi încălcat normele de circulație rutieră, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 18 aprilie a.c., șoferul a fost identificat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră, fiind sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice”, a transmis IPJ Constanța.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai boule sau vită care ești.. sa să dea pe banda 1 ,să se desfășoare circulația în condiții normale..p***tănacul care ai scris ..ala de jos..ptr Cristi. Bai boule,în tarile europene îți dă amenda ptr asta ,dacă mergi pe banda superioara fără motiv...vită incalțată..trebuie sa eliberezi banda obligatoriu, să treci pe bandă inferioară,altfel primești amendă,cretinule. Boii la noi în tara,ca și tine..sau vitele sunt învățate să stea pe banda 2 .să meargă cu 20 ora ca sunt p****i sau inculți sau începători...trecuți de la căruță cu măgar...
8
2
pentru slalomul asta il lasam pe viata fara permis.. asta nu are ce cauta pe strazi cu masina.
3
4
Data viitoare sigur nu o sa mai fie zmeu. Hai cu autobuzul si bicicleta!
4
3
In SUA condusul agresiv se pedepseste mult mai aspru decat la noi si nu este aparat de comentatori retarzi. Regulile sunt facute pentru a fi respectate in tari civilizate. Noi suntem ceva mai inapoiati cu toate cele ce tin de civilizatie,chiar daca avem telefoane bengoase si masini bune. Mentalitatea de smecher si imitator de eroi din filme,adica de infantil prescolar,se mentine pana la varste inaintate. Masina e nu mijloc de locomotie,ci de a te da rotund,bula din Pepsi,gaura de la covrig. Daca circuli normal ,parca nu e bine. Bice la cai,neamule! Ce t****i am devenit noi,majoritatea romanilor! t****i din aceia de acu o suta de ani. Vai de curul nostru .
9
2
Ce tari sunt in c****a caschetarii ! Dar cu mutalaii care se taraie cu 30km pe ora sau imbecilii carora le ia o eternitate sa parcheze ce facem? Nu merita si ei amenzi pentru obstructionarea traficului?
5
7
Da,s-a sesizat,dar pe turnator,nu l-a"sesizat"?o sa zica ca n-are numar dd inmatriculare,nj se vede....si pe banuiala ca este aia cu articolu'nj merge!
4
5
nu a facut nimic exagerat,doar ca trebuia sa semnalizeze,
6
6
Traiasca sifoanele! Bine ca se autosesizeaza, dar cand e vrun accident cu vuctime, trec anii pana se prescriu faptele. Mai e oleaca si se prescrie si fapta lui pascu .
12
4
Ca romanul nu-i niciunul, unde-s doi, te toarna unul!
11
6
in primul rand ma ta are cratima.ca si vito care n are.esti anal fabet.si daca merge pe banda 2 cu viteza maxima legala de ce s ar da la o parte ca sa treci tu?ca ti ai luat troaca dupa ce ai avut toata viata caruta?
12
6
Sunt curios ce au scris in procesul verbal, pentru că din ce știu eu filmarea asta nu poate fi folosita că dovadă în instanță și pv este nul .
14
6
Dar de ce nu se sancționează și boii sau vitele care conduc autoturismele pe banda 2 cu o viteza foarte mica pentru sectorul de drum respectiv,și se face o coloana imensa în spatele lor! Atunci ce sa facă ceilalți participanți la trafic...sa aștepte 5 ore pină se dă boul sau vita pe banda 1 sa-l poți depăși??? Constanta este plina de boii sau vite de genul asta! Și ăștia trebuie sancționați ....identic...ca încurcă traficul. Mergi boule sau vit-o pe banda 1 cum vrei tu de încet.. și atunci nimeni numai face slalom
26
13
Neputinta autoritatilor care au obligatia de a preveni si sanctiona astfel de fapte ne transforma pe noi, cetatenii platitorinde taxe si impozite tocmai pentru ca aceste autoritati sa-si faca datoria, in "turnatori" !!! Astfel, ei isi usureaza sarcinile si ne dau noua impresia ca suntem un fel de "justitiari" ... adica o pacaleala, pentru ca noi, daca tot vrem sa fim "justitiari", ar trebui sa ne cerem drepturile, nu sa ne transformam in turnatori !!!
18
3
si l e p r a care a filmat mergand cu 90, nimic?
18
18
Doar si doar atiit.Pentrat anal nu!.Il ajutam eu cu draga inima.
8
4
mi se pare foarte mica amenda si durata doar o luna.... putea sa dea peste cineva!!!
18
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272