REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INCREDIBIL! De ce a intervenit elicopterul SMURD la Viişoara: un bărbat a fost plătit, după o zi de muncă, cu OTRAVĂ!

INCREDIBIL! De ce a intervenit elicopterul SMURD la Viişoara: un bărbat a fost plătit, după o zi de muncă, cu OTRAVĂ!

Replica API 28 februarie 2018 | 00:01 874

foto cu rol ilustrativ

Bărbatul din Viişoara, preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, pare că a consumat o substanţă toxică. Potrivit unui membru al familiei, o nepoată care a dorit să-şi păstreze anonimatul, în această perioadă, ruda sa lucrează cu ziua prin sat, iar în cursul zilei de duminică, aceasta a muncit la un alt localnic, unde a cărat cocs. „Toată ziua a muncit la cineva din sat. Numai că persoana care l-a solicitat, în loc să îl plătească cu bani, deşi îşi permitea, i-a dat o sticlă de băutură care nici măcar comestibilă nu era. Nu a apucat să bea prea mult, doar câteva înghiţituri a luat şi i s-a făcut rău, a căzut din picioare. A leşinat undeva în mijlocul satului, unde l-a văzut cineva care a anunţat familia. L-au adus în casă şi au sunat la 112. Ambulanţa când a venit, el era în casă, inconştient. Nu reacţiona la stimuli, de aceea a fost chemat elicopterul care l-a dus la Spitalul Judeţean”, ne-a declarat nepoata bărbatului respectiv. Potrivit acesteia, medicii de la spital au confirmat că în sticla respectivă era mai mult decât o simplă băutură alcoolică obişnuită. Se bănuieşte că ar fi vorba despre alcool metilic, o substanţă toxică folosită ca solvent pentru grăsimi, lacuri şi vopseluri. Astfel, au fost prelevate probe din băutura respectivă pentru a fi analizate în laborator. Dacă se confirmă că este vorba despre o substanţă toxică, care a pus în pericol viaţa victimei, cel care l-a „plătit” munca „în natură” s-ar putea alege cu dosar penal.

De precizat că au mai fost cazuri în care unele persoane au consumat băuturi preparate de casă, precum vişinata, preparate din greşeală cu alcool metilic, care este otrăvitor, în loc de alcool etilic, cel din urmă fiind comestibil.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ar merita acel om domnule Daniel Albu?
0
0
Daca iliescu a dat lovitura de stat si a darmat fabricile de aceea am aj asa
4
4
bai kktule tu il faci pe colegul rasist dar nu eziti sa cataloghezi un sat intreg ca fiind tarani de ultima speta, gunoiule ! De-aia au unii ceva cu voi
6
0
Ce ar merita acel om domnule Daniel Albu?
5
0
la viisoara sunt romani din cap pana in picioare , tarani de ultima speta la fel ca tine futute-n gura de rasist
1
11
Asta e ptr canu sint locuri de munca la tara iar primarii dorm pe salarii imense
7
1
vad ca in rindul dobrogenilor avem si oameni care doresc cu tot dinadinsul conflicte interetnice......bravo natiune
7
6
...cu siguranta nu era machedon pentru simplu fapt ca in Viisoara nu locuieste nici in machedon...de data asta nu se potriveste...
8
3
cumva era machedon?
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108