REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INCREDIBIL!!! GAŞCA DE ‘TALIBANI’ DIN CARTIERUL HENRI COANDĂ SFIDEAZĂ ORICE LEGE!

INCREDIBIL!!! GAŞCA DE ‘TALIBANI’ DIN CARTIERUL HENRI COANDĂ SFIDEAZĂ ORICE LEGE!

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 756

Preferă zona Tomis 3: au spart şi sediul SML

Preferă zona Tomis 3: au spart şi sediul SML

Fură, sunt prinşi, arestaţi, iar când scapă se întorc la vechile “îndeletniciri”. Este vorba despre nişte indivizi care locuiesc în cartierul social Henri Coandă şi care au ajuns, până acum, de mai multe ori în atenţia oamenilor legii. Şi tot nu se potolesc. Astfel că, după ce au furat iar din două societăţi comerciale şi au vrut să spargă şi o maşină, au fost prinşi şi arestaţi. Indivizii se numesc Florin Iaşar şi Serhan Ibram. Precizăm că Iaşar este cel care a spart sediul SML din Tomis 3.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat doi tineri, Florin Iaşar şi Serhan Ibram, ambii în vârstă de 18 ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în perioada 2 ianuarie – 9 februarie a.c., tinerii în cauză ar fi sustras din incinta a două societăți comerciale mai multe articole electronice, totodată încercând să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe tineri, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar, la data de 21 februarie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Tinerii au fost escortați și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța

Au spart şi sediul Serviciului de Medicină Legală din Tomis III

Precizăm că tinerii locuiesc pe Aleea Umanităţii din cartierul social Henri Coandă. Florin Iaşar este o mai veche “cunoştinţă” a oamenilor legii, încă de pe vremea când era minor (avea vreo 15 ani). Spre exemplu, la data de 18.06.2015, ora 3.20, când poliţiştii au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că la sediul SML din Tomis III s-a declanşat sistemul de alarmă, iar agenţii au găsit un geam deschis.

Din primele verificări s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un birou, de unde au sustras un laptop, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 cu sprijinul celor de la Secţia 3 i-au identificat pe Florin Iaşar şi Silviu Mustafa, din Constanţa, bănuiţi de comiterea furtului. La scurt timp aceştia au fost depistaţi şi s-a recuperat şi laptopul reclamat ca sustras. În continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, împreună cu Laurenţiu Ibris, de 14 ani, în noaptea de 11 spre 12.06.2015 ar fi sustras un laptop, o tabletă electronică şi o sumă de bani din incinta unei spălătorii auto, prejudiciul în acest caz fiind recuperat în proporţie de 50%.

Au fost arestaţi, după care, pe 14 iulie 2015, au fost trimişi în judecată pentru furt calificat. Între timp, suspecţii au scăpat de după gratii, fiind plasaţi în arest la domiciliu. În plus, unul dintre ei, respectiv Florin Iaşar, chiar a solicitat instanţei acordul de a părăsi imobilul din Constanţa, situat pe aleea Umanităţii, pentru a se prezenta la cursurile de învăţământ organizate de Şcoala Gimnazială nr. 5 Nicolae Iorga Constanţa, cerere ce i-a fost respinsă.

Ulterior, pe 30 septembrie 2015, Silviu Mustafa ajungea, din nou, în arest, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa (Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare ) întrucât, cel mai probabil, fusese, din nou, prins la furat. Pe 21.10.2015, individul scapă iar de după gratii şi este plasat în arest la domiciliu, la decizia magistraţilor Judecătoriei Constanţa.

Chiar cu o zi înainte de termenul programat la Judecătorie, adică pe 6 noiembrie 2015, minorii au dat încă o lovitură. Mai exact, patrula de Ordine Publică a Secţiei 3 i-a surprins în flagrant pe cei trei în timp ce spărgeau un geam pentru a intra într-o piaţă agroalimentară din Constanţa. Prin urmare, aceştia au ajuns din nou în faţa magistraţilor, care le-au sînlocuit măsura arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv. Şi acum, Iaşar a ajuns din nou în arest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe mazare si pe cei ce au pus cart acol dehh unde nu i-ti place tie sa ii pupi in rect mai Unu.zic asa sa fie bine sa nu fie rau japitelor.
1
2
Mazare din partidul PSD pus acest cartier in mijlocul civilizatiei
4
1
Cristiene ,ori esti prost ori esti de al lor!
7
2
FACE.TI UN SALARIU DECENT DE TRAIT SA MUNCEASCA TOATA PUMEA FURA DE NEVOIE NU DE PLACERE SA MUNCESTI PE 1500 DE LEI CA UN CAINE SI OAMENII DIN GUVERN AU MASINI DE SUTE DE MIII DE EURO FURA CU SACII AIA AI VEDETI PE ASTIA CARE FURA UN LAPTOP SARACII CE SUNTETI
0
13
Pe buuuneeee??? Nu se poate!!! Parca cei de acolo erau toti numai unul si unul - oameni ok, campioni etc. Asa se lauda Fagadau ...
7
2
Unde esti tu, Hitler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
0
Ia-i tu acasa la tine daca-i iubesti atat de mult, ma. Multi-culturalule, ne-rasistule, corectule politic. Din cauza unor boi cu gandire de stanga, asa ca tine, care o ard cu corectitudinea politica si le sufla astora in cur s-a ajuns aici. N-aveti si pretentia sa ne aliniem toti cu portofelele larg deschise cand vedem un tigan? Sa lasam garoiul sa se serveasca cu cati bani vrea, ca e oropsit, e discriminat, e "minoritate".
25
0
Astia sunt ciumatii ... negri PSD e floare de ureche fiind rosie dupa mintea galbena a unora
14
0
Caut 10 baieti sa le punem foc in cartier, am auzit ca nu au caldura
15
1
Locuitori constnatei sa multumeasca partidului drag iubit PSD pentru ca au adus toti tigani infractori la un loc .
17
1
Unica metoda de a scapa treptat de acesti nenorociti este castrarea lanastere . A facut piranda un puradel , gata ! Castrare automatasi a ei si a puradelului .Oricum astia au o medie de viata scazuta .In 30-40 ani dispar toti .
16
2
Hai sa nu ne mai plangem de tigani, vinovati sunt cei care nu au fost la vot, datorita indiferentei constantenilor s-a ajuns in situatia asta. Data viitoare iesiti la vot si scapam orasul de molima tiganeasca!
20
1
Tu vorbesti de ura si rasism? Cand vor face tiganii astia macar un lucru bun si util societatii, atunci sa le tii partea. Pana atunci mucles si sictir.
24
1
Faptul ca tiganii raufacatori sar in ochi se datoreaza felului lor oarecum gregar,ei sunt uniti si se ajuta reciproc. Raufacatorii romani majoritari sunt mai rasfirati,mai inclinati la acte infractionale in grupuri foarte mici sau chiar individual, nu sunt mai putini ,cum ar spune unii.Treaba este ca legile sunt extrem de blande,pe de alta parte Justitia de la noi functioneaza prost si intra la puscarie foarte multi nevinovati. Nu avem structuri care sa sprijine cu adevarat populatia cinstita,pasnica,normala la cap.
17
2
Nu este vorba de rasism!Ce este acum in acest cartier din Constanta,va fi curand in toata Romania.Aceasta natie murdarasi lenesa ne va domina.Mare greseala a vechilor politicieni care i-au adus si mare greseala a actualilor politicieni care ii mentin.
18
0
CIORILE TREBUIE STARPITE FARA MILA!!!
27
2
Ciori borate va dau foc la toti, lasa ca vin eu din voiaj
18
3
Astia au un miros specific daca te apropii de iei. Ministerul mediului ar face treaba buna daca i-ar scoate din oras si i-ar obliga sa se spele cu sapun de tara si imbaiati precum oile .
21
1
Faruk Mutalup e o gaina cu muschi care isi baga nevasta la produs
9
1
fuguta fuguta si facetile muie. le va place cu siguranta.
1
10
Ne trebuie un primar cu COJONES in Constanta! O sa vina si vremea cand vom scapa de zdrentele astea!
23
0
BAGATII FRATILOR LA PUSCARIE SAU PUNE-TI PARUL PE EI
19
0
tigani borati - Arbeit macht frei - Arbeit macht frei - Arbeit macht frei
32
0
Cand o sa vin iar la putere o sa ma iubiti. Pana si rusii si americanii care m-au omorat ultima data o sa ma iubeasca si o sa ma roage sa va scap de ciori, maghiari si evrei !
26
2
Ce e incredibil?? Constanta a devenit o adunatura de tigani
34
1
Mutati gunoaiele acestea din oras la periferie!Sau vin alegerile si aveti nevoie de voturi?Ar putea sa iesim mai multi la vot si sa avem ceea ce vrem.Atentie mare!
37
2
Va exista infractiune majora, atat timp cat militienii primesc spaga de la smenari. Iar sefii militiei accepta, ca sa aiba si militienii ce sa duca acasa.
28
3
coabita cu tiganii se inseala amarnic.oricum dupa cum stiu suntem singurul oras cu cartier de tigani in centru din Romania.daca mai stiti vreun ghetou din blocuri noi pe undeva in centrul altor orase spuneti-ne si noua.locul tiganilor de obicei e cat mai departe in zonele limitrofe.Votati psd cu incredere si-n viitor.
34
0
"Faruk Mutalap: aici am avut eu garsoniera cand eram mai mic acum tot mic sunt", "Marcela: ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?"
12
1
gazareaaaaaaaaaaaaa
36
0
Mii de multumiri lui mazariche drogatul si lui fatalau... Si nu in ultimul rand multumiri cretinilor pensionari care voteaza mazariche, fatalau si toata ciuma rosire
41
4
Mazare si-a plantat votantii in Tomis 3 si a plecat in Madagascar. Au speriat tot cartierul la betoane. Si pun pariu ca la urmatoarele alegeri locale, tot PSD ia Primaria Constanta. Atat putem, atat primim
47
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614