REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

INCREDIBIL! Microbuzul care a luat foc în trafic zilele trecute circulă fără probleme pe străzile din Constanța

INCREDIBIL! Microbuzul care a luat foc în trafic zilele trecute circulă fără probleme pe străzile din Constanța

Replica API 31 ianuarie 2017 | 15:00 414

Situație incredibilă la Constanța! Microbuzul care a luat foc în timp ce pasagerii se aflau înghesuiți în mașină a fost repus în circulație a doua zi. Așa reiese din ce povestește Roxana T., tânăra care s-a aflat în maxi-taxiul groazei, care a luat foc pe 27 ianuarie a.c., la ora 6 dimineața.

Microbuzul care a luat foc pe stradă pe 27 ianuarie și-a reluat traseul încă de a doua zi. „Era în trafic azi. Este încă de a doua zi în trafic. Într-un reportaj televizat, când au cerut punctul de vedere la Grup Media Sud, au spus clar că microbuzul a fost repus în trafic”, a punctat Roxana pentru „Replica”. Mai mult, ca să își spele păcatele, reprezentanții au mai declarat că doar 9 persoane se aflau în microbuz, însă Roxana spune că situația nu a stat în felul acesta. „Au spus că au fost doar 9 persoane în microbuz. În mașină erau în jur de 30 de persoane! Nu au fost nouă persoane. Chiar acum în stație, un maxi taxi era plin cu oameni, aceștia fiind în picioare”, a spus Roxana.

De menţionat că numărul de înmatriculare este CT 28 GLU şi este al unui terţ subcontractor al GMS.

UPDATE

La ședința de Consiliu Local, s-au prezentat 6 persoane care au dorit să ia cuvântul cu privire la situația transportului cu maxi-taxiuri. Printre aceștia, s-a numărat și Roxana. S-a votat ca aceștia să nu mai vorbească din motive de timp. Roxana nu a fost mulțumită cu acest lucru. „Eu vreau să iau cuvântul. Nu se poate așa ceva. Trebuie să moară oameni ca să se facă ceva?”, a strigat tânăra în timpul ședinței. La final, cei șase nu au vorbit, însă Roxana a purtat o discuție cu primarul după ședință.

Vezi și

http://www.replicaonline.ro/scandal-la-sedinta-clm-sase-persoane-inscrise-la-cuvant-nu-au-fost-lasate-sa-vorbeasca-306412/

http://www.replicaonline.ro/mesajul-unei-constantence-pentru-patronii-de-maxi-taxi-riscati-vietile-tuturor-306095/

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ne mai place sa exageram....
0
0
Sa nu Mai vorbeasca cineva de firmele de maxitaxi. Toate sunt machidonesti eu incasez. Muscles.
0
0
Pt fraierii care urca in cosciugele de maxi taxi va recomand sa luati orice alt mijloc de transport,oricare altul e mult mai sigur.
2
0
Un leu dai, un leu fac.Pefer siguranta in locul 1 .ui leu.Sa dispara aceste bombe infecte care ucid oameni.
6
0
Sa dispara bombele astea de maxi taxi....sa o belesti ratc ului
7
1
Licente de traseu nu are nimeni la transportul local , primaria a emis avize de traseu pentru numai 2 firme- Grup Media Sud patronata de Babinciuc si Dorada patronata de Gherasim .Acesti 2 jmekeri subanchiraza la firme cu 1-2 microbuze ptr. suma de 200 lei pe zi. Primaria in avizele emise mentionaza ca titularul avizului de traseu nu are voie sa subanchirieze acest drept.Dnl Fagadau stie foarte bine ce se intampla iar barfa satului se spune caci primarul ar fi primit la inceput de an o atentie din partea lui Babinciuc un autoturism nou marca BMW .Il intrebam pe primarel ce culoare are ?
10
1
Pe I.L Caragiale stam dupa GMSuri cu zecile de minute!!!Asta pentru ca lacomul de Babinciuc sa faca bani!
9
1
e pur si move,daca n-a ars de tot,mai trebuia intetit focul,trebuie retinut pentru urmatoarea ocazie
5
1
Dar lincente de traseu au toate masinile ?alea sunt niste bombe pe roti si soferi sunt la fel din cazua programului lucrezi de la 6dimineata pana la 21:00seara pe cartea de munca te trece cu 3-4 ore bani ti da la 2 saptamani ,nu ai timp nici sa iti fac nevoiile te invarti k nebunu si daia sunt accidente daia masinile iau foc daia incurca traficul ,
17
1
Lasa ca e bine cand circulati cu 1 leu ...da vreti si autobuze de 5 stele la 1 leu biletu? Concurenta si ratc vrea sa scoata maxi taxi-urile sa va prosteasca,sa vedem atunci cum o sa fie doar cu ratc
10
11
pai era de asteptat, doar produc bani pentru smecheri. NU VAMAI URCATI IN ELE !! ESINGURA SOLUTIE SA DISPARA!!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272