REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

INCREDIBIL! Un constănțean i-a VANDALIZAT mașina iubitei sale

INCREDIBIL! Un constănțean i-a VANDALIZAT mașina iubitei sale

Replica API 1 februarie 2017 | 15:01 303

Haos pe strada Baba Novac din Constanța! Un bărbat a fost surprins în timp ce vandaliza autoturismul ce îi aparține iubitei sale. Probabil pe fondul unor neînțelegeri, cei doi au decis să-și rezolve probleme în public. Fapt ce a condus la un adevărat "circ"! Oamenii din zonă s-au gândit să alerteze organele abilitate, iar la ora 14.03 un apel la 112 anunța incidentul. Însă, până la sosirea polițiștilor din cadrul Secției 3, protagoniștii dispăruseră. Totuși, oamenii legii efectuează verificări de rutină. Întreaga tevatură a avut loc în zona Restaurantului Rapsodia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am uitat sa pun virgula intre Jepp si Grand, dar ce va fute grija pe voi mai labagiilor de glumele mele ? A fost doar o gluma si atat. aici nu-i forum auto, dar daca tot cunoasteti la masini, Dacia ce este ?
1
1
Sa o fut pe ma-ta murphy.iar ai dovedit ca esti handicapat.
0
0
Mr Murphy vreau doar sa iti zic ca Jeep si Range Rover sunt doua chestii distincte, Jeep-ul fiind o marca de masini care produce SUV-uri companie fondata prin Statele Unite apoi vandute pe la italieni care momentan produce pe la spanioli apoi Range Rover e un model de SUV de prin UK care la un moment dat a fost cumparat de americani care la vandut pe la indieni dar se produce tot in UK marca fiind Land Rover ceva ca la clasa a doua pentru tine Jeep e un brand ca si Land Rover si ei produc diverse modele gen Jeep Wrangler sau Range Rover, noi romanii denumim tot ce inseamna SUV ca fiind "Jeep".
7
4
A facut boschetul de tac-tu o laba si ai aparut tu...auzi Jeep Range Rover...du-te la supt pula pe varianta retardule!
11
4
Nu exista masina numita jeep range rover, bai, taran cocalar ce esti.... a! Fie vorba-ntre mine si ma-ta, loganul nu e dric. Doar tu esti un bivolar.
11
5
N-ati inteles nimic, iubitul dorea sa-i cumpere iubitei un Jeep Range Rover si a decis sa-i faca praf Dacia Logan, care, fie vorba-ntre noi, nu e masina, e un dric !
5
12
Trebuia sa il vandalizeze pe Teodosie Spagoveanu. Un ierarh cretin!!!
9
0
Si-a futut masina poate...
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272