REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Individul care avea rolul de a vinde obiecte furate a scăpat de controlul judiciar

Individul care avea rolul de a vinde obiecte furate a scăpat de controlul judiciar

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 526

Anchetă FINALIZATĂ

Anchetă FINALIZATĂ

Stelică Drăguşin a scăpat de măsura controlului judiciar. Magistraţii Tribunalului Constanţa i-au revocat-o, decizia fiind definitivă. Totodată, Gheorghiu Constantin a fost menţinut în arest. Cei doi au fost trimişi în judecată, alături de alte persoane, pentru furt, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa pe 10.12.2018.

Inculpaţii care mai apar în dosar sunt: Nicu Lupaşcu, Săndel Marian Comşa, Icnur Caraidar şi Nicuşor Florin Negrilă. Amintim că doi indivizi din Cumpăna au ajuns în atenția oamenilor legii, în iunie anul curen, pentru mai multe furturi. Potrivit oamenilor legii, unul dintre suspecți, respectiv Constantin Gheorghiu, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că, în perioada 23 aprilie – 5 iunie a.c., a comis șapte furturi, pe raza municipiului Constanța. Spre exemplu, în noaptea de 27 spre 28 mai, el a acționat pe strada Lacului, în apropiere de parcul Tăbăcărie. De precizat este și faptul că a avut loc o percheziție domiciliară, sâmbătă, 9 iunie a.c., la domiciliul lui Gheorghiu, unde au fost găsite șase biciclete. Numai că, în urma cercetărilor, au ieșit la iveală și alte detalii. Și de această dată este vorba despre imagini surprinse de camerele de supraveghere. Mai exact, Constantin, ”echipat” cu șervețele pe mâini pentru a nu-și lăsa amprentele, a intrat în magazia cofetăriei Sophie de pe strada Dezrobirii nr. 101, și, înarmat cu multă răbdare, a analizat rafturile. Nemulțumit de ceea ce a găsit acolo, s-a retras încetișor pentru a căuta și prin alte încăperi. Menţionăm că bunurile furate erau duse acasă la complicele lui, Stelică Drăgușin, care nu participa la ”acțiune”, dar știa că bunurile provin din furturi și totuși le vindea. Însă, în urma cercetărilor s-a stabilit că au mai participat şi alte persoane, iar faptele sunt mult mai multe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
formata din cretini congenitali de zdrente spagare machidonesti!!!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614