REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INDIVIDUL prins cu COCAINĂ pe A2 este o `VEDETĂ` din CERNAVODĂ

INDIVIDUL prins cu COCAINĂ pe A2 este o `VEDETĂ` din CERNAVODĂ

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 13875

Urmăriri cu pistoale, scandaluri şi chiar moarte de om! Este vorba despre un bărbat din Cernavodă, cu un trecut teribil, care acum a fost prins în timp ce transporta cocaină cu maşina, pe A2! Este vorba despre Marius Marian Piron, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Persoanele agresate de Piron, în 2019

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, la data de 11 septembrie a.c., au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat, în plafonul vehiculului, 47 de grame de cocaină, pe autostrada A2. Totodată, la controlul vehiculului în cauză, polițiștii au găsit o cantitate foarte mică de marijuana. Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit din Germania în vederea vânzării către consumatori. În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Cernavodă, fiind vorba despre Marius Marian Piron. Ulterior, în data de 13 septembrie, a fost arestat preventiv.

Droguri în plafonul maşinii

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, Brigăzii de Poliție Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

Piron, ”vedetă” de Cernavodă

Marius Marian Piron este cunoscut în Cernavodă, mai ales pentru trecutul său infracțional. În 2003, spre exemplu, ar fi omorât un om cu o sabie.

A fost condamnat, a stat 13 ani în închisoare. După ce a fost eliberat, a fost implicat într-un nou scandal. Astfel, în 2017 a fost cercetat pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi distrugere, asupra a două societăţi comerciale. La începutul anului 2019 se afla sub control judiciar într-un alt dosar, fiind implicat într-un nou scandal.

DETALII AICI: SCANDAL în județul Constanța: 'Au intrat peste noi, cu PISTOALE!'

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratii lui aduc masini de la cluj ... va scapa il are pe plesea cu ei ...
1
1
Moldoveanu pistrui a facut sifoneala, sper sa fie luat si el la puscarie ptr ca este un gay pasiv
14
1
Pistrui si cu bufnita au turnat boule. Ca pe ei nu e.a luat la praduiala sa imparta banii a ales sai imparta cu pruia si damian. Baftalea urma sa primeasca si el ceva din marfa
8
1
Alooo dicot sau cum pula mea va spune mai bine spuneti direct cine a dat sifoneala si lasati abureala asta prindeti voi pa dracu daca nu ati avea atatia sifoni
0
5
Urmeaza aidemir si catelu lui mihaita
6
0
Il are nas pe plesea scapa cu 2ani lejer
1
9
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU Ei !!!
4
2
Raducanu razvan fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU Ei !!!
4
0
afara de centralist, functionar public,gunoier si utilitar ce poti face in orasul de la Dunare? Prostitutie, droguri,golanie ,meserii usoare calificare rapida si banoasa!Munca e grea ,si platita prost,locurile bune si banoase se dau politic pe cumetrii si spaga in euroi multi!Nimic nu sa facut pentu tineret in orasul interlopilor de rahat!
6
0
Il are nas pe viorel plesea sigur scapa in arest la domiciliu
4
11
Si daca pozele sunt din 2017 are vreo relevanta, a facut intermitent fasting si a ajuns 6 pack in 2020, te-n pana mea cu umflatu asta cu fata de dovlecel copt.
7
1
POZELE NU AU NICI O LEGATURA SUNT POZE DIN 2017
4
4
De ce vb urat de frati piron sa le sugestii pula
4
31
DUCETIVA 150000 DE ANI LA PUSCARI LA MUNCA GREA SA VA PUNA CA NU AVETI O ZI IN CANPU MUNCI SI VA LAFAITI PE BANI FACUTI DE NEVESTELE VOASTRE PORCILOR NU SUNT SINGURI NU LE MAI AJUNGI CU PRAJINA LA NAS LA NISTE JEGURI CA DACA NU AVEAU FEMEI LA PRODUS ERAU MURITORI DE FOAME LAS COMFISCA TOT SA DOVEDEASCA DE UNDE AU BANI FISCU DOARME CA IN GERMANIA DACA APARI CU O MASINA TREBUIE SA DOVEDESTI DE UNDE AI BANI ASTIA CARE SFIDEAZA OAMENI LEGI 155677800000 DE ANI SA II IA PE TOTI JEGOSI
31
1
Acest criminal, nu este la prima abatere de acest gen... ar trebui luati la puricat si fratii lui!
39
0
Si popa prostu Ciulei zis Pizdel nu iese prin Cernavoda sa nu i se intample ceva la fetita. Te pupa Mire si baietii din Mamaia
12
4
Nici nu poti sa iesi prin oras, plin de borfasi la fiecare colt de strada
25
1
Cernavoda trebuie sa fie declarat oras capitala europeana. Nicaieri pe acel continent nu vei gasi un oras mai infloritor si mai emancipat. Fara cernavoda veata e pustiu. In 2000 am stat 6 luni in cernavoda, si de atunci am realizat ultra potentialul zonei, cand in afara de nevasta primarului, am initiat ritualuri cu aproape toata flora locala, incepand de la 13 ani pana la milf uri. Inca de atunci aceaata capitala europeana isi arata potentialul. Vrem cernavoda sa fie capitala romaniei!! O Cernavoda, O Tempora.
10
4
nicu cea mai mare zdreanta si a trimis femeia la treaba cu copil mic ca nu mai avea bani sa dea cu camata
34
2
astia sunt vedete de carton, daca nu ar avea femeile la produs ar fi cersetori ca nu i duce capul la alte combinatii.... la puscarieeee sa va traga la cur lesinatilor! poate expodeaza centrala sa scapam de cernavoda
26
0
Daca ar fi deranjat sistemul mafiot politico-economic si era si de la PSD,sigur era incarcerat pe multi ani si probabil nici nu scapa viu de acolo. Daca este un om cu adevarat periculos pentru societate nu conteaza asa de mult. Tratat cu blandete,ca un animal agresiv dar totusi protejat de lege mai mult decat oamenii . Suntem terorizati de sute de mii de indivizi periculosi liberi si fericiti,ocrotiti de legile blande.
18
2
Pentru ca putem.Da,putem.
6
10
am o mare nedumerire- cine si in ce conditii poate accede in tagma vedetelor?
7
2
PIRON MADALIN schimba zugravelile si acoperisul vilei anual pentru ca nu mai stie ce sa faca cu banii.Zilnic schimba masinile din parcul auto.Si toate acestea fara o ora de munca.Cele doua piscine interior exterior li s-au schimbat marmura acum cateva saptamani.Zilnic sagetile lui primesc bani prin western union.Ce mai asteapta diicot,diias,transporturi,speciale si alte structuri ale m.a.i ???
47
2
Dar Cernavoda este plina de astfel de idioti !
31
4
J egosu in cauza a stat doar 6 ani la puscarie ptr omor, e normal!? Da ca omorai in usa primeai pe viata
46
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108