REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Individului care a băgat în COMĂ un bărbat, la Hârşova, nu-i place în arest preventiv

Individului care a băgat în COMĂ un bărbat, la Hârşova, nu-i place în arest preventiv

Replica API 9 mai 2020 | 00:00 9441

Sscandalagiului din Hârşova, în vârstă de 20 de ani, nu-i place îna rest! Un conflict ce a avut loc în seara de duminică, 3 mai a.c., în Hârşova, s-a încheiat pentru un tânăr pe patul de spital, în comă, iar pentru un altul la secţia de poliţie. Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit cu bestialitate pe bărbatul de 32 de ani, acesta din urmă căzând la pământ. S-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă. Acesta a fost reţinut, fiind propus spre arestare preventivă în cursul zilei de marţi, după ce l-a lovit, fără motiv, pe bărbatul de 32 de ani. Tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Însă, a contestat joi, 7 mai, măsura, la Tribanulul Constanţa.

Reamintim că Asan Regep, zis Bombe, fratele lui, dar şi şoferul lor, cel din urmă poreclit Lele, se aflau pe strada Tabiei, lângă autoturismul unuia dintre ei, consumând băuturi alcoolice. La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia victima, împreună cu un amic, şi ei aflaţi sub aburii lui Bachus. Tudorel Petre Ganea, de 32 de ani, a intrat în discuţii cu ceilalţi trei, moment în care unul din ei, în vârstă de 20 de ani, Asan Regep, l-a lovit cu piciorul şi pumnul, căzând la pământ. A ajuns în comă la spital, pe Terapie Intensivă.

Citeşte şi

VIDEO! Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE, lăsat în COMĂ în plină stradă

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa fie chinuit , nu i doresc moartea , e prea usora pentru un mizer infometat ca asta si imputit.
0
0
Harsova e plina de "grei" ca el si partea trista este ca, nimeni nu le face nimic. Nici macar politia. S-a ajuns sa iti fie frica sa iesi pe strada de teama lor pentru ca nu au nevoie de motiv sa se ia de lume. Trist ce se intampla acolo si cu siguranta nu se vor schimba lucrurile prea curand. Dar haideti sa nu ne mai plangem de ei si sa ii criticam. Hai la munca! Cineva trebuie sa le plateasca ajutorul social sau ce ajutoare mai primesc stimatii.
2
1
La puscarie cu el. Numai bombardieri avem in ziua de azi. Dar ei mor de foame jeguri ordinare se dau mari smardoi. Ba pe astia i-as trimite la razboi in prima linie. Din pacate legile din tara asta sunt prea blande pentru nemernici astia.
7
0
Pisatu asta nu are o chifla in stomac si se crede bombardier jeg ordinar
11
0
Asteptam cu nerabdare ziua cand o sa va bagam la sapun,tu'va in gura de porumbei carbonizati.
10
1
Te asteptam ,fetita!
10
0
Fetita te fac Bombe cand vei ajunge acolo unde iti este locul. Te astept sa vii. Sa vezi rozeta ca iti va suferii cand vei fi facut posta, mortii matii de jeg.
23
1
toti acesti nenorociti,boschetari...tatuati,vopsiti,pictati,bombardieri,diasporati,vor fi viitorii platitori ai pensiilor din Romania...cu ei trebuie sa ne mandrim dragi romani...de comunismul care a facut o Romanie moderna,toti vorbiti la...trecut,dar numai in scarba... toti care au cladit comunusmul in aceasta tara,au acum o pensie...dar au..asa cum este...sa va vad peste 10-20 de ani,care din tatuatii si puscariasii,vor asigura pensiile batranilor???multumesc...
24
0
Cam are dreptate,pentru ca mai sunt o sumedenie de infractori periculosi lasati in libertate. Si pe urma poate ca e simpatizant al hastag resist,si atunci agresivitatea lui poate fi considerate doar manifestare specifica ,,de dreapta'',ori asta e ceva laudabil . E unul din genul oamenilor considerati pasnici care au facut manifestatii si au fost stropiti cu lacrimogene de jandarmii cei rai,aparatori ai ciumei rosii.
13
4
La sapun cu ei,soda caustica o donez eu!
18
0
as avea nevoie de ajutor la o fabrica...
12
2
Va dati seama ca golanul asta are doar 20 de ani si dupa 2-3 ani de puscarie la eliberare se va spune ca tanarul numai reprezinta un pericol pentru societate el fiind reeducat,adica dupa eliberare asta o sa se apuce de o munca cinstita.Eu nu cred in teoria asta care spune ca puscaria nu este un loc de pedeapsa ci de reeducare a infractorilor, caci anturajul care este in puscarie nu te face mai bun ba dincontra si asta o spun aproate toti cei care au trecut pe acolo.
22
0
pana la puscarie ar merge putin tarait de un cal prin zona frumoasa din imagine. si cand oboseste calu ,intrebat si el ,ce mai face? Ca poate mai vrea o tura......
21
2
umflat cu steroizi si anabolizanti,sa dea bine in cartier
18
1
un boschetar muritoor de foame sa facut smardoi 100 de ani sa stes in puscarie gunoiul asta
29
2
Moama, ce bombardier esuat!
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272