REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Informația care dinamitează cazul de dopaj al Simonei Halep: „Este umilită intenționat!“

Informația care dinamitează cazul de dopaj al Simonei Halep: „Este umilită intenționat!“

A.F. 13 august 2023 | 00:00 1616

Simona Halep se confruntă cu o schimbare semnificativă în cariera sa: începând de săptămâna viitoare, va ieși din top 500 al clasamentului WTA. Cu toate acestea, veștile rele nu se opresc aici.

Informatia care dinamiteaza cazul de dopaj al Simonei Halep: „Este umilita intentionat!“Simona Halep

În așteptarea unui prim verdict în urma procesului desfășurat la Sports Resolutions, Simona Halep nu are permisiunea de a participa la niciun turneu profesionist de tenis la nivel mondial. Drept urmare, jucătoarea noastră în vârstă de 31 de ani înregistrează o cădere rapidă în clasamentul WTA. Odată cu încheierea turneului de la Montreal, care are loc în această săptămână, fostul lider mondial va ieși din top 500 al clasamentului WTA, conform GSP.

Pe lângă aceste aspecte, o scădere abruptă în clasament este previzibilă după încheierea US Open 2023, moment în care Simona Halep va dispărea complet din ierarhie. Practic, ea va fi nevoită să participe în runde de calificare la orice competiție la care se înscrie, cu excepția cazului în care i se acordă un wildcard, chiar și dacă va fi găsită nevinovată.

Întrucât războiul cu ITIA (Asociația Internațională a Tenisului) nu a avut încă un verdict inițial, surse din cercul apropiat al sportivei noastre sugerează că există un sentiment de furie și frustrare în fața vitezei reduse cu care Sports Resolutions tratează acest caz.

„Planul lor pare să fie acesta, să o scoată pe Simona din clasamentul WTA. Pare că vor să o umilească intenționat, e pur și simplu o bătaie de joc pentru un fost lider mondial!”, au declarat surse din anturajul sportivei pentru GSP.

Jucătoarea din Constanța așteaptă de mai bine de 40 de zile un răspuns de la forul care o judecă, în condițiile în care practica spune că verdictul ar fi trebuit să sosească în primele 10 zile după încheierea audierilor și prezentării cazului, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema e ca nu doar Halep, dar si Ciulacu trage pe nas, altfel nu inteleg cum castiga teren asa repede si are atatia votanti !
0
0
Ei planul lu mama mare sa o scoata pe Simona din top 500,ea a fost gasita dopata lucru pe care nu l-a putut contesta cu dovezi nici un avocat de-al ei dupa care s-au gasit falsuri si in pasaportul medical deci eroina a furat in turnee cu alte tenismane,aici este exact daca nu chiar mai grav ca in cazul Sharapovei despre care chiar Simona a spus ca ea nu accepta in nici un caz furtul in sport,caci asta este un sportiv dopat chiar si fara voia lui un hotz,lingai astia care ii iau apararea Simonei poate au uitat de ciclisti Jan Urlich,Neil Amstrong sau Jonson sprinterul ala canadian ca sa dau doar trei nume mult mai mari in sport decat Simona sportivi care dupa ce au fost prinshi dopati nu le-a mai pomenit nimeni din tarile lor numele decat pentru ca sa ii faca hotzi,dar noi romani asha suntem vedem mereu conspitatii de parca toata lumea ar fi cu ochi pe Romania care vezi Doame este buricul pamantului.
2
2
daca n a stiut sa se retraga la timp, ce i mult strica ...lacomia e de vina
2
1
in orice activitate trebuie sa vrei sa vezi ca este interesul tau si dupa aia vine statul.ca sa te recunoasca bun, nici acul nu trebuie sa-ti intre in fund, sa nu dai ocazia, cate foarfeca.
1
1
Dacă nu ar fi avut realizări sportive pe plan internațional, nimeni nu ar fi știut de Simona . Nimeni nu ar fi comentat ( de multe ori răutăcios) la adresa ei si a familiei ei. Paguba financiară ar fi fost a familiei. Acum un tribunal ( așa-zis independent) o tărăgănează, după bunul plac, si termina psihic jucătoarea!!! O rusine de instituție care nu știe cum s-o scalde cu verdictul! De ce? Pentru ca dacă își recunosc vina ca s-au înșelat, vor avea de achitat daune către Simona si sponsori.
2
3
Da este cam asa si pana sa comentati negariv cu oile si erc .sa va ganditi ce am fost in multe domenii si ce suntem.daca ne mai bucuram de niste performante.ele sunt datorita banilor privati( parinti.privati etc) Statul lipseste din ecuatie prin dezinteres la ordin
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515