22.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
22.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Îngrijorare privind starea lui Arșinel! Ce a spus un angajat al azilului unde este internat marele actor

Replica API 15 august 2022 784

Ce se întâmplă cu maestrul Alexandru Arșinel? În vârstă de 83 de ani, legendarul artist se află internat într-un azil, iar starea lui de sănătate este una misterioasă. Afirmațiile unuia dintre angajații centrului creează și mai multă îngrijorare.

Alexandru Arșinel

Îngrijorare privind starea lui Alexandru Arșinel!

Vestea că marele actor a fost internat de către fiul său a surprins pe toată lumea! Alexandru Arșinel se află la un centru specializat de îngrijiri paleative, starea de sănătate a maestrului deteriorându-se grav în ultima vreme.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Au trecut câteva săptămâni de la acel episod, iar de atunci nimeni nu a mai aflat nimic. Îngrijorarea rămâne una foarte reală și serioasă, iar misterul privind starea de sănătate a celebrului artist se amplifică pe zi ce trece.

Un angajat al azilului unde se află Alexadru Arșinel a precizat pentru Cancan nu au voie să dea „acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”. Dacă acest lucru este unul firesc, răspunsul la întrebarea dacă este sau nu în viață maestrul Arșinel a fost unul foarte surprinzător.

Ce spune un angajat al azilului despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

„Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, a declarat angajatul azilui, potrivit sursei citate, scrie click.ro.

Oamenii din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” au precizat că nici ei nu au putut lua legătura cu celebrul actor. Aceștia nu au mai vorbit cu „Arși” de aproximativ două luni.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă pentru Cancan.

Fiul lui Alexandru Arșinel, precizări despre sănătatea marelui actor

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut precizări în ce privește starea de sănătate a actorului.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

o sa ne doara-n..KUR.. daca tov. arsinel da coltul...jegul asa a trait..destul...
1
0
O fi din cauza varstei!?
0
0
Facem cheta sa il putem tine pe stimat la azil?
0
0

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914