REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă în cazul tinerilor săltați de polițiști din curtea Școlii nr. 29

Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă în cazul tinerilor săltați de polițiști din curtea Școlii nr. 29

Replica API 5 octombrie 2020 | 13:36 2408

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la un incident petrecut la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța.

În cursul zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.20 (după cursuri), un grup de tineri a intrat în incinta instituției de învățământ, în curtea școlii. Ca urmare a sesizărilor referitoare la tulburarea ordinii și a liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 2 s-au deplasat la școală și au luat măsurile care s-au impus conform procedurilor instituționale.

Inspectoratul Școlar Județean Constanta analizează incidentul și va declanșa o anchetă.

Liliana IONIȚĂ, A.F.

Citește DETALII AICI: MINORI SĂLTAȚI de POLIȚIȘTI din curtea ȘCOLII 29 din Constanța și DUȘI la SECȚIE

Citește și: Reclamații multiple împotriva MINORILOR ridicați de Poliție din curtea școlii 29 din Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa stea acasa ca e covid la ore nu se duc le facem online ca se imbolnavesc copii in curte nu se mai imbolnavesc nu le mai luati atata aparare
0
0
ce cauta la 20.20 in curtea scolii???raspuns: sa devina olimpici la: etnobotanice,galagie,golanie,destrabalare...scandaluri...asta se numeste OLIMPICII CURULUI..
3
0
Isj sa-si puna directorii pe criterii de competenta nu politic
2
0
Boul asta de inspector are idee de ce scoala nu are gard? Vorbeste el cu Chitac si rezolva. Un bou! Habar nu are de ce e scoala in situatia asta. Taran prost! Sa vada de cacatul de la Kogalniceanu unde pute in scoala. Scroafa de petre ce face?
0
1
daca e copil ce cauta la ora 20.20 in curtea scoli?vin pt destrabalare Sportul nu se face noaptea vi ziua daca vrei sport
3
3
Cat de prost este acest Sorin Mihai? Ce ancheta face el? E politist? Un imbecil. Mai bine sa isi vada de lenesii din ISJ. Un prost mai mare nu gaseau sa il faca inspector? Oare asta mai spune multe prostii?
5
1
ISJ SI PROSTANACUL DE SORIN CACAT ASTA NUUU AU COMPETENTE. NU E TREABA LOR. ISJ NU FACE ORDINE PUBLICA! ACEST IMBECIL SE BAGA IN SEAMA PRIN ZIARE. ESTE ATAT DE PROST INCAT PROVOACA JENA PRIN SCOLI. ACEST IDIOT A FOST NUMIT PE POST DE AMANTUL SOTIEI LUI. AM FOST IN AUGIENTA, PUTE A CEAPA IMPUTITA ACEST NESPALAT PROVENIT DIN SATELE OLTENIEI.
4
1
Ancheta face Politia, ISJ nu face... Citeste mai bune legea ! E o confuzie grava Oare cum ai terminat Dreptul daca nu faci aceasta minima diferenta???? Asta a dat-o de ochii lumii sau ai presei...
5
2
Si gasca, duceti-va
5
1
sa vezi surpriza . Lasa ca se spala
1
5
...mult zgomot pentru nimic...nu este un caz izolat...astfel de evenimente se intampla mai peste tot in oras in curtile scolilor...de gramezile de coji de seminte...chistoace de tigari si peturi de bere ce raman de pe urma lor nu spune nimeni nimic...de tipetele si de zbieretele lor ...de limbajul suburban folosit de acestia...probabil ca parintii sunt suparati ca nu i-au luat pe plozi cu elicopterul si i-au luat cu duba...au explodat televiziunile si toata presa cu aceasta stire...
13
2
De catava vreme, Scoala 29 este in frunte numai la capitolul "asa nu". Este rodul "efortului" conducerii "eminente" a scolii, care este practic depasita de probleme la absolut toate capitolele. Pacat, s-a distrus o scoala de top!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369