REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Inspectoratul Şcolar Judeţean va lua măsuri împotriva bătăușelor de la City! Video

Inspectoratul Şcolar Judeţean va lua măsuri împotriva bătăușelor de la City! Video

Andreea VREJOIU 28 octombrie 2022 | 13:05 3093

În urma imaginilor viralizate cu bătaia dintre cele două eleve, ISJ Constanța a transmis că va analiza situația pentru a stabili măsurile necesare. Vă reamintim că, în cursul serii de joi, 28 octombrie a.c., 2 adolescente s-au păruit în zona City Park. Motivul: un băiat! ISJ Constanța a transmis că va lua măsuri împotriva fetelor.

Sorin Mihai, Inspectorul general al ISJ Constanța, a transmis că va lua măsuri împotriva bătăușelor de la City de îndată ce acestea vor fi identificate.

,,Deoarece incidentul nu a avut loc în perimetrul unităților de învățământ, iar în această perioadă ne aflăm în vacanță școlară, directorii nu ne-au informat cu privire la acest incident. Așteptăm ca organele abilitate să identifice persoanele implicate și să comunice cu unitățile de învățământ, pentru a se putea analiza situația și pentru a se stabili măsurile necesare.”, a transmis Sorin Mihai, Inspectorul general ISJ Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorin Mihai să plece, să vină în fruntea ISJ. Ivan Răzvan Raul! A mai fot inspector, cel mai bun dintre toți. E tânăr, capabil, cult, instruit, dornic de muncă și setos de rezultate, charismatic și modest, harnic și cinstit- să vină Ivan Răzvan Raul!
0
0
Unul dintre multii incompetenti profesionali din judet...si Romania, in general ! Era profesor la M-galia, acum 3 ani, si a a mutat o rocada de clasa 7 si a 8-a, din cursuri de dimineata in dupa amiaza, pentru ca fii-sa, eleva la Galaction M-galia, era prea puturoasa sa se trezeasca dimineata...Yahh...greata , de asa zise 'cadre didactice'...Dealtfel, mediocru spre p*****l, sa-si afizeze CV-ul...pe pariu ca nu o va face?
0
0
Ce idiot! Ce masuri sa iei fraiere??? Ia masuri la tine in ISJ ca e haos! Nu gasesti vreun inspector la program! Du-te frate acasa ca nu ai habar de nimic! Ai distrus tot! Ia-o si pe mioapa cu tine ca si asa se lauda ca face ce vrea cu tine!
2
0
Eu sant intrigat de faptul ca nimeni n-a intervenit sa le desparta...Unde vom ajunge ca si docietate...!?
2
0
Inspectoratul le va beli manusile. Nu au nici un temei legal. Daca nu se depune reclamatie nu se face dosar penal. Singurii care pot intervenii sunt cei de la protectia copilului care au temei legal dar.... Sunt corupti si lenesi si inutili si nu vor face nimic.
5
0
fetele alea nu erau in perimetrul scolii ca sa te trezesti tu sa faci ordine, vrei sa-ti faci reclama ca fiind mare rezolvator, cazul asta nu-i de competenta inspectorului scolar ci a politiei
6
0
E ceva normal
1
0
ACEST PAPAGAL PENELIST ESTE MARIONETA LOREDANEI. PNL SI DEPUTATUL BOURCEANU INSISTA SA FIE TINUT ACEST PROSTANAK LA ISJ. ESTE CEL MAI PROUST DIN EDUCATIA CONSTANTEANA. PNL ARE OAMENI DE VALOARE SI PASTREAZA ACEST INCOMPETENT SEF LA EDUCATIE. ACEST COMENTARIU DESPRE BOIRCEANU SI PNL ESTE INREGISTRAT SI DACA VA FI STRES SE DOVEDESTE SLUGARNICIA REPLICA FATA DE PNL.
6
1
Sorin Mihai este cel mai p***t general din toate timpurile. Ce treaba are el cu bătaia? Poate poliția. Nu mai bine are grijă de salarii de la el din institutie?
11
0
Se bat care sa ajunga la produs, bagam cotorul putin in ele si urla de placere, se bat pentru bastonul minune
6
0
Nu cred ca scoala are ce sa faca, politia insa are ce sa faca, un dosar penal pentru tulburarea linistii publice, sa ramana cu el toata viata fraierele astea.
11
1
ce masuri vei lua? masura la pantofi? fetele erau pe domeniul public si in vacanta... te bagi in seama aiurea! cu profesorul de la dobromir ai zis ca nu ai facut nimic ca nu aveai inregistrari, acum ai de zici ca iei masuri? si cum ramane cu faliboga si cabrancea? ca acolo ai inregistrari
12
0
Suntem curiosi cum va lua ISJ masuri ... elevii erau in vacanta,in afara scolii ! Mai bine ISJ n-ar sari asa rpd la "declaratii" si ar face ceva astfel incat tineri ca aceia si exemplele negative sunt multe sa nu mai ajunga in astfel de situatii !
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614