REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Inspectorii ANAF din Constanţa NU MAI VOR SĂ MEARGĂ ÎN CONTROALE!

Inspectorii ANAF din Constanţa NU MAI VOR SĂ MEARGĂ ÎN CONTROALE!

Replica API 11 august 2017 | 00:00 415

Ameninţă că-şi iau liber de Sfânta Maria!

Ameninţă că-şi iau liber de Sfânta Maria!

Situaţie incredibilă! Direcţia Regională Antifraudă 2 Constanţa anunţă că există o situaţie delicată în cadrul instituţiei. Mai exact, un angajat al ANAF dezvăluie acest lucru, forţat de situaţia plăţilor! Acesta punctează faptul că nu au mai fost efectuate plăţile pentru orele suplimentare efectuate de către inspectorii antifraudă în luna iulie 2017. Vineri, 11 august, inspectorii doresc să meargă în semn de protest în Bucureşti pentru cei 20% din salariu care au fost opriţi în luna martie. Tot în semn de protest, inspectorii Antifraudă nu mai doresc să muncească în weekendul prelungit de Sfânta Maria, deşi sunt anunţate controale de către conducere împreună cu alte instituţii ale statului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si i-am prins cu...hai ma ca 90% din ,,patronii,,de Romania umbla cu evaziunea brat la brat...de-aia ne ,,merge asa bine,,Pe timpul lui Ceausescu,se fura,dar nu in halul asta si se si producea-respectiv se muncea.acum fiecare tarabagiu vrea lux in cel mai scurt timp,adica banditism si japca si mafie care se propaga.pana cand se baga astia din u.e peste noi cu taxe si impozite,atunci sa vedem,cate ,,afaceri,,vor mai genera profituri astronomice?
2
2
Afaceri mari, afaceri mici , legea e lege pentru toti. Dar multi se pare ca nu au capacitatea sa inteleaga asta . Sau se prefac doar , pentru ca celor care 'mai calca' stramb nu le place evident , sa fie controlati . Inspectorii ANAF nu fac legea , o aplica doar! Cand votati fiti mai atenti , votati pe cine va promite ca va lasa sa nu dati nimic la stat ! Poate asa se duce dracului odata tara asta frumoasa , dar locuita din pacate.
4
1
Militia cernavoda o persoana importanta si am si o vila in primaverii din cta si o inchiriez.Te pomenesti ca trebuie sa platesc la fraierii de la anaf?.
2
2
Spaga este prea mica si nu putem sa ne ocupam de afacerile cinstite din Vama Veche si alte statiuni.......
1
5
Prosteala, manipulare, aveti grija, in perioada asta vor fi controale MAXIME!!! E zvon sa credeti voi altceva, ei vin sa va bubuie. Pregatiti spaga!
8
5
Multi dintre inspectorasii astia stiu doar sa faca Z-etul la casa de marcat si sa perchezitioneze vanzatoarele la buzunare. Habar n-au sa descifreze un bilant contabil, sunt originari din regiunea Vay del Mamma Lorr ! Si mai nou au inceput sa bage si botu la spaga!
12
8
Sub uniforma sunt niste... nu pot fi numiti oameni. Cand dai buzna si te legi de toate rahaturile dai amenzi ca nu se tin niruri in bucatarie suspenzi activitati pentru 5 lei etc... nu va itrebati cine a facut din tara asta o hazna? Cum sa te respect cand eu platesc taxe sunt la limita supravietuirii iar tu ma strangi cu usa sa-ti mai dau pe motivul ca nu sunteti in stare sa faceti ordine in vami sa va luati la tranta cu marii evazionisti. De ce alergati dupa toti buticarii? Nu e mai simplu sa starpiti nenorocirea in vami? Educatia se face cu bata dar da cu ea in cel ce evazioneaza!
16
9
Felicitari postacilor care inca vad in ANAF un dusman si nu au capacitatea sa vada mai mult decat haznaua in care isi duc traiul. Oamenii aia au salarii de 2000 si ceva de lei, cat salariul unui sofer la primarie, sunt date publice DOMNILOR...cititi, informati-va si-apoi HULITI, dar in cunostinta de cauza! In spatele uniformei sunt oameni, care, la fel ca si tine, vor sa traiasca decent si sa-si faca treaba cu demnitate!
20
11
Smenari ...
6
15
Hai la munca! Imbracati uniforma puneti-va cascheta dati drumul la girofar si fuguta printre tarabe pleduri si chiloti. Sa nu scape unul netaxat! Ce mama dracu! Fiti vigilenti statul are nevoie de bani pentru pensii speciale salarii babane ceva maruntis pentru buzunarele politicienilor si de o gogoase pentru voi. Hai iesiti la omor mai sunt cateva zile si gata cu vara asta! Ce sa-i faci ba nenicule serviciu dracu... unde-i lege nu-i tocmeala... Vedeti ca umbla niste babe cu leustean prin piata tomis 3... ioc casa de marcat... pe ele pe mama lor!
16
9
NUMAI machedoni corupti sunt la ANAF, MAI CORUPTI DECAT RUBEDENIILE LOR DE FARSELOTI SI CIPANI PE CARE II CONTROLEAZA ,pardon pe cei mentionati nici macar nu-i controleaza.
31
13
La munca parazitilor
12
11
Bai ,, ochi de sticla " , bai ,, harduri goale " , nu va e rusine parazitilor ? Vreti mai mult ? Bai paraziti cu pretentii , voi m ai lipseati cu proteste dupa politisti , profesori , administratie , toti puturosii si spagarii paraziti ce fac viata un cosmar. Uuuuuoooooo !
16
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272