REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

INSPECTORII de MUNCĂ MERG la TREABĂ cu MAȘINI 'casate'

INSPECTORII de MUNCĂ MERG la TREABĂ cu MAȘINI 'casate'

Replica API 22 iulie 2020 | 10:32 1701

Inspectorii ITM sunt nevoiți ca zilnic să își pună viața în pericol, din pricina mașinilor din dotare, vechi de peste 15-16 ani. În acest sens, aceștia au declarat faptul că își doresc autovehicule mai noi, mai bune care să le confere siguranța de care au nevoie în cadrul muncii.

Un autoturism a devenit o necesitate pentru oamenii din ziua de astăzi, fie că vorbim despre mașini personale ori cele de serviciu. Ele trebuie să respecte criteriile și dorințele celui care o conduce. Dar ce te faci când acestea sunt vechi și abia mai pornesc? Ei bine, suferi și stai cu teama că te va lăsa la un moment dat în drum. Într-o astfel de situație se află și o parte din personalul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța care este nevoit să circule cu mașini cu o vechime de 16-17 ani.

Inspectoratul Teritorial de Muncă

„Ne-am dori autoturisme mai noi”

Inspectorii ITM Constanța sunt supărați pe faptul că autoturismele din parcul auto sunt vechi și nu le mai pot satisface nevoile acestora. „Da, sunt vechi și nu prea ne mai putem face treaba cu ele. Ne-am dori și noi autoturisme mai noi, mai bune, pe care să le putem folosi în deplasări fără a mai sta cu grijă” au precizat reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța.

8 mașini și vechi sunt toate

Conform reprezentanților ITM Constanța, în parcul auto deținut de inspectorat sunt doar 8 autoturisme, după cum urmează: o Dacie Solenza din anul 2003, două Dacia Logan fabricate în anul 2004, un Mercedes benz și două Dacii Logan fabricate în anul 2007 și o Dacia Logan fabricată în anul 2008, acesta fiind cel mai nou autoturism deținut de Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va cumpere OPELuri!
0
0
Nenorocite, mergeti cu masinile voastre, spagarilor. Daca faci sesuzare, vin, isi iau spaguta si la revedere. Tu tot asa prost ramai
4
1
Puneti mana de la mana si din spagile primite platiti rata la o masina.
5
2
de lux pe strazi.oamenii circula cu masini vechi,scutere,FIAT care e masina lor si se mandresc cu marca respectiva,autoritatile folosesc alfa-romeo si lancia,deci se poate circula si cu masini modeste.N-am vazut italian sa se dea mare cu masina dar sa fie rupt in cur de foame.Se pare ca la noi e o specie aparte de kokalar aparuta dupa 1989.ITM vrea masini noi pai sa facem keta sa le luam saracii de ei.
4
1
Daca masina a fost bine intretinuta in toti anii aceia ,prezinta siguranta mai mare decat o masina de cinci ani ,,forjata'' de tembeli ghertoi care uzeaza masinile mult inainte de vreme. In SUA si Marea Britanie chiar exista un cult al masinilor vechi,sunt oameni care se mandresc cu masini cu multi ani in spate dar bine intretinute. Adevarul e altul,se preseaza pe romani sa cumpere Daciile ,se sileste cumva prin toate mijloacele romanimea sa fie piata de desfacere controlata,nu independenta ca in capitalismul sanatos. OK,ce e rabla,nu circula,insa ce e bun,de ce sa nu lasi sa mearga?
2
1
daca te duci si faci sesizare la itm,vin in control si iti dau si numele ca sa le dea patronul pizza
4
0
ba inspecori Itm,cind o sa fva faceti macar 5%din treaba ptr care sinteti platiti regeste? in mangalia toate circiumile ,mai ales lavrion,maritimo,etc,au condici duble.Ptr salariul minim chelnerii muncesc 8..12ore,neplatite,fara simbete,duminic,sarbatori legale.La toamna o sa se inchida si li se dau papucii fara sa li se plateasca o zi. Nu pot reclama caci sint dati afara. voi va bucurati de o pizza moca ptr sclavia oamenilor !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272