REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Institutul Cantacuzino a lansat un nou produs, care se administrează în perioadele cu infecții respiratorii. Unde poate fi găsit

Institutul Cantacuzino a lansat un nou produs, care se administrează în perioadele cu infecții respiratorii. Unde poate fi găsit

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 1393

Institutul Cantacuzino a lansat luni pe piață imunomodulatorul Orostim-HV, un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunțat că Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, potrivit Mediafax, citat de digi24.ro.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica nu se va gasi !
0
0
Felicitari medicilor militari.
0
0
Decat vaccinuri de afara cu preturi de peste 20 de euro la poarta fabricii si statul sa faca buzunarul mare altora,mai bine produse ieftine si bune din tara.Dar sa nu le scumpeasca de la o luna la alta ca paracetamolul sa nu le mai cumparam,ca ne lipsim, vedem si diferenta la calitatea medicamentelor ca sunt proaste cele romanesti si nu respecta retetele de fabricare,la creme etc.Alte metode de vanzare pentru a cumpara si noi acest produs exista?
1
0
Felicitari !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367