REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Întâlnire cu reprezentanții Distrigaz; au fost aplicate sancțiuni:'Realizarea branșamentelor în maxim 60 de zile'

Întâlnire cu reprezentanții Distrigaz; au fost aplicate sancțiuni:'Realizarea branșamentelor în maxim 60 de zile'

Replica API 2 august 2019 | 00:58 281

Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au avut, zilele trecute o întâlnire cu reprezentantii Distrigaz, unde au abordat două probleme majore:

1. Întârzierile realizării branșamentelor. Cele datorate constructorilor, dar și cele datorate altor entități (primării, furnizori de alte utilităși etc)

2. Incidentele din Agigea, datorate prezentei apei in reteaua de gaze, motiv al blocarii fluxului, in perioada de iarna.

”Am convenit cu aceștia ca, în cel mai scurt timp, să ne prezinte lista cu întârzieri, să căutăm soluții imediate și să pregătim serios sezonul rece! Iarna câr și vara sanie! Nu ne mai dorim incidente cu lipsa căldurii! Deja am pus în vedere realizarea branșamentelor în maxim 60 de zile, pentru cele identificate cu întârzieri nejustificate. Am întocmit procese verbale de constarare a contravenției, am sancționat cu avertisment și am stabilit ca măsură realizarea brașamentelor în maxim 2 luni”, au spus reprezentanții CJPC.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare? Daca le da amenda mai mare sa nu isi mai bata joc de populatie.
1
0
ce sanctiune? avertisment? vrajeala de doi lei. amenda sa plateasca bani ca sa nu si permita bataia de joc.
2
0
n-oi fi idiot sa ma debransez de la RADET, unde stau fara grija exploziei, si am tot confortul fara balamucul cu distrugerea apartamentului pentru modificarea instalatiei si obtinerea de tot soiul de acte. ti-ai draq cu cacaturile voastre de centrale.
2
7
Eu am 1 an si 7 luni de cand astept bransamentul la gaz, cei de la Distrigaz mint mereu ca sunt gata avizele de 1 an incoace, si sa aflu acu 2 luni, k dosarul a fost dat unei firme fantoma Aviprod, pt a se ocupa de acte, iar de la aceasta firma nimeni nu raspunde la telefon
5
0
Eu am asteptat un an si doua luni. Si mai stateam daca nu me descurcam cu hotii de la AVIPROD. Cine a dat hotilor estia exclusivitate nu stiu. Hotii de la CONGAZ nici macar nu se sinchisec sa raspunda. O tara vanduta strainilor
8
0
Figuri cu gaze, un nou mod de a distruge blocurile
5
3
In orasul Constanta cu teava de gaz la 2 pasi de poarta se asteapta 2 ani.
16
0
In localitatea Poiana asteptam de 5 luni sa fim bransati la reteaua de gaze
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212