REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Interlop din clanul Spanionul, pus să muncească la Primărie sau la Delfinariu

Interlop din clanul Spanionul, pus să muncească la Primărie sau la Delfinariu

Replica API 19 august 2022 | 00:00 2817

Vicențiu Alexandru Dobruș, zis Țiți, o persoană cu legături în lumea interlopă – după cum o descriu anchetatorii (clanul Spaniolul), a fost condamnat pe fond, de către Tribunalul Constanța, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. Acesta a primit 3 ani cu suspendare și pus să presteze, pe parcursul termenului de încercare, o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanța.

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 18 august, s-au pronunțat în dosarul de trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat. Vicențiu Alexandru Dobruș a fost condamnat la 3 ani cu suspendare și pus să presteze, pe parcursul termenului de încercare, o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanța. În același dosar au fost condamnați și Valentin Ovidiu Cocan, Radu Alexandru Preda, Daniel Laso Teglas, Claudiu Toader, Virgil Alexanru Scurtu, Marian Pererva, Dragoș Hanu, Nicușor Bogdan Georgescu, Vicențiu Alexandru Dobruș, Nicoleta-Ionela Postelnicu și Marian Marius Culețu, Sevilem Damian și Filis Culețu. Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, se va judeca apelul.

Amintim că polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri, în 2018. Au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute. ”În perioada 21-22 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 56 de percheziții, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc (cannabis)”, potrivit anchetatorilor.

Citește mai multe detalii despre Vicențiu Alexandru Dobruș aici: Un interlop din clanul Spaniolul ar putea fi condamnat pentru grup infracțional ... specializat în droguri!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai cum sa iti iei suspendare pt faptele astea... Esti un praduitor bai gunoiule! Ai bagat lumea la puscarie..
1
0
Pedeapsa simbolica fata de gravitatea faptei. De parca ar fi condus matol si nu ar fi facut victime. Ma rog,la urma urmei ce stim noi? Poate grupurile infractionale organizate nu sunt chiar asa de nasoale pentru societatea de azi.
1
0
a dat pe binga prietenii lui i a sifonat pe toti hahahha prieteni lui saracul asta atentie ca urmeaza arestari titi sifonul titi sifonul cum va explicati ca garda cum aresteaa cate un sifon dinasta hop peste cateva zile mai cad altii de ochii lumii normal si titi sifonul a facut intelegere cu garda ca sa judecatorii sa fie indulgenti exemple de sifoni sunt destui ...toti cad la puscarie numai unii nu cad capii ca aia controleaza zonele si fac plata catre unde trebuie
1
0
Iar si-a sifonat porcul asta toate cunostintele.
2
0
Interlopul din parcarea Vivo, un dolofan rupt de foame. Are insa si o parte buna, in scurtele sale absente, isi imparte prietena cu oricine doreste.
2
0
Numiti cu atata usurinta interlop pe un rupt in cur, care abia de are dupa ce bea apa. Nu e de ajuns sa ai doua cefe si trei gusi, pentru a te incadra in categoria interlopilor.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367