REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Interlopi din clanul Chira, implicați în scandalul cu macete din clubul Breeze

Interlopi din clanul Chira, implicați în scandalul cu macete din clubul Breeze

Replica API 26 mai 2022 | 10:51 17161

Oamenii legii au declanșat cercetările în urma scandalului cu macete din clubul Breeze, unde victimă a fost Bogdan Mocanu, fostu concurent la Puterea Dragostei și cântăreț. Și, chiar dacă acesta nu a depus plângere, oamenii legii au continuat ancheta și au efectuat percheziții. Două persoane au fost deja reținute, a treia nefiind, momentan găsită. Este vorba de Victor Barbu, un temut cuțitar, cunoscut pentru conflictele cu clanul Duduianu, Costel Argint și Cristian Rafael Chira, din clanul Chira, care încă nu a fost depistat.

Clanul Chira

Cei trei sunt cercetați pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Mai exact, la data de 14.05 2022, în jurul orei 3.15, în timp ce se aflau în clubul Breeze din stațiunea Mamaia, având asupra lor mai multe obiecte înțepătoare – tăietoare tip sabie, au tulburat ordinea și liniștea publică prin purtarea și expunerea acestor obiecte în incinta localului.

Cum Bogdan Mocanu nu a depus plângere, momentan nu se efectuează cercetări și pe acest palier.

Clanul Chira

Membru al clanului Chira

Potrivit informațiilor noastre, Cristian Rafel Chira este parte din clanul Chira din capitală, condus de Aurel. Membrii au fost vizați în mai multe dosare penale și ”vizitați” de mascați de mai multe ori. Spre exemplu, în 2021, gruparea alcătuită din Aurel Chira (lider), Cristian Rafael Chira, Robert Chira, Albert Chira, Laurenţiu Ionuţ Chira, Jan Mihai şi Florin Valentin Gheorghe era suspectată că ar fi folosit violenţa, încercând să câştige supremaţia în mediul infracţional din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, cu mențiunea că Aurel este o persoană cunoscută şi respectată în lumea interlopă din Bucureşti şi Călăraşi. Printre altele, gruparea se ocupă cu camăta și este cercetată în mai multe dosare. Faptele de violență nu lipsesc din peisaj, cei care nu își mai permiteau să restituie sumele de bani împrumutate fiind terorizați, blocați în trafic, amenințați, bătuți.

Citește și Un alt scandalagiu din dosarul lui Bogdan Mocanu, prins când voia să fugă din țară; a fost reținut

Imagini de la percheziții

Cuțitar din București

Victor Barbu este și el un cunoscut al lumii interlope și este cercetat acum în stare de recidivă postcondamnatorie. Potrivit informațiilor noastre, ar fi fost în conflict cu membrii ai clanului Duduianu și chiar l-ar fi agresat pe unul dintre ei, fiind vorba de fratele lui Emi Pian.

Obiectele ridicate la percheziții

Percheziții sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, la data de 25 mai, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Video de la percheziții:

În urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Doi bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind vorba de Victor Barbu și Costel Argint.

Citește și: Percheziții în dosarul în care Bogdan Mocanu a fost atacat cu macetele în Mamaia! Video

Imagini de la scandalul din Breeze

Scandalul cu macete din Breeze

Reamintim că, în dimineața de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Citește și: Imagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video

Video de la scandalul din Breeze:

Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani (Bogdan Mocanu – n.r.), moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment.

Bogdan Mocanu cu brațul rănit

Așa cum este precizat mai sus, victima scandalului este Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei şi actual cântăreţ. Potrivit informaţiilor noastre, el susţine că a intrat în Breeze pentru a-şi saluta nişte prietene şi că ele erau la masă cu alţi bărbaţi, care s-au enervat şi l-au atacat. Cântăreţul susţine că agresorii trebuie să plătească pentru că l-ar fi putut omorî, întrucât au încercat să-l lovească şi în zona gâtului.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Victor barbu este unul din asasini plătiți sa meargă in Malta sa omoare 3 băieți dacă poliția își face treaba sigur nu mai se ajungea unde sa ajuns acum ….are atătea crime și tentative de crime la activ Victor barbu și jhon englezu !nu știu cum au putut intra in Malta todica Liviu Ștefan traficant de droguri care a fost si el in Malta ….si ceilalți asasini care au fost in Malta o mică greșeală naște greșeli enorme poliția romană cât toate polițiile din lume va imploram noi cetățeni care muncim sa ne creștem copii fiți mai severi cu acești interlopi …..
0
0
Asa va trebuie daca mergeti in jegul ala de club!
0
0
Munca silnica pe viata, la ocna cu ei.
1
0
premieze cu 200E pe ci0ara de la Puterea Dragostei si asa se-nchide dosarul de la Politie!
0
0
cunoscut cutitar ,cunioscut interlop si de ce sunt liberi si de ce nu putrezesc in puscarie ? prea mult nas le dati la umflatii astia .
4
0
Niste c***i bashite cu arfe de smecheri!
1
0
Bai da de clanul muncitorilor, clanul electricienilor, clanul sahistilor..nu ziceti nimic?
3
0
aloo politiaaa. lasati-i sa se omoare intre ei, scapam si noi de ei de pe strazi, si de platit pentru ei ca sa-i hraniti in inchisoare
2
0
De ce se intampla doar in Breeze ?
2
0
niste tzigani boratzi cu totzii uitatzi ce mecle de cimpanzei au
3
0
Fomisti si tot fomisti
2
0
Habar n-au sa manance cu furculita dar se taie cu macete?!
2
0
clubul boratilor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108