REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un alt scandalagiu din dosarul lui Bogdan Mocanu, prins când voia să fugă din țară; a fost reținut

Un alt scandalagiu din dosarul lui Bogdan Mocanu, prins când voia să fugă din țară; a fost reținut

Replica API 27 mai 2022 | 10:53 3886

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat un al treilea bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Cristian Rafael Chira, din clanul Chira.

Membru al clanului Chira

Potrivit informațiilor noastre, Cristian Rafel Chira este parte din clanul Chira din capitală, condus de Aurel. Membrii au fost vizați în mai multe dosare penale și ”vizitați” de mascați de mai multe ori. Spre exemplu, în 2021, gruparea alcătuită din Aurel Chira (lider), Cristian Rafael Chira, Robert Chira, Albert Chira, Laurenţiu Ionuţ Chira, Jan Mihai şi Florin Valentin Gheorghe era suspectată că ar fi folosit violenţa, încercând să câştige supremaţia în mediul infracţional din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, cu mențiunea că Aurel este o persoană cunoscută şi respectată în lumea interlopă din Bucureşti şi Călăraşi. Printre altele, gruparea se ocupă cu camăta și este cercetată în mai multe dosare. Faptele de violență nu lipsesc din peisaj, cei care nu își mai permiteau să restituie sumele de bani împrumutate fiind terorizați, blocați în trafic, amenințați, bătuți.

Acesta a fost depistat, în după amiaza zilei de 26 mai, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind condus la sediul Poliției stațiunii Mamaia, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Vineri, 27 mai, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Reamintim faptul că, la data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, fiind descoperite mai multe arme albe.

2 bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citește și Percheziții în dosarul în care Bogdan Mocanu a fost atacat cu macetele în Mamaia! Video

Interlopi din clanul Chira, implicați în scandalul cu macete din clubul Breeze

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa crape toate ciorile astea borate...smecheri pacaliti
1
0
Te taiam ca la ghilotina deabia scapasi carpit si cusut
1
0
bai nene ... urata kioara jur
0
0
da voi credeti ca mai merge cu intimidari deastea? va duceti la puscarie la prima palma ca oricum aveti si cozi si iesiti batrani din puscarii
0
0
test test test
0
0
Alexandru Celestin proxenetul ridica case
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108