REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Interlopii de pe promenada din Costinești și-au dat întâlnire în pușcărie

Interlopii de pe promenada din Costinești și-au dat întâlnire în pușcărie

Virgil STOIAN 30 octombrie 2022 | 00:00 3552

Tatu Marius a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, Caddy Nicolae Tatu a primit 7 ani și 10 luni iar Răzvan Mario Petrea a primit măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța, pe 20 septembrie 2022 și nu este definitivă, apelul urmând să se judece pe 8 decembrie 2022. Cei trei sunt acuzați că , aflându-se pe promenada din Costinești, au agresat doi jandarmi aflați în timpul liber, iar apoi, plecând în urmărirea celor doi jandarmi au intâlnit un agent de pază pe care l-au înjunghiat cu un cuțit.

Caddy Nicolae Tatu


Potrivit rechizitoriului, în timp jandarmii se deplasau pe promenadă, în apropiere a apărut un grup format din 3 bărbați, împreună cu o persoană de sex feminin şi, fără niciun motiv, la instigarea persoanei de sex femiminin, cei trei bărbați au început să-i agreseze pe cei doi jandarmi. Martorul a putut să-i descrie pe cei trei și anume că, doi dintre ei purtau barbă, iar despre unul dintre aceştia susţine că a scos un obiect tăietor-înţepător, probabil cuţit şi cu acesta a lovit-o pe una dintre victime. În continuare, cei trei agresori au continuat să-i lovească cu pumnii si picioarele, motiv pentru care cei doi jandarmi au fugit, fiind urmaţi de cei trei inculpaţi. Unul dintre jandarmi a alergat mai repede, iar în urma sa cealaltă victimă a fost lovită cu un cuțit în zona lombară, de către Caddy Nicolae Tatu, fapt ce a determinat căderea lui la sol și chiar și așa, acesta a fost în continuare lovit cu pumnii de doi dintre inculpați. Ulterior acestor manifestări agresive, cei trei inculpaţi şi-au continuat deplasarea prin staţiunea Costineşti și au agresat un grup de tineri rămaşi neidentificaţi, unde, în zonă, se afla şi cea de-a treia victimă, ce era angajat în funcţia de inspector de securitate și supraveghea inclusiv zona unde au ajuns și cei trei inculpați. Pentru că acesta le-a stricat distracția, Caddy Nicolae Tatu l-a înjunghiat de trei ori.


La individualizarea instanța a avut în vedere natura infracțiunilor comise care sunt infracțiuni privind ordinea și liniștea publică, dar și  infractiuni de violență, doar intervenția medicală rapidă au salvat viața acestuia, a modului conjugat în care au actionat inculpații, care fără un motiv clar, au lovit persoane necunoscute cu care aparent nu aveau nimic, doar au invocat drept motiv, rostirea unor cuvinte rasiste ce îi vizau, însa se poate susține că, de fapt, singura lor vina a fost aceea că le-a iesit în cale, în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunteți singurii care nu au primit acel vestit card de voucher in aceeași situație sunt foarte multe persoane
0
0
Va dati seama ce politisti fricosi avem daca si urecheatul ala cu fata aia speriata de parca l-ar fi vazut pe dracu este numit interlop.
6
1
Daca si kktul asta cu fata de saltea pisata e interlop sau vreun smecher...ce sa mai zic jandarmii aia cacaciosi
4
2
Pai la asa pedepse, normal ca or sa continue sa faca pe bombardierii. In 2 ani ies pentru buna purtare, si or sa fie eroi.
6
0
Să l pună pe ăla urecheat cu nume de model de Volkswagen în celulă cu șmecheri adevărați, gen Clămparu, Pasaris, etc. Sigur o să i iasă bășinile din cap.
5
0
Justiție de căcat, scuzați expresia, pentru furtul unui baton de salam 2 ani pentru tentativă de omor 1 si7 luni iar celălalt 7 ani, dăi frate 20 de ani să se învețe minte, să nu mai poarte cuțit la ei, auzi interlopi cutitari, iar cei 2 jandarmi de cacao, erau șmecheri când băteau pe 10 august demonstranții pașnici
8
4
Din cauza poliției din costinesti și primarului care ai tine în brațe
4
1
Daca soarecele ala oparit din poza e interlop, replica e ziar de kkt. Oricum este de kkt.
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212