REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Interlopii din Constanța s-au DEZLĂNȚUIT într-o cafenea din Vivo!

Interlopii din Constanța s-au DEZLĂNȚUIT într-o cafenea din Vivo!

Replica API 24 decembrie 2018 | 00:53 3952

Bătaie ca-n filme într-o cafenea din Vivo! Mai mulți interlopi s-au luat la bătaie în Bourbon Cafe!

Scandalagiii nu au mai ținut cont de nimic din jurul lor, așa că au început să-și care pumni și picioare. Toată scena, sub privirile îngrozite ale celor prezenți în cafenea, familii cu copii, unii dintre aceștia, bebeluși. Agresorul este Sorin Cătălin R., zis “Crocodilu”, din Tomis Nord. Oamenii legii spun că bătaia a pornit pe fondul unui conflict mai vechi.

O seară liniștită în familie, la o cafea și un suc, s-a transformat sâmbătă seara, la ora 17.15, pentru mai mulți constănțeni într-una de coșmar. Asta după ce mai mulți indivizi, vreo șapte la număr, au declanșat un scandal imens. ”S-au luat la bătaie în cafenea. A fost mai ceva ca-n filme. Au aruncat cu scaunele... Copilul meu s-a speriat foarte tare, a început să plângă. Unul dintre scandalagii a lovit un căruț în care se afla un bebeluș, încercând să fugă. S-a răsturnat cu tot cu copil”, a declarat, pentru Replica, unul dintre martori. Acesta a mai spus că, din discuțiile scandalagiilor, a reieșit că mărul discordiei ar fi fost o femeie. ”Totul a pornit de la o femeie. Aceasta se afla cu un individ la masă. Unul dintre interlopi, zis Crocodilu, din Tomis Nord, voia să o ia pe această femeie, iar tipul care era cu ea s-a opus. De aici tot scandalul. Victima a fugit din bar, după care, ceilalți au ieșit după el afară”, a mai spus martorul.

Scena a continuat și în parcarea centrului comercial, unde scandalagiii și-au chemat întăriri. Cei care au luat parte la scenele terifiante spun că paznicii centrului comercial nu au intervenit, ba, din contră, au fugit, cel mai probabil de frică să nu o încaseze și ei. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției 2.

Precizăm că indivizii s-au întâlnit în urmă cu 10 zile la City Park, acolo unde au avut o altercație verbală. Sâmbătă, aceleași personaje s-au întâlnit în Vivo, unde și-au reluat disputa, numai că, de data aceasta, s-a lăsat cu loviri și alte violențe. Agresorul a chemat și întăriri. Victima este I.B., un bărbat de 34 de ani, din Murfatlar.

Potrivit oamenilor legii, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a vrut să rămână pentru investigații suplimentare. Și nici nu a vrut să depună plângere.”Deși părțile implicate nu colaborează cu poliția, replica noastră va fi una legală, dar și fermă. Nu vom manifesta toleranță la astfel de fapte în spațiul public”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța. Poliția a deschis pe numele scandalagiilor dosar penal pentru tulburarea liniștii publice.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Croco e regele
0
0
Nu dela o fata sau luat
1
1
Ai dracu interlopi , acum Toti care fac putina sala isi baga femeia la Produs .. sunt interlopi
8
1
Bravo Croco !!! Poate asa reusim sa starpim orasu asta de bahnite infecte. Astia care mai comentati si voi va convine cand nu maraie ciorile astea poate asa mai stau si ciorile la locul lor. sa le puna viza la intrare in Constanta.
9
1
Bravo lor ca au dat omor la bahnite.Crocodilu nu este tigan...m..e la ciori
7
1
De femeia e lucru dracului. Spun si eu asa. Daca purta burca nu se mai ciondaneau. Sau ma rog poate o vesta cu tnt un kalasnicov sau un agu in turbanele manelistilor. Vor psdisti arme. Datile bre.
3
1
Acasti cetateni exemplari carora voi le spuneti intelropi sunt ca noi,cei ce lupta pentru o Romanie cum vrem noi. Ei sunt parte importanta a tarii,nu jandarmii care dau cu gaze in copii veniti la plimbare cu ocazia demonstratiilor pasnice. Jos ciuma rosie si desfiintati jandarmeria si politia! Traiasca USR,PNL,Iohannis si noi! Interlopii sunt de fapt romani adevarati,nu voi,boii ciumei rosii!
4
3
De ce nu-i lasati sa se toace intre ei.Asa procedau americanii. Dupa care venea politia si-i aduna de pe jos.Astia au asigurari medicale?Aud ca e un mare destept care vrea desfiintarea Jandarmeriei.
3
4
Cu cat devin mai neputinciosi politisti , cu atat mai mult acesti nespalati devin mai tupeiisti . Sa puna tunu pe acesti nespalati pentru ca au devenit foarte obraznici .
5
0
Nu era doar o femeie era nevasta lu Faruk Mutalap El baga la pacanele si pa ea o da la produs sa sa aiba el banii de pacanele sarakul.
20
1
Nu le a iesit nota deaia s au batut
3
1
pt interlopii astia de carton care va dati zmeii ca va calaresc altii nevestele . . . ce baieti sunteti ca luati toate tarfele de neveste ? ele sunt mai smechere ca voi pacat ca ganditi cu capul de jos . . ! ! cam trei sferturi sunteti asa ! ! ! nu mai dati nume si alte chestii ca sunteti niste mizerii . . tarfele sunt mai smechere si mai haladite ca voi !
12
0
Saceanu e viu
6
3
Suntem toti Palas Chiliei Grivitei Anadol Ateliere Soveja sarim toti pentru tine facem Tudorascu
2
9
Nu s-a inteles la plata pt prostituata, cat de prost sa fi sa te bati in mall....
10
1
Astia-s de-aia descreierati si cu turturi la gaoz.De analfabetism nu mai scriu.
12
1
Nu-i mai umflati atat pe tigani astia desculti ! De unde PLM sunt astia interlopi ? Bah ciorapi flausati!
18
1
De unde atata interlopi? Toti sunt niste tigani jegosi si ordinari! Pt ce ii tot ridicati in slavi ca sunt interlopi? Niste oligofreni cu 4 clase! In puscatie cu ei si pusi sa mai faca un canal sa le iasa din cap aerele...
40
1
Nu era nevastasa lu crocodilu ca ei ii place pula numai a lui nu
16
1
Acum 100 de ani erau batuti cu biciul. Acum isi dau aere. Auzi la astia "interlopi". Ciori borate...
32
1
De cacao si cu nume!Judecata scrie voi!
7
1
Bwahahahaha
4
2
Tu te ai semnat cu MP pe asa zisa victima cu IB dar ia ti dat numele la asa zisul agresor conplet plus porecla .. ceva nu pare in regula, nu i cunosc pe nici unul nu mi pasa situatia probabil la batut pentru un bagaj care a fugit sa se pescareasca pt asa zisa victima..
8
4
Cum dati voi numele pe ziar fara acordul celor implicati ?!?!? Poate se va face plangele la Agentie si o sa va torpileze aia de o sa va inchida!
4
25
Io sug lu boca tata munceste in germania mia luat eos ANX si imi plac pulile cu bile. Ma gasiti pe facebook anamaria anita Alino ma pis pe tine
10
7
pai astia sunt interlopi ma? interlopii sunt aia care ei nu fac nimic le vin bani din cap si trimit sagetile sa le faca treaba.Nu oparitii astia jegosi care nu au 50 de lei pe ei.
23
3
faceti le malluri la tarani in toate comunele si limitati le accesul in Constanta . orasul e suprasaturat de persoane fara educatie . democratie balcanica
17
2
Auzi interlopi in Constanta, adica cioroi " borati " si jegosi.
32
1
asa i am invatat eu
8
9
Nu se inteleg pe banii prostituatelor!
7
0
dc nu ai chemato pe sora ta care doarme dintr un pumn bagsme as pukan voi de parci
9
6
Drogurile sunt de la Druga Bogdan
20
1
Aliniati si impscati la zid. Fara mila. Nu e nici cea mai mica pierdere.
30
1
E un papagal. Nu-l ia nimeni in seama.
15
4
Unde.i fraierul de dancu care .l lauda cu cateva zile in urma la emisiumea lu' muistu de munteani pe marele militian "filip" ca a scapat constanta de interlopi. Muie la toti.
28
6
Cioara turcaleta , va umflati doar in grup ,
25
9
Lammubca futu-va altarul si krisna mamilor voastre de sclavi din mama in fiu. Daca nu erau zdrenrele de turci cu pasalacul lor de beliti, v-au adus ca sa le sapati wc-urile... nu ajungeati voi aici, tigani jegosi!!!
34
2
Nu calca nimeni in maritimo, va iau giturile coaie
8
36
Sa-i dam la muie si lui croco si la toti fomistii astia.
25
7
vreau video. Astept cu popcornul langa mine. Hai Crocodilu'
22
5
isi trimit nevestele la produs astia sunt interlopi?
43
2
Sunt ciprian fiisu si sa luat o belita mare de mine ,mi-a intrat direct in cur !
23
1
Baga-mi-as pula in mortii lor de ciorbi borate care se cred mari smecheri, futu-va-n gura sa va fut
46
4
Fmm de ciori borate
37
1
I.B fiind? Dc nu se spune numele complet?
26
1
Asta este inceputul hegemoniei anti-lege a presedistilor...Trebuie sa ne luam sabii si pistoale sa ne autoaparam...Politia lui Dancu nu poate si nu vrea...
40
9
Pesti obositi le Ghiortaie matele cand le fug femeile
54
0
Politia DOARME ca si JANDARMERIA
45
7
Crocodilu e baiat calumea, nu e tigan cum credeti. Doar ca e iute la manie. Nu prea judeca la rece, actioneaza cum ii vine la moment .
14
56
Intelop zis crocodilul
26
9
Niste cocalari obositi!
60
0
constantenii astia se mai bat si ei ,sa vada daca mai sunt pe pamant saracia naste monstrii!
34
1
Interlopi.. Hai ca am ras si azi!
57
2
bagati la sapun , firar mama lor a dracu de ciori !si scursuri !
68
4
La puscarie cu toti semi-interlopii nespalati din Constanta!
71
4
pt tarfe se bat
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108