REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.6° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Intervenție a trupelor SAS la Cernavodă, în urma unui scandal cu pistoale

Intervenție a trupelor SAS la Cernavodă, în urma unui scandal cu pistoale

Virgil STOIAN 27 septembrie 2023 | 15:39 3553

Scandal cu pistoale la Cernavodă. Două femei și un bărbat au fost agresați fizic de doi indivizi înarmați. Urmare a incidentului, luptătorii SAS au efectuat percheziții la doi suspecți, unde au găsit, printre altele, și un pistol deținut ilegal.

Interventie a trupelor  SAS la Cernavoda, in urma unui scandal cu pistoale

La data de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu. La data de 21 septembrie a.c., cei doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 37 de ani, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate, din orașul Cernavodă, și ar fi agresat fizic două femei și un bărbat.

Interventie a trupelor  SAS la Cernavoda, in urma unui scandal cu pistoale

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, o armă de foc neletală, supusă autorizării, precum și un încărcător și 3 cartușe neletale. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că arma ar fi fost deținută ilegal. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru nenea..GIBILU ION..asa este...in piata faleza din CERNAVODA, este un boschetar sef, pe nume...FLOREA EMIL...un golan si un betiv notoriu...ce pandeste el oare in acel butic??? si cine este in spatele lui de-l protejaza???
5
0
Cum ai putut face atâta avere sa nu ai o zi de munca magraonule chelios?.Cine te susține din politia r*mână de când vinzi mașini ciordite și măsluite la kilometri?.Cine se face că nu te vede din justiția r*mână când tu ai câteva fete la produs?.
8
0
Mă doare la salamus am spatele asigurat când aduc mașini ciordite din EU,le fac buzele la spălătoria prietenului meu Claudiu apoi le trimit la Constanța sa le aranjeze kilometri.Am doua vile in valoare de cate 2 milioane de euro fara sa am o zi de munca.Una este pe strada Ovidiu iar cealaltă pe strada Eremia Grigorescu.Cu spălătoria le iau doar ochii la fraieri că am munca.Traiasca drogurile,fetițele care produc pentru mine și prietenii mei sus puși adică politia și justiția din Ro la care eu decartez lunar.
14
0
Ciulei de …. sa ma iei.
2
3
Pe piron madalin si lefterica daniel care au femei la produs si vind droguri si vind masini furate nu ii mai vedeti?
13
0
vorbiti de CERNAVODA??? este raiul tuturor celor care stiu sa traiasca..dar fara sa munceasca..zilnic in PIATA FALEZA...este transportat un boschetar,care are un ..mini butic in piata..zilnic sta si ...asteapta..oare ce???tigari de fontrabanda???ierburi cu efect benefic???o persoana are menirea sa-l plimbe zilnic..stiti cine???ghici??? si asta nu-i nimic...
15
0
Felicitări
5
0
Tânărul din imagine a fost primul bărbat dezvirginat de un măgărus
6
0
stim l trupele..sas, e la uk.si sunt de elita , nu k astea de la noi,.la romanika, la noi se chiama alt fel dar oricum stirea dvs e de doi lei
3
3
Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
18
3
Poza este veche , ăla este bulangiul de Glonț , acum se arde in dos pe o doza !
7
1
sa le dea cu executare si sa ii futa in c*r ceilalti detinuti pe boschetarii astia
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407