REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Întrevedere Anca Dragu - ambasadorul Israelului: S-a convenit intensificarea relaţiilor de cooperare

Întrevedere Anca Dragu - ambasadorul Israelului: S-a convenit intensificarea relaţiilor de cooperare

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:00 1264

Cooperarea în plan parlamentar, în domeniul energetic, inteligenţei artificiale şi în domeniul cercetării-dezvoltării au constituit, joi, teme ale dialogului dintre preşedintele Senatului, Anca Dragu şi ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga.

Sursa foto: Anca Dragu/Facebook.com

Potrivit unui comunicat al Senatului, Anca Dragu l-a primit pe David Saranga într-o vizită de prezentare, în cadrul căreia a fost convenită, printre altele, intensificarea relaţiilor de cooperare între Senatul României şi Knesset, scrie Agerpres.

Totodată, a fost reînnoită invitaţia ca preşedintele Senatului să viziteze Israelul, ulterior alegerilor parlamentare din această ţară.

"Părţile au subliniat importanţa intensificării relaţiilor de cooperare în domeniul energetic, cu accent pe utilizarea de energie verde şi necesitatea digitalizării sectorului energetic. A fost, totodată, apreciată importanţa cooperării bilaterale în domeniile inteligenţă artificială şi cercetare-dezvoltare şi pe identificarea mijloacelor prin care aceasta se poate intensifica", se arată în comunicat.

Anca Dragu a subliniat importanţa conştientizării fenomenelor declanşate de antisemitism, xenofobie şi rasism, "pentru a lupta împotriva acestui flagel cu o voce comună".

"Demnitarul român a dorit să felicite autorităţile israeliene cu privire la modul în care acestea combat efectele pandemiei de CVOID-19, precum şi succesul campaniei de vaccinare din Israel. De asemenea, domnul ambasador a apreciat progresul autorităţilor române în campania de vaccinare, în ciuda deficienţelor existente în sistemul medical", se mai menţionează în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ce vor? Cetatenie!...
1
0
scroafa asta grasa de la USR le mai da cate ceva pe de a moaca ca doar ei sunt antiromanii si anticrestinii din politica romaneasca
1
0
ce mai vor jidanii,ca ne-au luat si apa pura din aqviferul prebalcanic
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212