REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Investiţiile consilierului PSD Mihăilescu, BLOCATE de primărie până după ALEGERI

Investiţiile consilierului PSD Mihăilescu, BLOCATE de primărie până după ALEGERI

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:30 2247

Nu i-a mai surâs norocul! Recent, consilierul local PSD, Cristian Mihăilescu, a primit undă verde de la Primăria Municipiului Constanța pentru desființarea unui imobil de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr 325 C, zona Campus. Politicianul a mers din nou la primărie, Direcția de Urbanism, pentru a primi aviz în vederea desfășurării investiției, vorbim despre un bloc cu 6 etaje și două subsoluri, locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter și organizare de șantier.

Numai că, nu a mai avut același noroc. Are interdicția de a construi, întrucât imobilul se află în două zone de reglementare. Investiția intenționa să o deruleze prin firma sa Franc Estate Development, pe bulevardul Aurel Vlaicu 325 D.

Nici pe A.D.Xenopol nu are voie să construiască

De același refuz s-a lovit și după ce a solicitat eliberarea certificatului de urbanism pentru ”construire imobil S+P+Supantă+6E - locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter și organizare de șantier, pe strada A.D. Xenopol.

Citește și:

CUM are grijă CARACATIȚA din PRIMĂRIA Constanța de AFACERILE consilierului local PSD, Mihăilescu

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi astia de la Replica meritati numai pumni in gura! Scrieti doar de foame poate poate va arunca si baietii astia un os de ros!
0
0
Saracul, cred ca nu a mai dat spaga de i au pus astia bete in roate...
0
0
Pai ce ma eu am dat banu ca sa fiu pe pozitie eligibila si sa ajung cine sunt acum pentru ca sa muncesc pentru voi saraciilor,nu ma eu trebuie sa imi recuperez investitia cu profit.
0
1
De asta este si consilier!! Sa.si faca treaba, sa traga sforile, caci activitate in folosul comunitatii, zero barat!!! Toata ziua este la urbanism, la arhitectul sef, sa.si rezolve problemele lui!!
9
1
incredibil ! nu plecati pt ca nu stiti ce pierdeti
0
2
Trebuie betonat tot orasul, inclusiv parcul Tabacarie, chiar si lacul asanat si bagate blocuri, fmm de handicapati, in loc sa extindeti orasul catre periferii voi inghesuiti totul.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614