REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei

Iohannis: Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei

Replica API 11 august 2018 | 03:17 445

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă intervenţia Jandarmeriei la mitingul din Piaţa Victoriei. Deşi afirmă că violenţa nu este acceptabilă, preşedintele cere socoteală ministrului Carmen Dan.

"Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!", scrie Iohannis pe Facebook, comform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt ca nu erau toalete , ne-am pisat pe botul ma-tii ! .....ea a crezut ca sunt tunurile cu apa si se racoreste ! te-am vazut la tv , porti ochelari , muistule !
1
0
NOI nu condamnam: dimpotriva !
2
0
Hotul de case a vrut destabilizare prin viloenta dar a luat-o in gura si el si familia lui. Un dulap plin de cacat care inca gandeste cine a provocat Colectivul. El sau SRI ?
4
2
Ma pis cu bolta pe tot ce zice asta.
4
2
Santajat de servici si americani
4
2
Iar vrei sa ti dau muianu...si sa te lauzi ca sperma mea are gust de fragi.De labagii asistati ca tine are nevoie nemtalul.Ia o in gura fraiere coclit care lingi mesele prin europa.SUGE O FRUMOS !.
5
2
Bogat din Romania!SINGURUL CU 6 CASE!
6
1
ce-ar fi sa va dau eu la toti cei care postati impotriva corectitudinii niste muie cu cacatul mamelor voastre ! Da mamiticile voastre alea curvoaie care sug pulile pesedeilor pe sub birouri. Bagami-asi toata pula in capul vostru de anafabeti ordinari !!! Multa muie pesede, muie dragnea !!!
3
8
president...al ultima panarama escroaca de 6 case si copii praduiti...ghinion ia o in gura !.
11
3
Ce bine era daca Romania avea un presedinte....
10
4
Nu te mai da conectat la viata politica,toata ziua in concediu,pe munte,la Sibiu.Nu sunt PSD-ist
12
5
Atata timp cat neamtu e la Cotroceni nu o sa avem liniste in tara.Procedeaza exact ca Hitler care cu camasile brune a reusit prin violenta sa ajunga la putere si dupa aceea, se cunoaste rezultatu.
13
9
Daca dezordinea se petreceau in fata la la Cotroceni, dl. asta ar fi avut acelasi discurs?Regreta ca nu s-a patruns la Guvern?
11
6
Pai sa-i dea lui Iohannis inregistrarile din piata,ca sa aiba timp un an sa inteleaga ce vede. Jandarmii nu au intervenit,ci efectiv s-au apparat si au apparat un perimetru. Lucrul a fost facut cu multa timiditate in comparative cu modul de actiune din alte tari democratice care zice-se ca ar fi ideal pentru noi. Niste derbedei au fost violenti si ce trebuiau sa faca jandarmii,sa le dea cafea si sa-i invite sa distruga tot ce era prin zona? Pocrii au stricat ce voiau sa faca oamenii din diaspora,multi neinformati sau de buna credinta,prinsi la mijloc intre rahatii hastagisti.
14
8
esti raspunzator , tu ai dat semnale in acest sens . Criminalule , asa ai spus si la colectiv , ca a trebuit sa moara oameni .....ca sa te salveze pe tine .
17
6
Mizeriile comuniste trebuie sa raspunda penal.Nu se poate sa-ti asmuti cainii pe proprii copii.Asta a facut ciuma asta comunista,si-au chemat copii acasa si dupa ce a a inchis portile a pus cainii si pulanele pe ei. RUSINE JIGODII COMUNISTE SI VOUA SI CELOR CE VA SUSTIN!
6
16
pe tine sa te condamne propria constiinta pentru mizeriile care le-ai facut acestui popor.
14
5
CAP DE MARTOAGA PROASTA.... ..
12
3
Se vede clar cine a adus protestatarii! Iar lui Traian de la 23.57 ii spun ca este un bou si mai este si chior ca nu vede realitatea visand la ciuma rosie!
9
4
Cine pwla mea esti tu ca sa judeci pe unul si pe altul? Vezi de saracia ta pizdo. Dragnea e un smecher, PSD-ul o forta, si o sa demonstreze asta. Cersiti pe-afara si ziceti ca mergeti la munca....Proxenetii fac trafic de carne vie prin Europa si vin acum sa protesteze. Pizda fricoasa esti tu, sclavule. E greu sa-ti mai revii. Adevarul este ca dupa nivelul de cultura si civilizatie din Romania n-am ce pretentii sa am de la un retard.
11
11
cand te duci la un protest,nu injuri jandarmii,nu te duci sa te bati cu nimeni din jurul tau,protestezi pasnic si civilizat,acele animale care se numesc protestatari si care te ataca cu orice si chiar iti pun viata in pericol ,te rigam ia-i tu acasa si ai grija de asemenea specimene .
23
6
ciolanis demisia!
23
6
ba tata,lasa-ne in durerea noastra si dute cu tot cu ciolos si soroos sii cu cine plm mai vrei cu rezid si etc! cum a fost brutala interventia jandarmilor?!?! cu ce a gresiit ministru de iinterne sa-si dea demisia?!ppenibilule!
19
7
sa ma pish cu bolta pe toti penelistii si useristii pwlii mai ales pe bubos si ciolanis care vor neaparat puterea. Javrele alea care au sarit pe femeia jandarm sa faca puscarie pana crapa fwtu-va in gura de tefelisti!
23
8
Si noi o condamnam pe ma-ta. Bagami-ash pwla-n ma-ta de sclav. Mars
20
5
Daca veneau protestarii adusi cu japca jandarmii ii pazeau . Sa nu fuga! Asa ciuma rosie a monopolizat jandarmeria.
12
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108