REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iohannis, mesaj de Paşte şi Florii: Puterea credinţei ne dă speranţa că în curând vom putea fi împreună din nou

Iohannis, mesaj de Paşte şi Florii: Puterea credinţei ne dă speranţa că în curând vom putea fi împreună din nou

Replica API 13 aprilie 2020 | 00:00 1127

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paşte pentru cei care sărbătoresc Învierea în această noapte, dar şi pentru comunitatea ortodoxă, care celebrează Floriile, şi a vorbit despre speranţa "de a fi împreună din nou".

"Credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă şi grijă faţă de semeni. Chiar dacă aceste sfinte sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte şi ne dă speranţa că în curând vom putea fi împreună din nou", a afirmat şeful statului, potrivit Agerpres.

În acelaşi mesaj, el a numit Floriile "sărbătoarea smereniei şi iubirii".

"Vreau să transmit cele mai călduroase urări şi credincioşilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi cultelor neo-protestante care celebrează în această duminică Floriile - sărbătoarea smereniei şi iubirii", a spus preşedintele.

De asemenea, Klaus Iohannis a vorbit şi despre provocările din prezent, privind epidemia cu noul coronavirus.

"Dragi români, fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare şi puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare", a afirmat şeful statului, care la finalul mesajului a transmis "Cristos a înviat!" în limbile română, germană şi maghiară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara sa vreau imi vine in minte un pasaj din Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi. Scriitorul CP, participant in primul razboi arata cum sasii se aratau binevoitori cu trupele romanesti, iar apoi le deconspirau pozitiile armatei germane, care le decima. Orice asociere cu persoana de fata este exclusa, mintea mea a luat o razna!
4
0
mai bine ca tine nu te intelege nimeni nici macar bibi netaniahu in fata caruia ai cedat toate resursele romanacii ,asa ca cel mai e sa-ti citesti singur cuvantarile de pe prompter,iohanus jidanus fiul lui iuda iscariotul,muie penele,muie iohanis
3
0
ca un bun credincios va ofer un Miel cadoo sa il luati prin gura tu si sica cel mai prost prim ministru betiv sef someur
4
0
Bine ca recunosti, ca nu ai acum, nici o treaba cu noi.
3
0
Primul si cel mai mare credincios este chiar diavolul. El care l-a tradat pe Dumnezeu si a fost trimis ca ,,presedinte al tuturor dracilor'' avand ,,guvernul lui'' propriou in iad,are si adepti. Important este nu doar sa crezi,ci si sa fii de partea pozitiva,sa te comporti crestineste. Credinta oarba fara actiune clara in directia aleasa e degeaba,e ca si painea lasata sa mucegaiasca pe raft. Asadar,credem dar nu suntem de partea celui rau,ca Iohannis.Pardon,unii sunt invers,e liberul arbitru.
2
0
du-te-n plm cu tot cu carmen , profesor de fizica idiot
7
1
cel mai bun mesaj ar fi DEMISIA
12
2
in aceste momente ar tb sa fim impreuna mai mult ca oricand,..nu dupa
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272