REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iohannis: PSD a produs cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace

Iohannis: PSD a produs cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:03 403

Prezent la Constanţa, la Reuninea Regională a Organizațiilor PNL

Prezent la Constanţa, la Reuninea Regională a Organizațiilor PNL

Klaus Iohannis, prezent la Constanţa, la Reuninea Regională a Organizațiilor PNL, a transmis liberalilor că au oameni pregătiţi să intre la guvernare şi a lansat un atac dur la adresa actualului Guvern PSD. "Dragi liberali, bine ați venit! Sunt bucuros că am ocazia să ne reîntâlnim si că împreuna cu mine se află o bună parte din conducerea PNL. PNL este acum, prin votul romanilor, cel mai important partid din România. Este o recunoaștere și o imensă responsabilitate. Mă aflu astăzi aici pentru că PNL înțelege nevoia unui nou început pentru România. Vă felicit că ați câștigat alegerile, ați ajuns la rezultat pentru că v-ați mobilizat și ați dat oamenilor semnale că pot avea încredere în voi. Aveți oameni pregătiți să intre la guvernare, să guverneze mult mai bine, mult mai mult timp pentru cetățeni. Dar drumul e abia la început și e extrem de important să nu pierdeți ce ați câștigat pe 26 mai. Acest lucru se numește încredere. Cultivaţi-o", a spus Iohannis.

"PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace. Școli nesigure și nefuncționale, nu s-a făcut nimic pentru copii, investițiile sunt descurajate, nu avem asigurat nici măcar transportul public care să facă legătura dintre orașe și comune. PSD nu a mai avut timp să guverneze și pentru oameni. Au făcut legi care să submineze instituțiile menite să protejeze cetățeanul. Au pus la vârf oameni fără competențe, dar cu recomandare de la partidul PSD. În acești ani grei de luptă cu PSD mi-am folosit toate pârghiile pentru o bloca legi care are fi fost catastrofale. Votul de la referendum arată că românii sancționează pe pesediști și că acordă încredere celor cărora i-au apărat de guvernarea toxică: voi şi cu mine. PSD rămâne un pericol pentru România" a mai spus Iohannis.

"În toți acești ani am reușit să oprim multe erori, dar PSD nu a învățat nimic. A pierdut majoritatea în Parlament, le e frică să meargă să ia votul de validare. Am fost nevoit să refuz de 3 ori remanierea cerută cu obrăznicie. România nu va progresa în stil pesedist. Există oameni pregătiți care îi pot conduce pe români, pe mulți dintre ei, îi văd în această sală. Avem obligația să învingem decisiv acest adversar. Avem soluții. Îndepărtarea PSD se produce prin vot, printr-o prezență constantă la urne. Începem împreună drumul către alegeri și sunt convins de un lucru: prezidențialele, localele o să le câștigăm împreună. Nu va fi o luptă ușoară, dar cred în capacitatea voastră de a-i convinge pe români să vă dea votul de încredere", a completat Iohannis, care se află în plină pre-campanie electorală.

M.P.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/baie-de-multime-presedintele-klaus-iohannis-prezent-la-constanta-402870/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma baiatule daca vrei fapte atunci ar fi trebuit sa stii ca cei care au puterea executiva in Romania conf.constitutiei sunt guvernanti ei inpart bani tari cat vor si cui vor si daca dupa un abuz sau altul le-a zis cineva ceva ei au raspuns:ciocu mic mai pentru ca noi suntem cei mandatati de popor,sau cand Johanis s-a opus unor abuzuri au spus ca presedintele saboteaza buna guvernare P.S.D.-- A.L.D.E.
0
0
Stai sa vezi ce guvernare vom avea cu Orban, Rares Bogdan, Florin Cacatzu, Gorghiu, Floriiiin Salam Calinescu si toata adunatura de basisti. Sigur o sa fie foarte bine pentru ei. De la muie PSD sa vedeti ce muie ne dau astia la toti. Stim foarte bine cum este cu ardeleni la guvernare, dezastru.
6
0
Un mare idiot santajabil, ipocrit, hot, corupt, mincinos, retard mintal si sterp.
7
2
Nene. Esti la putere de atatia ani? Ce ai facut pt Romania? Ne-am saturat de sloganuri si balci. Ne-am desteptat, am inceput sa vedem si sa auzim . Romanii s-au saturat de voi . Doar voi si iasi voi . Alte sloganuri, dar tot voi.
9
2
si se mancara intre ei o viata,vorba aceia ...grea e mostenirea de care nu o s a scapati oricum!
4
1
Din pacate neamtu si PNL vor castiga. Nu vin vremuri prea bune oricum. Din cauza prostilor si coruptilor din PSD vin iarasi baietii astia care cred ca sunt "de dreapta".
11
4
Ordonanta 113 nu il avantajana pe domnul 7 case ????
10
2
Romani daca vreti sa mai traiti 5 ani de chin si frica votati adunatura asta de idioti in frunte cu dulapul plimbaret si betivanul fruntas al tarii
17
4
Intre doua ascensiuni montane sau o vizita prin Florida v-ati exercitat mandatul nu de mediator, asa cum o cer prerogativele, ci mai degraba cu parcimonie spre o formatiune politica.Aceasta nu reprezinta toti romanii, dar institutia Presedintelui,da. Sper sa nu votam ca in vestita Duminica a orbului .
17
5
Ba gogule romani nu au votat doar F.S N ci au incercat si cu taranisti si liberali dar degeaba dupa au votat noul F.S.N.rebotezat din nou teapa dupa l-a votat pe BASE si PDLul lui apoi din nou F.S.N rebotezat.E adevarat ca dupa ce au incercat si cu alti s-au intors mereu la urmasi P.C.R.ului dar tot adevarat e ca pana acum toti care au avut puterea au folosito pentru ei ca persoane fizice fara sa faca puscarie,decat prea putin raportat la jaful pe care l-au facut.Deci nu romani care au votat sunt vinovati ci excroci care ajunsi la putere s-au pus pe furat tara.
14
0
Am invatat multe de la base sifonul securitati si vreau sa ii copiez toate nerealizarile mele aruncand pe pesede.Pesedeul este vinovat de tot ce se intampla in Roumania.Am aranjat cu Trump sa le dau gazele sa fiu sluga credincioasa cu Merkel sa preiau migrantii numai sa mai frec pula inca 5 ani de zile.Dragi romani va recomand ca va fi paine si miere in Romania dupa inca 20 de ani de cuplu Base and johannis.Va astept cu drag la vot...MUIE SA LUATI LA BOT !!!
19
7
Dezastru direct proportional cu anii in care au stat la guvernare; logic, dar multiplicat si cu complicitatea celorlalte partide care au stat in divanul ad-hoc doar pentru figuratie sau animatie cum vreti s-o luati.Asa ca vorbim de culpa comuna in dezastru.Iar pentru reconstructie e nevoie de cel putin un secol.
12
1
dictatura Iohanista aici se va ajunge!!
16
8
PSD sunt niste javre care inconstient duc Romania spre distrugere. In loc sa ne bucuram ca nu am ajuns ca Coreea de Nord datorita comunistilor si sa invatam din ca au patit alte tari precum Venezuela, fostii comunisti fura in continuate.
12
19
la Trei Coceni nu la Cotroceni !
16
6
in mod normal alogenul asta nu depaseste 5 la suta la alegeri.
16
10
Pe noi ne intereseaza mult mai mult Primarul! El ar trebui sa fie liderul cetatii! Din pacate pentru PNL nu au o astfel de persoana...L au avut pe Amiral dar s a prins repede de combinatiile PNL - PSD si a plecat la timp. Este singurul lider care poate destabiliza prietenia de o viata a celor de mai sus!
15
1
Nici un adevar in discurs. Vorbe goale
17
8
Dezastru este Iohannis si clica basista mostenita de el si numita abuziv PNL.Daca PSD-ul intr-adevar a fost moale si nu a reusit sa elimine mafiotii din statul paralel consolidat de Iohannis si ai lui ,Iohannis se baga ca tupeistul la inca un mandate de turist si de frana active in fata progresului tarii. Daca romanii vor fi idioti in masa si vor realege acest trantor si apoi un partid de gusteri aroganti si prieteni cu interlopii,cu rahatii hastagisti ai lui Soros,atunci isi merita soarta si se va demonstra ca romanii chiar nu vor sa fie mai bine aici,ca sunt de accord cu tradarile si jafuri
20
10
Deja se pregateste terenul pentru vechea placa...."greaua mostenire" ? Mi-e scarba de toti
21
2
constanta e pentru mine no go area. punct.
10
2
toti se intreaba de ce o ducem prost de 30 de ani, pentru ca romanul e prost si uita repede, adica pampalaul asta spune de psd, dar guvernarea basescu boc cu pdl-pnl-ul lui cum a fost? dar cand usl au vrut sa dea jos pe basescu cine era propus prim ministru tocmai pampalaul care a ajuns presedinte pus de increderea romanilor intr-un nume de neamt! a ramas doar cu numele...
24
5
Corect! Are mare dreptate d-ul presedinte: PSD a produs cea mai dezastruoasa guvernare, de la Revolutie incoace! Da! Daa... 3 guverne, 80 de ministri, 35 de ministri remaniati... si inca se mai "remaniaza", nu se opresc. Cu Dragnea la puscarie, cu madam Plumb, cu Sevil, luate in vizor de DNA...etc. Despre ce vorbim !?... RUSINE !! Si-au votat legi sa-i protejeze de infractiuni, si-au marit salariile, si-au vota pensii speciale, pomeni electorale... incurajeaza nemunca, pentru ca sunt platiti din impozitele noastre, a celor din privat, ca sa faca CE ??!! Dezastru, da... pe bani publici!
11
23
L-am votat pe Iohanis dar mai bine imi bagam o teapa in cur. Tradator de neam prost si hot care in cinci ani nu a facut decat sa-i invrajbeasca pe romani. Votez orice candidat numai Iohanis sa nu fie.
27
10
dupa cum vorbeste eu cred ca johanis inca nu stie ca a fost presedintele romaniei si prostii care inca il sustin sunt dusi cu pluta rau de tot sau sunt postaci platiti care si-au pierdut painea dupa ce l-au bagat pe dragnea in puscarie!!!
25
11
sa le dam cacatul la lins la pesedei ! Mai ales postacilor analfabeti si lingai ! Multa muie pesede !!!
15
31
N-au depasit PD si PNL adica alianta Da apoi PDL. Aia sunt cei care au distrus chiar si micii investitori. Atunci cand a spus Base la TV ca e criza desi la noi e criza continua de pe vremea lui Burebista. Oricum ce o sa ma amuz cu tampeniile PNL care vor urma la guvernare... Treaba e ca o sa stea cel putin 10 ani.
26
6
Romani treziti-va si nu dati tara pe mana tradatorulor de neam Ne asteapta vremuri grele cu nenorocitii astia
36
11
mi-ai secat spermatoizii din testicule cu afirmatiile tale de CACAT de 5 ani de zile.Ai frecat pula ani de zile incercand prin toate modalitatile sa iti stergi urmele hotiilor tale si a nevesti...Exact ca in proverbul...hotul striga hotii.Doar sa ma gaseasca constipat sau stricat la stomac sa te votez...Mai bine o votez pe mata decat pe un Gica contra un tembel sau dilau impotriva intregii ROMANIEI.
32
18
Unicul partid care poate conduce Romania este PSD. Cele mai inalte culmi ale comunismului pot fi atinse doar de noi.
26
19
ERATA. JohANuus si PeNaLii-o haita de spioni fascisti si bozgori asezonati cu multe cuurvee cu stabilitate in sugerea polului cand e taree. Jos Tzeapa Imbarligata !
33
14
Detr Spionen Poponaren..ERATA. JohANuus si PeNaLii-o haita de spioni fascisti si bozgori asezonati cu multe cuurvee cu stabilitate in sugerea polului cand e taree. Jos Tzeapa Imbarligata !
34
15
correct !! are dreptate !
18
35

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218