REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
6.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Ionel Chiriță a început campania agresivă împotriva lui Viorel Ionescu! Ce spune primarul

Ionel Chiriță a început campania agresivă împotriva lui Viorel Ionescu! Ce spune primarul

Andreea CONDURACHE 24 martie 2024 | 00:00 3052

Ionel Chiriță, fostul viceprimar al orașului Hârșova, a început, deja, campania electorală. Și nu, nu candidează la primărie, ci susține un asipirant la funcția de primar. Deocamdată, nu știm pe cine. Cert este că a început să joace murdar împotriva primarului în funcție, Viorel Ionescu.

Ionel Chirita a inceput campania agresiva impotriva lui Viorel Ionescu! Ce spune primarulViorel Ionescu

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a explodat, pe pagina sa de facebook, dupa ce Ionel Chiriță, fostul primar ar fi început să facă jocurile unora. Iata ce zice Ionescu:

,,Din seria, ,,Chiriță se-ntoarce"! De data aceasta, cu o nouă echipă, o nouă figură și noi recruți, toți cu câte o poveste. Nu pot avea numai prieteni, e normal!  Că tot m-au întrebat mai multe persoane: ce-i cu el, stă deoparte? Exact cum am spus: niciodată! Mai ales acum că a rămas și fără serviciu, după ce a fost dat afară de la AOR. Simte iar gust de bani publici. Brusc, a devenit activ. Cum altfel, decât cu același stil mizerabil și lipindu-se de câte un nou candidat! Îl apucă umblatul pe străzi o dată la patru ani. În curând, cu live-uri și fotografii. Luați popcorn, se anunță un nou serial! Nu mai are bani de reportaje cu televiziuni mari, dar o să le distribuie p-alea vechi și o ia la pas prin coclauri. Începe circul!

Hai, "don Chiriță" să lamurim cetățenii, că tu deja știi adevărul, dar minți cu nerușinare: Ai fost primar 8 ani, ai investit vreun leu în portul Hârșova? NU, dar ai tupeu să îi cerți pe alții. Nu aveai cum, pentru că portul nu aparține orașului, ci este administrat de APDM Galați. Cine susține altceva, e un mincinos!

Ce a făcut IONESCU,  spre deosebire de predecesori? A dat în judecată Ministerul Transporturilor (atașez un extras din portalul instanțelor), pentru că refuză să ne dea portul în administrare locală, să putem accesa proiecte de modernizare a zonei. Dacă o făceai tu, acum investeam și eu!

NU îți place cum arată fostul Cinematograf? E proprietate privată și știi asta, dar spui prostii, că poate mai sunt cetățeni care nu știu și îl critică pe IONESCU, că îl lasă în paragină, deși el nu este al orașului. Cine l-a vândut? De ce nu spui adevărul și umbli iar cu aceleași prostii?

Ai văzut că avem proiect și urmează să asfaltăm străzile și să le reabilităm în viitorul apropiat, dar tot arunci cu mizerii. Vrei să o iei inainte! Ești penibil, prietene! Vrei să spui că pe vremea ta, străzile erau lacrimă și nu aveau voie să se degradeze? Se degradează, le reabilităm și tot așa. Ce-ai mai văzut pe străzi? Spații verzi neglijate? Când cetățenii văd cum colegii de la spații verzi le îngrijesc, acum, că a venit primăvara, iar tu spui asemenea prostii, ce-or crede despre tine?

Altceva? Proiecte de reabilitare a blocurilor? Am reabilitat blocul de la Soveja, am construit un bloc pentru cadre medicale, ni s-au aprobat și noi blocuri de locuințe tip Nzeb, precum și bloc P+8 etaje. Nu sunt promisiuni, sunt proiecte aprobate, pe care urmează să le implementăm în perioada următoare. Inclusiv o creșă nouă ne-a fost aprobată.

Ca să închei, pentru moment, îi anunț eu pe cetățeni, că urmează în postările tale viitoare, să ne spui cum ai umblat și după gunoaie, pe la periferie, că tot a fost surprinsă mașina  ta oprită lângă o zonă unde anumiți cetățeni au depozitat gunoi și unde am început igienizarea. Dar te ocupi și tu cu ce te pricepi mai bine: cu mizerii și NIMIC CONSTRUCTIV PENTRU ACEST ORAȘ.”, a transmis primarul Viorel Ionescu.

Ionel Chirita a inceput campania agresiva impotriva lui Viorel Ionescu! Ce spune primarulIonel Chiriță

Ionel Chiriță, fost primar al orașului Hârșova, a părăsit Asociația Orașelor din România pe 10 februarie 2023, după mai bine de 20 de ani petrecuți la cârma organizației. Acesta a fost concediat din funcția de președinte executiv de către Adunarea Generală a AOR, conform unor dispoziții date de Teban, președintele organizației, însă are încredere că se va întoarce.

Prin definiție Asociația Orașelor din România (A.O.R.) este o organizație non-guvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ, ce reprezintă interesele celor 216 de unități administrativ-teritoriale cu statut de oraș din România. În spatele devizelor acesteia se ascunde însă un conflict intern greu de înțeles. Tensiunile din cadrul acesteia au început să iasă la iveală în vara anului 2022 când Ionel Chiriță, fostul primar din Hârșova, a acționat în vederea destituirii lui Adrian Teban, primar al orașului Cugir, din județul Alba, din funcția de președinte al Asociației. Pe lângă eșecul pe care l-a suferit, Chiriță a fost în final și concediat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a uitat cineva pe cartea de munca a acestui vagabond de Marian Cîciu înainte de a-l pune director de spital în Harsova?!?
9
0
cică pe Cîciu l-au pus director masonii din Constanța deși masoneria nu se ocupă cu așa ceva.
10
0
Aveti grija la Marian Cîciu. E periculos si dusmanos. Va uraste pe toti. Va trage in tot felul de curse.
12
0
Ba, Ionescule, tu l-ai pus pe Marian Cîciu director la Spital? Stiai ca e un derbedeu? Ce calitati are daca el e frizer? Te-a fortat cineva?
14
0
Amândoi sunteți certăreți și căutați gunoiul din ochiul celuilalt, dar tind să cred că Ionescu are mai mult tupeu și pe deasupra este și răzbunător. Viorel, mergi acasă !
6
0
Nu va mai mai aduceți injurii, va rog sa fiți hotărâți sa faceți schimbarea. Votul este la voi, injuriile se uita dar schimbarea Nu. Măcar o data la 20 ani sa fiți uniți, lăsați orgoliile și faceți ceva pentru copiii voștri. Ex: în liceu este debandada, nu se face ore, profesorii stau în cancelarie. Va convine ca copiii dvs sa nu poata lua nici Bacul? Treziți-vă.
6
0
Mi.a placut maxim r*****a lu Antonescu!"a fost surprinda masina lui C."De fapt ca pe timpuri:"mi-a zis cineva".Si toata lumea zice!informa cabinetul 1.Sunt cei loiali si indragiti partidului.Nu poti avea drept dovada o alta opinie!.Mi-a placut,"gustul banilor publici"!Serios!?Nu semnai matale 17 contraste,intr-o zi,la .0999 din valoarea máxima ...cu dragoste de Dzeu!?Le-ai retras la fel de repede si incepeai sa strigi "hotul"!Nu plecai matele pe bani publici ca primar de municipiu prin Amereca,interés servici!?Nu vrei sa pui si o fot. cu restutuirea biletului cumparat noaptea(7-8mii de coco) Sau:ce ai pus in aplicare pentru urbe,in urma acelei "experiente".Nici macar 2-3randuri pe hartie.Mucles.Fi bucuros ca esti cel mai Smart primar!Oricum ai "echipa"buna!O mica intrebare,biroul vicelui,este reabilitat!?Sau iar este trimis in afara sediului primariei!?Felicitari anticipate! Oricum ai "
3
1
Ionescu sa stea cu cumnatu și socrasu infecți infecți pământului și Ionescu bătaie de hoit ce este va veni ziua și îl va lua cu elicopterul
3
0
Deci să ne liniștim și calmam puțin Viorel Ionescu va lua al treilea mandat doar că așa cu face greșeli și de dragul tuturor masonilor și prietenilor nu ar fi trebuit să sacrifice comunitatea cu manager-ul spitalului, așa va face greseala majoră și cu consiliul local... de aceea cred că va fi cel mai greu mandat al sau pentru că va pierde consiliul local.
5
1
..nu v ati saturat de alde nadrag,chirita, destea reincalziti,care or fi facut ei ceva,dar nu mai e timpul lor,nici ionescu nu e perfect,dar cine e perfect?
6
4
tot dna mareana e cea mai buna(piele lunga)
0
3
Bun primar,își vede de bine și păstorește comunitatea di HVa
3
9
Cand spui Harsova spui Chirita. Cand spui Chirita spui Harsova. Pe Ionescu asta nu il stie nimeni. Un neica nimeni!
11
6
Bună ziua. Felicitări dl. Chiriță. Dragi Hârșoveni haideți sa faceți o schimbare, ajunge 8 ani de domnie. Ar trebui ca la fiecare 4 ani pt cei care nu au făcut nimic sa nu mai ajungă primar.
11
3
Sa le trag M.UIE la toti din HIRSOVA ,p******e cu totiii ! HUOOOO
4
0
Nu se poate asa ceva ! Acest ziar da posibilitatea k la articolele comandate de Ionescu sa se comenteze! Oricum șterg ce nu le convine!
11
1
i as impusca pe amindoi in cap. repede
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407