REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce l-a reclamat pe Fulgy, fiul lui, la Poliție: ”Își dorește să fie remarcat”

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce l-a reclamat pe Fulgy, fiul lui, la Poliție: ”Își dorește să fie remarcat”

Replica API 9 iunie 2021 | 00:03 679

După ce l-a reclamat aseară pe Fulgy, fiul său, la Poliție, Ioniță de la Clejani vine și cu prima reacție în exclusivitate la Antena Stars. Cântărețul mărturiește că tânărul de 23 de ani vrea să se facă remarcat sub forma artiștilor internaționali pe care îi urmărește.

Ioniță de la Clejani și-a reclamat seara trecută fiul, pe Fulgy, după ce în urma unui Live pe YouTube a fost amenințat de către el cu moartea, dar totodată a mai amenințat și alte persoane publice, printre care Alex Velea și Antonia.

Cântărețul nu a mai stat pe gânduri și a mers la secția de poliție, iar ulterior un echipaj a ajuns la domiciliul fiului său și l-au ridicat. Tânărul a fost agresiv cu organele legii, iar după ce a fost audiat a fost internat la un spital de psihiatrie din Capitală.

Ioniță de la Clejani vine cu prima reacție la Antena Stars, după ce Fulgy a fost internat în spital, în aceste momente fiind pe mâna medicilor specialiști și pe tratament.

”Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma gra oni care se dro ghea za
1
0
Ce semeni, culegi ! Ati gresit mult ca parinti cu acesti copii. Ce educatie, ce vedetisme, ce arogante,.....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212