REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

IONUȚ DUMITRU a CÂȘTIGAT concursul pentru ȘEFIA Poliției LOCALE

IONUȚ DUMITRU a CÂȘTIGAT concursul pentru ȘEFIA Poliției LOCALE

Replica API 26 iunie 2021 | 00:04 7791

Ionuț Dumitru va rămâne șeful Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Acesta a rămas singur în cursa pentru scaunul de șef al direcției după ce contracandidatul său nu s-a mai prezentat la proba scrisă. Dumitru a fost admis la examen cu peste 75 de puncte.

Ionuț Dumitru se află în linie dreaptă pentru a ocupa postul de șef al Poliției Locale Constanța. Vă reamintim faptul că la concursul pentru ocuparea funcției de director general al direcției din cadrul Primăriei Constanța și-au depus, inițial, trei persoane candidaturile, una dintre ele fiind respinsă încă de la început deoarece nu îndeplinea condiția de studii prevăzută de fișa de post. Aceasta a depus și contestație însă, i-a fost respinsă.

La proba scrisă a concursului ce a avut loc în data de 24 iunie, cei doi rămași au fost departajați. Mai exact, unul dintre candidați a obținut 0 puncte, pentru că nu s-a mai prezentat la examen, iar celălalt a obținut 75,08 puncte, fiind declarat admis. Acesta din urmă este Ionuț Dumitru, actualul șef al Poliției Locale. Totodată, cel care a contestat faptul că a fost respins ar fi fostul șef, Drăguț Encică.

Ionuț Dumitru a fost numit interimar la finele anului trecut, după ce lui Drăguț Encică i-a expirat delegarea iar noua administrația nu a vrut să i-o prelungească.

Citește și:

Drăguț ENCICĂ vrea să fie, din nou, ȘEFUL Poliției LOCALE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati locala,mananca fonduri de la buget degeaba,sau luati exemplu PIEDONE de la sectorul 5!
6
3
...mai bine candida STEFLEA NICOLAE...este constantean...si poate scapam si noi de el..si asa nu-i bun de nimic..ce sa-i faci..este omul..primarului...
6
1
nu stiu ce fel de regulament respecta analfabetii astia , dar am vazut cand o femeie i-a atras atentia ca se intampla ceva in imediata apropiere ,iar idiotul imbracat in haine platite de constanteni i-a raspuns sa faca...sesizare scrisa...!?!
12
0
astia de la locala oricum au atributii doar de paznici de mall. cautati pe net cat de inapti sunt si vor fi hahahah
11
4
Transforma mai Chitac politistul local in sectorist asa ar fi politistul mai eficient si nici nu ar fi nevoie de atat de multi.
6
4
Examen cu 2 candidati din care 1 nu se prezinta si la gradinita cred ca e mai greu sa intrii
32
0
manevre politice
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468