REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
20.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Ionuț Rusu: Cupșa „e penibil“, Ovanesian e „fără onoare și caracter“, iar Stelian Ion „minte și manipulează“. Video

Ionuț Rusu: Cupșa „e penibil“, Ovanesian e „fără onoare și caracter“, iar Stelian Ion „minte și manipulează“. Video

Mirela PASCAL 26 aprilie 2024 | 00:00 3068

Ionuț Rusu, viceprimarul PNL al Constanței, s -a aflat joi, 25 aprilie, în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre proiectele realizate în acest mandat, dar a vorbit și despre alegeri și contracandidații lui Vergil Chițac la Primăria Constanța. Ce spune despre Stelian Ion, Horia Constantinescu, Ovidiu Cupșa, chiar și despre Felicia Ovanesian, aflați în rândurile de mai jos.

Ionut Rusu: Cupsa „e penibil“, Ovanesian e „fara onoare si caracter“, iar Stelian Ion „minte si manipuleaza“. Video

În debutul interviului, Ionuț Rusu a vorbit despre proiectele și realizările primului mandat. „Unul dintre lucrurile pe care noi ne-am axat a fost atragerea de fonduri europene sau PNRR în proporție cât mai mare. Avem foarte multe licitații pe care le derulăm, dar durează mult. Avem licitații la bulevardul Madrid, spații verzi, fântâni, școli, renovarea blocurilor, spectacole, Cazinou. Nu  există un loc pe care nu vrem să îl facem din acest minunat oraș. Calitatea lucrărilor nu este cea pe care o vor constănțenii, noi suntem pățiți. Până nu vor preda la cheie lucrările la marile bulevarde, constructorii nu vor fi plătiți, nu vor fi făcute recepțiile. Nu suntem mulțumiți la nivelul așteptărilor. Trebuie să refacă lucrările pe banii lor. Pentru prima dată în Constanța, nu se mai spoiește acest oraș, adică nu se mai fac lucrări de suprafață, se fac și lucrări de infrastructură.  Un oraș nu se poate face dacă dedesubt este total nepregătit pentru dezvoltarea ulterioară și aici mă refer la conductele de energie termică, conductele de apă rece, tot ce înseamnă rețeaua de ape pluviale. La fel de important, vrem să mutăm toate cablurile de pe stâlpi în subteran. Și aici întâmpinăm probleme. Unde intervenim, mutăm cablurile în subteran. Sunt efectiv zilnic în parcul de la gară, și văd foarte mulți oameni care și-au schimbat părerea. Parcul acesta e îngrădit nu pentru a ține oamenii afară, ci este îngrădit pentru a ține închis o bună bucată din noapte. Se deschide la 5-6 dimineața și se va închide la 23-24, când vor hotărî constănțenii, singura condiție este că va fi păzit. Nu facem altceva decât să protejăm bunurile pe care noi toți le-am plătit. Abia aștept să se termine Parcul Tăbăcărie. Este făcut în 3 etape, după un proiect, nu după ureche. Dar vedeți când USR nu pune mâna pe carte și nu se uită și se duce cu 2-3 personaje care nu vin cu nimic la mână... Avem prima etapă de la City Mall până la țarcul de plimbat cățeii. Urmează a doua etapă până la Satul de Vacanță și a treia etapă până la Pavilion“, a spus Ionuț Rusu.

Ionut Rusu: Cupsa „e penibil“, Ovanesian e „fara onoare si caracter“, iar Stelian Ion „minte si manipuleaza“. Video

Când va fi gata Registrul Spațiilor Verzi...

Legat de Registrul Spațiilor Verzi, care trebuia să fie gata în urmă cu ceva ani, viceprimarul a precizat: „Nu e gata. Nu s-a făcut recepția pentru că nu e votat în Consiliul Local. Trebuie actualizat, o mare parte din muncă s-a făcut. Dar cum să finalizez registrul când ai spațiu verde pe mijlocul unei străzi?! A fost făcut din birou. Când va deveni egal cu realitatea va fi pus pe masa consilierilor. Lucrurile astea trebuiau făcute din mandatul trecut de către cei care abia acum după 30 de ani descoperă orașul“.

VIDEO 1:

Rusu: Stelian Ion minte și manipulează!

Legat de alegeri, campania electorală și contracandidați, Ionuț Rusu a declarat: „Este bine că văd și eu acum niște oameni care se dau constănțeni și descoperă acum orașul. Mă minunez la ce văd la contracandidații domnului Vergil Chițac. Pentru că singurul care vorbește despre proiecte viitoare este Vergil Chițac. Singurul care vorbește de proiecte viitoare este Florin Mitroi. Toți ceilalți spun ce nu a făcut primarul. Poate sunt lucruri pe care nu a avut timp să le termine, este și regretul nostru, dar de aici și până la a spune că nu a făcut nimic e cale lungă”, a spus Rusu.

Despre Stelian Ion, viceprimarul spune că „trebuie să vină la Constanța, nu doar atunci când e campanie. Nu-și face temele niciodată. Nu pune mâna pe carte când face o afirmație. Numai bazaconii spune. Ne jignește gratuit, ne acuză de tot ce a făcut el când era în Guvern. Nu i-am văzut niciodată împreună pe Stelian Ion și pe Palaz. Probabil că le e rușine. La Palatul Copiilor vrea teatru. Nu se va putea construi niciodată un teatru. Această minciună sfruntată pe care o spune Stelian Ion nu e altceva decât o manipulare nu numai a constănțenilor, ci și a celor care fac cultură pentru. Creează speranțe care nu sunt adevărate. Stelian Ion minte și manipulează“.

Activitatea din primărie a lui Horia Constantinescu e cartea lui de vizită, iar Cupșa „e penibil, are zero șanse de câștig“

Despre Horia Constantinescu, Rusu spune că „trebuie să își rezolve problemele în interiorul PSD. Pe dânsul îl cunosc pentru că a muncit în primărie și cred că activitatea sa este cartea de vizită a dânsului, cu bune și cu rele”, iar despre Cupșa spune că „o să îi trimitem niște jucării, niște mașinuțe. Am văzut că se ocupă cu asta, se plimbă cu mașinuțele, se urcă prin copaci. E penibil. Cred că are zero șanse. Probabil că nici familia și nici colegii nu îl votează”. Cât despre Felicia Ovanesian Rusu zice că „nu cred că Felicia Ovanesian va candida. Eu sunt un om de echipă și dacă aș părăsi barca, deși nu aș face-o, e o chestie de onoare ca bunele și relele să rămână acolo. E o chestie de onoare și caracter. Pentru că am onoare și caracter mă opresc în a face orice fel de comentarii

VIDEO 2:

 

Interviul integral îl puteți urmări în VIDEO de mai jos:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515