REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iordache: Palaz caută ceartă; e prea mic să ne certăm cu el

Iordache: Palaz caută ceartă; e prea mic să ne certăm cu el

Replica API 30 ianuarie 2019 | 21:49 296

De aproximativ patru luni, mai exact din septembrie 2018, între Consiliul Județean Constanța și Partidul Național Liber a intervenit un contract de închiriere asupra spațiului situat pe strada Ion Lahovari, proprietatea formațiunii politice. În acest spațiu și-a desfășurat activitatea, în trecut, fostul PDL. A ajuns în proprietatea PNL în urma fuziunii. Astăzi, spațiul este dat în folosință angajaților Teatrului de Stat Constanța contra sumei de 2200 euro pe lună. Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, spune că reprezentanții culturii constănțenii merită să ocup acest spațiu cu titlu gratuit.

Teatrul de Stat a încheiat un contract de închiriere în 17 septembrie 2019 cu PNL pentru spațiul situat pe strada Ion Lahovari nr. 2A, cu suprafața de 452 mp, imobil ce a avut destinația de sediu de partid al PDL. Suma plătită este de 2.200 de euro/lunar, reprezentând contravaloare chirie. Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, spune că PNL ar trebui să respecte cultura constănțeană și să dea anagajților Teatrului de Stat posibilitatea să-și desfășoare activitatea în sediul partidului fără să plătească chirie. ”Consider că este oportună solicitarea în vederea obținerii cu titlu gratuit, fost sediul PNL, în vederea desfășurării activității administrative și susținerii culturii constănțene (sediu-birouri) pentru Teatrul de Stat. Titlul de folosință se va transmite pe perioadă nedeterminată, fără vreo obligație financiară”, spune Claudiu Palaz. Astfel, Palaz a inițiat proiectul de hotărâre ce va ajunge în atenția consilierilor județeni, în ședința de miercuri, 30 ianuarie, privind aprobarea solicitării Consiliului Judetean Constanta către Partidul National Liberal, filiala Constanta, de a acorda în folosinta gratuita spațiul din municipiul Constanta, str. Ion Lahovari nr.2A către Teatrul de Stat Constanța. Reprezentanții PNL spun că solicitarea vicepreședintelui CJC este absurdă.” Este ca și cum aș cere ca locuința lui Palaz să devină adăpost pentru oamenii străzii”, spune consilierul județean PNL, Marian Iordache. ”Nu e ilegal să ceri, doar că acesta spațiu este proprietate privată. E ca și cum eu aș cere ca locuința lui Palaz să devină adăpost pentru oamenii străzii. Poate să facă solicitarea și va primi răspuns la ea”, spune Marian Iordache. ”Palaz caută ceartă, iar noi nu vrem să ne certăm cu el. Este prea mic să ne certăm cu el. El se reprezintă pe sine, nici în partid nu mai are pe nimeni. Toată lumea fuge de el. N-am vrea să-i dăm atât de multă importanță”, a conchis consilierul județean. Ca de obicei, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
17 septembrie 2019?
0
1
Votati l pe prostu de edil din nou in 2020, si va garanteaza ca va face o piscina olimpica de data asta, si via maro plina de cacati ca aia verde s a dus dracu, el ar mai vrea odata ca inca n a terminat de futut toate coardele din primarie
6
0
Ce reactie imediata are gasca lui palazu mic. Probleme de care se ocupa palazu mic sunt minore doar doar l-o baga si pe el in seama cineva
6
1
Dar tu cine esti IORDACHE? UN manacator de kak
10
6
zisa cocostarcul primariei c- voda ,zice de ciordache zis piticul atomic ,ca asta se baga peste tot chiar si in gaoasa ei , nu este bun decat la hotie si il sapa din umbra pe prostanacul de neacoita care da limbi la toate imputitele din primarie , urmarind sa ii ia locul mai tarziu !
14
5
iordache cel cu geanta de pe spate, face si desface toate, se pricepe la primari,in dragoste, e pe ...cai mari!!!!
13
5
dupa ce medgidia s-a distrus pe mana astuia, a venit si la cernavoda, omul e un dezastru total.
19
6
Un escroc,Negoita moare pe mana lui !
18
4
Ce e ala pnl
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272