REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

IPS Teodosie: „Nicidecum nu poate fi familie o însoțire a două persoane de același sex”

IPS Teodosie: „Nicidecum nu poate fi familie o însoțire a două persoane de același sex”

Replica API 25 septembrie 2018 | 23:06 429

Cu ocazia Referendumului pentru modificarea Constituției, din 6-7 octombrie 2018, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a îndemnat la vot pe toți cei care consideră că familia se bazează pe căsătorie doar între un bărbat și o femeie.

„Iată, Mântuitorul Hristos din nou ne cheamă la înțelepciune. Această chemare a Bisericii și a creștinilor conștienți de valoarea învățăturilor lui Dumnezeu ne îndeamnă pe noi să vă chemăm pe 6 și 7 octombrie la Referendumul pentru familie.

Mântuitorul a avut grijă de familie. Prima Sa minune o face când se întemeiază o familie și familia este alcătuită din bărbat și femeie. Ne pare rău că mulți au deviat de la acest adevăr fundamental și consideră că familia poate fi înțeleasă și altfel. Nicidecum nu poate fi familie o însoțire a două persoane de același sex întrucât acest păcat este combătut de însuși Mântuitorul Hristos, de Sfinții Apostoli. Este combătut din Vechiul Testament. Pentru acest păcat Dumnezeu a pierdut cetățile Sodoma și Gomora.

De aceea, ca să avem un neam cu sănătate, cu credință, cu așezare duhovnicească, un neam care să slujească lui Dumnezeu, să se perpetueze în mod firesc, trebuie să avem familie.

Vă chemăm pe 6 și 7 octombrie să apărăm familia alcătuită din bărbat și femeie și această chemare este o datorie sfântă la care vă îndemnăm să veniți. Cine nu mărturisește adevărul dumnezeiesc se situează în afara lui Dumnezeu și în afara conștiinței sale. Cred că orice om cu conștiința trează înțelege ce este adevărat și ce este minciună, ce este bun și ce este rău, ce este lumină și ce este întuneric.

Să venim cu toții la lumină. Să mărturisim adevărul despre familie, care să ne aducă nouă tuturor eliberare în conștiința noastră, că ne-am făcut datoria fața de Dumnezeu, față de Biserică, față de neam și față de țară.

Dumnezeu să ne ajute tuturor, vă îmbrățișăm cu dragoste părintească pe toți care veniți la adevăr și la lumină! Amin!”, a declarat IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sictir ordinarule!!!
0
0
Sugi pula, bai!
1
1
pai nu va e clar ca religia prin biserica este un instrument pentru a controla prostimea si in acelasi timp un mod de imbogatire pentru ,,slujitorii'' ei
3
1
Intrebarea de la referendum nu este despre asa ceva!
1
1
Trebuie sa urmam exemplul oferit de dragnea , familie traditionala
3
1
pai tu nu vrei familie. ca in ur nu iese nimic, dar dai. sprcatule!
2
0
IMS-ul sa nu se bage peste referendumul lui dragnea. Ba sa spuna parintilor de fete ca e bine sa le caute gineri de varsta cu ei. Adica familia Traditionala pe interes. De restul poponarilor sau limbuitelor nu ma intereseaza.Ar trebui sa-l intereseze pe IMS-ul.
2
0
Multumim Inaltului Ierarh pentru cuvintele si indemnurile sfinte. Sarumana !!
4
6
si zoofili care fac sex cu caini sunt tot famili,,,daca dorm in pat cu cainele nu e familie,,eeee familiee.
3
1
A inviat sfintu Dracu pe pamantul apostolic al Dobrogei ?
7
3
Tu vorbesti ma paraditule in sfincter! Ordinar curist hot si escroc!Satana in piele si oase !
6
4
El vb despre subiectul asta, care are dosare penale, dar nu zice ca nu ai voie sa furi? Sa minti?
3
3
Cine da sfaturi tocmai Teodosie rupt ..in .......P.......numarul unu al Constantei.... Aproape toata Constanta stie Ca' Teodosie Rupt in anus Este ,,Amantul "lui Papari Aurel rectorul universitatii Andrei spaguna....exista dovezi video cu Cei doi in exercitiul actiunii in Biroul Ovar de la Spaguna...
7
5
Bag pula in biserica voastra....futuvan gura de hoti ordinari. Daca eu vreau sa ma.fut in cur...ce problema ai tu???
4
8
Biserica se implica in politica. Imediat ce populatia realizeaza acest fapt trebuie initiat un vot popular referitor la statutul bisericii in societate. Deocamdata se considera ca biserica este neutra politic. Voua cum vi se pare?
7
3
ba va fi familie du ce veti fi obligati sa-i cununati in CATEDRALA NEAMULUI vostru de curve si clopotari
4
5
Dar poate fi familie traditionala intre un popa si un copil, nu?
7
5
Muie si fisuri anale la toti homosexualii si la cei care le iau apararea!!!!
13
4
lasa diavole necurat sa vezi ce-ti indeasa baetii cacatul la deal in parnaie ! Al dracu popa !!! Muie spagoveanu, muie supozitorului tanasescu, muie dragnea, muie pesede !!!
11
6
Securist corupt
10
5
90 la suta din popi sunt poponari
13
7
Credinta si religia . 2 lucruri diferite. IPS Spagoveanu vb. De ai lui ca sunt gay . Si o trag in bostan la greu si nu au nevoie de casatorie.Merge cu putin ulei de candela . Ti ai dreaq de hoti si koorve
9
6
... iar mai jos s-au activat pupatorii de boase !!! Fan-ule, in cele doua carti este cea mai pura stiinta, mai invata, invata, invata, dupa cum zicea si tatucul tau.
6
8
Cea mai mare belea a omenirii este religia sub orice forma a ei!!!! Credinta nu are a face cu religia si cu povestile SF prezentate in Biblie sau Coran!!!
13
5
hai Sictir !
15
4
Voi v ati gasit sa vorbiti ? Am impresia ca vorbiti de funie in casa spanzuratului...fetelor in sutana
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920