REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

IPS Teodosie și-a asmuțit enoriașii de la biserica din zona Macul Roșu. Video

IPS Teodosie și-a asmuțit enoriașii de la biserica din zona Macul Roșu. Video

Replica API 10 iunie 2022 | 12:27 4145

În cursul zilei de vineri, începând cu ora 07:30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat Sf. Liturghie la biserica ,,Izvorul tămăduirii” (zona Macul Roșu), biserică pentru care instanța a decis definitiv, în decembrie 2021, să fie demolată.

După slujba religioasă, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat faptul că doar cei care au demolat biserici au murit în chinuri, făcând aluzie la primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Behaitu le legea ii una pt toti.Acu ca tre sa restitui dumneata parandaratu preotilor pt acea parohie ii alta treaba.Sincer nu ti as plinge de mila deloc deloc.
1
0
La CT jeg cad biserici la comanda lui secu
1
0
Preotul este parintele nostru spiritual, asta e un dobitoc
0
0
o petitie pentru demitere sa initieze Teodosie ca de restul ne ocupam noi... satui de transee, drumuri proaste, parcuri jegoase si parcari cu plata
1
0
.*******. celor care il sustin pe primar
1
1
Teo instiga prostimea impotriva primarului. Eu inteleg ca o instanta de judecata a stabilit faptul ca acea constructie este ilegal construita. O instanta stabileste, decide si se pronunta asupra ilegalitatii. Teo instiga impotriva primarului. Pai, chiar nu inteleg ce are sula cu prefectura
2
0
bah Teo, faceti mah una frumoasa in fantana parcului de la gara
1
0
Da, biserica naste multe controverse insa, daca acesti barbosi s-au autofinanta, salariile si cheltuielile ar fi suportate de ei implicit de babele enoriase totul ar fi ok
1
1
Ce m**e frumoasa v am dat cinci ani.va mai astept la vot papagali mei de la constanta
2
0
Mai bine taceai...legea este doar pentru fraieri ca tine
0
1
aia e biserica? ce stil arhitectural este? ia uite ce bijuterie arhitecturala apara Teodosie curistul
2
0
Legea e aceeasi pentru toti
3
1
Daca doriti sa imi sugeti p u l a va astept sunt disponibil
1
1
E o zdreanta pesedist securist leninista, nu-l mai lingeti atat in koor, ca nu da doi bani pe voi. Cat despre biserica garaj cu acoperis de azbociment plantata pe spatiul verde, praful sa se aleaga de ea si de spurcaciunile care o frecventeaza.
2
2
sa le sugeti p**a la fosile impotentilor
1
2
Esti un cacat zero barat
1
1
Dracilor fakiu
0
0
Mwuie BOR. Aceasta masinarie bine unsa menita sa spele si mai mult creierele oricum seci ale celor ce se inchina la povesti. Civilizatia evolueaza, iar voi continuati sa lingeti picturi si sculpturi cu asa zisi zei inventati pentru a tine prostimea cu frica de ceva. Voi credeti ca poponarii in rochie cred in vreun zeu ? Sunteti naivi. Ei cred in prostia voastra. Asa se fac banutii.
1
1
fostul militian 2
0
0
usor pesedistule de la 17:12 sa nu iti plesneasca vre-o vena plina de kkt .Omul are dreptate .Numai fosile acolo sa apere un cotet infect .faceti o laba crestineasca idiotilor si pupati poalele hotilor .
1
1
Omul rusiei in actiune, Spagoveanu Rullz
1
0
Da pentru spitalul de infectioase de la gara nu iesiti firiati ai dreaq de prosti...
1
0
LABA,ONANIA,DROGURILE SI ANALFABETISMUL TI AU LUAT MINTILE.DUTE IN PLMEA DE ZDREANTA!
1
1
burn that church
0
1
multi "cretini" ortodoxi pe aici bosorogi pachetari si baeb comuniste au comentat pe aici .Demolati dracu grajdul ala infect .sa te rogi poti la personaje imaginare poti si acasa in baia ta j*****a
1
0
Probabil ca in acel loc primarul Chitac zis motanul caramel vrea sa se faca vre o futelnita,discoteca cu c***e si droguri.La ceva bun nu se gandeste motanul caramel si menajera din primaria constanta.Sa nu plateasca precum Ceausescu!
2
0
Bateti clopotele in dunga in tot orasul pentru chitcan si feliciu. Ca sa le fie bine, nu de alta.
1
0
voi apara aceasta biserica impreuna cu toata familia mea! i love you theo!
1
1
Sa scoata uratenia aia de container de pe trotuar da plange Teodosie ca aducea venit ghereta.
1
0
Sunt de acord cu tine dar ca si tine consider ca acea biserica trebuieste demolata faptul ca sunt Crestin nu ar trebui sa te deranjeze ca au nevoie de hrana spirituala. Si nici macar nu sunt practicant
0
1
Nu de un zeu inventat din altii cateva mii se zei existenti aveti nevoie. Ci de educatie, scoala, progres stiintific. Reveniti-va naiba si evoluati ca specie. Traiti in niste vremuri in care aveti toata informatia la indemana. Nu mai exista nici o scuza sa ramai cu capul bagat adanc in cur
1
1
Pe vremuri biserica era un mod de orientare pt calatori avand altarul la rasarit adica est si usa mare catre vest avem nevoie de Dumnezeu dar fara ura.Aceasta biserica nu respecta cutumele
3
1
Chiar nu intelegeti ca aici nu e orba de Teodosie ci de demolarea unei Biserici, ca in vremurile ateist-comuniste ??
1
1
Au iesit poponarii cu sutana la interval. Mortii vostrii cu religia voastra si cladirile voastre aurite. Altii fac acceleratoare de particule, noi ne taram ca viermii in juru bisericii in coate. Oare asa va vrea zeul vostru ? P****i ?
3
1
Theodosie manipulatorule,corect este"cei care au demolat biserici construite legal au murit in chinuri",aici este vorba despre un abuz comis de tine in complicitate cu D.Fagadau,cine spune un adevar pe jumatate este mai de condamnat decat un mincinos dar asta ai invatat tu la securitate asta faci,la manipularea maselor ma refer.
3
1
Nu mai e nimeni pe acolo. Un mare fas, la fel ca Teodosie.
2
1
Pt blocurile cipaneze construite ilegal cand sariti debuci in sus? Orasul este distrus de lucrarile pt borduri si trotuare...Nu trebuia refacuta soseaua prima data si dupa bordurile? Rablele fumegande nu trebuiau duse la remat sau fier vechi? Cu ce va incurca baraca aia?
3
0
Dar de constructiile pe spatiul verde si cele de pe vestigii istorice, nu ziceti nimic?
3
0
Altacurva care e cu slbz userist in gat.
0
2
Tu vreisamibag pulaintoata familia ta? Cu ce incurca acea cladire? Blocurile lipite, arborii taiati, iarba care lipseste si mizeria din toata haznaua asta de comuna tiganotatarocipaneza...pentru astea cand ne sare mustaru?
2
3
Ilie Tina ilegal e ce hotareste instanta nu tu sau eu. In cazul bisericii ilegal ridicata ca si alte multe nenorociri de pe vremea lui mazare. Ia zi nu i asa ca te bucurai la puiul ala congelat pt vot ...
6
1
Ba homosexualilor in frunte cu Teo securistu
4
3
Suntem foarte critici cand vine vorba de biserici,construite chiar si impropriu,nu ne gandim insa la constructiile ridicate haotic,ilegal!Sa nu fim ipocriti si carcotasi! Cu ce va incurca acea bisericuta???
4
4
Securist putinist comunist viclean acest preot! Face de Rusine Constanta. Nu se poate in 2022 sa ridici biserici in asemenea hal. La fel si cea de la OMV. Sunt crestin ortodox cat de cat practicant, dar daca fiecare ar ridica cate o cladire unde vrea el, unde am ajunge?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212