REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Israelul anunţă vaccinarea cu doza a patra: „Ne va ajuta să trecem peste valul Omicron care mătură lumea”

Israelul anunţă vaccinarea cu doza a patra: „Ne va ajuta să trecem peste valul Omicron care mătură lumea”

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:07 1407

Prim-ministrul Naftali Bennett a anunţat marţi, după consultarea unui grup de experţi, că toţi israelienii cu vârsta peste 60 de ani şi personalul medical vor avea dreptul la o a patra doză de vaccin anti-COVID-19.

„Cetăţenii Israelului au fost primii din lume care au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19 şi continuăm să fim în frunte cu cea de-a patra doză”, a spus premierul într-un comunicat de presă, potrivit AFP, citat de Agerpres. Naftali Bennett a făcut apel la cei care îndeplinesc aceste criterii „să meargă să se vaccineze”.

Această declaraţie a fost făcută după o şedinţă a cabinetului privind pandemia, pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la răspândirea variantei Omicron.

Decizia grupului de experţi în pandemie de a aproba cea de-a patra doză este „o veste excelentă care ne va ajuta să trecem peste valul Omicron care mătură lumea”, potrivit premierului.

Şi persoanelor cu imunitate scăzută li se poate administra a patra doză, pe lângă persoanele cu vârsta de peste 60 de ani şi personalul medical, la cel puţin patru luni de la a treia injecţie, potrivit unui comunicat al ministerului israelian al sănătăţii.

Biroul premierului Bennett a adăugat că prim-ministrul a cerut ministerului sănătăţii şi caselor de asigurări de sănătate, care se ocupă de vaccinări, să se pregătească pentru campania de injectare a celei de-a patra doze.

La finalul săptămânii trecute, premierul israelian a anunțat că țara a intrat în al cincilea val al pandemiei de coronavirus, provocat de răspândirea variantei Omicron, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa si ? Cum stati cu infectarile? O sa ajungeti la doza 8 Si tot nimic Mars
1
0
o sa va mature mamele in anus
4
1
istorie. Dzeu o sa va ierte.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272