REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ISTERIE: În noaptea în care a luat foc magazinul Gepeto, AU FOST VANDALIZATE la rând mai multe maşini

ISTERIE: În noaptea în care a luat foc magazinul Gepeto, AU FOST VANDALIZATE la rând mai multe maşini

Replica API 24 aprilie 2018 | 23:57 383

Anchetă în derulare

Anchetă în derulare

Situaţie bizară în Poarta 6! Mai multe persoane s-au trezit cu maşinile sparte, dar fără să lipsească nimic. Nu se ştie încă dacă este doar o coincidenţă sau este vorba de un act de vandalism în lanţ. Poliţiştii efectuează o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate; proprietarii maşinilor sunt, evident, revoltaţi!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 spre 21 aprilie, la secția de poliție din zonă au fost depuse două sesizări privind două acte de vandalism. Uneia dintre mașini i s-a spart luneta, dar nu lipsea nimic din mașină. În aceeași zonă, vorbim de Piața Roșie, o altă mașina a avut geamul lateral spart, dar, la fel, fără să fi fost furat nimic.

Doar aceste două persoane au depus reclamație la poliție, însă locuitorii din zonă vorbesc de un număr mai mare de mașini care ar fi fost vandalizate în același ritm. Șase autoturisme ar fi fost, în total, sparte. Întrucât daunele sunt minore, proprietarii nu ar mai fi dorit să alerteze Poliţia. „Oamenii se gândesc că, şi aşa, nu va fi prins făptaşul”, ne-a declarat o femeie care locuieşte în zonă.

De menționat este că, în aceeași seară, a avut loc un incendiu în zona respectivă, unde au ars două încăperi în totalitate, cu marfa textilă aferentă (era o croitorie). Într-o a treia încăpere un frigider a fost distrus de flăcări, marfa depozitată și panourile de termopan. La magazinul alăturat a fost distrusă instalația electrică, ușa de acces și geamurile de la vitrine. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric din incinta magazinului de la care a pornit focul, şi anume magazinul de mezeluri Gepeto.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum te-ai exprimat , noi am ajuns la concluzia ca : Esti un infractor nenorocit ! Jegule , pe ce sectie ai subt pwla la Poarta Alba ?
3
0
Si la mine in cartierul 4-5 acum ceva timp sau spart rezervoarele la 6 masini si nu sa intamplat nimic .politistii au spus ca se stie cine sunt hotii dar nu au ce sa faca pentru ca au mai fost prinsi acei hoti ,dusi la audieri ,dar judecatorii le dau drumul pentru ca nu sunt un pericol social
2
0
Dar in toata zona pietii rosii nu existra doua camere de supraveghere? Ce inseamna sa ai primari din psd...
9
1
Sunt mai multi derbedei si dusi cu capul decat oameni normali.
7
1
Pensionarii tau ce faceau? Astia rezolva cazurile doar daca sunt inregistrate de camerele de pe strazi. Toti militienii sunt tufe de...nu de Venetia, ci tufe autohtone.
6
9
Acum au angajat , luati de pe strada , din surse externe , amatori care nu stiu cu ce se mananca lupta impotriva infractorilor ! Si asta e doar inceputul , din pacate ! De vacanta de 1 mai vom fi invadati de derbedeii si drogatii din B !...
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102