REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ITALIAN ACUZAT CĂ A VIOLAT O COPILĂ DE 13 ANI, în Mamaia Sat. Bărbatul are o versiune HALUCINANTĂ!

ITALIAN ACUZAT CĂ A VIOLAT O COPILĂ DE 13 ANI, în Mamaia Sat. Bărbatul are o versiune HALUCINANTĂ!

Replica API 24 octombrie 2018 | 10:01 498

O copilă din Constanța trăiește un coșmar după ce, cu puțin timp înainte să împlinească 14 ani, a fost agresată sexual de un individ de 30 de ani, asociat în afacerea tatălui său. „Dormeam și m-am trezit bruscată, am simțit că vrea să mă violeze. Nu am putut să țip la tata pentru ajutor. M-am împotrivit cât am putut de tare. Dar mă blocasem...mă blocasem. Nu-mi dau seama nici acum de ce nu am strigat...de rușine, de neputință...eram plină de sânge”, a rememorat copila de nota 10, șefă de promoție, clipele teribile și senzația de neputință pe care le-a trăit. În prezent, pe numele inculpatului, un cetățean italian de 30 de ani, anchetatorii au întocmit un dosar penal. Până în prezent, potrivit informațiilor noastre, inculpatul a schimbat în trei rânduri declarația dată oamenilor legii, de fiecare dată având o altă versiune asupra celor întâmplate.

Polițiștii din Năvodari, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța anchetează împrejurările în care, în noaptea de 12 spre 13 august a.c., o copilă de 13 ani a fost victima unui viol, într-o vilă din Mamaia Sat. Cel acuzat de oribila faptă este un cetățean italian de 30 de ani, din Favara, Sicilia, Calogero P., asociat al tatălui fetiței, într-o afacere dezvoltată pe litoral.

Inculpatul și tatăl fetei se cunoșteau de câțiva ani – fiind ambii cetățeni italieni, iar părinții lor, care locuiesc în Sicilia având relații de prietenie – iar în toamna lui 2017 s-au hotărât să înceapă împreună o mică afacere, mai întâi în București, iar apoi pe litoral. În toată această perioadă, copila și-a vizitat în mod constant tatăl, inclusiv cu mama ei – părinții victimei sunt divorțați din anul 2006, dar au rămas în bune relații – astfel că a avut ocazia să-l cunoască și pe inculpat, Calogero P., pe care-l privea, după cum a declarat și în fața anchetatorilor, precum un frate mai mare, având în vedere și relația apropiată a acestuia cu tatăl ei.

La sfârșitul verii 2018, mai precis în perioada 11 – 13 august a.c., copila, S.F., a rămas să doarmă la tatăl ei, într-o vilă din Mamaia Sat în care tatăl ei și asociatul lui închiriaseră două camere. Ca și în alte ocazii, fetița a dormit singură într-o cameră, iar cei doi bărbați au împărțit un alt dormitor. În noaptea fatidică, cei trei au ajuns acasă de la locul de muncă al tatălui în jurul orei 22,30, iar fetița și părintele ei s-au retras în camere, în vreme ce inculpatul ar fi ieșit din nou. După aproximativ o oră, timp în care fetița a adormit, inculpatul s-a întors la reședință. Fata a povestit anchetatorilor că dormea în momentul în care s-a trezit cu bărbatul peste ea, în pat, și în ciuda încercărilor de a-l îndepărta, acesta a imobilizat-o și a violat-o. „Dormeam și m-am trezit bruscată, am simțit că vrea să mă violeze. Nu am putut să țip la tata pentru ajutor. M-am împotrivit cât am putut de tare. Dar mă blocasem...mă blocasem. Nu-mi dau seama nici acum de ce nu am strigat...de rușine, de neputință...eram plină de sânge”, a rememorat S.F.. După cele întâmplate, victima a fugit în baie, a încercat să-și spele sângele de pe corp, după care a fugit în dormitorul tatălui ei, pe care l-a trezit din somn și i-a povestit ce s-a întâmplat.

Se „juca” cu un cuțit, în patul în care violase minora!

Cei doi au sunat-o pe mama copilei, care a ajuns la locuința fostului soț însoțită de o prietenă. „Când am ajuns în Mamaia Sat, fostul soț și fiica mea erau pe scările exterioare ale clădirii, iar individul era în interior. Eram tulburată, eram devastată și am intrat peste el în cameră. L-am găsit întins pe pat, avea un cuțit în mâna stângă și se juca cu el. Eu țipam la el: „Ce ai făcut?!”, iar el, jucându-se cu cuțitul mi-a răspuns: „Nu s-a întâmplat nimic!”. Am sunat la 112, am chemat Poliția, iar până la sosirea echipajelor, am ieșit în fața casei. Stăteam în mașină, cu fostul soț, fiica noastră și o prietenă, când inculpatul a ieșit din casă, tot cu cuțitul în mână și a venit spre mașina noastră. Ne-am alarmat, prietena mea, care era la volan a pornit mașina și ne-am îndepărtat de casă. El s-a întors atunci în imobil, de unde a ieșit când au sosit echipajele de Poliție, cu pașaportul în mână și cu un leu, chipurile ieșise să-și cumpere o cafea de la tonomatul de peste drum”, își amintește mama victimei, vizibil marcată.

Au urmat alte 12 de ore de drumuri între instituții, între spital și Poliție, de examinări medicale și declarații, în care atât copila, cât și familia ei, au trebuit să retrăiască în repetate rânduri coșmarul prin care trecuse fata. Biletul de externare din spital și certificatul medico-legal preliminar consemnează o plagă contuză vestibul vaginal, prin agresiune sexuală. După trauma suferită, copila a fost examinată psihologic și în prezent urmează un program terapeutic.

Specialistul psihologic consemnează faptul că trauma fizică și psihică suferită a lăsat urme asupra victimei. Fetița caracterizată ca fiind educată, rușinoasă și adeseori copilăroasă, este bulversată, speriată, iar sentimentul de nesiguranță s-a acutizat după ce a văzut cum, în ziua în care ea dădea declarații, inculpatul pe care-l privise luat de la locul incidentului în cătușe, ieșea liber din sediul Poliției Năvodari.

Inculpatul Calogero P. este anchetat în libertate, fapta de care este acuzat fiind încadrată de anchetatori, în acest moment, drept act sexual cu un minor, spre indignarea familiei și a victimei, care subliniează că în niciun moment nu s-a pus problema unui consimțământ sau a vreunui gest necuvenit din partea fetei.

Inculpatul a spus Poliției trei versiuni diferite, inclusiv că el ar fi fost... cel violat!

Totodată, se impune precizat și faptul că, din informațiile noastre, inculpatul și-a schimbat declarația către anchetatori, având până în prezent trei versiuni diferite asupra celor petrecute. În primă fază, suspectul ar fi afirmat că nu o cunoscuse pe victimă anterior nopții de 12 spre 13 august a.c. și că nu ar fi știut că este minoră, fiind indus în eroare și de aspectul fizic. La următoarea declarație, a susținut că în noaptea respectivă ar fi fost într-o stare de ebrietate atât de avansată încât nici nu ar fi fost în stare de un act sexual. Iar la cea mai recentă declarație dată în fața anchetatorilor a prezentat o a treia versiune: el a fost victima copilei, căci el s-ar fi aflat în pat și dormea, când s-a trezit cu minora de 13 ani peste el, care îi făcea sex oral și deși el s-ar fi împotrivit, fata a fost cea care a inițiat actul sexual. Toate acestea urmează însă să fie elucidate de anchetatori și de instanța de judecată.

Având în vedere că inculpatul este cetățean italian, iar minora are dublă cetățenie, română după mama și italiană, după tată, familia a sesizat autoritățile din Sicilia, respectiv Poliția și Protecția Copilului, anchete paralele fiind demarate și în străinătate.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum naiba se face ca toate fetele violate sunt premiante, sefe de promotii etc? ...
0
2
Taiat in bucati
3
0
Simplu: Cazare chimica pedofilului, inhisoare grea vreo 15 ani si bani grei platiti acestei fete pt a putea trece trauma cum trb cu tot ce inseamnainseamna ajutor specializat!!!
4
0
Veneam de la pescuit...prinsesem guvidul de aur...mi a spus ca mi indeplineste o dorinta...si uite asa peste noapte m am trezit cu o copila de 13 anisori...onorata instanta!
5
0
La puscarie si psd ne violeaza pe noi romani
3
1
ba ma lasi? cum sa nu poate sa strige la tasu la 2 metri? Eu cred ca s a indragostit de el si a vrut sa i spaga ghiveciul
2
2
Daca e sicilian, urmeaza practica celor de la Ragusa, numai ca s-ar putea sa-l coste o avere distractia.
2
1
Se poate sa ai dreptate.
1
1
Domnul italian daca merge la judecatoria din slobozia poate obtine castigarea procesului ba chiar si daune materiale.Depinde numai de el....cautati in statistica sa vedeti cum se judeca pedofili la slobozia
2
0
Executat public! LKegile de rahat ale UE ne au facut animale si sclavi ! Avem nevoie de o noua ordine a Neamului Romanesc !
10
0
In timp ce era violata a vrut sa strige la ta-su, dar nu a mai avut glas. Serios? Italianu' i-a tras-o si dupa a vrut sa-i dea flit. Asta l-a costat scump pe macaronar. Cheie tipic romanesca. Stati linistiti ca nici politistii sau judecatorii nu sunt prosti.
8
9
Vai saracu de tine te-ai trezit cu fata de 13 ani peste tine,tu nu ai vrut dar ea era atat de puternica incat ti-a tras un picior in burta,un cap in gura si a sarit fix in p..a ta. Al dracu broscoi imputit. Viola-o-as pe mata sau mai bine nu,ca cine stie ce dobitoc ca tine mai iese din ea.
12
3
E poftim justitia lui Dorel! Dava era, Doamne fereste copilul unui smekras sau magistrat sa vezi ce repede se miscau si il si condamnau.
9
2
Am bagat fata pe treaba sa il fac de bani cum se face decand lumea la Constanta l am imbatat si acum astept sa iasa vreo 50000 sa nu il bag in puscarie daca o ia si de nevasta mam asigurat ca aici nu e de trai cu psd ul
9
15
Mai bine l viola pe george despina
5
2
Ii e frica la procuror sa il bage in arest preventiv
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614