REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iulian Bulai: 'TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie'

Iulian Bulai: 'TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie'

Replica API 3 ianuarie 2021 | 00:00 1343

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, deputatul USR Iulian Bulai, afirmă, sâmbătă, că ”TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”, care a costat 140.000 de euro. În plus, acesta notează că în cadrul programului au fost promovaţi ”oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor”, cum ar fi Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu.

Iulian Bulai

”Voi chema la Parlament reprezentanţii CNA pentru a ne oferi un punct de vedere”, a anunţat Bulai, precizând că ”Doina Gradea trebuie să plece din TVR”.

”În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacţiilor de presă private aproximativ 40 mil €, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficienţa acestei măsuri. Acum 2 zile, pe banii noştri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială. Cu oameni declaraţi fani ai teoriilor conspiraţiilor”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Iulian Bulai, potrivit news.ro.

Acesta afirmă că ceva mai contraproductiv nu se putea.

”Dai tot anul 40 de mil € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiţi dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulţi. Voi chema în curând la Parlament reprezentanţii CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situaţii”, a mai scris preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor.

Bulai consideră că ”Doina Gradea trebuie să plece din TVR şi să ia cu ea şi pe partenerii PSD care au mai rămas acolo”.

”Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie şi începem curăţenia”, şi-a încheiat Bulai postarea de pe Facebook.

Anterior, acesta a anunţat, tot pe Facebook, că programul de Revelion de la TVR 1 a costat 140.000 de euro.

”Teatrul ieftin de Revelion a costat statul român 140.000 euro. Enorm. TVR trebuie să fie reformat sau să fie desfiinţat. Alte opţiuni nu avem. Eu susţin prima variantă. Şi lupt pentru asta”, a mai scris Bulai pe Facebook.

TVR 1 a prezentat de Revelion un program în care s-a regăsit ”Vacanţa Mare”, de la 23.00, cu Mugur Mihăiescu, actor şi antreprenor din sectorul HoReCa ce a particpat la protestele anti-mască din Piaţa Victoriei.

La programul special din noaptea dintre ani a fost prezent şi Dan Bittman, coronasceptic vocal în anul care a trecut.

Potrivit paginademedia.ro, programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audienţelor, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ura a venit cenzura
0
0
gata, cum scuturi putin ficusul din deal parca dai in fabrici si uzine.Au si sarit usereii neomarxisti sa- si apere tatucul .Nu uitati foitele A4,zornaitul de catuse,spanzuratorile din piata Victoriei si la urma urmei umilitii pe penelei ca doar asta merita ,cu 15 procente din nimic, acaparez puterea in Romania luati si TVR ul iar SRR dati-l ungurilor PNL are deja B1 si DIGI gata algoritmul puterii!
4
4
Bai nea Pulai,dute-n sloboz cu cenzura ta cu tot!
3
4
USR este un pericol pentru bunul simt si civilizatia din Romania. Pocitania asta de Bulai vrea cenzura. Fuck USR!!
6
5
Sa dai 140.000 de euro din banii cetatenilor pentru un Revelion anti-masca filmat in carciuma unui coronasceptic - asta inseamna mai mult decat jaf din banul public...Asta inseamna zadarnicirea civilizarii tarii.
7
7
Programul a avut curajul sa critice un guvern de tot rahatul. Asa cum au fost mistocariti alti politruci de pe la PSD,a venit si randul astora de la putere,care e problema? Gandirea neostalinista a celro de la USR nu poate intelege ca umorul,de calitate sau nu,este liber in tarile cu adevarat democrate? Sau incepem sa recunoastem ca de fapt suntem intr-o dictatura in dezvoltare si consolidare? Incepem cu demiterile celor ce spun adevaruri,cu arestari si abuzuri,poate chiar torturi in beciuri,mutilari pe strazi ?
8
6
programul asta de rahat!
10
7
da ce face realitatea insolventa si b1 ii place, nu mai vorbesc de slugile protv, acum nu mai poti spune ca la tvr ai dat bani la aia nu!!! te deranjeaza ca tvr-ul nu accepta slugarnicia!!!
7
8
oribil de prost gust iar bitman complet disgratios .are cateva catecele bune dar in rest este un om de nimic un exemplu negativ plin de fite si mare casanova se crede inca
7
5
Tot ce face guvernul zi de zi in legatura cu acest virus este si mai mare bascalie
6
6
cum a ajuns un pictor parlamentar, doar voi stiti!pe langa cultura omul da legi si pe alte domenii. Sa nu zic ca a trait in norvegia unde supravietuia din somaj si banii lui secu tati, ca nu a muncit 1 secunda. Doar studii..ca sa aiba o ocupatie. Una peste alta sunt oameni care gusta astfel de umor, dovada ca a iesit pe 5 in audiente. Care e problema?e de prost gust pt tine dai in alta parte!TVR si orice alta televiziune nu poate satisface dorintele tuturor, astfel ar fii existat 1 singura televiziune. Asta e clar comunist, a invatat de la ta su. il doare ca s a facut misto de barna si usri
6
5
Asa emisiuni pentru asa popor. Nu e nimic iesit din comun.
12
2
are in compozitia lui numai pesedei care se lupta care sa ia primul muia cu cacat !!!
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212