REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IUSTIN ROMAN mai vrea să-și RIDICE un ANSAMBLU REZIDENȚIAL în MAMAIA

IUSTIN ROMAN mai vrea să-și RIDICE un ANSAMBLU REZIDENȚIAL în MAMAIA

Replica API 18 septembrie 2021 | 23:12 4394

Iustin Fabian Roman, administratorul societății Gamaro Black Sea Srl, a demarat procedurile necesare pentru a vedea dacă-și poate construi un ansamblu rezidențial de mare anvergură, în apropierea hotelului pe care îl deține în Mamaia Nord, respectiv Hotelul Nyota. Ansamblul rezidențial este prevăzut cu club cu restaurant, salon evenimente multifuncțional, sală de fitness, spa dar și multe altele.

Afaceristul Iustin Roman intenționează să-și construiască un ansamblu de locuințe în Mamaia Nord, chiar în apropierea hotelului pe care îl deține, și anume, Hotelul Nyota. Pentru acest lucru, fostul consilier local a primit un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru a se informa cu privire la reglementările urbanistice alte terenului din bulevardul Mamaia, numărul 564. Aici, Iustin Roman intenționează să construiască un ansamblu turistic cu apartamente de vacanță, locuințe permanente colective, un hotel, un apart-hotel, funcțiuni de alimentație publică (club cu restaurant, salon evenimente multifuncțional), funcțiuni de comerț, funcțiuni sportive (sală de fitness, spa), funcțiuni de loisir, funcțiuni de agrement, amenajări exterioare, împrejmuire teren și organizare de șantier. Regimul de înălțime dorit este de P+5-8E sau P+12-15E.

A ajuns în instanță pentru a-și recupera terenul

Trebuie să menționăm faptul că Iustin Roman a ajuns în instanță pentru a-și putea prelua terenul pe care l-a donat Primăriei Constanța, cu mai mulți ani în urmă. Mai exact, Iustin Fabian Roman i-a donat administraţiei locale un teren din Mamaia Nord de peste 1000 mp, format din 5 loturi, în schimbul amenajării unei alei de acces pietonal şi rutier spre plajă, aşa cum văzuse el că procedase alţi investitori vecini. Hotărârea de acceptare a donaţiei a fost votată în şedinţa de consiliu din 18 februarie 2013. După şapte ani, valabilitatea hotărârii a încetat, ca urmare a nerespectării actului de donaţie, de către Primăria Constanţa, iar terenul a fost restituit fostului consilier local.

Citește mai multe detalii și aici:Cum i-a dat TEAPĂ Primăria Constanţa lui Iustin ROMAN!

Date despre Gamaro Black Sea SRL

Gamaro Black Sea SRL, firmă deţinută de fostul consilier local, Iustin Roman, deţine în staţiunea Mamaia Nord mai multe terenuri, pe care a ridicat diferite construcţii, hoteluri sau minihoteluri. Societatea Gamaro Black Sea SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în Mamaia, numărul 564 C. Administratorul este Iustin Roman. În anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 214.585 lei, un profit net de 327.546 lei, datorii de 30.834 lei și un număr mediu de un angajat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367