REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

JAF la o primărie din județ: peste 20 miliarde de lei nu se regăsesc în evidențele contabile

JAF la o primărie din județ: peste 20 miliarde de lei nu se regăsesc în evidențele contabile

Replica API 13 decembrie 2019 | 13:44 13245

Țapul ispășiror: casierița

Țapul ispășiror: casierița

Anchetă de amploare la o primărie din județul Constanța, după ce s-a constatat că lipsesc peste 20 miliarde de lei, bani proveniți din taxele și impozitele plătite de cetățeni. Este vorba despre primăria Independența. Potrivit unor surse, la ultima ședință de Consiliu Local s-a iscat un scandal monstru după ce aleșii locali au aflat că au dispărut banii. Unii dau vina pe primar, iar alții pe casierița primăriei. Primarul PNL Marius Ștefan a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Procurorii au trimis dosarul la Poliția Topraisar, pentru a deschide o anchetă.

Polițiștii din Topraisar au deschis o anchetă vizată fiind Primăria Independența, după ce Curtea de Conturi a constatat în august, a.c. , că nu se regăsesc în evidențele contabile ale administrației locale. Inițial, plângerea a fost făcută la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, însă procurorii au trimis dosarul la oamenii legii. La ultima ședință de Consiliu Local, a tunat și a fulgerat cu acuzații și reproșuri la adresa primarului PNL, Marius Ștefan. ”La ultima ședință s-au cerut explicații cu privire la cele 22 miliarde de lei care nu se regăsesc în evidențele contabile. Primarul spune că de vină este casierița”, a declarat, pentru Replica, o sursă din cadrul primăriei. Contactat pentru un punct de vedere, primarul Marius Ștefan recunoaște că s-au furat banii cetățenilor. ”Da, așa este. Acest lucru l-am aflat odată cu controlul Curții de Conturi, nu se regăsesc 22 miliarde, vorbim de trei ani încoace. Am depus plângere la parchet în noiembrie”, a spus, pentru Replica, primarul. ”Casierița a fost băgată în comisia de disciplină. Ea spune că nu a furat nimic”, a completat alesul șef. Casierița Primăriei Independența lucrează în cadrul administrației locale de 20 de ani.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daniela scutura odata nucu vine zapada no sa le mai gaseasca.Uini cik is cumpara bilete de vacanta de la casa de pensii...Or sa se duca in luna de miere la POARTA ALBA asteapta cununia de la DNA.Cam multi nasi sunteti......
6
0
Domnule primar pe cine puneti vice vrem sa stim luni
3
0
Pentru gina circaraia. Starpitura tu esti cirtita din primarie. Tu esti ala care ai avut grija de banii dispRuti.
1
0
Va dedic melodia: VREAU SA VA DOARA- PARAZITII
3
1
Da cine te obliga sa intri si sa citesti doamna DAN..D.Toti isi scriu pareri k si iubirea ascunsa fata de alcineva.Vezi cind pleci sa nu uiti cv pe birou.FIKI da cu promisiunile cum ramane aveti grija ce stergeti dar vau fost adunate gunoaiele prostilor de ani de zile.iti mai aduci aminte cit ai cautat cele 3FOI sunt foarte frumoaseprostilor aveti o singura sal gonitil pe MARIUS a fost prostia voastra k ati intrat cu el in campanie nu va mai injositi da o adunatura de retarzi cine va cunoste pe voi la CTA PNL haha dak sunteti prosti a ramas sa va prezint ultima gaina de sport kre vine 60km
12
1
Toti astia care au scris mizerii aici sinteti prosti facuti gramada. Prosti vati nascut si prosti muriti in vecii vecilor. Nici dumnezeu nu va scapa de prostie.
4
2
Si cu furaciunea cum ramane?tot gaskan e de vina? Sau arendasii mafioti!
6
1
Corupt Rusine Infractor Suspect Tradator Evaziune Afon
2
4
Manjit Ura Iad Edil
0
0
Pe jan vrem vice
1
5
Dna D...a lumanari sa ti iei tu pentru banii nemunciti pe care i ati incasat din primarie.
11
1
Ce va mai place lingusala. Pana acum il futea.ti in gura si din tigan nu-l scoteati. Acum lugu lugu....
6
1
Jan vice un om care nu va tradat!
3
7
Chiar nu opreste nimeni circaraia asta??????????
4
3
Gascane, ptr lovelele impartite.....lumanarile s sfintite! Pentru curvele din comuna, M-anjitU-raI-adE-dil!
4
9
fikiret ,cosmin sa dispara din primarie va facut numai rau dl G ascan schimbati nu merita sa lucreze in primarie cu dv
6
4
Nu va e rusine lati tradat pe Gascan tocmai oameni pe care va angajat si va tinut pe functi zeci de ani.Ati crezut ca e fara sprijin si va pierde.Faceti curatenie domnu Gascan ,Dumnezeu a vrut sa vedeti care va sunt oameni si la greu nu numai la bine.
12
2
Jan vice pentru ca este om de sat
1
6
Pikinetule pina acu intorceai oameni PNLului acuma fugi sa intorci oile.George pai iti promiteau post de vice dc nu te propun acuma?A pardon umbla vorba k vrei sa vi k schiopu cu sotia k fuge si Dandina.Catelusa de birouJURISTA sa te lege de nucu care o sal planteze in dreptu geamului k vrea sa t ciokneask JAN ai vrea nebunatico.Profesore iti da viteza si femeia k esti expirat acuma ce alergi dupa GISKN sa stai de brb.Ghiocel si tu pe lista neagra.
8
0
Cine a gresit plateste.ce daca sterge din calculator tot se vede.sa aduca juncu actele sa vedem ce a cumparat si actele lui Ciocan de acum cu terenu de la ferma si ale lui Fichiret.sa faca echipa di la puscarie.ce cami nu stie e si ea cu eiacum ca reprezinta PNL a invatat de la Daniela.
4
1
Marius nai adus ma jurista si ce ai facut cum poti sa te duci sa declari ca sau furat bani.A ai 200 mil de care a scris cel de jos sunt bani de la CIOKN care iati inpartit dupa ce vi ia pus pe masa DANIELA.Hai sa vedem cu ce o sa justifice ca au platit terenurile aaa adica in zilele de concediu ale DANIELA cind le taiati cu chitante false. Si NUCU cu taxa platita din urma cu grajdu ati pus pe NELU sa va aduca chitantele de 2ori ca si NUCU plate cum adik ma ati skimbat registrele.MARIUS da nu tie rusine ma sa mai vi prin comuna nai fost in stare sa pazesti cosu cu oua nu cotetu.MARS HOTUL RUSIN
10
0
Daca al vrei vice pe marius ial acasa la tine,a fost 8 ani vice nu la interesat nimic , 4 ani primar si da au furat 22 de miliarde asta e marius si a profitat de mai multe blonde !
9
0
Nu vrem vice
2
0
Vrem pe Marius vice!!!
4
8
Vrem pe JAN VICE
1
8
Oricum sa nu fie navetist ca holera galbena.
3
2
Vice il vrem pe jan om de sat
5
7
Prosti , da multi !!!!
1
2
Imi plac comentariile voastre, sunt exceptionale!
10
3
pentru cine MUIE adik va supara adevaru se vede k va chinuiti si voi sa scrieti cv da ce sa scrieti.DANIELA ea a luat 230000ron restu pe lista ei cu dovezi.sunteti foarte activi o familie formata din 5 persoane dak vati uitati la laikuri si comenturi rabufniti fraierilor.Ma tu a lu cocosatu de la notardam park te faceau vice facusei cocoasa in fata inainte de alegeri.Si pe postu lu schiopu baga pe fisu lu bolocan k sa se recompenseze cu bataia pe care a luato.
8
6
Luativa gandul cu marius al vostru ,si cu daniela si cu nepotusu,in ce calitate era si camatarii ce cautau la marius in birou ? Sa raspunda penal cei ce iau favorizat la puscarie cu ei
8
2
Acuzati omul degeaba ca a furat 22 de miliarde, o sa spuna Daniela intr un final adevarul despre cum si cine a furat......banii s au dus la camatarii nepotului care cheltuia sutele de milioane pe zii cu femei si la aparate...
7
0
Cam multe calcule fac cei de la pmp ,de ai crede ca cei din PSD nu exista!!
3
2
Vice se pune de la psd si pe marius nu il pune nici pe jan luativa gandu
3
2
MMMMMMMMMM
21
3
UUUUUUUUUU
21
3
IIIIIIIIIII
19
3
EEEEEEEEEE
19
2
Ai o foame in tine! Scrie in limba romana!
17
2
mai oameni va mai scris si jos sunteti imbecili sau scri tu MARIUSE ai venit cu NURSENU cu abonament platit de GISKN tea bagat in cotet in loc de gaina si ai inceput sa faci p cocosu UNDE BANI DE 200MILIOANE CARE IATI INPARTIT IN PRIMARIE ACU 2 ANI iti zice ceva suma inpartita FRATESTE in 4sau5 care provin de B..Viata is urmeaza cursu chiar dak ai judetu in spate SEVA SCUTURA NUCU ca e toamna.Muresene pe postu tau cik intra FENI.Nardin schib cu tuzi.si mai apare si o doamna ca surpriza surprizelor din MOVILA.
10
3
Corect nu marius a furat banii dar nu el este cel care controleaza activitatea ln primarie . pacat ca nu a observat. Ca este condus de pandarii care au bagat bani in campania electorala 2016
7
0
Nu Marius a furat.el a neglijat a mers pe inceedere credea ca toti isi fac treaba.nu deranja .ii ajuta pe cei care l au sprijinit ba chiar ii si ameninta ca da dea pamantul la Saban in arenda ca sa bu fie probleme de prost a picat si au facut altii treaba cu el si acum Daniela e cu nasul pe sus o face pe nevinovata.e si ea destul a furat nu atat dar..nu e prima data.sa plateasca si cei care trebuiau sa verifice aveau functii luau bani ptr asta
6
2
Cu subsemnatu da daniela cu nepotusu ,se stie nu marius jigodiilor care sunteti voi ,niste mincatori de cacat !!
8
0
Nu ati anteles cu marius si care bine ?la puscarie sa dea cu subsemnatul 22 de miliarde astai bine penteu el?
8
4
Domnule primar cristi gascan cum sa il puneti pe marius vice cand el va bagat in procese!!!
8
2
CIOCAN AURICA SI FICHI AU MUNCIT .AU SI COTIZAT LA GREU.
10
1
Nea Gascane bate palma cu Marius pentru binele comunei.
4
12
Vrem pe JAN VICE
1
14
Bravo lor au avut mai multa bunavointa si au castigat. Consilieri nostri au stat acas si au asteptat ciolanu, pe cand Magdau circula peste tot pe toate strazile. Diferenta aici sa facut.Inafara de Saban si Mariana Palimaru care au muncit in aceasta campanie nu meritati nici unu sa fiti consilieri.Mai schimbati pe viitor si voi consilieri cu cei tineri.Acum degeaba vb daca pe 27 ati dormit.
7
1
Magdau vice boxerul satului, Claudiu antrenor folbal, Parasneag administrator, Emi sef de echipa, Fanica consiliera personala a lu Gascan,
5
6
Marius &co pnl la puscarie acolo e locul lui !
9
2
S au dus bani un milion mai dale Inca unu ca asa ai promis
6
0
Stati calmi ca poate prinde Marius al vostru un post de femeie de serviciu la primarie!!
7
2
Dupa alegeri cei mai infocati simpatizanti ai PNL strigau in gura mare in fata primariei si le impuneau celor de la PSD sal de-a afara pe Cosmin si Atila , de ce?Hai fiti barbati si spuneti de ce?Daca stiti ceva aveti curajul si spuneti!!!
5
2
Bastinasu ce face alianta cu giscan ca nu se descurca singur ,oricum voi ati cumparat voturile ati dat ulei zahar si bani, promisiuni beceauri garduri apa ,acum o sa spuneti ca nu mai puteti, sa va fie rusine ,noi stim ca nu ati luat pe merit, josnici ati ajuns, si plini de voi PNL a luat pe merit ,voi pe bani !!!
6
2
sunteti 2-3care scrieti PNL sa nu se vada comentu prostilo.Un tinar destep nu prinde post prf in CT nici p linga ajunge tokmai la 60km k e tare destept GISKN il ia si pune de catel sa nu puna NUCU voi fraierilo il puneti primar se vede ce va duce capu cit o gaina.Da nu intelegeti un lucru si baieti destepti de la PNL siau facut treaba cu el la innaintare BANI,TERENURILE ,ACTELE si omu de rind va certati intre voi k prosti.ma nati gasit un bastinas decit parvenit si ultima gaina a orasului prof la 60km venit cu autostopu.NUCU PE MATA MARE AU VIOLATO TURCI DA PE FITA AU FUTUTO DE BUNA VOIE.
13
3
va dam ......ciocan, gaitan, parasneag, magdau
3
1
Unu vrea postu de vice, altu da lovele, produse alimentare, cereale, paie, se impart functiile cu nemiluita. Ai ajuns primar, bravo! Impaca l pe Dorin, Nicu & compania...Fa gardurile promise, da le bca uri, scoate pe cineva la pensie, zilierilor hai la munca! NU VEZI, DA CU MINUS! Nu majoritate, consiliul judetan, locurile caldute se vor pierde in viitor!
3
3
Si cand te ai trezit, era dimineata!
3
1
Terminativa dracu cu pnl ca se va duce la puscarie sa vedeti voi!
5
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
9
Vrem vice pe jan
2
9
Cat tupeu sa ai , sa-ti doresti sa fii vice , cand tu nu ai facut nimic sa afli cine a furat banii ???chiar crezi ca poti sa musamalizezi disparitia banilor ??? Daca ai fi facut ceva sa se inceapa cercetarile erai primar , dar clar esti implicat !!!!
8
5
Sa vazut clar ca jan nu se descurca la conducere de aceea sa vindut pacat de voturile noastre, o sa vi peste patru ani tot cu minciuni, cine te mai sustine noi nici un caz rusine rusine
11
1
FICHIRET -VICE
2
7
Are importanta de la cine e vicele?e deal nostru orcum nu e de la pullle ca mai umpleti voi foile paici si atat dar pnl sa caute baniii furati de ei siatat nu vice o sa ramana in istorie sa vedeti voi!
7
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
32
6
ma domnilor adevaru dak ati fost atent in cei 4 ani noi in primarie nu am avut VICE am avut 1 PINDAC care urmareau pe geam care intra in primarie dak treceai repede catre usa primariei si nu tea vazut NUCU,, cine vine,, si te opreai in usa primariei ITI DESCHIDEA USA NUCU CA SA INTRI SA VADA CINE IESTI asta a fost pe baza de pindac.nea GISCAN planteaza un NUC acolo in dreptul geamului din dreapta sal mai pomeneasca lumea k am avut si un pindac in primarie.
14
2
Puterea e la consilieri .Ei vor decide cine va fi vice.In primu rand cine va face majoritate va pune vicele!!!
9
0
Cum ma un primar care nu stie unde sunt 22 miliarde banii nostri ai tuturor platitori de taxe tu il pui vice?intreb si eu daca e de ras sau de plans!!!
7
2
Vicele nu o sa fie din PSD!
3
7
Altceva in afara de ciocu mic mai sti sa zici
5
7
Rareori s a tinut de cuvant! Imi pare rau de votul familiei mele, le am irosit!
10
2
Nu il vrem pe Jan ,il vrem pe Magdau ,asa i ai promis in campanie ca il pui vice ,de ce nu te ti de promisiune ?
7
7
Mai aveti putina rabdare ca astia o lalaie sa isi puna hartiile la punct si sa se pensioneze intro saptamana cat mai dureaza si dupa vine DNA Constanta marius la puscarie!
10
6
La teori sunteti buni dar practica va omoara. Ati ras de consilieri lu Gascan dar vau ciuruit cu toate ca au fost tradati de stiti voi mai bine cine. Asa ca 4 ani ciocu mic ca a-ti pierdut cu tote atuurile in mana. FELICITARI ECHIPEI PSD!!!! Voi visati in continuare.
11
4
Gal petrica vice, gascan primar......slujba inainte de consiliu!
5
5
Io zic sa punem mai multi Vici, sa isi imparta salariu intre ei
3
1
Sunteti praf ,faceti si voi treaba sau o lalaiti ?parca sunteti in Las Vegas atat dureaza sa va organizati !!!puneti osul la munca iar pe actualul primar lasatil pe liber a fost 8 ani vice si nu a facut nimic e baiat de oras nu stie cum sta treaba cu noroaiele de la tara ,pe jan lai avut vice si nu afacut nimic!!!poate aflam si noi care team votat ceva de banii furati sau ne dai uitarii?
9
1
Magdau Nicu, Stoicescu Dorin, Memet Sebatin, Vacaru Dumitru, Bolan Fanica
0
2
Vacari stiu sa munceasca prof de sport stie sa dribleze
5
4
Magdau, Magdau
1
11
Pai cu Dorin, cum ramane? A muncit degeaba?
0
8
vom avea doi vacari in fruntea satului ! Bravo !
9
1
jan vice. va salut!
2
6
DEMISIA, BRAVO FELIX STROE!
8
4
Vice vrem pe JAN
3
6
Puneti mina si faceti promisiunile , ca vin parlamentarele si va scuipa lumea in bot
6
0
Poate sa faca de tura si cu tuta de dandina ca nui ajung salarile a vrut doua salarii si de la bec o caruta de bani si marius al lor sa faca tura pana ca la primarie cat a fost vice nu la interesat nimic ba da nimic? Doar salar din doua locuri astia sunt functionari vostri !
6
2
Mai pichinetule mai pastrazi oile sau te bagi la Mihai cioban doar ai experienta din urma cu 5 ani.Le masori cit sa pasca te va plati pe masura.Mai stai de brb cu uameni intre timp mai faci propaganda pe cimp la catei asta tie viitoru.iti va aduce fitu apa la cimp.iti mai aduce saban va impartasiti ginduri pe plaiurile unde vati dat izlas doar aveti unde,intretimp sa nu scapi oile in tarla....
11
2
De ce credeti ca Marius a iesit din joc?Are toate atuurile in maneca .Mai aveti putinica rabdare.
6
3
Dar Gascan a cerut sa fie vice p acum 4 ani ? Marius la puscarie
10
3
Domnule cristi gascan vice il vrem pe jan
1
6
MARIUS VA FI VICE SI PRIMAR PESTE 4 ANI!!!!
8
8
Sunt curios care is intelegerile...PMP si PSD...PMP si PNL...PSD si PNL!?
1
1
CIOCAN SI CU FIUSU PE O PARTE ;AURICA BOGDAN ;SABAN ;PENTRU CINE UMBLAU CA BEZMETICII-CU BANI -PROMISIUNI-PENTRU GASCAN -SPUNE FICHIRET CA TU ESTI CEL MAI CORECT SAU NU TE POTI OPRI DIN PLANS?
11
1
Parca erati multii pnl ,unde sunteti era articolul plin de pnl? Si care erau 3 contra unu ca nu se antelege ca gascan era singur contra mafiei din primarie ,si cu cumparatul lasatio moale ca nu a dat un leu sau posturi an primarie cum ati vrut voi si nu va iesit.
10
3
Ati fost trei contra unu si ati luat doar 24 de voturi mai mult ,doar atat ati putut ?Prapaditilor analfabeti si agramati !Halal victorie ,prin cumparare de voturi minciuni si manipulare !
6
7
FUNCTIA DE PRIMAR, A FOST CUMPARATA!
22
10
Locul lu marius al vostru cacamas pe el stiti voi e la PUSCARIE 22 MILIARDE LIPSA???????
16
6
Gata ati castigati,dar nu corect prin prostia oamenilor,1 doamna Leana cu urna sti ca daca intri in casa cand omul voteaza este infractiune,sa vazut cum va asteptati oamnei platiti sa va confirme ce au votat,la olteni cu trei consilieri.speram ca macar sa va respectati promisiunile de bca,locuri de munca,garduri,apa,parcu din ferma abea astept sa merga sa il vad,strazile,complementare,locuinte la bloc.imi doresc din suflet sa ii vad pe oameni astia fericiti.Domn Jan cum dati ochi cu sustinatori care si au dat seama ca v.ati vandut.tot voi sunteti victime in online,de ce oare ca nu ati furat ni
7
4
Acum Gascan sa taca nu?dar voi ati tacut maa???capusele din primarie erau vioaie ,atacau in stanga si in dreapta nu conta pe cine ,acum sa suporte flitul se muste!!!!aaaa si pnl pnl pnl nu mai scrieti????sau nu va mai merg tastele la telefoane!!!!
8
3
Paraca era vorba de lipsa cel 22 mil nu de jignit oameni.Marius a fost 8 ani vice si nu a facut chear nimic a luat 2 salarii degeaba cel vice si cel de profesor si tot nui ajungeau se imprumuta la Mihai paznicu de la scoala.
8
3
Marius e mai capabil pentru postul de vice!
8
8
Jan ,a facut gratis baloti oamenilor si le a dat si bani !
6
2
Jan a mai fost vice !!! Este omu care ajuta oameni
0
10
Viitorul este cel mai important nu psdistii
6
2
Hua ba nu va e rusine? Cu asemenea oameni ca primari
4
4
Bucurativa azi ,dumnezeu uita dar nu iarta !!!
5
2
Vrem curatenie generala in primarie!
8
0
Lasati oamenii in pace, avem loc toti in comuna, Gascan sa isi vada de administratia lui si sa realizeze ce a promis nu sa atace opozitia ca nu suntem in Korea de Nord.
6
3
jane nu mai scrie cu subinteles ca tea ajutat acuma arunci pastile
3
2
CINE PLANGE PE SCARI?
7
2
Felicitari cristea gascan bravo tie ca ai ziz in gura mare cu toata lumea de fata ca il iei pe domnu jan vice ! Respectu dintre voi se cunoaste si el te_a ajutat tot timp!! Bravo stima si respect
8
10
Ar cam fi cazul sa incheiati cu jignirile pe aici ! Speram ca adevarul se va afla , toate aceste mizerii nu au rost ! Incercati sa spuneti in fata ce aveti de spus si incercati sa nu mai credeti in toate barfele vehiculate pe la colturi !
10
2
Nu dezamageste.sa faca efort sa puna lucrurile la punc.Ciocan sa plateasca la fel Bogdan si Saban asa cum s a platit pasunea pe 3ani sa plateasca si ei.si cei ce se stiu cu musca pe caciula sa plece.George SUCCESin alta parte la Iulica nu ai mai putut fura si te vedeai vice.mai era ceva de luat
8
3
A castigat cine merita! Pentru smplu fapt ca au terminat banii ca asa a vrut dumnezeu se putea si mai bine dar ori cum Gascan nu o sa va dezamageasca!
6
7
Dandina acuma no sa mai ai cui sai dai cu pasarica. Cami doar o scapare e in fiecare dimineata o inklzire cu falci la BOSU Giskn,doar dak are chef pina ce nu te da pe topogan DANIELA. Fiki iti rupe rozeta obeu inputit lindicule.Hai sa vedem cu cit pamint ramai si bani de cadastre. Sabane ai belit pula la ce datori ai si actele cum leai facut.Aurica bogdan cu pompilik de gineritu pe chituci.
14
2
Bine zici Zoe! Cetatenii au fost manipulati, vai mama lor pt urmatorii 4 ani! Cu asa om care sa-si vada interesele personale prin prisma primariei, din ce si-a facut marea avere oare? In tara orbilor, chiorul este imparat!
7
4
Saracii de voi ati pierdut un om cu suflet si cu bunavointa.Vedeti in viitorii 4 ani ce o sa se intample. Nu o sa fiu ipocrit sa zic ca nu o sa se imbunatateasca nimic dar alea o sa fie proiectele depuse de Marius avand in vedere ca nu poti de pe o zi pe alta sa revolutionezi 5 comune. Sanatate la toata lumea! Banii vin si pleaca pentru astia de v ati bucurat pentru niste hartii care peste o saptamana bag mana in foc ca nu le mai aveti. Bagavas sarpele in inima sa ma aveti la suflet. Pace!
8
4
va scrie o simpatizanta al adevarului si dreptatii!recunosc ,sunt dezamagita de rezultatele acestor alegeri, de modalitatea in care s-a desfasurat campania electorala , transformata intr-o totala demagogie aka ,,farfuridi si branzovenescu".Va transmit sincerele mele condoleante pentru regimul auster care va urma, si nu in ultimul rand , sa sugeti pula de ratati analfabeti si talhari obositi si nesatui.
12
4
Gascan la primarie, Marius la puscarie!!!
6
11
Ia spuneti frumosilor, mai sunteti viteji?
3
6
cine a iesit primar la independenta ??
3
2
Dhkmsnskskskxkatsv jsgwkxvsk bsjj
0
2
Hai dragilor nu se aude nimic?
1
1
Ajunge cat a furat Gascanu, are apartamentele la copii pe numele la machidonii de la casarie.....masini , terenuri. Uaaaaaaaa Gascan stai in banca ta, nu te ai saturat cat ai furat????? Succes Marius si George.
12
3
Cam liniste !!!Ati amutit????
3
1
Locu lu Marius este la puscarie
5
22
PMP JAN PMP JAN PMP JAN
4
14
Lasitatea voastra, puterea noastra!
18
2
Un dus cu apa rece va trebuie Marius Stefan va ramine unde ie acum va pup !!
18
4
Marius sia facut valiza e cacat tot a ancazit dusteru ca afara este frig a luat si banii furati cu el 22 de miliarde datii la muie ?
6
13
Hai baieti k va bag creti la toate aparatele JAN nui fur o sa ne tina contabilitatea de peste drum ATILA. Marius tu mascariciule makr bani nu ai putut sa administrezi se vede cit de prost esti dute si fa sport o sati dea BOLOKN o gaina si Jan un vitel sa savurezi pe vecie.Bogdane vezi ca seria la bancnota e 045
7
13
Ce se mai inbata uni cu apa rece....Gascanu va fi primar cel putin 2 mandate deacum incolo!!!!Voi chiar nu ati loat pulsu oamenilor? Lucrez undeva unde iau contact cu oameni zi de zi si toti il lauda... Pacat de Marius, dar eu cred ca lau lucrat alti gen Nucu!!!!Atentie Marius ca Nucu o da spre Jan....
8
9
Daca nu il aveai pe Juncu vice, castigai la pas alegerile astea.
7
5
Dece alearga Fichi din porta in poarta stiti ca are 80 ha proprietste si pana acum 4 ani avea 10 ???????? Tanti Leana a facut ce a vrut in dispensar a gonit farmacista ca sa numai aiva concurenta la preturile puse de ia ,Ciocan Saban Bogdan nu platesc impozite cosilieri de soi Nucu un hot ordinar care nu a facut nimic in viata pana si scoala de strungari ia pltito tasu asta e gasca care la condus pe Marius .
7
4
AM LUAT SI TERENUL GEAMIEI NU DAU ARENDA DAR TRE SA DAU LA SUSTINERE DE PARTID DACA VINE GISCA MA CIUGULESTE
8
3
Oare nu il sustin din alt motiv???lumea nu este atat de proasta cum o cred ei!!!lasati vrajala ,o sa vina timpul sa dea si explicatii si primaul si cei care il sustin!!!
4
8
Foarte bine ca il sustin angajati ,asta inseamna ca a fost un om bun nu a abuzat de functia de primar ,nu a fost cu nasul pe sus ca alti. Succes .
14
4
Totul va fi asa cum trebuie. Daca exista o dorinta reala printre oameni, atunci acestia vor gasi o cale de a depasi resentimentele, de a pune capat discordiei. Ceea ce este al tau va fi pus deoparte.Succes Stefan Marius! Succes George,oamenii vad in tine un potential viceprimar.
13
4
Unde sunt bani daia se sbat toti din primarie !! O sa ieasa la adevar totu !!! Nu il votam tot timpu nea mintit
8
12
Esti functionar si faci propaganda nu si muncit nimic doar pentru Marius .luni sa ti dai demisia si sa pleci cu el.ai luat banii de la oameni pentru cadastru esti la del ca Marius.spui de Gascan tie frica ca a furat mai mult ca tine.el a fost ptimar dar tu pe ce te ai imbogatit pe spinarea lui.
8
9
Veniti fratilor antrbatii ce salarii siau facut an prapadita aia de primarie ,ca ei nu fac nimic pentru cetatean ,dai buna ziua si primarul nuti raspunde daca ai ceva la sacosa se mai uita la tine asta este pnl independenta.Intrebati de motorul de la vola antrbati de banii furati ,antrbatii de muncitori lu muresanu la cine muncesc an curte ,au gonit farmacista de la bloc,an schimb au cumparat duster la primarie ca nu erau in siguranta cu loganu asta e pnl maine datii la gunoi de grajdi ca doar pe ala au tocat o caruta de bani pe hartii dar FARA A OBTINE FINANTARE CARE NU ARE CURAJ SA O SPUNA.
7
10
Daca esti satul mai bea si apa ! Altii mai au de invatat administratie si politica ! Nu te poti servi din banul public ca din propriul buzunar !!! Asta e problema cea mai grava !!!
7
8
Cea mai urata campanie electorala de pana acum, unii candidati au alergat dupa salariu, altii dupa putere, altii sa acopere anumite chestii, Duminica vom vedea cine va calauzi comuna asta din ce in ce mai saraca atat financiar cat si uman. Poate nu ar strica sa dam cu totii o mana de ajutor la recladirea ei, indiferent de cine va castiga. Poate peste 4 ani o sa vedem si alte persoane care vor candida ca parca sunt satul de,, cel care nu ia pauza de 30 ani,,
13
2
Ati crezut ca oamenii vor inghiti asa usor lipsa acestor miliarde?22 de miliarde nebunule .PUSCARIA VA MANANCA
10
5
JAN ARE POSTU ASIGURAT,PRIMAR S-AU VICE ,TU IATI BAGAJU SI TAIO CAT MAI AI TIMP . POZITIA 2 PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP
5
11
Voi discutati de vice?Ce dracu sa m-ai faci tu cu 2 consilieri carei scoti?Cartile sunt facute,mai ai de invatat multe...
11
2
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
12
6
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
4
12
Din filmarea aia nu se vad decat niste javre ordinare cara sunt in consiliul local din2000 ancoace dumineca datile peste bot unde sunt cele 22 de miliarde ?
10
6
In primul rand se scrie corecteaza - te , pe altii...invata sa scrii inalfabetule . Stefan Marius votam .
5
1
Corecteazate pe tine apoi pe alti , mai invata...
2
0
In primul rand invata sa scrii corect, apoi comenteaza! Iar in al doilea rand au fost oameni capabili si cu simtul raspunderii, nu ca altii care au trecut cu masina pe langa noi si nu au avut curaj sa asiste la discursul domnului primar. Succes si indiferent de situatie sunteti cu om cu caracter!
4
1
Astazi targu a fost neincapator de simpatizanti lu marius 20 la numar.Daca vroiai puteati sa va strangeti si in fata primariei ca aveati loc. Cred ca v-ati trezit din vis.Daca strangea bolocan sustinatori peste asfalt la obor ramaneti spectatori!!!!!
6
8
Asa pacaleste oameni acest primar ca nu este el de vina !! Da daca iese ieara primar cata gaura face !!
5
8
Omul Marius Stefan are o gaura de peste 22 miliade pe care o vom suporta toti ,cum poate sa justfice aceasta ? Astept un raspuns plauzibil .Pe 27 esiti la vot
9
8
Si cand zic oameni ma refer la gasca asta a lor oameni potenti din care a facut si gascan parte.nu la noi muritori de rand.
3
6
Votez omul Marius Stefan,suna mai bine un buna ziua sau salut de cate ori ma intalnesc cu dnlui decat un buna ziua o data la 4 ani si atunci doar pt interes.Succes haideti ca se poate. Si daca are oamnei care il sustin pe interes asta inseamna ca asa au fost invatati de fosta conducere,dar se vede clar ca a starpit din ei.
11
5
Spune ca ,curtea de conturi a gasit ca nu se regasesc 22miliarde in contabilitate-ce masuri s au dat.recunoaste ca e pe 3 ani deci nu Gascan.are tupeu ..ce s a intamplat cu procesul verbal .unde scrie ce trebuie sa faca banii pe pasune ia luat ca asa a spus curtea de conturi.ori daca era Gascan il linsau .mincinosi in afara de asta in loc sa si pkateasca taxe utilaje Ciocsn si alti sponsorizeaza partidul di prostii platesc .hai sa vedem fiecare ce utilaje are si ce declara.sumele sa le suporte Marius sa vedem la primarie placutele la fiecare.rusine!
4
7
Heloo , domnule primar , cam greu te descurci fara consilierul personal !!!! Si pe ultima suta de metri continui sa faci gafe !!!
5
6
Consilierii astia ai pnl sunt din 2000 pana an prezent ei nu au facut nimic decat interesele personale si prostela cu pamanturile ciocan,saban resat,bogdan ,fluetraru,antrebatii pe ei unde sunt cele 22 de miliarde ? Ca ei stiu bine unde sunt.
6
6
Primare dc nu zici la lume cati bani lipsesc din primarie pui vina pe cristea gascan ca de la el ai luat gaura !! Rusine bagabontule !! Daia merge toata primaria cu tine la vot sa mai furat in continoare !! Oameni de rand ganditiva bine pe cine votati!!!
6
9
Asa de bine s a implicat ca au disparut atatia bani si multe altele .tu si familia platesti impozite.Ciocan ptr utilaje ce plateste .sau Bogdan e corect.de asta nu a facut nimic cand Daniela i a luat banii lui Ciocan ca ea stie ce se intimpla.de ce a tipat cand ia spus Cami lui Ciocan sa si declare toate utilajele.cate placute are?tu stii ca stii administratie.
12
7
Sunteti cativa din opozitie care habar nu aveti ce este adimnistratie publica, vorbiti pe langa, numai ca sa jigniti si sa aruncati cu noroi in cine nu trebuie, in acest om care s-a implicat si a facut ceva in 4 ani cat altii in 20. Mai bine va vedeti-va de treba voastra, sau nu aveti alta ocupatie? Votez PNL - Stefan Marius - primar! Concetatenii nostrii sper sa vada si sa dea o sansa acestei comune la dezvoltare, prin votul lor pentru cel care a aratat ca lucrurile merg spre mai bine, nu celor care-si vad din functia de primar interesele personale.
17
10
Ce poduri ai facut mai amaruleeee!!!pe cel de la tufani ai pus pamant galben ca in anii40 taci dracului din gura ca si asa nu esti in stare de nimic !!!nu postape fb mergi si vb cu lumea ,dar oare te asculta cineva???ESTI JALNIC .....
8
9
In 4 ani s-au furat 22 miliarde !!!!!!!!! Despre asta e vorba aici ! Si nu se vrea aflarea adevarului !
6
7
Proiectul lu raja ancepe de la calarasi si se termina la limanu nu cum crezi tu la independenta
5
5
Voi ati vazut cat costa proiectul raja? 50 milioane de euro. Daca ne impartea banii astia, fiecare din noi aveam fantana cu apa termala!
3
3
Da 20 de ani unde a fost implicat?de ce nu a tras raja apa in sate pana acum ca doar e prieten cu stroe,un wc la tufani 2 miliarde,sosele spoite cu bidineaua,gardu la cimitiru turcesc a cazut de bine ce era facut.daca a renovat scoli gradinite biserici le a facut pt ca erau necesare doar nu aveau copii sa invete in alea vechi.caminul de ce este in litigiu,pe ghiorghitanu dc il criticati inainte nu faceati magarii impreuna de la ce ati stricat prietenia.filmuletele care sunt de prin sate si interviul lui bolocan sunteti mandri de imaginile alea?ce se putea face in 4 ani ce nu sa fc in 20???
8
1
Votam jan pmp !!
0
7
Doamnelor si domnilor acum 4 ani ati dorit o schimbare. Acea schimbare a constat intr-o iluminare turceasca spalata de bani si in cateva strazi asfaltate, dar nici alea. Strazile principale au fost asfaltate de drumuri si poduri, iar reteaua de apa a fost executata de Raja Constanta, in nici un caz de primar. Asa ca ganditi-va bine!! Ati vrut o schimbare si am ajuns intr-un punct mort!!! Deci trebuie sa revenim din nou la normal!! Votati singurul om care s-a implicat in constructia fiecarui sat!! Votez Cristea Gascan, singurul om capabil!!
9
11
NICI CEL MAI SCUMP PARFUM NU POATE SA-TI SCOATA MIROSU DE CURVA!!!!!!!! Vot Tica Jan.
7
14
Votam jan pmp
3
13
Mai frumosilor, minunati, imbecili si analfabeti ce sunteti, inainte sa faceti politica, si inainte sa postati toate cacaturile de doi lei pe care le aveti in carcasa aia goala care la voi se numeste cap, puneti mana si cititi putina gramatica!!! Voi nu sunteti in stare sa acordati subiectul cu predicatul,daca stiti cine sunt astia doi, nu, nu sunt candidati. Daca tot aveti internet, scrieti inainte pe Google cuvintele ca vi le corecteaza el!!! Macar sa nu pareti analfabeti daca tot sunteti. P.S. Au scos astia si o melodie, se numeste Ma-ta are cratima nu ar strica sa o ascultati !
7
5
Stati cuminti , nici o sansa! Nu castiga Gascan si nici Jan ! Marius-PNL ! Vin tineretu pe 27 il sustinam pe STEFAN MARIUS, PRIMAR !
19
9
Bolocan primar jan vice
4
9
STEFAN MARIUS, PRIMAR!
19
7
La 5 likeuri ii dau foc lu gascan la paru de la fofarlica
16
7
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
7
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
16
7
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
17
7
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
6
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
22
6
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
21
5
Ca in opera lui Caragiale "O scrisoare pierduta" domnul Marius in rolul lui Zaharia Trahanache pierde scrisoarea, adica cele 22 de miliarde de lei si se asteapta sa castige din nou alegerile cu sustinerea consilielilor si prin niste jocuri murdare. Da, parvenitismul politic prevazut de marele scriitor I. L. Caragiale prevazut inca din acele vremuri a fost exacerbat! O comedie de moravuri!! Aveti grija sa nu faceti din nou aceeasi greseala!!!
13
21
Clantanitu, sport local!
9
3
Ce vina are el ca e furat???si ca politia doarme in bocanci. Gata ti.ai primit subiectu si pe ziua de azi acum nu va mai opritii. Succes
12
4
Sexi balamuc. Da mata ce tarif are?
5
5
Gardul cimitirului musulman din indep e furat tot si nu l-ai facut tu !!! La movila e facut de ghiorghitani , poate spui si pe cati bani !!! Ai tupeu fantastic dl primar !!!
5
10
Nu aveti creier precum meduza...aici era vorba de lipsa banilor ,de ce amestecati una cu ala?lasati pe fiecare sa aleaga pe cine vrea!!!!pe 27 seara vi se va implini doleantele!!!!!
13
3
Votam pmp jan om de sat
0
13
Poate ne aratati si noua prostilor cat a costat iluminatul public cu firma de casa de la paris?
7
9
Rusine o sa va alegeti cu dosare .
7
8
Deja se fure curent pe aici nu a stat ala ma 20 de ani primar si a facut o pula mariuse vezi ca gascan da bani la lume nui scumpa gascanita 50 normalu 100 combinatu cu finalizare nu face ca lasa spuma pentru berea lu barbasu
10
5
Cei ma cu pmpu asta luavas fata in pula partidu mucosilor poponari
10
0
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
11
6
pmp,ca altul nui
0
11
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
1
17
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
9
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP T
0
23
Ati pus la sectiile de votare toti angajati primariei ca membri de partid pnl ,parca erau functionari publici??? nu mai poate nici un sarac sa mai ia un ban din cauza lor. Tot ei au furat si cele 22 de miliarde asa ca duminica stii voi mai bine.
13
14
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
17
9
Taie un taur si da de pomana
10
5
Ai lasat sa are lumea pasunea in Olteni, cu promisiunea ca nui deranjasa nimeni
10
6
CATE CONTURI AI? NICI LA MASA NU AI LINISTE. PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
3
17
Domnu jan nu am auzit sa fure vb numai aiurea !! Lasati ca mai aveti putin cine rade la urma rade mai bine votam jan pmp
1
8
Cum ma sa te goneasca lumea din curte! Acolitu tau, rosu de suparare. Vreau si eu pensie speciala, dai?
12
4
Conteaza unde a terminat, asa se vede capacitatea lui de rezolvare a problemelor! Lapte cu apa, animalele in culturile altora, intelegerile cu psd ul, furturile din perioada trecuta, taurul, discul. Face un balot, un vaccin si gata!? Se vede primar, sa nu l buseasca plansul...dar sa si roada ghiulul. Lumea te vrea cu sosete albe!
16
2
NU ARE RELEVANTA UNDE A TERMINAT OMU SCOALA ATATA TIMP CAT ESTE GOSPODARU SATULUI , SI-A FACUT AVERE PE MUNCA LUI NU FURAND DIN BANI PUBLICI.JAN E OMU CARE VA FACE CURATENIE IN PRIMARIE.VOI TREBUIE SA INTELEGETI UN LUCRU AI FURAT ESTI HOT IN OCHII OAMENILOR . OAMENI CINSTITI VAU PARASIT .LOCU VOSTRU E IN ALTA PARTE SI SPERAM SA AJUNGETI CAT DE CURAND.OAMENI BUNI VOTATI FIUL SATULUI TICA JAN.
4
15
UNDE AI TERMINAT STUDIILE? PESTE HOTARE! CUM REZOLVAM PROBLEMELE, SATULUI.....DAM O SPAGA
15
5
OM DE SAT FARA INTERESE.VOT JAN .PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
3
18
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
26
6
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR.MUIE PNL.
2
23
Parca candidai ca primar s-au ti-ai dat seama ca pierzi?Din ce in ce mai mult te intereseaza postul de vice.Daca scoti 3 consilieri sa zici mersi.
7
0
Asta e bun....inima, motoru, finantatoru, taximeTRISTU, viitoru presedinte! POATE FURA POZITIA LU JEAN PESTE 4 ANI....
14
0
Nominalizat, ciocan. Poate sef de galerie!
13
1
Vise placute!
16
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
21
3
Ce ti place limba romana! Esti de 10...ha, ha,
11
1
ai facut decontul la giorgitani ca fara un miliard nu se ancurca ?
5
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
14
4
Gata ati terminat de muls vacile.
17
1
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
2
16
Duminica viitoare sa fim uniti si puternici nimeni si nimic sa nu ne doboare. Votam PNL
17
6
Indiferent de partid
14
0
Puscarie pentru hoti .
4
3
EU votez BOLOCAN
5
5
Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius,Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius, Stefan Marius
15
2
POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT!
15
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
16
2
psd si pmp egal aceasi mizerie
17
2
Care lista?
0
2
O HARABABURA TOTALA
11
2
2020 negocieaza cu gascan functia de presedinte psd. Ce dobitoc! Normal ca isi ia viteza, doar se stia cine e sefu. ....
22
2
VOI SA SPUNETI UNDE SUNT BANI?PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP T
5
23
A facut intelegere si in 2008, numai ca sia luat un sut in cur! Angajat in primarie 1 an, apoi sal bata pe gascan
25
0
Te pus Nucu vice....apoi nasu pe sus. Ce ai facut
23
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
26
2
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP
2
27
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
26
5
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP TICA JAN PRIMAR
2
28
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL VOTAM PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
28
5
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
29
5
POZITIA 2 PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP
2
31
Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL! Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL! Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL!Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM PNL! Pozitia 1, pe buletinul de VOT! VOTAM
29
4
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
30
4
VATI CACAT PE VOI.VOT PMP VOT TICA JAN VOT PMP VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN VOT TICA JAN POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2 POZITIA 2.ALUPIGUS PNL ALUPIGUS PNL ALUPIGUS PNL.
2
33
Vot Tica Jan om de sat. Alupigus PNL!!!!
2
32
Sugi p..a PN Alupigus tie curvo.Cand te duci la cimitir sa-i spui lu mata ce curva a facut .PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP . Spune-i lu mata ca armata e cu noi,stie ia.Votati pozitia Nr 2.
2
31
POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PN
29
4
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
31
5
S o f.t pe mamica ta! Sa ti bag p..a n gat si motoru ti l fac vibrator! Esti prea prost sa intelegi cum sta treaba! Ai drept de vot? Esti handicapat fara acte
36
5
Fut..ti morti mari de jafra,vola era chinezeasca si trebuia motorul vandut.Da cu ce sa facut treaba pana sa-l vanda?Sunteti niste hoti nesuferiti.Spuneti ca la doi ani de mandat ati descoperit gaura in buget dar au mai trecut doi ani si trei luni si dosaru sta la politie.A fost audiata macar vreo persoana?Niciuna , de ce destepti p..i mele?Vati batut joc de bani nostri si acum faceti pe cinstiti.La puscarie cu voi .Indiferent cine va fi primar , dar mariusica trebuie sa cada sa putem afla adevarul.Daniela daca era steansa cu usa spunea tot si voua de asta va e frica scarbelor.
5
13
Cu banii disparuti cate tablete cumparati ??? Daca se facea ceva pt recuperarea lor probabil ca se puteau lua , ca la alte primarii Primaria de ce nu are bani ? Cat ati incasat din impozite ? De salarii mai aveti bani ???
4
9
lasati sa se futa in gura uni pe alti, noi votam PMP si va fi mult mai bine. Oameni buni voi nu vedeti ca ne prostesc pe fata promit marea cu sarea si nu fac nimic, iau asupra lor fapte care nu le apartin. Votati PMP.
1
13
Ba foamea in glanda, tu nu intelegi vola era chinezeasca?
13
3
Motorul de vola pe ce bani lati vandut?
3
11
Vai de capul vostru....
2
2
Tablete se dau peste tot in tara deci nu este meritul dl primar ,oricum tabletele yrebuiau date pana acum cum au facut alti primari capabili!!!
10
12
Macar are oameni destepti care sa il sustina,dar dumneata ai ales de fapt cu astia ai ramas 1 si 1 .si de rezolvat se rezolva cu banii vedeti voi.dar cum ramane cu apartamentele care sunt sau au fost pe numele la machidoni.si bv lui ca ia tablete dumneata de ce dadeai ordine sa nu aprobe consilieri tai crezi ca lumea e proasta.
15
8
Si acum tot monica directoarea o arzi ?nu mai esti cu aia de la control fiscal?
11
16
Ai in proiect sa rezolvi cu banii,lasa tabletele spune ce faci sa rezolvi cu banii?apropo in 2016 de unde luai salariu cu ce te ocupai.cred ca i luai degeaba altfel nu ai mai vorbi.spune despre bani.asta vrem si te votam
10
13
In discursu tau, nu ai spus de accesarea fondurilor europene, expertule! Tot prin Cjc vrei proiecte? Sifon, sifon
15
5
cu totii? Cati dintre voi sunteti divortati si aveti iubiri in vecini? si voi criticati primarul? Cati ai avut ciubucuri cu primaria? si criticati pe Giscan? NUMAI FACETI POLITICA! Ati stiut toate problemele de ani de zile si acum victimizati! Ciocu mic ca pana acum nu ati facut nimic! Oricine ar veni, lucrurile tot asa vor ramane! Judetul comanda, primaria tace si inghite! Si in primarie cu cine sa lucrezi? Schimbati primarul, raul ramane. Nimeni de acolo nu e profesionist si bun cu noi, care le platim salariile. Eu plec cu familia dar voi ramaneti cu aceeasi oameni si aceasi mentalitate...
6
0
Oare cate lucrari a facut gascan cu ghiorghitani ???dar oare de ce pt gradinita si camin a fost nevoie sa vina firma din fundu tariii? Oameni aia care au lucrat si au mai facut si iei prieteni au mai stat la cate o bere au mai scapat ceva informatii
2
4
Primare spunele la oameni cata spaga ai loat de la ghierghitani !! Mai vrei primar !!
7
2
Noi ce lucrari am facut au fost de calitate ,nu spoiala penala ca a ghirghitanilor .
4
2
FA SI TU GARDU! CINE TE ASCULTA....RETARDATULE?
12
0
Vedeti-va de mistriile voastre.
11
0
IN PATRU ANI DE MANDAT AL PNL NU SA PREZENTAT IN SEDINTELE DE CONSILIU VREO CHELTUIALA SAU VREO ACHIZITIE SAU FACURI SAU DOCUMENTE DE PLATII ASA CA MAI ANTREBATI SI VOI CAT MAI AVETI TIMP CAT A COSTAT ILUMINATUL STRADAL SI MONTAJUL BENERELOR ELECTORALE GADITIVA BINE.
10
8
Stiti voi multe.Voua cate lucrari va dat gascanu ati uitat?esti consilier ce masuri ai luat ofticatilor.Vot pnl pnl pnl pnl pnl.
17
4
anrebati cat a costat renovarea la scoli in 2019? Materiale 7000 si manopera Ghiorghitanilor de la movia.v doar un miliard lei vechi ca sa stiti! Cea facut? O spoiala ca de obicei.
8
9
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
12
5
Votez pe Jan
7
15
Acest primar trebuie sa spuna la oameni dc lipseste bani si dc este autor necunoscut !dosaru sta la topraisar !! Rusine
13
12
Marius si Gascan au condus comuna 8 ani impreuna . Si acum Marius patru ani. Despre ce vb? Acum se acuza reciproc.Jos cu mafia.Vot omului de sat Jan.
4
14
Marius esti o javra de om .Cum poti sa spui cei ce au condus in 2016 , cand tu erai vice primar si aveai sapte consilieri care te sustineau la vremea respectiva .Sper sa ajungi unde ti-e locul .De ce nu ai vb de cele aproape 1000 hectare pana acum ? Ati incasat banii toti si nnti facut nici.Mintei pe prosti tai ca eu gata m-am prins.Daca Gascan e de vina ai si tu partea ta de vina la fel si cu bani disparuti.Acu toate voturile familiei mele vor merge spre Tica Jan .PNL si PSD aceasii mizerie. .
14
13
Asa este dar ei au atata dorinta sa ajunga din nou la conducere incat sunt in stare de orice,suna si in stanga si in dreapta sa impiedice tot ce propune dl Marius. Dl Marius va urez succes doar dvs puteti sa faceti lumina,chiar daca pierdeti sa stiti ca ati pierdut nu pt ca este mai bun doar ca a reusit sa jegmaneasca voturi.ce promite acum a promis si acum multi ani cand a facut mare adunare cu imparatul felix,doar ca de atunci au trecut aniii si ce sa vezi pt comuna nimic pt el multe.tineretul va reusi cu greu dar vom razbi,dar ar fi pacat sa pierdem inca 4 ani.
18
11
Siiiii ! Primaru ce a facut ???? De ce nu a venit nimeni sa cerceteze ? De ce i-a semnat actele de s-a pensionat ??? De ce i-a semnat actele de si-a vandut proprietatile ? Ea are tupeu pt ca are asii in maneca !
14
14
Hai sa va dau eu raspunsurile CORECTE! 1. Pe Daniela NU O PUNE PRIMARUL la sectia de votare! Este in baza de date de la AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA si repartizata DE UN CALCULATOR! Asa ca, in marele ei tupeu fantastic, invatat de la nepota-sau, nu si-a facut retragerea din AEP. Oricum, VOI o salutati pe strada, la magazin si VOI, cei care criticati, va duceti la ea acasa sa va ajute cu diverse! 2. TOATA LUMEA STIE, dar nimeni nu comenteaza acum, in campanie, ca banii au fost dati la gruparea interlopa a lui TAIFUN URAGANUL! Cu banii din primarie s-au finantat drogurile din Independenta!
18
9
La primaria independenta sau furat 22 de miliarde si nu sa antaplat nimic ! Asa ca pe 27 sept datii uitarii,precum miliardele furate chiar de ei.
13
12
Oameni buni uni vorbesc de Jan, este un om bun gospodar muncitor , si nu uitati ca a ajutat foarte multi oameni , si multi stiti asta. Este un om cinstit si merita votul vostru.
8
15
HOTIII STRIGA HOTU !!!
6
7
Primare spunele la oameni cati bani din caserie si nu puneai la loc !! Rusine
13
13
Sia facut sopronu de utilaje in tinpu constructiei terenului de folbal
14
7
FOARTE PUTIN gascane in 20 de ani, ai sifonat bani prin consiliul judetean. Imbogatit cu terenurile agricole luate cu japca, pe numele lu fita si nevastata
14
11
Cum sa sustii un fustangiu?Acum 4 ani Marius si-o tragea cu directoarea ca sa obtina voturi, au mintit pe totata lumea cu ce au vrut sa auda, s-a vazut cu sacii in caruta, a dat-o la cacat... acum a furat 22 de miliarde si cum sa scape? i-o trage lu asta de la curtea de conturi ca sa nu il bage la parnaie, sa amane dosarul... cat de orb sa fii ca sa nu vezi asta? cum sa votez cu un desfranat care isi urmareste doar interesul? Interesele noastre cine le sustine? Eu am deschis ochii si nu mai votez cu el, Gascan e om cu frica de Dumnezeu si nu am vazut nici o hartie care sa dovedeasca ca a furat
14
14
Corect, sunt facute in 20 ani de mandat dar nu pe proiecte UE si multe din realizari sunt degradate foarte rau.
6
8
Primul proiect al gascanului a fost : anpietruire strazi cu tratament bituminos toata comuna,pompa de apa de la olteni,gradinita de la dispensar,trei sedii de cap reabilitate ,utilaje la primarie ca de exeplu vola care sa pirdut motorul ,picturi toate bisericile car nu le face orcine si multe altele daca vretiti va mai enumar.
11
9
Ba voi aveti malai in cap sau creier? Cum plm sa votati cu gascan si gasca lui de consilieri? Este expert in proiecte UE doar ca nu a facut niciodata unul, voi nu vedeti in ce hal a ajuns comuna din cauza lui ca nici un botez nu poti sa faci in caminu ala distrus de nustiu cate ori. In Olteni mai sunt 5 copii in scoala, in fantana mare nici nu stiu romaneste, ne vrea prosti ca sa poata el si trupa lui sa conduca.
15
10
Degeaba va certati
8
0
Primare spunele la oameni cum ai luat dasteru !! Aratele dovezi la oameni !! Si cati bani ai spart la paris !! Si cat comision ai luat de la firma de sosele !! Rusine magarule nu votati ne duce la sapa de lemn acest individ
18
10
Pe 27 seara ai sa realizezi cati oameni te mai vor primar.Trezestete omule esti in cacat pana in gat.Cate case ai gasit deschise..Dupa ce plecai de pe strazi oameni deschideau portile si discutau .Vb pe 27.
25
1
Nu ati inteles nimic.Toti sunteti la fel pe interes propriu .faceti va jocul dar nu prin amenintari fiecare are dreptul la opinie dar la opinia lui nu sa va sunati intre voi sa va dati indicati ce sa scrie.nu uita oameni pe care tu ii cumperi ei te vad la randul lor.succes in campanie.
5
21
Da ne-am dat seama ca altfel putem vb cu consilieri dn Gascan decat cu cei ai lui Marius care tot timpul au avut interese proprii.Ce putem vb cu Saban ca nu ne baga in seama decat din patru in patru ani.
22
6
Gata ai terminat cu Lenuta,ti.ai dat seama ca ai gresit acum ai inceput cu gaura si miliarde, Dn Gascan iti dai seama ca ai o echipa care te face de ras si te trage in jos. Mai bine va sfatuiti sustinatori sa nu mai acuze si sa ameninte lumea.cand cineva va critica nu va convine dar cand ei ii jicnesc pe altii aveti satisfacti rusine
4
21
Ce vrei sa faci, mai vrei primar cum ramine cu gaura din primarie , oameni buni deschideti ochii nea furat si incearca sa tina situatia sub control.sa le fie rusine.
23
5
Mai lasato dracu pe leana ca nu vedeta porno si cu banii furati din primarie cu ramane 22 miliarde va dati sema?
25
0
Poti sa dormi noaptea cand sti ca ai bagat un om nevinovat la puscarie un an zdreanto?
24
1
Tanti Leana a bagat om in puscarie nevinovat pentru simplul motiv ca a baut cu barbatul ei la ea. Ea l a acuzat ca i a furat butelia, dar ea si a dus butelia la dispensar. Poate sa va confirme Lulea. A fost batut de politie si inchis.
27
3
Bravo ultimu comentariu,adevarat ce spui,baaaa voi ati uitat casele au geamuri,pereti au urechi si telefoanele pot face poze de la distanta.tot satu vuieste asa ca dati va 2 palme si ceretiva scuze.si de atila voi spuneti asta la oameni mai ales la musulmani pentru ca stiti ca suntem uniti vau vazut oameni si la intrare stransi la sedinta.va huiduie lumea pe strazi.
3
24
Ati casunat pe tanti Leana credeti ca numai ia sta in cartieru ala ar fi omenesc sa va cereti scuze rusine se stie in sat ce ati facut duminica ati cazut singuri in jocu vostru
4
24
DACA se duce pe viscol sau ploaie..caldura..etc..se ducea ca avea de castigat!nu se ducea degeaba..nu o mai ridicati in slavi ca nu e priceputa cum o laudati
28
0
Cate asistente au venit in comuna , pe toate lea sapat.Avem fete din comuna care au facut facultatea de medicina dar nu a avut loc de acesta persoana.Cand era farmacia lu nea mircea cumpara oameni medicamente de la ia la pret dublu..Deci unde este ajutoru ?
28
2
Sunt si alte persoane capabile care s-au calificat si ar putea sa lucreze ! Sa mai lase si pe altele ca-i ajunge atata ciubucareala !
26
1
Esti si asistent si doctor, chiar daca nu ai depus juramantul lui hipocrate ajuta lumea in continuare! Suntem mandri ca te avem in comuna!
3
26
va cacati pe voi, leana e o parasuta care mananca cacat se baga peste tot ca ea e desteapta. Nu mai folositi numele altora. Mai e putin si ati supto.
31
1
Farmacia nonstop inchisa din cauza ei .Nu te lasa sa cumperi medicamente decat de la farmacia din dispensar.Carduri de sanatate oprite la dispensar ,te certai sa-ti de-a cardul acasa ,de ce?
31
1
Da ce vii s-a pus pata pe Leana.pana la urma o sa ziceti ca ea a furat banii din primarie.si.daaaa ati uitat ca multi ati sunat pe viscol la miezu noptii.pe ger si ploaie.ori cand arde soarele.sa va ajute.sa va salveze.sa va ingrijeasca sanatatea.astea ati uitat.....in ce lume traim fratilor
2
28
Nimeni nu e perfect doar tanti lenuta,ea le stie pe toate gen cine-i curva ,ce face aia, ce face ala.Majoritatea o cunosc dar mai au nevoie de ia la cate o injectie.Acum arunca vina pe Atila pentru lipsa banilor si mai are tupeu sa mearga in magazin si sa stea acolo cu mama lui atila.
30
1
Este o femeie mincinoasa ,daca si de doamna asistenta spunea ca a vrut sa o otraveasca pe mama domnului doctor.Asta este doamna Lenuta.
33
2
Cand mai umbli cu imbarligaturi asigura-te ca te crede si lume.Spunei lu Cozmin in fata cum mananci cac .t ca ti-a loat pamantul de la dispensar si ti-l lucreaza el.Spunei cum latri prin sat si-l faci hot de curent , cum tie nu-ti convine ca baiatu lui e angajat la primarie si tu il platstti din taxe si impozite salaru.Spune oamenilor in fata cum le faci copii drogati si dupa acea arunci vina pe alte persoane.Daca ai curaj spunele cum te lauzi ca pe replica poti sa faci cearta intre oameni.Tine minte nu o sa te poti ascunde dupa un deget toata viata.
34
1
Mastile de protectie pe ce criterii sau anpartit ?tot politice loavar corona cu cu ele ati dat numai la cine ati crezut voi.
4
1
Haideti sa ne unim cu totii si sa ii facem domnului Cristea o statuie asa incat sa poata fi primarul nostru vesnic.
5
0
Se strange latu.
5
0
Ca se intelege dascalu.
1
2
Petrica mergea regulat la curve la apartamente cu baiatul lu Cosmin secretarul Rockyy si cu acei bani platea femeile.Magdau a ocupat vreo functie in primarie in ultimi patru ani?
8
9
Parca acum 4 ani anparteati faina , grau ,bani acum va lovit saracia banditilor , mai loati ceva miliarde din caserie ca prostimea plateste taxe si impzite si pe dani ati promovato la sectia de votare?
4
2
Vedeti ca la baieram se umbla cu baxu de ulei si de faina,daca vine macar sa nu vina cu mana goala ca e urat. Luati faina si ulei da nu ii votati pe ei. Ps astea nu tin de foame 4 ani.si pt ca o sa ma intrebati de miliarde,intrebatil pe magdau cu numara neposu cate 300 de milioane la magazin langa bloc
3
4
Va rugam sa veniti si la noi la olteni domnu Cristea. Oamenii va asteapta cu bratele deschise. Eu sunt o persoana care am vrut schimbarea acum patru ani, dar regret acum. Marius team primit la mine in curte acum patru ani cand umblai din poarta in poarta si mai mintit cu nerusinare. Atunci tu nu erai tigan. Ai vrea sa vi si acum, dar sincer cate persoane iti mai deschid portile?
9
2
Bai gasca si nicu magdau nu mai vb aiurea !! Unblati ca tiganu din poarta in poarta sa mintiti pe oameni !! Asteapta ca te votam
4
8
In doua saptamani aflam cine va conduce comuna patru ani si cine isi ia m...........u...,........i............a la care va referiti. Succes.
2
0
Mai bine cu marius mai furati anca 22 de miliarde.
2
2
POZITIA 1 PNL
2
3
De Cat Cu gascan Mai Bine Cu Jean VOT CU JEAN
1
2
Fara psd, fara psd, fara psd, fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd,fara psd, fara psd............................M...........................U...........................I...........................E, pe....se.......de
10
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
7
4
Eu gascan va promit Ploaie de bun venit! Dau functiile din primarie Chiar si pe datorie... Votul sa mi l dati Eu va dau si ce nu am.... Dau o spoiala.. zici cai zugraveala... Asfaltez, cladesc si fur Ca ciuru nu are cur... Zilierilor le dau 4000 fara sa stau Taxe mititele sa fac ce vreau cu ele..hi,hi O echipa de fotbal belea, cu ciocan claudiu in ea... Pajistea v o dau voua, s o arati si coafati....nu, nu, nu plecati
17
7
Da ba ! Oamenii asta vor ! oameni simpli fara interese care stiu ce isi doresc locuitorii ! Stiti despre ce vorbim ! Ofticatilor
8
0
gascan pe strada...mars...NU VOTAM psd u
15
1
Cum ma sa reprezinte comuna magdau locu 1.angajatu raja, tuzi, fanica, sebatin, cucuveanu ori dascalu! Asta nu e prosteala pe fata....FARA PSD. gascanule disperat de pensie speciala, hectare si firme de casa.....ho, ho, FARA PSD!
13
7
Pentru binele comunei noastre, nu votati psd!
15
3
Parca domnu primar spunea ca daniela a furat bani !! Se vede ca au loat inpreuna bani !! Rusine sa asteptati voturi de la noi
10
0
Daniela lea dat la muie ea nu a furat nimic primaru stie.
6
0
Domnule primar de ce ati pus-o pe dna Daniela presedinte la sectia de vot la noi?Parca pina ieri ia furase acei bani din primarie.Acum noi ce sa intelegem ca ati furat impreuna? Rusine PNL.
9
2
mamica ta stie ce prost a facut? cu siguranta era beata....chear si tactu... trezestete din bautura...insuratule
11
0
Ma antreb cum ati putut sa mancati 22 de MILIARDE?
3
0
Pacat ca nu aveti voi decat dupa 24 de ore sa dati comentarii altfel vi se seta creierul care nu il aveti!!!vorbim pe 28 lingailor....
9
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
14
2
VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL VOTEZ PNL POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1 POZITIA 1
18
2
Vice poate fi oricine. Dar din PNL exclus.
6
6
In primul rand nu a promis nici unui consilier functia de vice pe care ati cumparato voi din 2000 pana in prezent si doi cetateni vor sa stie cine a furat cei 22 de miliare?
16
0
Prin furaciune! Dar tu esti greu de cap.....Ha, ha, ha. SAU PROST, hi, hi hi
10
1
Si totusi , de ce faceti politica aici !!!! E vorba despre disparitia unei imense sume de bani -22 miliarde !!!cine poate spune cum au disparut ?
5
0
Il acuzati pe actualul primar si pe jan ca umbla din poarta in poarta. Ce cautai domne in veterani din casa in casa?de ce minti lumea??? Si in ferma la fel, cati viceprimari ai voie sa pui ca se lauda 3 persoane cu functia asta. Oricum in opinia dvs si a lui clinciu toti suntem niste prosti si niste sarantoci.daca aveti norocul sa castigati abea astept sa vad cum va dezamagiti oameni facandui prosti.Aroganta nu are limita la voi.la noi vorbele nu se aud de la oameni care sunt pusi sa urmareasca,la noi se aude de la om la om,cetatean,votant care voteaza pt binele nostru nu ca voi doar pentru I
8
2
Cine rade la urma rade mai bine!!!
6
0
cu pamant, utilaje, pe nicusor in puscarie din cauza ta...Hoooo
7
4
PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE, PE NE LE bai haladidule, bai paraditule, bai maniPULAtule, bai aciuatule, nu s penele lu gascan....e partidu pe Val! PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL, PNL,
10
2
POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT, POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT, POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT, POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT, POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1, PE BULETINUL DE VOT, PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT POZITIA 1 PE BULETINUL DE VOT PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1
9
3
Am o scoala n Chisinau Sunt cu diploma si bou Vacile cred ca ma doresc Postu de primar ravnesc
9
0
VOTAM PNL! PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL M...U...I....E psd si pmp
10
3
Mai e putin si fie-care o sa vedeti unde va locul si cat de apreciati sunteti de consateni . Oameni pot face comparatie acum cand a fost mai bine s-au mai rau.
2
0
Noaptea mai dormiti si voi ,va e gandul la 22 de miliarde furati de pnl?
6
4
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP MU..E PNL!
0
11
PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP PMP MU..E PNL!
1
11
POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL
18
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
18
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
19
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
19
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
19
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
21
3
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
21
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
21
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
2
PNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNLPNL
20
2
POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNLPOZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL POZITIA 1 PNL
19
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
16
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
14
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
15
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
16
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
17
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
19
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
21
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
20
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
22
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
23
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
23
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
25
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
25
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
26
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
27
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
28
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
28
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
28
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
31
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
31
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
30
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
32
0
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
32
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
34
0
Votati pmp jan
0
9
Daca sunteti atat de multi si sunteti atat de siguri ca prostiti atat de bine lumea, de ce va mai agitati aici. Voi oricum stiti tot vedeti tot stati mai oameni relaxati. Succes tuturor candidatilor si respect sotilor care va suporta in perioada asta. Si lasati pupincurismele vai doamna vai doamna si adoruri pe fb ca am ajuns de tot rasu RUSINE
0
0
Cacate pe pnl unde 22 miliarde furate????????
3
0
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
8
1
Si de ce a mai luatvgascan amenda de 10.000 lei dupa audit?
1
0
Mai. Pnelistilor la preluarea mandatului de catre marius de la gascan marius a cerut audit care a fost pe zero. Ba chiar un plus de 11 miliarde vechi. Unde sunt banii nu cumva in vacanta din franta cu iza cobadin inpreuna cu facturile de montat benere electorale. In loc montaj iluminat public. Acolo sunt banii. Rusine
6
1
maruse vino n coa..saluta galeria... cu auras si iulian suntem pe val! Chiar de nu ai furat la zdup te vrem luat. De ai furat si tu ceva ... saluta galeria Un mandat ai fost primar ... cu lipsa in buzunar 27 vine ncet, ce spui de buget?
2
1
Dar Marius de ce vrea , sa mai dispara 22 miliarde?
11
2
De ce vrea gascan sa fie iar primar? Ca sa ne fie noua bine? Sau sa spele niste bani cu stroe?
4
7
Mai oameni buni la preluA
0
0
Dragos e un baiat cu scoala si destept bravo lui daca il pune in locul lu Mircea.Bravo Gigi e timpul sa te gandesti si la familia ta.
14
0
Aici sau furat 22 de miliarde ce treaba are bautura si afisele lu bolocan? antrbatiil pe marius ?
9
0
Ce cautai cu afisele lu Stoe porcule?Ratatule ce bautura preferi ?betivanule.
6
7
Ce ti-a promis Gascan? Ai incredere in el? Tu esti ca vremea betivanule!!!Ti-l baga pe fitu in locu lu Mircea lasule?
9
9
Bolocan ma numesc, Bautura o iubesc. Cantec joc si voie buna Si primar...din p..a! Sunt cel mai mare idiot Primesc si un picior in bot, pentru un vot! Stau si gandesc...pe cine sa bombardez!? Pe gascan, un prefacut! Are pene, sa l fut.. Pe janel, drum paralel ...parca i vitel Pe primaru actual, las face taur comunal Sa impinga tot prin sat, parca este deocheat! Sa si cumpere masina Dacia pe motorina O vacanta,cu gascan iz electoral... Scaunul mult ravnit, este greu de cucerit! Cantec joc si voie buna Si primar ...o sa ies din p..a!
0
2
Eu nu prea inteleg comentariile astea denigratoare. Daca nu vrei sa votezi persona respectiva asta nu inseamna sa si jignesti.lipsa de cei 7 ani de acasa. Tot respectul Jane ,succes!!! NU mai baga in seama totii PNELISTI si PESEDEI. Ei asa au fost formati de sistemul asta corupt ,stie toata lumea. Mult succes Jane!!! Tot respectul.Votez Jan restul suge pu.a.
3
2
Niste oameni de nimic va ascundeti si dati din gura cine a furat o sa faca puscarie fie Marius fie Gascan sau alti angajati esiti public si spuneti ce aveti de spus nu mai jigniti oameni
2
0
Cum se face tuica.... in rest, zero. Bautura, gargara, un clip pe net si un dans cu tigara intre buze
0
0
NE Ai PROSTIT CU APA....TE AI ALIAT CU BOLOCAN, AI NEGOCIAT CU JAN. ACUM VREI SUSTINERE? S O CREZI TU ...
0
0
cu masca, fara masca esti indentic...un PREFACUT!
0
0
UNDE AI FOST 4 ANI? TE AI DAT LOVIT, APOI AI INVIAT PRECUM PASAREA PHOENIX!AI PIERDUT IN INSTANTA 1000 HA TEREN, IN FAVOATEA DUMBRAVENIULUI...FARA SA MISTI DIN SCAUNUL DE PIELE! DE CE? ESTI O JIGODIE ORDINARA
0
1
Oameni vor decide cine va fi primar,pana una alta poate va amintiti ceva de bani.
1
1
Ce dl gascan, ai ramas fara pamant? Vrei monopolu cu stroe? Ti a angajat rudele pe mosia RAJA! RUSINE .... PROMISIUNILE TALE ELECTORALE, NU INCANTA PE NIMENI, ESTI RIDICOL SI ASA VEI RAMANE! ZERO PROIECTE EUROPENE
1
1
Dc sa votati oameni buni pe gascan sa faca ieara primarie privata !! Nu votati psd
4
4
Pe noi ne intereseaza cine a furat banii sa fie tras la raspundere, atat Nu ne intereseaza cine iese primar Pricepi cum sta treaba, domnule primar?
7
1
Puscaaria va mananca, 22 miliarde si voi va ganditi tot la ciolan. Huooo hotilor.
7
0
Terminativa cu aberatiile de doi lei cu caminul si cu angajarile la primarie ca sint promise la mai muti insi de pnl si orcum ei an patru ani nau fost in stare sa repare o biserica sau sa varuiasca un obiectiv a au pus osb cu litigiu stiti voi mai bine ,banii a oa?
5
0
Votati cristea gascan pentru o comuna saraca dar cu un primar bogat. Va strica iar caminu cultural, va fi dusmanie intre locuitori, isi va reangaja sotia, il pune pe magdau politist local si mai sunt promise vreo 5 posturi de sofer, 4 de casier, 20 la gospodarire comunala, 14 in primarie plus alte servicii mai putin importante pe la scoala. Vom depasi localitatile cobadin, negru voda si magura in maxim 2 ani dupa anul 2100. Vom construi o cetate dacica si vom lucra in lut. Curentul va fi gratuit daca deschidem geamul! Succcesul garantat nu va veni!
2
8
Oameni va intreaa de bani si voi sariti de cur in sus.Cine vreti sa va intrebe nu locuitori din comuna jeavre penale ce sunteti.Ce interese aveti capuselor?Va faceti oameni pe spinarea la cei amarati nenorocitilor.
8
0
Domnule primar dece este autor necunoscut la dosar si fara suma disparuta !! Si dece sta dosaru ascuns la topraisar !! Oameni buni trezitiva !! Oameni.de rand sa fie saraci. Si bogati tot ca si te conduce!! Rusine sa iti fie porcule
7
0
Ce pretenti aveti de la Marius el a tradato pe Monica, a tradat echipa de fotbal etc
11
0
Magdau,Ciocan si alti nau de une sa stie cum au stat lucrurile in primarie. Daniela are dreptate veti vedea. Sursa sigura. Au loat bani din caserie cei cu functi cum au vrut.
8
0
Sinteti total pe langa subiect! daniela, big,ciuciu, mihaela.....egal magdau n, ciocan cl. AM ZIS TOT!
1
3
Ce arest la domiciliu-pentru ce-autorii sant necunoscuti nici eu nu stiu bine de unde atata banet .nu m a cautat nimeni sa ma intrebe nimic .cine musamalizeaza e vinovat -oare cinre e ?au pus deoparte pentru alegeri ca a fost secera cu ce ieseCiocan la inaintare?
4
0
Daca esti cu adevarat daniela, esti in arest la domiciliu.....ha, ha, ha
2
2
Primare dc vb aiurea de mine ca sunt la puscarie !! Spunele la oameni adevaru cati bani luai de la caserie si nu ii puneai la loc !! Punetil oameni buni sa jure pe icoana !! Rusine sa iti fie
5
1
Stai linistit ca timpul nu iarta pe nimeni.Viata ii va fu.e cand se asteapta mai putin.
3
1
Pt toti care ma-ti jignit rusine si vin cu argumente 1am loc de munca legal de 1an,2 nu am folosit pseudonime false si nu am jignit pe nimeni,3 copii mei desii ii cresc singur de 7 ani sunt premianti baiatul chiar a fost detinatorul celei mai mari medii din toata scoala,4 chiar am o relatie serioasa acum,5vine scadenta daca intelegeti pe 27 ba saluta taticu
8
1
Cat de fraier sa fi sa nu sti unde sant bani pe care tu ii administrezi.
3
0
Daca Ciocan Claudiu fura banii astia nu mai lucra pe salariu minim pe economie facea vacante prin Ibiza
1
0
Melodia DE ZIUA TA, PARAZITII auditie placuta!
3
9
Da nu esti inplicat in furtul celor 22 miliarde da nume sau te au la mana si nu poti sa misti esti un peste mic pentru rechini din jur
3
0
Luati exemplu de la alte comune si dati tablete la elevi nu mai bateti campii de ce nu distribuie nimeni cu edilii care sunt capabili al nostru e.....
4
0
1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL 1 PNL1 PNL 1 PNL
7
2
VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL,VOT PNL, VOT PNL
7
2
PMP plus PSD egal M.. E PNL CAM ASA STA TREABA
9
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
8
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
8
2
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
8
3
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
8
3
PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL
9
5
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
9
5
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
9
5
Unde sunt bani si motorul la vola?
7
0
Cu ce pret ati cumparat chinezaria aia de vola si buldo?
3
2
Suna si tu la topraisar intreaba,si ne scrii si noua. Si mai gasiti si alte subiecte altceva in afara de miliarde nu mai gasesti da ti un restart ca ai ramas setat pe miliarde.
3
2
Si in sesizarea aia nu e specificata nici o suma !!!! E vorba de 22 miliarde dl primar !!! De aia ai sters postarea ! Oricum cine trebuie se va sesiza ! Si mai zici ca nu ai vina ?????????
6
0
Pnlistilor cred ca nu realizati nici acum ca va scufundati.Mariuse sunati un prieten sau mai multi !!!! Oameni s-au saturat de voi nu va mai vrea.Bolocan daca se chinuie putin ia mai multe voturi ca Marius.
7
0
Domnule primar dc sta dosaru cu autor ne cunoscut la topraisar ascuns !! Spunele la oameni adevaru !!
6
0
mai baieti pentru cine va agitati pentru JAN no sa mai fure bani nimeni de buna voie la pacanele la LACHE circiuma toate impozitele normal si secretaru linga el va tine evidenta.contabilu de peste drum i va taia intrare iesire
4
0
Ca lea donat si pe cele de la Tufani si Fantana m,ca orcum primaria este in faliment sau insolventa cu vreti sai spuneti.
2
0
SI CELE DIN: INDEPENDENTA, MOVILA VERDE
1
1
Gascan a cedat statia de apa din olteni gratis catre raja?
2
1
Mare i gradina lui Dumnezeu!
0
1
si carei OMUL?in care sa nu fie implicat partidul,?
0
1
Tot spuneti ce sa faca in patru ani??a fost si viceprimar opt ani si tot nu a facut nimic ,la fel si Jan ...a fost viceprimar si ce a facut???Nimic!!!as dori din suflet sa votati OMUL nu partidul...mai ganditiva!!!!
2
0
Nea Gigi e baiat destept stie multe.Vot Gigi bolocan
6
2
Bolocane ai avut dreptate se lasa cu catuse!!!
4
1
Somn usor! Naveta usoara!
0
0
Nu aveti net? 5 persoane comenteaza de zor....nu va sponsorizeaza al cu pene?
0
2
Va aratati adevarata fata de sarlatani, sunteti falsi. Va rugati prin sat de persoane sa dati comentariu pe acest articol. NU AVETI RABDARE SA VEDEM CARE I VINOVAT! SA INFUNDE PUSCARIA CINE A GRESIT, INDIFERENT DE NUME....
1
1
Pffff ce trist sa crezi ca totul se invarte in jul lui Auras la pnl sau in jurul lui codrut la psd.peste 3 saptamani vor uita tot si vor redeveni prieteni. Asa ca nu mai comentati aiurea sa bagati raca intre prieteni.cine stie cine il mai dusmaneste pe codrut si il ataca aici
0
0
Auras asa te pune primaru sa vb cu codrut de maicasa !! Sa va fie rusine !! Primare mai vrei votat nimeni nu te mai vrea
5
1
Acum 4 ani nu era lesinat?nu i lipsea gardul? ce aveti cu el? Stiu ca va deranjaza adevarul si ca doare dar banii sau furat de la primarie 22 de miliarde si autorul necunoscut?
3
0
Construieste si tu gardu GOSPODARULE!
0
0
ma uimeste insistenta ta! esti pulivalent dezvoltat.....folbal, politichie, militian. in realitate esti un distrus fara nimic: fara munca stabila, sotie si altele. TRAIASCA BEREA
1
0
Pt eu stiu de cand a iesi MARIUS echipa nu a mai primit bani da apa,mici,suc sau bere asa ca ciocul mic sunt satul de atacuri niste lasi ascunsi in spatele unui pseudonim ha ha indirect recunosti ca s-au furat bani din primarie pt ca ma acuzi pe mine si daca ar fii asa nu primarul semna statele de plata offf cati prosti au sarit gardul
1
0
Bolocane, cu cine votezi?
2
0
suma disparuta este la antrenoru CIOCAN, pleca acasa cu bere si tigari...avea geanta plina! Ho lesinatule
2
0
UNDE AI FACUT JANE FACULTATEA? CUMVA FARA FRECVENTA.... PRIMARIE E CU FRECVENTA! Acidu aruncat oe masina lu CEARA VICTOR, iti amintesti?
4
4
Bir okuz olmak icin Kisinev de universite parasini odedim! Kasabada gibi hissettigim disiler ve grigoralarla super guclu bir takimim var
1
0
PNL Sen hirsizsin. Para nerede? Simdiye kadar bulundun!!!
6
1
Bay Femi, ne zaman baskan oldunuz? yerel bir meclis uyesi ister misin? Buyuk Cesme icin ne gibi projeleriniz var?
1
3
Am o intrebare . Mata are drept de vot ?
12
1
disperarea psd ului se vede noapte cand sinteti pe drumuri
5
0
Domnule primar spunele la oameni unde sunt bani si dc lipsesc !! Fichiret stiti ca lea loat bani la oameni si nu lea mai facut cadastre !!! Se vede ca te canduce toti pe tine primare
5
1
Bolocane ce urlai la nea Nucu in poarta spunandui :daca iesi te lovesc.Pai daca iesea nea Nucu te batea de te cacai pe tine betivanule.Bei pana esti in coma si te urci la volan inconstientule.Alo politia chiar nu-l vedeti?Ti se infunda tie cat de curand.
5
2
Spune ceva concret invidiosule vot PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
2
3
Oriunde pe replicaonline, in carciuma, pe strada, unde sunt mai mult de doi, nimeni nu spune ...nu stiu... sau ...habar n am..., toti stiu cum sta treaba, stiu ei mai bine ce e si cum e cu politica, cu legumele, cu carnea, cu bursa, cu investitiile, cu Guvernul, cu rusii, cu americanii si multe alte subiecte. UNII NICI MACAR NU REALIZEAZA CAT DE PENIBILI SUNT ...
5
2
Cea mai solida Institutie este ...Datul cu parerea... avand in subordine o directie cu denumirea...Clantanitul. Unora le place al naibii de tare sa si dea cu parerea, nu ca un drept la libera exprimare, ci ca vajnici stiutori in toate cele ..bune,rele....., multilateral scoliti, experti, profesionisti. Desi vocabularul ii tradeaza, toti stiu despre ce e vorba, au o parere pentru orice, nimic nu le scapa, au ochiul critic si intransigent, pe scurt, sunt destepti foc. Ei identifica intotdeauna cate o problema la orice solutie.
5
2
Rusine hotule dupa un mandat iti iei Dacia Duster aproapre ultiuml model, ai cumparat becuri de la turci si te dai mare primar cu aceasta investitie. Rusine, hot de ultima mana!!!
6
0
Pt tupeu , brutaria a fost a lui Engin ! Da de ce a sters Marius postarea cu furaciunea ??? Cuva , frica sa nu se sesizeze DNA ??? De ce nu a scris suma furata ? Ca erau la zdup pana acum ? S-ar putea sa aveti surprize pana la votare !!! Si terminati cu amenintarile pe aici ca sunteti urmariti
9
0
Ai dat moca lu clinciu brutaria si cuptoare, iar eu muncesc ca prostu de la 7, vrei sustinere! Neamu meu nu voteaza cu tine
2
1
Nu stiam de talentu tau de scritor
2
0
Poate iti da si tie deo bere....SARACULE
3
0
Daca tot umbala din poarta in porta poate ne promite vor aparea bani furati chiar de ei!
5
0
Jan sau Nicu au condus comuna spre acest jaf istoric?imi pare RAU ca am facut parte din acest partid toxic.Se simte disperarea .Puscaria va mananca.O sa vedeti pe 27 cat de multi ati ramas!!!Oameni au inceput sa va respinga.Mariuse retine la fantana mare nu mai iei 20 de voturi.Vorbim dupa.
2
0
Stati cuminti poate vine cu tancurile peste noi. Ei sunt cei mai buni. Ba nu iti mai bate nevasta
0
0
Auras si iuli sunt baieti lasa ca lumea o sa va faca fetite sa nu mai vb de toata lumea aiurea !!! Voi vorbiti de nicu magdau !! Are copii la armata el are un servicii ! Voi vb de toti iulica uitate in curtea ta !! Si tu tobosarule o sa vezi ce patesti!!!
0
0
Sunteti batuti voi de soarta.Dumnezeu nu da cu paru.Intelegi ce spun.....
0
0
Mai bate si tu pe cineva...poate ajungi in consiliul judetean langa porcu de stroe.... ori vrei s o lingi pe fanicuta.....RETARDAULE
13
1
asa zisu independent s a rugat de inalt prea curvitu gascan....si bineinteles jan sa i puna in fruntea psd! SA VA IAU NEAMU IN P..A De aia VOTEZ PNL!
13
1
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
13
2
Vam prostit rau cum nu se pote cu cdastrele la case ,luativa gandul de la banii platiti ca e campanie electorala !
1
13
Cum ramane cu discu furat si ascuns in balta? S a prescris, nu?
14
0
SI VIATA E ALCOOLBai bete n cur, aparat de mers pe drum! SUNTETI PUTINI!
13
0
Mariuse umbli cu cateii dupa tine la oameni prin sat !! Cu fichiret , saban ,aurica bogdan si cu fluieraru ,, !! Nu te mai ruga de oameni ca mai este putin !!!
3
14
Vezi ca se ocupa yulica de tine alcolistule.Vrei o bere din cadere.Vrei afara ia gargara.Prostu satului.
15
1
GASCAN A FURAT SISTEMU DE IRIGATIE,......HO, HO
21
3
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
18
4
P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L P N L
19
4
M....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................E
20
3
In timp ce tu te ocupi cu 50 de conturi false Gascan defileaza pe retelele de socializare cu sute de aprecieri.Pierzi teren , zilnic te parasesc oameni esti orb si nu vezi.Oameni s-au saturat de politica pe care o duci.Ar trebui sa ai aprecieri pe fb nu aici.Ceva se intampla dar tu nu vezi , sau nu vrei sa vezi.Sti cate zeci de distribuiri are Gascan la poza cu candidatura?Dar cate sute de aprecieri are?Si cei in varsta care n-au fb tot cu el va merge.Te scufunzi pe zi ce trece .Daca iesi pe locul 3 sa zici mersi.
7
23
Nr 1 la lipsa banilor !
7
19
PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
78
4
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
76
4
A furat alaturi de nicusor constantinescu in programul de impadurire al islazului, silozul de la olteni credeti ca s-a construit acolo din intamplare?
74
5
roade ghiulu nea janel...dau sio branza rezolv tot....ulite, camere, parcu, lumina
75
5
Te recomanda facultatea platita! Am o intrebare...pot sa tio pun?
76
7
C....n C.....u, maniPULAt!
79
2
In dezbatere poate spune unde sunt bani ,el spune ca nu este implicat asta inseamna ca nu a stiut sa gestioneze bani publici ,oare?
5
21
tica, iluminatu e facut!
27
3
Proiect : sa deschida mintea celor ce sunt plecati de acasa la munca in strainatate. Le stiti voi politicienilor pe toate, dar va scapa ceva....... Ha ha ha ha ha. Pmp stie tot si vede tot. Vot JAN
5
24
Pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp pmp Domnul jan primar !!!
4
31
Yulian G nu sti tu ce stie Satu!!!!
6
21
Primul subict de dezbatut si cel mai interesant este -UNDE SUNT BANII FURATI?
13
20
Jane, ce te recomanda pentru functia de primar?
26
6
Oameni buni faceti o alegere buna dar nu votati psd
33
6
Te pune primaru sa ataci persoanele pe aici.Acum chiar o sa ai probleme cu oameni de sat .Rusine sa va fie ca atat puteti.Va laudati ca sunteti multi.Bazeazate pe fortele tale ca vei avea probleme , si daca a stat cineva mana intinsa la bonuri de la primare ala esti tu .
8
26
Daia umbla ca niste lesinati pe la porti si se ascunde lumea de ei sunt cacati.
9
28
VOT PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
33
8
alime plus gigi egal love
3
19
La noi in sat nu a facut nimic lumea nici nu il cunoaste pe primaru asta doar lumea stie ca a fost profesor de sport
8
26
Pai ce ma, eu sunt candidat! Omu a pus o hartie pe net ..... concluzia e....s a furat! Sa vina politia si sa dispara persoanele care is vinovate
46
1
IN ANUL 2008 , ALIANTA CU PSD! PLUS ....ANGAJAT IN PRIMARIE.INTELEGEREA FACUTA CU GASCAN ,PRIVIND POSTUL DE VICE. CE AI DE SPUS?
45
2
Votati pmp .... domnul jan primar
5
39
In acest mandat al tau cum e posibil sa dispara 22 miliarde si tu sa depui plangere pe autor necunoscut?Poate ne dai si numele hotilor .
6
17
ANUL 2004, CUM AI FOST ALES VICE?
46
3
De 6 ani PNL are majoritatea consilierilor locali.Cine ia oprit sa faca o baza sportiva?Va certati pe retelele de socializare ca prosti pentru ei in loc sa ii fi cerut sa fiti unu din voi consilier sa vedeti si voi cine pune bete in roata.Credeti ca acum Saban il intereseaza de terenu vostru ?Va inselati amarnic.Mai vb peste 4 ani .Ce ati patit cu Nucu dar sa-l vedeti pe Saban.
13
33
Stim cine i Jan!
41
0
Corect se scrie wirelESS nu wirelEES
37
2
Votam jan pmp !! Nu mai vb aiurea spuneti numai minciuni !!
3
40
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
78
5
Dragi votanti am dat drumul la pomeni electorale,daca cumva visa infundat cacasoara trimitem indata vitaja primariei pe gratis doar pana pe 27 ca dupa aia nu se stie,oferta promo!
7
60
Tica J, un hot! Ai furat un taur de 900 kg , restul sa ne spuna el povestea......
71
3
Cu jaful cum e aveau cagule-banii-unde sant banii?
6
1
Aia au state vechi in primarie. Stiu sa fure, nu?
62
0
Lasa ca ia mers lu asta cu 22 de miliarde!
5
5
Trebuie sa i mearga si bibilica!
20
3
Votam jan pmp este om de sat
4
44
jan tica, imi place cravata din poza!Te ai dus vartej in curtea gascanului. Ti ai luat viteza, ha, ha,ha...Lista ptr C.L. este superba! Vreau sa ti vad proiectele! A si inca ceva, invata sa ti completezi cererile singur! Te ai milogit de fichi, vrei primar? Scrie ti singur! Chisinau, Moldova
70
3
Vezi ca se scrie organale abilitate in drept VOR face nu va face.
34
4
Multi prieteni nu ar mai vb unu cu altu daca sar arata titulari anunturilor. Multi se folosesc de acest articol pentru a-si ataca prieteni din invidie.
27
0
Inchideti comentariile, asa cum s a facut ptr alte articole! Cioc, cioc, ciocu mic
40
0
Datorita mai multor sesizarii adresate acestui articol organele abilitate in drept va face publice toate anunturile care duc si aduc defaimarea si amenintariea mai multor persoane.Potrivit articolului 206 fapta de a ameninta o persoana se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 1 an,sau cu amenda.
3
38
Sa rezove cu bani furati pe mandatul lui 22miliarde unde sunt?
9
15
Chiar nu se vad lucrurile facute! Pai asta este primar de 4 ani, cate sa rezolve ba lesinaturilor dupa fostu primar!
48
2
Altul nu s a gasit in afara de Marius?rusine sa iasa cu nulitatea asta in continuare .mai bine candida Bolocan din partea lor
3
41
Va invatat primaru sa fiti autori necunoscuti .22 miliarde autor necunoscut.Rusine Auras,Iulica si ......
2
23
Amenintari, minciuni, promisiuni aiurea, doar atat puteti?
2
32
Auras tobosaru nu mai vb aiurea de oameni ca te pune primaru asta sa vb de oameni aiurea !!! Ai grija ca vii acasa !!
3
38
Cine te sustine domn gascan un alcolic ca ciocan ,un bataus ca nicu,georgica ca pe vremea pavelelor se fura ca in codru fanica care in cativa ani sa ridicat dintr o saracie,codrut care statea mana intinsa la bonuri de motorina,clinciu care a luat cuptor,masa frigider pentru el pe bani primariei si care platea chirie 100 de euro la scoala,doamna slabu cu 13 clase peste noi,doina care cere rezolvarea unor probleme,petrica ca sunteti colegi de strana.pentru fericirea copiilor vostri ati distrus speranta copiilor nostri de a se intoarce acasa sa ii atraga ceva,nu sa emigram spre cobadin.Rusine
59
6
Angajeaza ti bodyguard!
45
2
Gascan are langa el doar javre! Latra spre luna, doar sa faca putin zgomot! Mars in ....... mea
60
4
IN CONTU MEU DIN BANCA!
6
3
Presedinte esteam, femi ma numeam, p...la o beleam
38
1
Pe janica, sa nu l buseasca plansu de emotie! Astept o pomana, vreau putina carne de vita
47
6
Are dreptate Femi,si ce aia 3 care nu mai candideaza sunt niste embeme ale comunei ? UNDES BANII FURATI ????????????????????????????
4
22
Va cam sperie sustinerea lu jenica. O luna mai aveti atat.
4
25
Mata so f..t.
5
23
carpa in cur femi.....viseaza vice! SPALA HAINELE SI PE TINE! Tu esti doar un taximetrist obosit
39
4
ANGAJAT RAJA, CONSILIER! BA CODRUT, LASA LE SI PE ALTE PERSOANE SA CASTIGE UN BAN.
48
3
De ce s au retras Clinciu, Lupu si Jasin? Probleme nea gascan? Te ai cacat pe tine, te a sunat Magdau! Pac, pac, promovat locul 1. BRAVO MAGDAU!
57
8
Mi a placut poza aia, unde se vede gardul lui Claudiu!
73
3
catelusu de companie a lu nicu! Ham, ham...ciocan
67
6
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
34
5
Cand 2 se cearta al 3 castiga Jan primar.
3
24
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
34
2
FORTZA PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL
31
1
Berile, tigarile luate de tine! TOTUL GRATIS! Denis stie! Confirm, COLEGU TAU
54
1
Vrei o bere? Din cadere!!! Ha, ha,
49
2
Domnule primar leai ziz la echipa de fobal cum luai bani la baieti din primarie si ziceai ca le dai prime dar bani mergea la tine !! Punetil sa jure la biserica !!!
4
1
tia plecat nevasta, tia facut unchiu casa, nu ai un loc de munca, vb inpins de ....., vai de tine!
54
2
Cautati pe google stirea asta Reportaj din satele din Constanta in care n-a intrat niciun ban european. Triunghiul saraciei si primarul Gascan in functie din 1989.
33
2
Lasa ca-i da lui Ghiorghitanu sa termine lucrarile , ca e expert , factura de materiale de 6000 si manopera de 120000 ! A fucut numai spoieli peste tot ! Lumea vede si stie !Ca doar face propaganda buna , ce nu mai sunt alti constructori !
3
5
Ai batut toba 3 luni ca ai crezut ca candidezi din partea PSD.il faceai hot pe Marius pe la pesedei ca ai crezut ca o sa te voteze pe tine.Spuneai caracatita e mare ai uitat?Spuneaii ca nu se poate fura fara contabil si secretar.Asumati ce vb ori e alba ori e neagra.Ai manjit numele la niste oameni nevinovati pentru a-ti atinge scopul.Te laudai ca toti consilieri au interese si doar tu ai descoperit jaful.Sa jucat Gascan cu tine ca a vrut sa auda cati mai multi oameni de la tine din gura cum ii faceai hoti.
11
2
De 30 de ani suntem mintiti.cu pomeni electorale.votati pentru o bere.sunteti orbi.asa e Proiect camin in litigiu.ori va informati ca birou de informare turistica unde daca te trece ceva acolo te duci.o rusine de constructiii.nu le vedeti?chiar asa orbi sunteti?acolo s au alocat bani.nu s au terminat.tot Marius ia papat?hai movila pentru jan.si jumate de indepedenta.ca restu vad doar interese.si o bere.si asta de 30 de ani.
3
6
Asta in 4 ani a furat si a luat daster a fost la paris dar celalalt in cati ani a luat apartamente audi uri la copii asa schimbate ca se invechesc repede deci cate 2 si cateva sute de hectare de pamant? Oare lucrurile astea nu se vad va vindeti pentru o bere sau pentru 50 de lei
2
8
a fost runda doi? care a castigat?
1
0
am incredere ca tot marus castiga
30
3
Pe movila Jan e sefu.
7
30
Mai oameni buni, pana acum ati tot spus ca nu a facut nimic pt comuna, dc acum va arata ce s-a facut, tot nu e bine. Cine sa va mai inteleaga? Credeti ca bati din palme si e gata! In tara asta totul se misca ca melcul, e birocratie si hartogaraie multa, pana ajungi sa vezi ca un priect aprobat si pus in lucru, e cale lunga... Hai sa fim realisti si nu mai vorbiti aiurea! Pe vremea cealalta ce s-a facut? De ce nu-i intrebati si pe cei cu state vechi, care candideaza si ei, ca doar nu existam doar de 4 ani incoace. Sa stam stramb dar sa judecam drept, votati ce vreti voi, dar corect!
34
2
De 4 ani nu am vazut pe d-nul primar in localitate decat de 3 ori .Ce ati facut pt comuna domnule?Nu va este rusine sa mai cereti voturi?Alergati dupa salariu ,ati umplut fb cu toate minciunile in 4 ani nu ati reusit sa bagati apa in bucataria caminului desi ati promis va laudati ca ati utilat bucataria caminului din Independenta ,da este un lucru bun dar trebuia sa faceti mult mai mult pt toate satele comunei .!!!Asa ca nu mai umple fb acum trebuia sa -l umplii si cand au disparut banii sau aveati abonamentul la tel neplatit?
21
17
Lasule ai lovit un om operat care nici macar nu se astepta la o lupta!
37
42
Sustin psd de o viata domnule gascan nicu magdau va trage in jos vorbeste lumea la noi ca a batut doi oameni .aveti grija lume isi pune intrebari
5
15
Vinovati trebuie sa plateasca indiferent de cine sunt.Noi nu am platit taxe sa fure ei .Cum dracu autor necunoscut .
12
0
Poate au furat si alte persoane!De aia ii autor necunoscut, nu?
38
1
Ne-a Gigi a cumparat cu bani lui si care e problema?Multi oameni au vandut pamantul ca Daniela.Bravo nea Gigi vinovati trebuie sa plateasca.Vot Gigi Bolocan.
14
2
intrbatio pe daniela cate salarii au luat in avans de la caserie fara ca sa le mai opresca pe statul de plata unul din ei fiid si"Marius" asta ca sa stiiti undes banii publici.
5
19
Daca era daniela vinovata nu tinea dosaru ascuns !! Era la puscarie !! Sa zica primaru asta dc zice ca e autor ne cunoscut la furtu de banii!!!! Fiti cu capu pe uneri oameni buni !!
9
8
Asa e, Daniela nu e vinovata ca doar ti-a vandut tie pamantul. Daca nu e vinovata de ce a vandut tot?
7
3
Bine eu eram cu PNL dar consilieri PSD de ce votau cu ochi inchisi tot ce propunea primaru. Oameni sunt revoltati ca lipsesc bani din primarie si nimeni nu da nici o explicatie.Au tot dreptu. Eu nu am cunostinta ce sa intamplat cu bani. Ar trebui sa raspunda cei ce au avut acces la anumite lucruri. Daniela are si ia partea ei de vina dar nu asa mult pe cat afirma uni.
2
8
De 30 de ani vrem schimnare.in primarie aceleasi fete.oare de ce ?ca stiu ei mai bine cum sa invarta afacerile.in frunte cu primar Secretar.vice contabil casier.acum ca e alt partid au iesit la iveala.deci pnlul trebuie inlaturat.de unde oare stie primul bolocan?e o intrebare.cum se stie el primul.ori e c am asa Ia sa zic eu primu sa ies basma curata.si sa l acuz pe primar poate intru el primar.toti sunteti la fel..nu vrem un primar sa dea buna ziua doar la 4 ani.dar weceurile de laga camin.si buncaru de langa camin nu va put?
1
5
Bogdan arendasul care nu plateste arenda oamenilor avea doi angajati la negru si lea platiti de la primarie 15000 lei bani pentru lemne de foc,si acum a venit cu aceasi promisiune la ei,astia sunt consilieri pnl pe viata .
2
6
Multumiti lu bolocan ca el a avut curaj sa dezvaluie treaba cu bani furati ca altfel asa murea ,nu mai aflati voi nimic.Bravo ne-a Gigi ai dreptate ce spui.Stati cu el la un sprit si va spune tot.Bolocan nu e prost stie el mai multe se va lasa cu puscarie daca pierd alegerile.De aici si disperarea care ia cuprins.
5
6
Fuck You!!!
30
1
Prostia se plaeteste am suferit 4 ani datorita primarului din toate proiectele promise in campanie 0 facute curaj gaina ca t-e tai provocare pt domn primar afiseaza programul din campania trecuta pe pagina personala de facebook sa vada lumea ce ai promis si ce ai facut ai mintit tineretul pe fata
5
9
titi ce ai facut ma? nu te gasesc pe lista! ai bube n cap???
31
4
Eu am impresia ca voi aveti cipuri rusesti in cap. O mai tineti minte pe aia cu magazinul direct in scoala?
23
4
Conteaza omenia, sinceritatea, chiar si un simplu buna ziua! Noi decidem viitorul comunei! Hai la vot!
13
1
PNL PNL PNL PNL PNL
29
3
PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNLPNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL P
31
3
Disperatilor !!!!! Banii , unde sunt banii ??? Sa zica primaru de ce ia fichiret bani la oameni pt cadastru , fara numar ? Cat baga la buzunar ? Ca parca era gratis ???
7
7
Pe ei, pe mama lor! PNL, PNL, PNL, PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL, , PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,, , PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,, , PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,,PNL, PNL, PNL, PNL,, PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,, PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,, PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL,, PNL PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL,PNL, PNL, PNL, PNL PNL, PNL
32
5
Gascane o sa iesi pe locu 3!
31
7
Da un motiv pentru ca nu lai vazut 4 ani pe strada voastra?
2
7
Votez actulu primar, PNL!
27
7
Ati vrut schimbare si acum 4 ani si ati votat pe actualul!Ati luat o mare teapa de fapt am luat toti teapa din cauza unora care au vrut schimbare.Schimbativa in primul rand mentalitatea si nu mai aruncati gunoiul sub covor ca pute ,nu asta inseamna schimbare ,am impresia ca in comuna sa rasturnat mai multe caruri cu prosti!!!
7
10
Marus primar Saban vice.
13
13
Jan primar.marius vice.pentru binele comunei.
2
28
votati jan om de sat votati pmp
1
27
Maruse:1deja esti conetient ca pierzi de ii pui prima intrebare. 2 un viceprimar e ales te toti consilieri dar e suficient 7 sa te voteze si esti vice si tu sti asta. SI Inca ceva la cum stau lucrurile Gascan o sa scoata cel putin 7 consilieri.
4
11
Votam jan pmp este om de sat !! Si vrem o schimbare la comuna noastra
1
22
Iti tremura chiloti mariuse esti cacat ai comentat aici pentru toate satele dar la vot o sa tio iei rau de tot.
6
14
Pentru Rasid .Tu vb de proiecte:Ce ai facut tu pentru Fantana Mare .Iti spun eu nimic.Contracte cu primaria pentru dezapezire independenta fantana mare tie ti-a facut Nucu.Vola venea la prima ora la fantana mare si tu loai bani.Oameni au vazut toate lucrurile astea .Unde e motorul de la vola?
5
9
Singuri care mi-au promis ceva sunt PNL La alegerile trecut mi sa spus sa merg sa aleg cea mai frumoasa vaca din grajdul lui, doar ca sa merg la vot cu Marius.Nui dau numele ptr ca suntem prieteni dar cred ca a inteles ca nu sunt omul ce poate fi cumparat. Nu avem intelegeri cu nimeni.
7
17
a venit gascan va periat unpic si ati devenit neutre sau ca il aveti pe fractu consilier
26
3
Tia promis gascan viceprimar cum iti poate garanta functia daca viceprimaru e ales de majoritatea consiliului local. Aveti intelegere cu pmp sau pnl?
22
2
Domnu presedinte Femi ce proiecte ai?
8
0
Gascane stiu prea multe despre tine
26
2
Votez PNL.
17
1
Votez PNL!
16
1
Cu ajutoru lu marius avem clopotnita
8
2
Satul indepenta cu asfalt ditamai stratu vrem si noi movila
9
2
Avem iluminat public votez pnl!
11
2
Ba macar noua nea facut cismeaua la fantana
10
3
Insfarsit apa in 2020!
9
1
de promisiuni false sunt satul. Iar asta la primarie nu i-au ajuns 20 de ani?
12
1
Dorineeeee nu cumva ai facut tu dezapezirea cu primaria?
13
5
De ce te judeci ma cu primaria ca asa se vorbeste prin sat. Ne spui si noua la magazin?
11
3
JANEL TU NU ZICI NIMIC MA? CE PROIECTE AI? CU CINE VOTEZI PISI?
11
0
Mult succes Marius! Noi suntem cu tine! Cainii latra ursu merge lasa-i pe astia sa comenteze ca daca aveau sange scriau pe fb
9
1
PIATRA A LUAT O TITI CLINCIU PENTRU MAGAZINU LUI
10
2
HAI SAGEATA PNL!
3
1
VOTAM MARIUS IN CONTINUARE!
2
2
RESPECT MARIUS! AI FACUT IN PRIMU MANDAT CE N Au FACUT ALTII IN 3!
8
3
Hai Marius! respectu nostru!!!!
3
2
Votez Pnl!
4
1
HAI PNL!!!!
3
1
VOTEZ PNL!
4
1
VOTEZ PNL!
2
1
io si familionu votam PNL!
8
1
Familia mea, voteza PNL!
3
1
votez pnl!
2
2
Primare nu mai umbla ca catelu la lume in poarta %%% ca lumea nu o sa fie legata la ochii !! Oamenii buni trezitiva ca iear va pacaleste si nu mai baga lume in seama primaru asta !! Sa zica pe fb unde sa_u dus bani din primarie !!
7
5
Daca Atila nu este vinovat in sensul de a fi luat bani efectiv si intrana ne vinovat o sa ai probleme mari domnule Marius un vinitic care ai uitat cine tea promovat si nu vb de Gascan vb Monica pe care nu ai mai placuto dupa ce tea scos din saracie era sub standarele tale tu un gigolo sa stai cu o porsoana ca Monica care a ajuns directoare la un liceu pe putele danse un exemplu demn de urmat jos palaria in fata doamne Monica rusine domn profesor de sport nu ati luat meditatii la matematica si la bunu simt
5
5
Ai curaj si posteaza pt toata comuna ce postezi tu pe fb.Si o sa vezi ce mult le pasa la oameni de ce ati facut voi.De ce ti-e frica? Si postezi doar ptr catei tai La vot nu te mai poate salva nimeni.Suntem sute de oameni pe care ne-ai mintit.Tu nai de unde sa sti ce insemna acele zile ce munceam si noi la primarie pentru o paine dar pe 27 ai sa afli ce mult a contat acest lucru.
5
5
BANII -UNDE SANT BANII?NOROC CU TINE LA SEDINTA CA AI INTREBAT SI S A AFLAT CA ALTFEL RAMANEA SECTRET.MACAR STIE LUMEA CA DE REZOLVAT..PRIMARUL STIE CAND.DACA RAMANE EL -NICIODATA
4
4
Mai vorbim de jaf de22 mild ?cand masina deshimbat becuri pe stapi monteaza si demonteza benerele pnl cacamas pe ele,poate ne prezinta si factura de manopera de la bugetul local?
9
2
Aici e vorba de jaful din primarie.nu de campanie electorala.primar.secretar.co tabil.vice.casier.nu ne intereseaza cine da cu pumnu in masa.nici pomeni electorale.ne intereseaza de banii nostri furati.de ce acesti oameni mai stau si iau salariu in primarie.ma intereseaza ca eu contribuabil de unde sa platesc ca voi sa furati.ar trebui o alta modalitate de plata a impozitului.gen factura Si asa banii se duc direct in banca Automat casieru dispare.binenteles ca si mai sus se fura.dar nu mai fura niste analfabeti muciosi.cu diplome cumparate cum avem noi in primarie.muciosilor
11
7
Parca era vorba despre ,,JAFUL DIN PRIMARIE""nu sa vb mortii de rau ,ne trebuie un om bazat in fruntea comunei .Comuna nu este nici teren de fotbal si nici cireada de vite!!!
9
0
domnule primar ai inceput sa vii la oameni in poarta ca tiganu la ciersit !! Dar in patru ani de cate ori ai fost !! Nu ai facut nimic in sat la noi sa iti fie rusine magarule!!!
10
6
Javrele dracului fiecare musulman trebuie sa vada asta .Primare pana aici tia fost.Esti cea mai josnica persoana.Ai uitat cum impartea Bebi ,Saban ,Aurica Bogdan si alti bani si grau sa te voteze lumea.Alah de-asta nu ne-a mai dat cereale anu asta.Cu bani disparuti ti-ai achitat politele la cei ce au cotizat.UZGIUN Alah sa te odihneasca in pace.
8
8
Rusine ! Chiar atat de josnici ati ajuns sa va legati de nunele unei persoane decedate care chiar a fost un domn si a ajutat multa lume ! Rusine disperatilor ! Terminati cu prostiile ca oameni au inteles cum sta treaba
8
2
Mariuse incepi sa faci greseli.Te legi de mortii nostri.Gascan ne asteapta cu bratele deschise........
11
6
Sa vina gascan si sa spuna ca nu a dat bani la lume ca sa il voteze. Atat personal cat si prin cei care il sustineau exemplu ozghiun! Un Dumnezeu exista!
4
10
Aseara am aflat ca vestitul primar Marius fost profesor de sport a descoperit aplicatia Google Maps.altfel nu inteleg cum dupa 4 ani de mandat a aflat unde se afla localitatea Olteni .
9
3
Cand au intrat in primarie au cerut audit sa plece de la 0 acum spun ca sau furat bani pe timpu lu Gascan noi ce sa mai intelegem oameni de rand o saramana primari cu gaura si noi o sa platim prin majorare de tacse pe ultma suta primar vice cosilieri si celanti daca ademnitate sa cedeze salariile pentra a recupera di paguba
8
2
DA UNDE A DISPARUT COMENTARIU ALA CARE DADEA IN GASCAN?
4
2
Dragilor opozanti aveti grija si nu va lasati intimidati de amenitarile lu marius ca asa se prctica campania electorala cu amenintari orcum amereul e in scadere stiiti voi mai bine.
7
1
Pai parca caserita era de vina acum e Atila ?Maine o sa spuneti de altu si tot asa.Bani astea nu au intrat in caserie.Ati decontat ajutorul dat la alegeri de cei ce au sponsorizat campania din 2016.
6
0
Mariuse punei si lui aurica bogdan o botnita cind umbli la cerseala de voturi prin olteni sa spuna si cum sa milogit de gascan sa ia piatra de la scoala veche di olteni pe motiv ca o sa faca parc acum giscan nu mai este bun rusine bogdane
9
1
Primaru nu avea acces la banu public, cereti explicati lu Atila desteptilor. Hai sa fim corecti. Dupa alegeri va iesi adevaru la suprafaaa.
3
2
Nu domn primar Marius la angajat pe contabilul ce tine evidenta banilor in primarie. Gascan la angajat, si cu asta am spus totu...
3
2
Revedeti filmuletele de la protv cu centrele turistice, filmuletul dupa facebook a lu bolocan, ala de la ntv, de la buisness magazin si o sa vedeti de ce a cazut gascan, pt ca a spalat bani.
0
4
Domnule primar ce ne-ai facut in patru ani in satu nostru numai minciuni tot timpu ca ne faci !! Ai trecut in patru ani de 5 ori pe la noi sa iti fie rusine domnule primar !! Asteapta voturile noastre !!!
4
4
Cu 60-70 de like-uri pe toata comuna la ce postezi mai vrei sa iesi primar , te inseli amarnic.
9
0
Unu imparte lovele, altu imparte carne, altu da cu pumnu, se imparte cate o functie! DISPERATILLOOORRRR
5
4
De ce ti-e frica de Gascan, cred ca-l si visezi. Poate ca va castiga Jan sau Bolocan. Ai facut o mare greseala ai jucat cartile. O sa ai surprize mari....
5
0
Gascan 350 ,Jan 349, bolocan340, Marius 50.
7
0
Javrelor nu va mai folositi de numele oamenilor.
2
0
Calmare, gascan nu o sa ia mai mult de 350 voturi, toata lumea il huleste!
0
6
Esti un prost care care te folosesti de numele meu
2
0
Un primar hot si toti golani ii tine in spate !! Votam gascan
2
0
Pai daca e autor necunoscut de ce ati acuzat casiera si ati dat-o afara ?! Nu cumva dupa ce o sa iesi primar o sa avem surpriza sa ne spui ca a fost o greseala ?! De ce nu ati tinut-o acola sa dea socoteala , ca poate nu e ea vinovata ??? Mare vrajeala ! 1an nu vine nimeni sa intrbe nimic !!!
6
1
De ce pa fb???spuneti cand umblati din poarta in poarta ca un cersetor sa mintiti lumea!!!de ce nu sa sezizat frauda atunci cand ati preluat mandatul??credeti ca lumea este proasta???nu este va inselati ,oamenii simplii au educatie si bun simt altfel puteati sa va alegeti cu cateva pietre in cap .Timp de 4 ani nu va pasat de oameni acum va pasa?stiti vorba aceea,,o data vede nasu puta finului""asa ca aveti grija cand o sa fiti nevoit sa dati explicatii!!!!
7
0
BANII...CUM E CU LIPSA.CINE...GUGUSTIUCII..LUI JUNCU II MINCAU FLOAREA GUGUSTIUCII.POATE .POATE.CE ZICI PRIMARE .ERA SI JUNCU PE ACOLO.BANII.
6
0
degeaba va certati,toti sunteti la fel,niste lingai care nu se mai satura,hotiile sunt jucate de mult in primarie,dar acum au iesit la iveala,de 30 de ani se fura,sunteti orbi si nu vedeti,acum il lingeti pe gascan,probabil cei care ati mancat si voi in mandatul lui,aici e vorba de banii comunei a contribuabililor care deabia reusesc sa achite impozitele,gascan si-a pus la adapost sa aiba cand nu mai are mandat,,a aruncat cu praf in ochi orbilor,daca era gospodar nu facea cazemata din fata caminului,parca e un buncar,si centru de informare,care informare gascane?alea sunt weceuri,asta ai facut
4
3
Iti arat curu pe fb esti multumit? daia umbli lesinat din poarta in poarta si nu te baga nimeni in seama , si cu cei 22miliarde cu ramane sa stim si noi ori au fost bani de campanie.
7
3
Aratati va pe fb! Nu aveti tupeul necesar!
5
3
Deja teai dat de gol cine esti haaaa haaa sar putea ca dorinta sa ti se inplineasca mai devreme decat crezi.
9
3
Nucu comandat comuna. Marius marioneta. . Vot Gascan. Marius terminat pleaca din sat dupa alegere. Vot Gascan. Lumea tota voteaza Gascan
9
4
cu cine sa ne unim ? Cu ciocan,bogdan saban,juncu si alti hoti ,de consilieri daia arendasi saraci care nu da arenda la oameni.
9
2
Gascan primar!!!
9
5
Domnilor credeti-ma ce va spun, noi putem prospera doar daca ne va fi tuturor bine, in comuna noastra este prea mare discrepanta intre saraci si bogati. Daca gascan ia cu 3 maini si da cu una va fi la fel de rau ca de 30 ani incoace. Trebuie sa nu ne dusmanim intre noi, sa fim uniti ca machedonii dar cu gascan nu vom reusi!
2
6
Ce consilieri mai are Marius de la PNL?nici unu .toti sunt PDL oameni lu Nucu.Eu si Ion de ce l-am parasit?Toate se platesc la un moment dat.Pe zi ce trece Marius se face tot mai mic.
7
2
GASCAN vorbeste mult dar e OM.nu e dusmanos.are familie .scoala si chiar a ajutat macar vu vorba .nu e arogant.au facut averi analfabetii.ce consilieri sant oameni de sat se schimba-daca statea si Gascan la baut sau la furat..asa ca unde sant banii?
9
2
Asa cu ati vazut prietenii lui dupa facebuk a postat un cacat de plangere penanala depusa in potriva nu se stie cui? respinasa la politia Topraisar unde zace de un an in sertar aici sunt baniii dumnevostra prostilor care platiti impzite .
6
2
Am vazut ce ati facut voi pentru comuna. Ati scazut impozitul la bogati si lati marit la amarati.Ati promis ca dati de munca la oameni in continuare dar voi ati angajat cateva pile si atat. Pe timpu lu nea Gascan avea si saracu o paine pe masa.Iar despre echipa lui nea Gascan si a lui Jan chiar ne bucuram ca sunt oameni simpli si nu se vor mai da legi doar in favoarea celor bogati. Veti avea mari surprize la vot, si voi stiti asta... Pana una alta ganditi-va unde sunt bani disparuti adica 22 miliarde.
10
2
Se vede disperarea !!! Da primaru asta care s-a facut orasean si venea cand vrea la primarie , ce a facut ? Incearca disperat sa se justifice acum dar primaria a condus-o altcineva 4ani E un manipulator care se foloseste de oameni si mai ales de femei pt a-si atinge scopurile ! Un increzut care se crede superior tuturor ! Nu poti sa ne mai pacalesti si a doua oara !
8
2
Daca il vreti pe gascan inapoi inseamna ca suferiti de sindromul stockholm! E aproape pensionar, isi pierde din ce in ce mai multi neuroni,nu are echipa buna, fostii consilieri l-au parasit, credeti ca de bine? E bolnav dupa putere, fi-ti atenti cu ce ton superior vorbeste... se crede stapanul comunei dar el ar trebui sa lucreze in slujba noastra... V-a ajutat cu ceva pe unul din voi in ultimii 4 ani? A facut ceva pentru comuna chiar daca nu mai era primar? Vanitatea si aviditatea puterii intrece culmile orizontului!
4
8
De la noi a plecat dezamagit la luat oameni la ture.Sa convins oameni,vine doar cand vrea sa ajunga primar.Marius va ramane in istoria comunei ca primaru care pe mandatul sau au disparut 22 miliarde de lei.
10
2
Fericire mare !!!a inviat primarulll,merge pe strazi cu catelusii !!
6
2
Doama aceea blonda de la curtea de conturi a Romaniei ia sugerat sa o lase mai mole si tergiverseze asa mai mole stiti voi de ce? poate mai doriti un mandat cu pnl sau pulele?
7
3
Casier.contabil.secretar.vice si primar.triunghiul bermudelor vicios care a inghitit banii..sper ss lase cale libera viitorilor ce v or fi alesi si sa paraseasca locurile pe care au lancezit atatia ani.rusineeee.sa firi din avutul obstesc.banii sunt ai comunei.nu ai vostri.ati inteles?
12
3
Ptr Marius .Votam Gascan nu pentru ca il iubim ,ci pentru ca sa fim siguri ca nu mai iei tu.Ai avut o sansa sa faci ceva ptr noi, dar tu te-ai loat dupa Nucu.Ai devenit arogant si ne-ai scos pe toti de la prieteni pe fb si acum ai tupeu sa ne spui sa te sustinem.Unde sunt bani disparuti?Cu acei bani se putea face macar un parc.
13
3
Incasa Daniela dar chitanta era de pa primarie ..deci banii unde sint bine a facut ca prostii au tacut.oare de ce?
9
2
Gascan o sa isi scada salariu? El a fost bun? Acum cateva mandate erau 3 sate fara apa din 5, a furat tevile de irigatii, si-a construit casa cu materiale de la scoala, si-a angajat nevasta si era un fel de dictatura acolo, le era la lume frica sa intre in primarie de el! Votati pe oricine numai pe el nu! Treaba voastra
3
8
Tu sa vb in dreptul tau nu al satului.Bebi a pus stapanire pe drumuri, primaru da din umeri ca de e omu lui . Eu nu mai am incredere sa mai merg un mandat cu Marius,si apropo daca tu te lasi inselat si a doua oara ai ceva la mansarda .Totusi e vorba de 22 de miliarde .O zi buna sa aveti.
12
2
Cu bani furati am fost inpreuna la Paris sa stiti si voi .
7
4
Nu a depus Daniela asta inseamna ca in contabilitate erau.Atila inregistra .daca nu inregistra ca nu avea ce .banii erau pe acte in sold!!!asa ceva nu se poate in contabilitate sa ai asa sold.minciuni-ce se inregistra .cum facea .ei de unde aveau bani daca asta nu depunea.abureala pentru prosti sa creada si sa voteze.nu stia ca Daniela furase banii lui Ciocan ce a facut sa spuna Ciocan .hoti toti!.ce greseala
10
2
Sunt fffoarte multi bani ,nu este doar daniela vinovata el ca primar ce dracului facea in tot timpul asta sau credea ca primaria este teren de fotbal?sa isi ia baschetii in picioare si pe terenul de fotbal cu el ,oricum a facut un mare NIMIC in patru ani!!!
9
3
Primaru a fost in Movila, a spus de lipsa banilor! Daniela incasa si nu depunea toti banii la banca. Sa va arate si voua hartiile ca sa va lamuriti si voi psd isti si pmp isti! O sa se faca lumina!
4
6
Nu a furat Marius.dar stie ce s a intimplat.tace ca sa iasa primar.asa e sustinut.RUSINE!!e mai rau ca Daniela care a furat.
5
3
Pai trebuia sa-l potolesca cineva pe betivul de bolocan care umbla chiaun cu masina ca doar l-a scapat juncu cand ia rupt picioarele lui zorzoana ...
12
3
Unde sunt bani nostri?
10
1
Cateodata ce cauti mai si gasesti.Nu poti sa bei o bere sau un suc de un ptost care umbla din masa in masa si jigneste pe toata lumea.
12
2
Daca uni fura 22 miliarde voi ii vreti la putere. Mai grav.
12
1
Daca unu da un picior, este promovat! Bravo gascane
10
14
La gasca ai uitat un N gascaN
0
2
Ai furat tu cu Marius si gasca voastra bugetul comunei pe 3 ani.Pramatiilor vi se strange latul tic tac.
4
2
A furat Marius cu acolti lui 22 miliarde sa stiti si voi.
7
1
Gascan a furat. Nu il votam pe el! Se roaga la biserica ca sa ii ierte Dumnezeu pacatele dar smoala usor usor il ajunge...
4
6
Daca nu-l agreem pe Gascan asta nu inseamna ca o sal mai votam pe Marius.Vom cantari mai bine de data asta .Vedem ce jocuri face bolocan .Nucu ne-a aruncat bani de arbitraj pe jos.Marius ne-a ignorat complet 4 ani cu toate ca noi l-am ajutat plus bani disparuti din primarie.De data asta ne lom revansa si votam Gascan.
7
3
E dubioasa treaba si ne da de gandit.Trebie sa plateasca pentru bani disparuti.Ne trimiteau plicuri sa platim impozitele sa aiba ei ce fura.Astea trebuiesc loati cu furcile daca mai indraznesc sa mai vina la portile oamenilor
3
1
De ce sa te dea in judecata.sa spuna in campania lui.sa anunte prin viitorii consilieri ce s a intimplat de fapt.corect si cinstit.nu cu minciuni.chiar nu e nimeni care stie din primarie .nu le e deloc rusine-daca sint cinstiti sa spuna in gura mare ce s a intimplat ca Danirla e bine la pensie .fara nicio rrclamatie.nu e curios.?
3
1
Daca sunt cinstiti ar fi treuit sa de-a explicati la oameni.Poti sai intrebi orice doar de bani disparuti nai voie ca ameninta ca te da in judecata.
8
1
Concret ce a facut Marius de cand s a constatat frauda sau greseala din contabilitate.vrea primar ca sa acopere in continuare hotiile pe care le fac altii.pe el il intereseaza functia.nu conteaza ca Ciocan sau altii ca el platesc taxe sa plateasca amaratii.sa furat-cat?s a facut ceva-ce?nu adresa la politie.
9
1
Prosteala pe bani publici asa se traduce !
8
1
Doamne cata prostie!
2
0
Banii care presupun ei ca ia furat dani e o vrajala obosita , ci ei sant decontati lu saban,ciocan,bogdan,si alte ligioane daste obosite de consilieri pe vecie ai pnl.care votanti mai simpli inca mai pun botul la vrajela lor obosita.
4
2
Eu nu stiu ce a facut cu bani .Da totusi sa dispara 22 de miliarde si nimeni sa nu stie e cam mult pentru o comuna cu 3000 de locuitori.Salar de 10000 Ron Marius,8000 Juncu ,6000 Mircea ,5000 Cozmin. Si-au dat maximum ce se putea da si au disparut si bani ce i-am platit noi taxe si impozite.Si mai vreti inca un mandat .Ma da nu va e rusine?
8
3
Exact asa.platim ca proatii impozite chiar daca nu avem cu ce.cine ne crede ca nu avem bani?nw baga si majorare de nu platim la timp.de ce noi nu suntem scutiti de impozite?si daca nu platim se aduna se majoteaza.totul e in defavoarea noastra a contribuabililor.deci care e solutia?
6
0
Pai oameni buni, banii nici nu au intrat in casierie , ca sponsorizarea din campania electorala trecuta in care unii au pompat bani grei ,cum se putea recupera ? Chitante pt pamant , bani care nici nu au intrat in casierie ! O fi furat si daniela ceva acolo pt nepotu , da ea este sigura ca nu va pati nimic , asa ca platiti prostilor impozite ! Oricum sunt putini cei ce citesc peaici ! Logic !!!
7
0
De ce spuneti ca primarul nu stie nimic???Are drept de semnatura si daca el este nevinovat pana acum se rezolva ceva ,nu vedeti ca va spalat creierul lui ii convine lalaiala asta lumea din comuna sa mearga sa ceara explicatii!!!!
5
0
Nepotu lu Daniela e la puscarie pentru altceva.El nu avea acces la banu public.Daca era arestata Daniela hai ca era ceva ,asa ca e ceva cusut cu ata alba.Si daca citeai articolul nu-l mai includeai in discuti pe Gascan.Voi cititi comentariile si atat sau spuneti doar ce va convine.
10
0
Adica vreti sa spuneti ca Marius primaru nu are nici o iplicare la furatul banilor?va inselati amarnic ,au tergiversat ancheta si o lungesc pana dupa alegeri , din sursa sigura .
10
0
Daca gascanu ori marius furau nu umblau prin sat. Erau cu nepotu lu daniela! Asa ca vorbele voastre is degeaba
4
0
Unde sunt bani disparuti .Nu mai deviati de la subiect.Asta ne intereseaza.Vrem explicati .Apoi sa mai aiva tupeu sa candideze.Surprisa la fantana mare votam psd si gascan.
9
0
Daca Gascan era de vina era in pucsarie de mult.Lau arestat ei pe Mazare pe Nicusor Constantinescu si-l lasau pe Gascan.Pe mandatul lu Marius au disparut bugetul comunei pe 3,5 ani si nimeni nu spune nimic.Scuzama dar cine alearga dupa ciolan si cine vrea sa ascunda urmele?
9
0
De ce alearga gascanu dupa un nou mandat? Va spun eu ca vrea sa acopere urmele lasate...a intrat frica in el.
0
8
Sigur ca a facut ca altfel nu aparea acest articol .Muie PNL.
6
1
Primaru de acum a facut pentru comuna cate ceva. Nu a dat buna ziua odata la 4ani. EU SI FAMILIA MEA VOTEAZA PNL!
0
5
Votati pe cine vreti oameni buni!!!!actualul asta vrea sa va certati care cu cine voteaza ,asa va indepartati de subiect si el rade ...exact ca satana!!!trebuie aruncat in suturi ca de buna voie am vazut ca nu e in stare sa plece!!!!
6
0
Votam gascan, daia ii rupem afisele, de drag ce ne e de el, sa le pastram in casa.
2
9
Anti-psd la milmoi
3
4
Mai bine plateste taxe la utilajele pe care le ai nu da bani aiurea.ca o sa ti se infunde si tie
7
0
Da bani sau furat cu interes si asa iam recuperat si eu,pe cei de acum 4 ani ,si daca este cazul finantez din nou ca prosti sunt destui.
2
2
Bolocan face ce zice Juncu ca i lucreaza pamintul si are grajdul.pina cind ca tot umbla cu snecherii sa faca acte.asa tot pacaleste dar nu i merge.stie lumea ca toata viata a furat.
8
0
Nu de campanie pentru primar.deci unde sunt banii?cine plateste?tot noi contribuabili? .pai daca asa meeg treburile de ce trebuie sa platim impozite?
9
0
Cand vrei primar esti prieten cu oameni dupa inchizi contul si nu mai vb cu nimeni.Gen Marius .Asi vota cu Bolocan dar e clar ca iar ii face jocurile lu Nucu .Votez Gascan.
8
0
Marius dupa ce sa vazut primar si-a dezactivat contul de Facebook ,acum cu cateva luni inainte de alegeri si-a facut altu .Iar are nevoie de noi.Stiti proverbul acesta: daca m-ai prostit odata sa-ti fie rusine dar daca mai prostit si adoua oara sa-mi fie mie rusine.Votez Cristea Gascan.
8
0
Abea lati invins pe gascan toti la un loc si cu cativa care lau trafat .Acum defileaza gascan mai ales ca sa convins oameni si cu voi.Loati pulsu din vorbele oamenilor.Bolocan nu mai face nici pragu sa intra consilier pentru ca sa vazut pentru cine a facut cartile data trecuta.Acum iau promis post in primarie lu fisu.Neam intepat odata acum pulica.
14
0
Va bagati in cur, precum musca. ala nu stie sa lege o fraza.....mustacioara lui pana curului
6
0
ca in Caragiale,eu cu cine votez?nu avem oameni de nadejde,numai ciurucuri,doar pentru ei,sunt oameni de joasa speta,pai un primar trebuie sa fie un om cinstit si gospodar,nu mai trageti cu gascanu,ca are bani sa traiasca toata viata,pamantul fara stapan,e la el,asa ca,,ori poate va termina mausoleul din fata caminului,doar atat macar,un rest cacat cu apa rece.
1
0
Marius la movila e mancat.Oameni lui sau facut stanani pe drumuri. Daca mai ia 15 voturi sa zica sarumana. Bani disparuti din primarie. Nucu la tras in jos. Tineretu suparat pentru ca a fost mintitt. Asa ca ciocu mic gunoaie PNLISTE.
6
0
Jean fara frecventa, mars cu el si gascan reinviat de psd
2
1
Ce a facut jan ca viceprimar?un cacat mare aia a facut si marius ,si detivul de bolocan la fel asa ca mai ganditiva bine pe cine alegeti vedeti lista cu candidati.va salut!
8
1
Corect votam Jan
1
10
dar nici gascan nu votam... este o fosila, are multe mandate. Sia facut imperiu cu pamantu pe numele lu nevastasa
4
5
Atunci votati pe betivu de bolocan.Trebuie sa fi debil mintal sa votezi asa specimen.
3
3
Si ce a facut?a luat banii degeaba si s a ganfit ca mai bine e primar ca ia mai multi si are cateii care rezolva tot.rusine!
2
0
Primaru pnl a fost 8 ani vice, stie si el f bine
1
0
Hotii sunt vechi dar acum s au dat de gol.jmecheriile sunt putrede.daca nu intra primar pnl..nu stia nici vantul nici pamantul.ei au mers la fix.erau invatati.stiau ca nu le face nimeni nimic.altfel nu riscau.dar cum lumea doarme de 30 de ani doarme si acum.hai sa fim seriosi.e primul furt din primarie de la revotutie incoace?cum puteti crede asa ceva?
7
1
Ce rusine sa aiba???umbla pt semnaturi prin sate dar nu vine dansul ci cateii!!!
6
2
Nu va e rusine sa candidati.nu ati facut nimic doar a ti furat pina cind .pe voi trebuie sa va dea afara in suturi ca sltfel nu plecati nesimtitilor.
16
0
Alo si cu hotia banilor cum ramane ? Credeti ca am uitat hotilor de bugete va taxam la vot se stie.
16
1
Tot in acele sedii are birou pt primar sa vina macar o data pe saptamana in fiecare localitate sa asculte nvoiile oamenilor,dar ...il doare la basca!!!!
4
0
Au fost facute si scolie si strazile dar bineinteles ca trebuiau intretinute!!!de mult timp sediile care au fost amenajate nu au fost deschise deci salarii moca !!!asa ca taceti dracului din gura!!!!!
9
0
Hoti astia de acum au furat primaria de au innebunit si sa aveti grija sa nu ai acujati pe fata ca depun plangeri penale asta e sloganul de campanie aveti gria!
12
1
E clar ca Daniela ii are la mana cu ceva de nu mai spune nimeni nimic, probabil ii santajaza cu ceva legat de voturile de acum 4 ani, cand au dat bani pe la vecinii ei... Sau altceva mai grav, ea stie cel mai bine
15
0
In viata de zi cu zi sunt ok multumesc domnului .Dar tu care vrei pupata in pasarica esti ok.Dumnezeu nu da cu paru, mai gandeste-te......
2
0
Si cu bani cum ramane?Cine ia furat ?
5
0
Care burse?bursele de merit sunt restante pe 2 ani si ceva..sa le dea cu dobanda.ca si noi dam dobanda la primarie daca trece data scadenta.ce burse praf in ochi sa scoata ochii unor copii nevinovati.copii nu fac politica.copii trebuiesc protejati.ori voi stiti sa va securizati scaunelw.buzunarele..nu aveti grija de copii.si aunt foarte multe de spus.cum vedeti un comentariu la adresa voastra sariti de cur in sus.ori contribuabilul nu are voie sa ceara socoteala?ca doar sunt banii lui.taxele ai impozite sunt pentru bunastarea comunei.nu pentru voi puturosi.voi la munca la canal.doar 5 in prima
2
0
a dat burse copiilor,bravo lui
2
0
Tot atata lauda pt Gascan: strazi distruse dupa 8 ani, scoala distrusa dupa 8 ani, camin cultural devastat, nu a facut nimic pt noi.
1
2
pupincuristilor, astia sinteti....gina, mai, pmp In viata de zi cu zi sinteti vai de voi.cata invidie, sa imi luati pasarica in gura
2
2
Nesimtiti dracului cat tupeu aveti parca ati manca cu 10 guri. Blestemavar dumnezeu de jeguri.
4
1
Legea ne permite sa ne dam salari mari .De acea ne-am gandit sa lom maximul.Am avut 6 consilieri noi si cu Bolocan 7.Asa ca chiar meritam bani astea.
2
10
care sunt consilieri ? spunele numele ?! ei ce salari au ??
0
0
Ptr Marius si Nucu .Daca v-ati facut salariile de 10000 Ron Marius si 8000 Ron Nucu de ce nu ati avut grija de banu public?Ce ati facut voi sa meritati bani astea ?Rusine consilierilor care au aprobat salariile astea?
5
1
E vai capul lui ....este orice dar numai primar NU !!!!pt cine la votat :iati rupt pielea si conturile i leati umplut cu bani
2
6
5 mandate? Doar sa il impaiem!
5
2
Si cu jaful de 20 miliarde cum ramine?
6
0
bravo Dandino ti a venit mintea la cap teai convins cum e cu hoti astia de acum .
4
1
Curvelor care ati papat bani , voi ne credeti tampiti.5 mandate nu-l mai dati jos pe Gascan acum.Cum dracu cum ati venit voi au disparut si bani?
11
1
PRIMARIA CE ESTE.PRIMARUL CE REPREZINTA,DIN BANII CUI E PLATIT SI EL SI CEILALTI-SA SPUNA CE A FACUT SA SE REZOLVE MAI REPEDE.NU ARE INTERES CA NU MAI POATE CANDIDA.DACA ERA NEVINOVAT FACEA DRACULUI CEVA ASA TACE CA SA POATA CSNDIDA.EL UNDE A SCRIS SAU AI SCRIS TU SI AI PRIMIT RASPUNS.
13
1
ati stricat oborul,targu,care era din mosi stramosi,bine ca au venit ciorile si rage in toata comuna cu produse,au autorizatie?au certificate la produsele pe care le vand?aude cineva?clar ca NU,
4
1
ai auzit de institutiile statului? Scrie acolo, vei primi un raspuns!
3
11
Primarul recunoaste ca lipsesc banii.voi spuneti ca e o greseala in contabilitate.care e stadiul plangerii,Daniela e la pensie ,primarul candideaza din nou sa faca ce a facut si pina acum ,adica nimic si sa ia toti salarii nesimtite.sa auzim ce a facut primarul ca sa urgenteze gasirea "hotilor".
15
2
Pe tine te deranja zgomotul la un motor, da de hotu de mingii nu spui nimic .Spurcatilor!!!!!
27
0
Spune-i lu Cristi sa nu mai fure mingiile de fotbal pe care le cumparam noi .Mingea ce a aduso aseara si o vroia inapoi pe teren e cumparata de mine.Cumparai tu daca vrea mingie de fotbal.E de ajuns ca ia bani degeaba de pe spinarea noastra.Invatal sa nu mai fure.
34
0
A fost un cacat, deaia sa cuplat primaru cu aia de la curtea de conturi ca sal scape basma curata ca de nu era satul de puscarie,orcum nu a pomenit nimic in raportul ala de cacat care lau facut.
19
1
A fost o gresala la contabilitate si la control. Nu a furat nimeni nimic. Stati linistiti
0
20
Institutiile statului, isi face treaba cu intarziere! Sa i bage in puscarie pe cei vinovati! Restul vorbe n vant
9
3
Fratilor mai este putin si se face un an de cand au disparut banii!!!stau si ma intreb:oare in ce tara traim???au fost prea prosti ca nu au furat mai mult oricum stiau ca nu le face nimeni nimic!!!!
13
1
va linistit Daniela pe tpti,ca doar ea stie cel mai bine,e veche de meserie
9
1
Sa vedem pe cine?
2
2
De ce pe mandatele lu Gascan nu au disparut bani.Au venit flamanzi si s-au aliat .Puscaria va mananca.
33
3
Bravo Danela ai dreptate bagai la pucarie pe toti ca merita ,ei au numai alegeri in cap si vise cu aftarscool,si altele.
30
2
O analfabeta comenteaza! Sa mi dai o limba n cur! Stie mata ce proasta a facut?
2
5
Ca doar nu femeia de servici trebuia sa aiba grija banilor
6
6
Daca ar fi dupa tine da. Legile si probele sunt altele. Hoti adevarati ii cunoaste toata comuna. Primaru secretarul, contabilul si vicele stiu cum au disparut cei 22 de miliarde.Puscaria va mananca pe toti in functie de cat vati implicat la acest jaf. O sa va linseze oameni pe voi dupa proces daca va fi vreodata. Stai calma si ai grija de copilu tau nu mai ameninta.
10
5
Puscaria te ingroapa danielo! Te vom linsa prin sat, nemernico!
15
3
Dna D...a cosmarul tau e Gascan.De ce ti-e frica nu scapi.
12
0
De Gascan sti doar tu ,dar de voi stie toata tara.Se strange latul tic tac.
10
0
Gascan e de vina pt alte furaciuni si noi stim bine care
4
5
Panaramelor care santeti ati denaturat subiectul ,si cu furaciunea cum ramane?sau tot gascanu e de vina ?
21
2
vrei primar?se scrie nu lua,,din avutul obstesc,,asa suna mai bine
10
0
Vrei primar????se scie luat nu ,,loat "mai invata si tu ca nu e un lucru greu!!!
1
0
Daniela nu avea cum sa fure atatia bani fara contabil clar ,si primar ca le semna depunerile.
4
0
A furat daniela, si nu stiu ce dracu tot vorbiti! Daca furau gascan ori marius erau in puscarie! Gandeste te ce vuiau canalele de televiziune si presa scrisa.
7
0
In afara de avize,studii ,si proiecte cu se pot manca bani ce mai usor asta face primaria voastra .
3
4
Cele 22 de miliarde nu-ti spun nimic?Cate persoane ia-ti impartit?
5
2
esti pararel! Total pe langa subiect! Dute n pizda mea de lingau!
5
4
A schimbat cateva becuri, , cadastrale platite de oameni, gardu la morti, si pe vi ia-ti furat f.... a in gura cu 22 de miliarde.
5
4
cine a facut str? Cadastre? Avize? Expertiza? Studiul geotehnic? Cine a obtinut finantarea? Raspuns: Primaria comunei si Consiliul Local, nu?P Esti pe dinafara total!
5
3
GARDUL CIMITIRULUI SI ILUMINATUL PUBLIC!
6
3
Nu a facut nimic pt nici un sat din comuna strazile la Independenta nu este proiectul dinsului deci un mare NIMIC a facut pt comuna!!!
4
5
Ce ati facut in localitatea Olteni in 4 ani zimi macar un lucru.Vati adunat o gasca de hoti sa va umpleti buzunarele.
5
5
Mergeti in satele comunei cu primarul de mana sa vedeti cata lume stie ca este primar,majoritatea nu il cunosc!!!!deci jaleee
4
6
primarul singur nu putea sa fure banii,cel putin 5,6 persoane cu functie de raspundere,inclusiv casiera,,
3
5
Stai linistita nu-l plange ca a avut cheltuieli la Paris ca a avut sponsorul cu el firma de casa de la Copadin Laurentiu iza ca doar facuse plata pe tot iluminatul public cu acizitie directa sau transparenta cum ii spun iei pe seap?
2
5
Era normal ca primarul sa aduca la cunostinta consilierilor ca sau furat banii dar a tacut ca rahatul in iarba !!!!a avut multa treaba nu-i usor sa faci nunta la Paris,chelului tichie de margaritar ii lipsea!!!
3
5
De ce ti-e frica de Jan ai contribuit si tu la furtul banilor din primarie?Spune destul de clar ca doar cei ce a furat vor fi demisi.Ceva nu e in regula cu tine ti-e frica ca se strange latul?TICA JAN PRIAMAR!!!
12
7
Care turu 2? Nu ai habar de politichie!
7
0
Cand ti ai gonit fratele, ai uitat?
9
8
Jan primar.Hai sa punem un primar nou curajos sa faca dreptate in primarie.
8
9
Toti cei ce au furat vor fi demisi. Fara hoti in primarie. Voi nu vedeti ca au dat legi doar pentru ei. Au furat bani si acum vor sai recupereze tot de la cei ce platesc taxe.Exempu vor bani de la cei ce au animale cu patru ani in urma.
9
7
oare are curaj Jan sa - l demita pe Cosmin ??!! nu cred s- au pe ceilalti din primarie ? ar fi bine !!
6
8
ia vedeti voi cum faceti si dati bursele elevilor care sunt restante de doi ani,cum ati avut bani sa va umpleti buzunarele asa sa aveti si pentru burse,
9
9
Nea jan, cum ramane cu discu ala furat si ascuns in balta?
20
13
Calculele sunt simple:turu 2 Gascan cu Marius.Apoi voturile lu Jan se vor duce la Gascan pentru postu de vice.Jan tot timpu a mers cu Gascan.Marius are problema cu bani disparuti si-l va trage in jos.Bolocan e istorie.Cu parere de rau dar asta e realitatea politica e o curva!!!
9
4
Atunci mure PSD, mure PNL mure PNTCD. Votam Tica Jan primar.
6
6
Ce gluma! Se cunoaste un psd isd de la o posta! O adunatura de hahalere si pusi pe imbarligatura! A facut ce a vrut gascan cu voi, condu si dezbina! Va salut!
9
1
Betivu se trezeste din bautura dar prosti niciodata .Daca nu faceam eu zarva in sedinta de consiliu asa murea.Nici un consilier nu a avut sange in vene sa deschida subiectul despre bani disparuti.Votati Gheorghe Bolocan omul care va face ordine si disciplina.Doamne ajuta.
3
8
comentariile voaste sunt asa sa fie! Ne dam cu parerea, a furat ala a facut ala! Scrieti fapte ce pot fi dovedite, apoi adresati va institutiilor statulu! Vorba multa, saracia omului! Nu aveti pic de gandire! O logica ceva.
8
0
Ai dreptate Maria asa au stat lucrurile.Lucrez in primarie de atatia ani dar in ultimi patru ani nu am vazut atata prostie si prosteala pe fata.Nucu trebuie sa stie tot ,de ce a venit persoana aia ce a vrut etc etc E un trio format din Nucu ,Cosmin si Marius care hotarasc totul.Tie si frica sa mai vb.Jos labele de pe primarie.
5
5
Cand prinzi un hot chemi politia , sa-l aresteze , nu-i dai drumu , ii dai salariu , ii semnezi actele de pensionare , ca stia primaru ca fura casiera ca ia furat si lui Ciocan din bani de impozite , vrio 18000 lei cu un an inainte , de ce nu a luat masuri de atunci ? Ce intelegere au facut atunci in birou , ca stie toata primaria ! Si atunci cum spune primaru ca nu are nici o vina ???? Putea sa fure singura 22 miliarde ?
6
5
TKK UC PMP EIUM
7
4
Poate sa vina si basescu primar ca tot asa va fi
0
2
Stiu povestea ca mi-ai spus-o Lenuto daca vom castiga promit ca il voi loa si il vom da dispensarului inapoi. Si mai sunt multe ilegalitati care trebuiesc rezolvate.
6
5
Dati cele 2 hectare de pamant inapoi dispensarului uman. I n prezent le lucreaza abuziv un hot din primarie. Jan va avea votu meu daca-l va da inapoi dispensarului.
4
5
votam masiv PMP,doar asa va disparea capusarii din primarie,daca va pasa ca banii vostri din taxe si impozite s-au furat,cascati ochii mari,treziti-va,iar cine zice ca baiatu lui Jan,e retardat,el e insusi un retard,,,cum sa jignesti aceasta fmilie,daca nu-ti place nu votezi,dar sa arunci cu vorbe,nu ai educatie,
2
6
Noi vroiam doar bauturi fine.Beam pana intram cu masina in sant,stie toata comuna ce se bea in birou nostru.
4
6
Ciocul mic expiratilor va trecut vremea.PNL e in cadere libera.La magazine se vb ca se voteaza PMP ,la dispensar PMP,pe strada PMP,la servici PMP. Votam masiv Tica Jan omul care va distruge capusele!!!!!
4
6
De unde dracu atatata respect de la retardul ala de fisu.
6
3
Votez JAN primar
6
8
familia tica,oameni muncitori si respectuosi,educati,votam Tica Jan primar
6
8
Jan traieste bine mersi si fara primarie dar voi care lati pupat la dos ani de zile pe Gascan si acum pe Marius ce realizari aveti?Votez Jan singuru care va pune capac.
10
5
Hai cu pilosi afara si hoti din primarie. VOTAM TICA JAN
8
6
Bravo lui! Munca cinstita, dar lucrarile e pe domeniul pubic! Hai cu demolarea!
6
9
El crede in rezolvarea problemelor cu branza! Ingineru stie! A vazut toata com.
6
7
Sa si aduca aminte jan, cum a fost angajatu primariei! Intelegere facuta cu gascan ptr alegerile din 2008, apoi hop in primarie pe situatii de urgenta! Dupa un an, sa l bata in fata primariei! Mars curvelor politice! Chisinau voteaza cu el!
6
9
JAN primar.Un primar al tuturor locuitorilor.
6
7
Casa lu Alin e facuta din munca cinstita nu prin hoti.Copii muncesc nu asteapta pomana de la primarie ca alti,stiti voi care.
8
6
Daca eram eu primar, as fi desfiintat constructia ilegala de pe domeniul pubic! Este vorba de aleea de acces, casa lui Alin. Astept comentariile voaste, pmp stilor!
9
6
Sa nteleg ca Gascan este cel mai pregatit pentru mandatul viitor?
12
4
Janica, prea prost sa fie primar! Traiasca facultatea de la distanta! Ha, ha, ha
10
8
Cel mai slab mandat de pana acum.Bani disparuti si Primaru ne judeca pe noi cititori.Ce ai vrea ma excrocule sa tacem? Unde sunt bani?22 de miliarde.Votez JAN.
12
7
Jan primar. Votam Jan. Marius a facut angajari pe pile. A crezut ca va trece neobservate.Afara cu toate putorile care papa banul public. Sustin Tica Jan!!!! A-mi pare rau ca team ales acum 4 ani,tea dus Nucu de nas cum a vrut.
8
7
jan ar merita sa fie primar,deci votam jan,dar sa dispara capusele din primarie,
9
4
Mariuse tu intrebi persoanele care comenteaza unde sunt bani disparuti?Pai dane tu un raspuns ca tu ai condus aceasta primarie 12 ani.8 ca vice si 4 ca primar.Cata nesimtire.Va bate Jan in alegeri la pas.Votez Tica Jan.
9
2
Bebi e cu Jan ,tanti Leana e cu Jan,Lupani sunt cu Jan si multi alti.Votez Jan.
6
5
IN VREMURI BUNE, ORICE PROST POATE FI POLITICIAN!
13
1
Pentru eu si familia mea. Jan afemeiat, dar tu ca tea intins toti soldati ce spui.? Ciocu mic ca te cunosc destul de bine..Votez Jan.
8
5
Nici n-ar trebui sa mai candidezi Mariuse la ce deficit ai in primarie si la ce persoane ai angajat.Votam toata familia Tica Jan
10
4
Votez JAN.Mure PSD, mure PNTCD ,si in mod special mure PNL.
8
6
bursele sunt restante de mai bn de 2 ani.ce treaba are scoala din semestrul 2?iar daca voi din primarie ati avut salarii si profesorii la fel.copii au stat inchisi in casa stresati.iar parintii in carantina si fara munca.si copii merita burse chiar daca scoala s a facut sumar nu e vina lor.ba din contra au suferit enorm.dar cine da gandeasca?niste capatani seci.imputite?
8
4
Bolocan betiv, Gascan prea expirat, Marius nu poate sa justifice 22 miliarde. Primar Jan si atat.
12
9
Marius PRIMAR, bolocan betivan, jan afemeiat, gascan prea expirat!
9
11
Pai nu esti tu purtatorul de cuvant al com. politaiul, ziaristul de investigatie?Spune cine a furat? Vad ca esti pulivalent! Scuteste institutiile statului de un efort! Ptr mintea ta odihnita, primaru se da singur de gol? A facut plangere, nu? Cine i vinovat de furt?
12
9
Unde p..a mea sunt bani furati?Lasati vrajeala,nimeni nu e arestat ce sa mai credem?Ancheta bate pasul pe loc.Scrie negru pe alb ca din 2016 au disparut o gramada de bani.Si dnu primar si-a dat seama la incheiere de mandat.Hai sa fim seriosi atat de prosti sa fiti in primaria asta sa nu va dati seama 3 ani jumate.
11
8
Mai devreme s-au mai tarziu toate jegurile vor plati.Are grija Dumnezeu de voi.Sunteti niste creaturi care ati distrus viiorul comunei si acu dati dislike la bursele copiilor.Peste catva ani veti fi niste persoane de nimic atat voi cat si copiii vostri.Sper sa aveti minte si sa realizati ca sfarsitul e aproape ,timpul nu iarta pe nimeni.Cum v-ati comportat voi cu oameni de sat asa vor fi tratati copiii vostri.
9
8
Cauta pe -goagle-: Construire after-school in Independenta! Citeste, baga in capu ala sec, apoi scrie!
10
4
S a facut scoala in semestrul II?
9
3
multe dislike pentru burse,nu merita copii din comuna Independenta burse de merit?daca nu investiti in educataie nu ve-ti fi educati,ori chiar nu sunteti ori nu vreti,,sustineti educatia,si va ve-ti sustine viitorul,,incet incet ies multe nereguli la inveala,si in tot acest timp banii furati din primarie se acopera,pai vedeti de ce nu sunt bani de burse?ca i-ati furat voi,,de aceea dati dislike,,pentru ca sunteti needucati,,ori la la copii vostri tot asa va ganditi?sa le luati meritul?
7
8
Pentru ca vor ei sa praduiasca bani pentru bursele elevilor ce nati iteles?
13
7
de ce comentul pentru bursele de merit are dislike?ce nu va convine?acesti elevi din comuna noastra nu merita aceste burse?de ce copii din alte localitati beneficiaza de aceste burse,si ai nostru nu?pana aici a ajuns nesimntirea?
10
12
burse de merit nu s-au dat de peste 2 ani,nu dati dislike,copii nu fac politica,unde sunt bursele elevilor,si peacelea le-ati furat,,pana unde mergeti,scoateti urgent bursele elevilor,nu va bateti joc de copii,
12
17
Corupti multi cu bani nu sa rezolvat nimic.Voi stiti cat cheltuie primaria cu cei trei angajati in loc de unu intr-un an de zile.Va spun eu 1 miliard, in 4 ani 4 miliarde bani dusi pe apa sambetei de actuala conducere.Stiu ce spun pentru ca lucrez in primarie nu stau acasa ca alti si vin doar sa ridic salaru.
11
5
Au dat afara pe Fanica si a angajat 3 persoane in locul ei:Fichiret ,Ionut Muresanu si baiatul lu Cosmin secretaru.O haita de javre.
14
4
bursele de merit ale elevilor nu s-au dat de doi ani si ceva,de asta ce ziceti?nu aveti bani?pentru voi aveti?
14
6
Sper sa va duceti dracu toti din primarie in frunte cu primarul viceprimarul secretarul ca nu va mai satura Dumnezeu blestematilor.
13
5
bani furati in primarie,asta scrie articolul,toti sunt pe locurile lor,Daniela e la pensie,cu asta cum ramane?cine plateste deficitul?tot noi?alte taxe,alte impozite,de unde?acum ne roade doar scaunu de un viitor primar,,jocuri politice urate,,si in rest zero,,rusinos,,
31
5
Si cu banii furati de nu se stie cine cum ramane???
17
5
Si din salariile noastre oprea bani Nucu.El ridica bani noi nu semnam nici un stat de plata.
29
5
Pamantul nu era comasat si fura de la toata lumea.Tupeu mai ai dar e hotu vostru am uitat.
23
5
Tu puneai magnetul? Cand iti luai si tu banii iti convenea nu? Daca a furat a furat de la aia care au bani acum ci nu de la cetateni
3
21
noroc cu ziaru asta ca se mai afla cateceva,ne mai trebuie un primar consumator de alcool,si avem de toate
26
0
Daca stiam cal pun vice nu avea votul meu Marius.
22
5
Cu mult timp in urma era o persoana care fura cu magnetul.Un magnet fura 500 kg iar unu 1000 kg.Venea oameni sa aduca floare la zootehnie la Nucu si erau furati in functie de cantitatea pe care o aveau.La o remorca 500kg la doua 1000 kg.De cate ori alimenta vola la ferma 60 de litri de motorina era a lui.Pe mine pentru doua fiare a vrut sa ma bage in puscarie.Pe Gheorghe Cocosatu pentru 13 kg lucerna la bagat 1 an in puscarie.Si voi spuneti ca e unu din cei mai gospodari din sat.Sa facut om pe spinarea oamenilor pe care ii fura.
24
6
pentru aceasta comuna nimeni si nimic nu se va face,,pleaca ai vostri vin ai nostri noi rammanem tot ca prostii,primaru vine isi face stokul si pleca,la fel si ceilalti,indiferent de culoare politica toti s-au invatat la bani,pentru ei bineneteles,,nu vedem nici o schimbare,va fi din ce in ce mai rau,indiferent de cat se lauda la inceput de mandat,doar laude,
10
4
Un betiv ca Bolocan ne mai trebuie primar ca in rest avem detoate. Crezi ca lumea nu te vede ca-l pupi in dos pe Nucu? Nu o sa mai iei nici jumate din voturile pe care le-ai loat acu patru ani.
20
0
Am tot spus-o cu gunoaiele dar e mai rau.Reclamati la DSV.
2
7
Se nasc focare de infectii pe la marginea comunei.Fiecare duce baligarul unde il taie capul.Nimeni nu controleaza pe nimeni.Viceprimaru nu cunoaste legile,primarului nu-i pasa.Amenzile sunt mari dar autoritatile locale asteapta sa vina luna sa-si ia salariu.Se face alta platforma de baligar pe deal cand te duci spre bostani.La o ploaie tot gunoiu va veni in comuna.De ce primare, viceprimare?De ce ati mai vrut functii daca nu sunteti in stare de ele?
6
5
Bravo n mia nucule ca ai ginit bulduscavatioru si pie oscuol de la siabon cand 8nping3a gunoiu.tota fintina mare vorbeste ca vola sa stricam la Saban .strica si buldo si fura muturina.
1
4
Ne-a Gigi aici ai dreptate.Vezi ca deranjezi capusele.
9
6
Eu proiecte? Eu am condus aceasta comuna?Marius a condus 12 ani, 4 primar, 8 vice. Si sa mai sti ceva ptru cultura ta generala, ce atributii avea ca vice de dati vina pe Gascan cu gardu care sa darmat la cimitirul turcesc. Sa l pupe in cur pe Nucu ca a avut initiativa ca vice ca altfel!!!!
15
11
Le am si platesc de 20 de ori mai mult ca tine ca sa ai tu ce fura infecule.Pana cand?
10
7
Stau si ma intreb daca voi astia de tot scrieti aici....aveti taxele platite!?
8
11
Gigi, lasa ne! Spune un proiect al tau? Macar UNUL!
22
10
Trebuie facuta o schimbare cu o parte din angajati primariei.Sunt o gramada de hoti.Speram sa iasa un primar nou cu o alta viziune.
15
7
Clar oameni s-au saturat de voi.Va cer socoteala patru ca au tot dreptu.
12
6
Voi sa aveti dovezi si sa spuneti ca ce scrie in acest articol nu e adevarat.aveti tupeu sa spuneti ca noi contribuabilii sa aducem dov3zi.dovada ca platim taxele.altfel nu mai aveati ce fura
12
6
Vrem comunismu inapoi, atunci era bine aveam ferme de vaci, de oi, pamant bun, mancare buna, tot omu se descurca, acum cativa au luat tot si noi mancam salam expirat cu paine de la magazine!
14
6
PNL SI PSD aceasi mizerie
10
19
Ce dovezi mai clare vreti mafiotilor furati din banu public la gramada.Nicu,Ritvan,Vasi,si Daniela voi sunteti hoti.
16
7
PNL PNL PNL
17
16
Daca exista un clan, dc nu va adresati insitutiilor de cercetare ...politie dna etc? Dovezile unde sunt?Doar in mintea voastra !?
9
20
Ba, daca primaru fura isi facea plangere singur? Gandeste n pic...
14
14
Vorbesti fara a detine adevaru! Nu intelegi ca i plangere penala ptr furt! Primaria s a autosesizat! Esti un pierde vara sa nu ti spun altfel!
12
15
E clar ca in primaria Independenta s-a format un clan.si asta de multi ani.au invatat de mult cum se fac hotiile asta arata ca au stat pe scaune 30 de ani .dar controalelel au fost platite si ele.asa garda financiara a inchis ochii.si s-a ajuns aici.au ajuns experti in furat banii.din generatie in generatie au mers hotiile.au invatat unii de la altii.s-au spalat unii pe altii.hotiile sunt vechi.dovada ca si azi stau pe scaune.si sunt platiti din banii nostri.daca citesc cei din primarie e cel mai rusinos sa furi.dar asta nu conteaza pentru voi.in articol despre asta scrie..
16
10
Primarule puscaria va mananca.Deasta te plangi mereu ca nu sunt bani.
12
10
Se vede ce prioritati ati avut voi.Daca e adevarat ce se vorbeste aici trebuie declansata o ancheta si vinovati sa plateasca.Cine esti tu secretarule sa faci ce vrei in aceasta primarie si cine te sustine.?La puscarie cu clanul vostru mafiot.Sa angajezi pe fitu care nu munceste o zi in 4 ani e ca si cum ai baga mana in buzunarul nostru hotule.
13
8
Va prostit Juncu pe toti numai hoti.huooo
15
11
Sunt plecat de ceva vreme din comuna da nu mi-am inchipuit vreodata ca se poate asa ceva .Cozmine nu ai pic de rusine cum sa angajati pe fitu si el sta acasa.Mafie mare v-ati facut in primaria aia.
14
1
Gasca a facut piatra la cimitir vostru si la al nostru tot la fel.Voi facut asfalt doar la al vostru.Cine pupa in cur pe cine?
16
2
drumul catre cimitirul turcesc trebuia sa aiba prioritate de cand s-au inceput drumurile,de ce Gascan nu a avut in proiect si acest drum?hai ca pupati PSD-ul in dos,ori va orbit ori va prostit,
1
15
Patru Gigi. Poate ai vrut sa spui ca si cu ajutoru lu Juncu a fost posibila angajarea baiatului Secretarului
16
2
Noi muncim prin tari straine si la alti le vin bani acas moca.La puscarie cu el.
15
1
Cum naibii voi talharilor ne prostiti si ne furati pe fata.Dragnea face puscarie pentru ca a angajat doua femei care si munceau.Trebuie deschisa o ancheta de urgenta la primarie si cine la angajat pe baiat lu ne-a Cozmin secretar sa plateasca.Baiat asta nu a muncit o zi in 4 ani.La puscarie cu cei ce l-au angajat.Deasta nu aveti bani de asfalt la cimitir nostru.
15
3
cine la angajat oare ?!!secretarul e mai ceva ca primarul ar trebui schimbat urgent ..
17
2
Daca nu va bateati joc de banul public erau toate strazile de pamant facute.Si mai e ceva unde sunt bani furati?
16
6
Voi ce faceti nu se vede.Ati angajat persoane inutile platite din ban public. Ce munceste baiatul lui secretar ca nimeni nul vede la munca da bani ia luna de luna? Daca faci asfalt la cimitirul vostru faci si la al nostru.
18
5
Cu ajutoru lu Juncu, s a facut gardu de la geamie! gascanu nu a putut in atatea mandate! Gardu cimitirului s a daramat de bine ce a fost construit....iar restu, facut de noua conducere...ha, ha, ha
6
16
Musulmanilor, s a aprobat un centru special ptr voi! In locul centrului de informare turistica a lu gascan de langa blocu din centru! Vorbim sa ne bagam in seama!
6
17
La voi era pietruit la cimitir da suntem discriminati de actuala conducere.Etnia tatara va va tacsa la vot.
19
5
Spre stiinta ta, exista inca str. de pamant! ele au prioritate! drumul spre cimitirul musulman este pietruit.
9
19
Nucule asfalt la cimitirul turcesc nu faci?Doar la morti tai faci ?de vi nu mai intreb ca se vede.Pulea va mai alege.
21
8
Nu uitati cum va comportati cu oameni pentru ca azi esti mare maine esti un nimeni.Sarbatori fericite !!!!!
10
0
contribuabili nu cersesc,ei va tin pe voi caa pe niste capusi,
15
1
Blestematilor ca mult ne-ati mai pacalit.unde sunt oameni care munceau si loa si ei un banu.
5
1
Fututa in gura de hoti ati pus piatra si asfalt pe strazile celori care lucreaza in primarie si strazile consilierilor si rudele lor.Si noi tot pe drumuri cu pamant si noroaie.
6
3
Lasa ca am vazut cum munciti voi in primarie rupeti calculatoarele in doua pe soliter si facebuk asa nu cersim nimic ori cum bonurile sunt tot din bani contribuabililor aia prosti care platesc si alti fura pe apucate .
4
7
Puneti mana la munca nu mai cersiti de la primarie .
8
1
Manglitorilor banditi ce sunteti mai dadeati si voi de sfintele sarbatori bonuri de masa la populatie ori ati mancat toti banii banditilor ce sunteti.
6
2
Muie marius primarul!
14
12
Muie primare
15
11
Primarul este un hot!
14
10
Sa votat pentu cei bogati,amarati nu mai au nici o seansa .Hoti multi acum.De cel urau pe gascan ?nu le facea jocurile la hoti din primarie si cei cu asociati.
16
4
Blestemavar dumnezeu de mincinosi .Ati venit la portile noastre neati mintit ca ne veti da de munca in continoare.Prafu si pulberea sa se aleaga de voi profitorilor.
22
3
Contribuabilii platesc si voi ati furat.atunci contribuabilii va invita sa iesiti din primarie afaraaaa.hotilor.chiar nu va e rusine.afara cu voi..jgodii penale.pune-ti mana pe cazma si iesiti la sapa.ca v-a putrezit curu pe scaun.si mintea dupa bani..aduceti banii in seif.si afara cu voi.izolav-ar dracu.acasa la palatele boastre.primaria nu e a voastra.nici a mea e a urmasii.urmasilor nostri..a spus-o un intelept.dar voi nu aveti atata intelepciune sa i telegeti analfabetilor
23
4
Hoti primariei .Cine ia incomodat ia dat afara sa poata sa fure ei si si au pus pe posturi copii si pilele lor care stau acas si nu fac nimic si fraieri platesc salari nesimtite si mai sunt si furati.Toti afara huaaaaaa.
23
6
Afara cu voi hotiilor.asta spun contribuabilii.inca mai stati pe scaune?inca mai aveti salarii?bilete de statiune aveti?auzi tu.si bilete de statiune au..afaraaaa hotilor...vad multe dislike.ce nu va convine?
22
5
ar trebui sa fie dati afara din primarie ,stau degeaba toti hoti ...nu le e rusine de ce face ,furand lumea !
24
4
Cea mai proasta conducere de la revolutie incoace.Hoti multi acum.Nui mai satura dumnezeu.O gramada de angajati in primarie care nu fac nimic.Unu la bagat pe altu ,altu pe fisu si tot asa.Si noi platim sa aiva ei salari si ce fura.
28
4
,,esti ....varza!!!!
25
0
VOTEZ PNL!
33
37
Izolai-ar dracu pe toti din primarie in seif cu toti banii.sa-si bage si pe gura si pe cur sa-i vad saturati pe toti de lesinaturi.niciodata nu a fost si nu va fi un primar alnostru.doar pentru ei..cei care latra acum ca vor primari.doar pentdu ciolan.niste caini infometati.ne prostesc cu jocuri politice in rest nimic pentru comuna.avem langa camin monumente unde s-au pisat toti drogatii.pe alea le vedeti?nu va pute?pute rau a javre din primarie
31
5
Si unde mai pui ca la Independenta era Nonstop
31
5
Am avut farmacie in localitate cum a venit acest primar la conducerea comunei au inchiso si la noi si cea de la Independenta de la bloc.Doamna Lenuta femeia de servici care se crede doctorita vb cu farmacistu din dispensar si te loa de la usa sa cumperi medicamente de la iel.Cardurile de sanatate le opreau la dispensar si nu vroia sa ti le mai dea de ce?.Sa format cea mai mare mafie pe toate nivelurile in comuna.Preturi la medicamente unflate.Nu mai exista concurenta.
32
7
Izolaiar in seiful cu bani furati!
31
3
Izolai-ar dumnezeu pe toti din primarie.
28
4
Toata lumea umbla prin sat iar primaru e izolat
32
4
Tinur a furat atata piatra si nul vede nimeni?Nucule dormi, iai mai facut si asfalt.
34
9
La fantana mare nu ai facut nimic . Multi ce comenteaza aici sunt pe posturi si platiti din banul public. Multi va loati bani fara sa faceti nimic si mai dati si cate un tun la gramada de miliarde.Va mai alege pu.ea
36
6
Am tupeul nesimtit! Va dau microfonul pentru vorbit! Candidez sa fiu primar, PNL ul e pe val
29
39
Lasati vrajala cine ce a vorbit!!!lumea este de vina ca nu merge sa ceara explicatii !!!mai are si tupeul nesimtit sa mai candideze!!!!RUSINE!!!
41
5
In sedinta de consiliu am ridicat eu problema cu Clinciu de bani disparuti,dar restu consilierilor nu spun nimic nici cei de la PSD nicicei de la PNLDegeaba vb aiurea tu Fichi ca toata lumea e muta. Treaba asta ma pus pe ganduri.
53
6
Cum s-au terminat dosarele cu Gascan?
3
0
Luati as neamu n poola! La ti pupat in cur pe gascan, de la revolutie! Ce a facut ptr comuna?
24
43
Sa vorbit in cosiliul local un cacat adica nimic.
41
8
Amet si tu esti unu care toci banu public.RUSINICA
45
5
Unde sunt bani?
43
3
S A VORBIT IN CONSILIUL LOCAL! CINE ESTI TU SA L FACI INCULPAT? EU TI AS FACE PLANGERE PENALA, CA VORBESTI FARA ACOPERIRE
12
44
Voi nu vedeti ca primaru vostru nu spune nimic public despre bani disparuti.El are calitate de inculpat.Cinel pupa in cur sigur a contrbuit la acest jaf .
46
6
Alin, cine?
0
0
Ganditi! Daca fura edilu, nu si facea plangere penala singur!!! Altcineva a furat! Dar voi.....
21
43
Simplu ,doar si-a cumparat duster nou .
43
12
Primaru va indeparteaza de la subiect.Simplu unde sunt bani furati pe mandatu lui?
42
13
Dupa ce criteri ai inpartit piatra doar la cei ce muncesc la primarie?
42
12
Este foame pe pamamt Nu pemtru ca nu-i putem satura pe cei saraci.ci pentru ca nu-i putem satura pe cei bogati.cei bogati nu se satura niciodata.mamamca pana crapa.
1
1
Si eu munceam la primarie si stiu ca 2 masini de piatra au plecat la Fichiret si 3 la Dandina .Nicu a cumparat piatra cu bani lui si a vb cu Marius sa mergem noi sa o imprastiem .Marius daca minti si cu bani cum minti cu piatra e clar .
45
11
Mariuse unde sunt banii disparuti nu te lauda cu lucruri nefacute ca te contrazic satenii
49
9
Deci cine a furat banii?
49
4
In 2016 lucram la gospodariere si stiu sigur ca NICU MAGDAU si-a cumparat singur masina de piatra dar intradevar a fost ajutat cu oamenii de la gospodarire si mai stiu ca au fost duse 2 masini la FICHIRET 3 la DANDINA la olteni pe pile normal
50
11
Minti cu nerusinare ,2 masini leai dus lu Fichiret si 3 lu Dandina.Puteai sa le dai pe strada lu Curisoiu care sunt ataci copii care merg prin noroaie la scoala dar ai ales curvele tele
53
15
Nu i adevarat! Piatra a fost cumparata de primarie in 2016! Exista nota de comanda din mai 2016. Am iesit primar, apoi comanda a fost onorata de cariera Dumbraveni. A fost repartizata pe str lui Nicu si Fichiret. Nicu a vorbit cu mine, sa i dau ajutor cu Sc Gospodarire. Aveti bunul simt si vorbiti corect! Zi frumoasa si stati acasa!
22
54
Poate strada lu Socaricia a facuto Marius .Magdau a cumparat piatra si sia facuto singur..Informeazate inaite sa vb Elena.
48
15
Asteptam rezultatul anchetei! Nu vreau sa ma pronunt, daca furau gascan si marius...erau in puscarie. Trebiue s o dovedeasca pe daniela! Apoi parnaie
19
0
Citeste comentariile de mai jos! S a furat din 2015! Cine stie 2014, 13...asta stabileste parchetul! Cine era primar in 2015, jumatatea lu 2016? S A LUAT SI PE MANDATUL LUI MARIUS, DAR SI PE MANDATELE LUI GASCAN! TANASE DANIELA VINOVATA! AICI VAD O VINA MARE A DOMNULUI ATILA CONTABIL.
25
1
Casa parohiala dc nu a facut o gascan? Imprejmuirea cimitirelor! Nu a avut timp? Strada lui Magdau, marele psd facuta pe mandatu lu marius. Vorbiti aiurea
24
49
Dar bani furati pe mandatul lu ce mai stiti ori ati uitat?
33
2
Draga Gina, ce tuta esti! Arata mi proiectu lu gascan!? In atatea mandate el nu a decoperit asfaltu...doar piatra! Cine la oprit sa toarne asfalt?
21
44
proiecte neterminate ca si mascotele de langa camin,pe astea nu le vedeti?pe tine te-o fi scos din cacat,de esti asa convinsa
1
5
Gascan va scos pe multi din noroie si cacat.Chiar si acum cu asfaltu e proiectu lui lingailor.
45
16
Marus e om cu carte restu panarame.
23
35
Nimeni nu va face nimic pentru comuna.pentru noi.doe pentru ei.tu esti obligat sa platesti impozit.ca sa aibe ce fura.in schimb vor voturi.si atat.
8
8
Nucu muie voi hotilor cea a facut marius in 4 ani vola sta in fata primariei de un an de zile daca venea o iarna grea totii locuitorii comunei trebuia sa ne rugam de unul si altu sa desfunde strazile
10
17
Marius e primaru restu muie .
25
24
Dragi locuitorii am vot Marius am zis ca va fi mai bine de unde tufani si fantana mare nu au apa car ca sclavii de la cijmea apa cu bidoane nu afacut nivi gasca ca a fost 16 ani primar dar nici marius nu a facut nimic timp de patru ani acuma e o primarie privata pentru ciocan vreau a schimbare la comuna independenta
5
16
LIVE A FOST BETON NU O MAI DATI DE GARD CA PUTE.IAM FACUT RECLAMA DACA DA DE BAUT DNU PRIMAR.
7
19
Ma izolez langa mamica ta! Poate iese unu destept....ha, ha, ha
25
6
Intreaba la magazin ce produse s au cumparat! Apoi vorbeste, esti praf!
23
6
Sa ti dea fanica tie! Din aia ramasi dupa alegerile din 2016!
23
6
Veniti la noi in carantina ca va izolam la tufani.Da primaru mici bere .Sper ca ati vazut live de la Barbu din carantina.Rusine Primare ptru publicitatea pe care tio faci cu betivi.
7
24
Scapam de un contacandidat
30
3
Noroc cu Nucu ca a suflat el in fiola ca o merleam
10
44
Ce ai facut nea Bolocane era sa omori un om,oare consumasei ceva
8
47
Cat de naivi sunteti.nimeni nu va face nimic pentru noi..ei se imbogatesc.noi doar votam.ne votam sentinta si traim din ce in ce mai greu.
4
18
Am crezut ca daca il punem pe marius o fi mai bine .dar a fost mai bine pentru consilieri locali.fiecare sia bagat familia la banul bublic la primarie fara sa faca nimic.votez gascan nu mai ma pacaleste toti hoti.
11
26
Nu sunt PSDIST dat lucrurile sunt clare.Gascan va iesi primar la pas.Se vede cu ochiul liber ca la uni ve e frica de el.Faceti ce faceti si tot la el ajungeti.De ce tie frica de aia nu scapi.
18
20
Bine ca nu spuneti ca sa furat de pe vremea lu Fluieraru idiotilor.Scrie destul de clar ca din 2016 sau voi nu citici articolul.
32
3
S a furat de pe vremea lui GASCAN! Stie bine! De ce nu vorbeste nimic? ASA CA, CIOCUL MIC
29
16
Felicitari ca dupa 3 ani jumatate a-ti reusit ca sa descoperit.
16
3
Important este faptul ca, s a descoperit! Autoritarile statului sa si faca treaba! Iar cei vinovati, sa raspunda! Gresesc cumva?
33
9
Ba da sa schimbat.In ultimi 4 ani dispar bani din bugetu local si noi ne dam seama la incheiere de mandat si culmea curvele tin cu hotu.
14
11
Va dati cu parerea dar voi nu vedeti ca nu sa schimbat nimic in 20 si ceva de ani
4
1
TANASE DANIELA, VINOVATA!
38
9
Ancheta, dovada, judecarea inculpatilor, necesita timp! Sa vedem nume, prenume!
35
6
Pai , parca a zis ca a furat Daniela !!! Si e libera , bine merci , Ceva e putred la mijloc !de ce nu se ia nici o masura , poate sa spuna cineva
11
24
Daca fura, era plecat din institutie! Asa ca, sta in primarie.Nu faci decat sa vorbesti fara sa ai habar de situatie!
28
12
Prioritate la tine profesore au fost bani furati din taxe si impozite.Hai sa nu deviem de la subiect.
13
27
Am fist PNLIST si miam loato .Coronavirus era la independenta de 8 martie in alte localitati sa organizat. Nu va folositi de toate frajelile ca nu mai tine
17
29
Daca aveti ceva de spus, de ce nu va duceti in primarie! S a dus cineva? si daca da, ce s a vorbit?
32
13
echipa de fotbal activeaza n liga a 6 a! ptr 8 martie, nu a fost organizata din cauza virusului corona! dar nici vreo cerere nu a existat! ziua com de Sf. Ctin si Elena! prioritatile s altele, dar tu...nu vei intelege nimic draga sau drag psd!
35
15
Fotbal nu ,ziua femeiei nu ,ziua comunei nu .Pentru ce p..a mea mai traim
14
34
Fotbal ne trebuie.halal gandire.altceva nu ne trebuie.heloo trezitiva.sunt copii care nu merg la scoala.ai multe alte lucruri importante.nu va cacati pe voi cu fotbalul.
32
14
Nu a-ti mai dat de munca la oameni amarati asa cum ati promis,vola a-ti stricato bani au disparut tineretu lati inselat ,nu vati implicat la echipa de fotbal nici macar cat fostul primar ........Pentru lucrurile astea veti plati la vot Ne rugam sa ne deschida terenu din curtea scoli pe care Marius il facuse pentru el.Ati angajat oameni care nu fac apsolut nimic si sunt platiti din bani nostri,si ar mai fi multe dar ma opresc aici......
16
28
Tu de ce nu iti dai numele?
8
0
La colega de birou!
36
6
Lasati cine castiga ....vom vedea ,dar unde sunt banii ???
10
0
Nu se vede asfaltu?
36
4
faceti un grup unde sa va etalati nemultumirile dar si realizarile,asta ca sa inteleaga si lumea mai bin in ce situatie se afla couna,vorbiti deschis cu subiect si predicat,,si nu sub anonimat,am ajuns sa ne fie cfica sa vorbim,frica de ce?frica de hoti,,primarii vin si pleaca,vin saraci pleaca bogati,noi tot asa ramnem,
5
0
Gascan locu 1 ,Marius locu 2, Bolocan locu 3, Jan locu 4. Ma vorbim dupa alegeri.
7
38
Vreau un candidat nou nu Gascan care a ingenuchiat cetateni a dat in administrati la raja pompele olteni si movila ce sa facut cu fonduri europene unde acum lucreaza copii lui a facut soselele de mantuiala oare e mandru acum ca are asfalt la poarta a facut wc de mii de euro a luat pamantul de la oameni morti a inceput cladiri pe care mai rau le a distrus sta intr o casa care nu a dobandito prin munca etc om de cacat
38
5
Muie tie cu PNL.Betiv eu ,o sa zbori cat de curand de la scoala
4
38
Oricum Gascan a zis ca nu mai candideaza.
0
40
De ce sa votez bolocan? Are cine sa mi are gradina!
5
47
Bolocan va fi sluga lu Marius ca acum 4 ani.E un alcolist .Muie PSD si PNTCD.
2
52
Votez Bolocan.Muie PNL
35
41
Nucu cel mai hot poate ai vrut sa spui
17
47
Ce tot aveti cu Nucu ma? Sunteti invidiosi ca e printre cei mai gospodari din sat? Puneti mana la munca ptr ca nu va face nimeni curat prin curtile alea imputite!
52
16
daca fura primaru, era cu nepotu lu daniela in puscarie! asa ca, sta in primarie si face ce nu a facut fostul....proiecte,nu?
50
18
Marius si nucu furat mai putin daniela furat mult
15
47
ar trebui deratizat ,igienizat,scos tot din primarie,de la mic la mare,indiferent cine va intra tot asa va face,ca le merge,nu pateste nimeni nimic si ei stiu asta,deci schimbati tot,ca au facut rani la fund de la scaune,au facut toate asta fara pic de rusine,fara scrupule,pai mai nehalitilor noi de ce platim impozite?aa,daa,ca suntem analfabeti,asa spunea mai jos o desteapta care sigur s-a infruptat si ea,,nu nu suntem analfabeti suntem OAMENI,
22
52
Joc in alta liga! Sunt faultat, dar ma ridic mai puternic! Nu fac aranjamente, tin drumul spre inainte!
55
4
Ce repede au trecut 4 ani. Ce ma fac ca scaunul se clatina
17
51
Primaria s-a sesizat din toamna anului trecut, dc era sa fure conducerea ar fi musamalizat-o, asa cum s-a trecut cu vederea in anii 2000-2016. Parchetul va scoate la lumina cine si cat s-a furat, sper!
61
14
Daniela, a furat de pe vremea lu gascan! Acum este pensionara.Pasiunea ei ptr a fura o mosteneste de la gascan, nu?Spune ce proiecte a facut gascan si le a continuat profesoru? Casa parohiala? Pietruire str? Bucataria caminului? Platforma de gunoi? After school? Centru ptr musulmani? Imprejmuire cimitire? Mars.......
67
15
Acest primar face toate strazile si tot ce face, face pe fondurile domnului Cristea Gascan, Marius nu a facut altceva decat sa fure toata lumea stie ca el a furat toti banii.
15
68
E arogant si ne crede prosti, e mincinos , razbunator si viclean
11
56
Ati inceput sa mancati cacat la greu !!! Aia de te dai drept Fani si Elena , de furat banii aia multi nu stii nimic ??? Ca stii cam multe , sau va sperie ca o sa vina Gascan Cum de nu a venit pana acum nimeni sa ancheteze furtul
16
19
RAJA SE NUMESTE LOCUL DE MUNCA PTR FAMILIA LUI! A CAPUSAT PRIMARIA CU SC GOSPODARIRE! LUCRARILE FICTIVE, PASUNE, CIMITIRE! SPUNE FANICO, GASCAN CUM SE INREGISTRAU?! PROCESELE IN INSTANTA, CARE S PE ROL
71
13
A cumparat frigider, vitrina calda si cuptor ptr placinta si pizza! TOATE PTR CLINCIU DUMITRU, FARA SA LE INREGISTREZE IN INVENTAR. A construit gradinita in Independenta, dar gresia s a umflat! A vandut terenul unde i brutaria lu Clinciu! A facut schimb de teren cu Naciu, apoi a cumparat terenul unde are casa. A RENUNTAT LA PROIECTUL PTR APA 2015. Acolo lucreaza fata si baiatul.
71
12
Cu atatea mandate in spate a realizat doar hectare luate cu japca! A lucrat abuziv pasune si a comasat pamantul pentru el.
69
3
Votez Gascan
19
72
Votez Gascan
19
71
Votez Marius
67
22
Mam convins de Mariu.Votez Gascan.
21
71
Cine il mai voteaza pe gascan e super mega prost
79
21
Am votat Marius dar acum votez Gascan.
21
72
hoata s-a pensionat si umbla mandra prin sat !!!
69
17
decat la marginea satului, mai bine prin comuna! dat tu ce poola mea sa intelegi
68
19
Toata piatra de pe strazi ajunge la Saban
20
66
Ce dracu nu se intelege! A furat daniela si este in libertate, dar nu ptr mult timp! Restu sint povesti, ca a furat fiki, nucu, cindea, primaru, secretaru
75
19
Da la 12 neati fugarit acas si neati loat si pret de restaurant.Si de bani furati nimic nu spui?
23
57
Rechizitele le dadea ministerul burse s au dat si cand sa facut ziua femei v ati batut joc
68
21
Rechizite nu ,burse nu ,ziua femeiei nu,bani disparuti da.Ori sunteti prosti ori fa faceti.
21
68
Votez Stefan Marius.
79
22
Eu fur, tu furi, noi furam ,fraieri platesc.
22
67
Votez Stefan Marius !Doar pe mandatul lui se poate fura toate tacsele si impozitele ce le platesc fraieri .Acest primar va fi spulberat la alegeri .Mai aveti putinica rabdare si vom vedea.Stati de vb cu lumea si dupa acea trageti concluzi.
20
79
Votez, Stefan Marius! A realizat pentru comuna: casa parohiala Independenta, pietruire str.Independenta, imprejmuire cimitire, bucatarie camin cultural Independenta, iluminat public ptr. toate satele, reabilitat teren gazon sintetic, modernizare cismea Fantana Mare, pietruire str. Fantana Mare, cadastre str. P.U.G. Proiecte in derulare: Asfaltare str. Independenta, After School, platforma gunoi, centru ptr comunitatea musulmana, podete Movila Verde, Tufani.Modernizare DC 30A, intretinere prin pietruire str. Movila Verde, etc. Nu stiu lista investitiilor pe 2020! Dar banui ca i consistenta!
113
27
Muie mata bou needucat
20
58
Asteptati rezultatul anchetei, apoi vorbiti! VOTEZ PNL! MUIE psd!
67
19
Ce vam traso.
8
45
Daca am vrut sa ne conduca hoti avem ce am votat.Nucu si Marius trebui sa raspunda pentru tot.
16
51
Ptr Movila Verde.Voi ne credeti prosti si analfabeti dar credeti ca noi nu stim ca se dau legi in primarie doar in faforea voastre.Ciocu mie unde sunt bani disparuti desteapto......
26
4
Buna seara , am reusit sa citesc aceste comentarii analfabete ! Scrise efectiv din dorinta de afirmare ! La comentat sunteti buni , mai ales cand o faceti anonim , sa va fie rusine celor ce v ati ascuns sub numele unor oameni in varsta ce nu acceseaza niciodata internetul ! Aveti curajul si spuneti ce aveti de spus cu numele adevarat ! Iar cei ce dati exemple cum ar fi : primaria lucreaza pt x,y,z ..... aveti dovezi ? Sau o faceti din rautate ! Multumesc
4
23
Poate se vor investiga si cazurile in care au furat terenuri de la batranii din zona si le-au vandut mai departe fara ca oamenii macar sa stie ce se intampla cu bunurile lor, iar acum cand oamenii se duc sa isi ceara terenurile de la primarie sunt dati afara din birou si nici macar nu li se iau in considerare cererile si reclamatiile. Jos cu vanzatorii de neam!
1
5
La puscarie cu hoti primar nucu saban
27
45
Pentru Lavinia Lai uitat pe Nucu pionu principal.
28
4
Ce javre sunteti uni.Aici se vb de primar contabil secretar si caserita nu de Fanica sau Gascan.Va cam tremura chiloti.Se vb de bani incasati din tacse si impozite cei asa greu de priceput.Ai fost prins la furat esti hot simplu.
25
5
Acolo a bagat mana adanc Fanica
41
22
Fanica urmeaza cu 17 miliarde
43
20
Iarna cand era zapada vine vola la saban si da 2 bidon de motorina in fiecare zi si dupa vine nucu ia o bidon si o bidon lasa lu saban.fura mereu
29
46
Se fura de pe vremea gascanului cu cioc si se continuie marus stie ca a fost vice si a invatat a inpartit bani intree iei
1
58
Bai cacaciosule care ai scris comentariu despre fanica bolan de ce esti asa tare si mare si te ascunzi dupa un nume???daca esti tare zi cine esti nu te ascunde dupa un nume fals!semnat ginerele lu fanica costel daca vrei sa vb si nu stii pe cine sa cauti!
31
3
Mare o sa ne fie mirarea daca candideaza Fanica la primarie sa mai si castige ! Atunci o sa vedem schimbari in Independenta si satele de langa !
0
57
Daca iese .Nu o sa va votam tot pe voi hotilor sa mai furati o data javre ordinare.
31
6
Cine il mai voteaza pe giscan ori e idiot ori e orb!
38
30
Se vede ce agitati sunteti de dati la orice coment in jos k suntenteti niste panarame va e frik sa nu vina gisk dar o sa vina.cum sa dai rosu la FARA NR BANI e o parere si realitate crek primaru trebuia sa verifice.da primu rosu si al 2 nucu. La cit de nenorociti si prosti sunteti faceti orice. Pai si JAN c o sa faca ma ala de hirti il curenteaza baga prima ria la 777
31
1
Ciocanee iti cam putee gura aia , mergi pe burta nu mai vorbi aiurea !
21
33
Ciocan Claudiu
8
65
Pai tu in 3 ani dak nu vezi cum au disparut bani in seamna k nici k vacar nu iesti bun pierzi vaci pe izlas.Pai nu verifici makr kasa odata pe an A DA PARDON DE LA SPORT LA VERIFIKT ACTE E MARE GRADINA DOMNULUI el a cistigat ca trebuia o skimbare.pai NUCU dak nu mai are teren agricol ce sa puna la bataie casa.
45
36
Primanul este un om de nota 10, ii puneti in carca ce au facut altii!!! Sa plateasca vinovatul daca sunt in stare sa descopere misterul....camatarii i au mancat banii!!!!
59
34
Uite sacu nui sacu.mai daks chitantele si bani nus ci uare iar fi luat eu zic k are derepate JUNCU 13 DECDE JOS cu terenurile,uare fisa lu Patrascu ca na fost platita bine afara si ia recuperat de la primar uare doar nui danseaza degeaba.Dar Nucu bani de pamaint ia recuperat stiti cv.
24
41
S-au schimbat banii de ani buni. Un ziarist ar trebui sa foloseasca noul sistem de valoare al leului. Intreb : este vorba de 22 miliarde lei noi , adica aproape 5 miliarde de euro ???
15
0
O adunatura de hoti .
31
35
Ce se cearta Gascan de unu singur pe aici!
63
24
Daca nu primarul conduce din 2016, atunci cine? Si stai linistit ca s au desteptat prostii .
27
54
Oricum castiga in 2020! Prosti sint putini, nu formeaza majoritatea! Timpul imi da dreptate
62
31
Primarul este cel mai vinovat aici pentru ca daca era se sesiza in astia 3 ani,dar s-a gandit acum la sfarsit de mandat sa arunce pe altii, nu este ceva corect. Nunta a facut-o in Paris, apartamente si Dusterul din salariul sau nu avea acum sa le faca pe toate. La prima vedere pare un om bun dar asa este altfel. Nu-l mai bagati pe Gascan ca a furat dar a si facut macar ceva in comuna,nu ca acest primar fura si promite si nu face.
29
54
Care contabila e un contabil sevede k esti pe linga.Primaru oricum e turist in primarie si i e frik de toti kre au alergt in kmpanie pentru el sa nul bage in belea dar are deja 2fapte mari si late gresite il asteapta Gisknu in primavara sa se traga apa din balta de campani si o sa vedeti.Ma dak el na fost in stare sa tina o femei cum sa tina comuna.
16
44
Eu nu cred ca a furat primarul,este prea prost sa faca asa ceva. E genul de om care nici nu face, nici nu fura. Tind sa cred ca ar fi facut contabila
12
50
Tu esti un gunoi! Te arunci?
54
22
Eu de azi inainte nu mai platesc impozit sau taxa pt gunoi si asa daca ninge masina nu urca pe strada mea abia astept prima zapada sa golesc tomberonul in usa primariei
21
53
Gascan ce avere sre cu ce a facut ia ganditi oameni buni !!??
69
16
Ma nea Nucu dc nu raspunz acuma cu Marius ma dati afara dupa ce ca sunt mic chel si fara dinti bate joc de mine ca si Giscan azi nu erau oi sami cumpar din obor iar ajung cioban.maine nu ma dai afara din birou ne NUCU te rog eu
20
50
Chitantele sunt inregistrate, dar banii au fost depusi in trezorerie??? Oare cine tb sa i depuna? Primarul? Secretarul? Contabilul? Nu... casierita... Dani
80
19
Cind vine pentru bani furati sa te verifice si pe tine juncu cu actele false.sa vedem ce ai platit si ce hot esti
27
56
Da ce credeti voi dupa ce k am platit la taxe 20de ani din urma pentru grajd care tre sai dau lu BOLOCAN credeti ca am mai pus si bani.Astai viata pe Bolocan lam prostit dar pe Blonda nu pot ki deschide ochiu FIki.Inainte dea merge primaru si jurista la Nelu,Fiki i anunta tlf.poate mandatu urmator il dau lu Bolocan
18
52
Problema e ca chitantele sint inregistrate.nu oamenii sint pagubiti ci primaria.camatari sint primarul si contabilul
24
52
primarul secretarul contabilul acestia au bagat mana prea mult. si acum plateste casiera. ..afara cu ei sa puna bani
26
52
Cata prostie! Va dati cu parerea si faceti un scenariu de film! Parerea mea este ca, doar TANASE MILI DANILEA ESTE VINOVATA!
85
14
Bani sunt loati de conducerea primariei in frunte cu primaru si viceprimaru ,contabil si secretar.Restu sunt povesti pentu copii.
21
50
Banii nu sunt la noi, cn draq ii dadea lu lesinatu ala 500.000 coco!
27
4
Lume buna trebuie gasiti camatarii care au amenintat o pe Daniela ....din cauza nepotului Petrica .
72
8
ar trebui schimbati toti din primarie niste smecheri si nesatui ..
21
57
Daca Daniela a tocat bani inseamna ca avem cea mai posti oameni la primarie care nu siau dat seama decat dupa 3 ani.Ceva nu se leaga Mihai cred ca si tu teai infructat din acea suma.
24
52
Daniela a tocat banii cu nepotelul Petre Magdau.
78
23
Nucule pe unde treci nici iarba nu mai creste.La prostit pe Bolocan.Cu Stefan ai ciordit bani din taxe si impozite .Rusine......
23
54
Atila ce a facut atitia ani nu a vazut.ce acte are in contabilitate.in darea de seama.el e primul vinovat
85
18
Nu mai plangeti... banii s-au tocat de mult... Daniela stie... la puscarie cu ea sa stea langa ala care a tocat banii sa manance arpacas pe paine....
68
18
nu le rupe coada nimeni,si atunci la ce ne trebuie primar?atati functionari care stau degeaba si mai si fura,o comuna cu oameni saraci care de-abia isi duc zilele,si platesc taxele,pentru ce?in concluzia,adevarat jaf,,sechestru pe primarie si sumele puse de unde au fost furate,
4
30
Ma da lam ajutat pe prof de sport adik primaru mia promis sosea uite nui soseau normal miam cerut bani innapoi din campani cum vrei sa mi dea pe chitanta nu mai beliti ochii asa.pai si grajdu lu BOLOCAN unde e ce la prostit nucu e mai alcolis iel da nu poate sasi faca socoteala.era mai in cistig ca si vice.
20
51
Sa format cea mai mare mafie la conducerea comunei .Dau legi doar ptr iei si de restu nu le pasa.Recunosc si eu leam acordat votu dar nul mai vad a doua oara.
25
52
Sa vina sa controleze si primaria din Baraganu curtea de conturi,aici toti fura
2
0
Gigi Bolocan, cel mai mare bolovan! Tu ai dat spaga! Ce proiecte ai? Spune unul macar
59
24
In primul rand, politistii din Topraisar au luat spaga de la mine, in frunte cu domnul Caraivan. 2. Primaria lucreaza pentru Ciocan, Bucur, si inca vreo doi, ii doare in cur de ce se intampla in comuna, doua sate fara apa, obor distrus, tot tinereul plecat, fara strazi, scoli inchise, cimitir musulman furat bucata cu bucata, fara camin cultural, copii care nu au ce manca, fara o sala de sport, un festival, l o comuna unde te mananca cainii la propriu si te trag in buruieni de nici americanii nu te mai gasesc! Grija la vot, dar si ala se fura, exemplu Tufani. Spor
48
48
Sa verifice la Agigea ...e crunt totul e pe fata
10
4
Normal dc va mira fatul CINDEA?COZMIN,FIKI,MIRCEA,OZGUN angajati ai primariei Independenta sau declarat ca au platit terenurile de ani de zile si sau trecut in acte cind nu era doamna Daniela.Sa adune trenurile la toti calculat in 3 ani si sa vedeti cit face.La cimpletare o mai bagati si pe frumusetea din OLTENI in caz de nu ajunge.
22
49
O tara plina de hoti si curve
18
15
Big Hammer bani astia sunt furati prin acte clar nu i-a furat casierita singura pt mine e clar sunt mult mai multi implicati si din cate stiu pestele de la cap se impute
22
31
Bai Oameni buni , se vorbeste de lei vechi nu noi... de unde rahat sa o tot scoateti cu milioane de euro ...intai ganditi apoi va apucati de comentat .
13
4
Ca la primaria eforie nu sa furat nicaieri in judet aici primaru are 3 vile acum 4 ani statea la anl
5
3
Primarul si-a luat Dacia Duester 2019, apartamente in constanta si ei dau vina pe caserita ca sa se scoata. E foarte simplu toata lumea stie asta.
23
54
Mai oameni buni, totusi sunt cam 500 mii de euro, nu cinci milioane de euro, oricum este mult, acolo si oameni trebuiau sa se sesizeze, apareau cu impozitele neplatite, ori contabilul trebuia sa se sesizeze ca nu se depuneau banii in banca din incasari.
17
4
Ca la primaria Murfatlar nu sa furat nicaieri in judet.
5
0
la mereni, e la fel, presa sa vina
5
3
Nea Gascane, este din 2016! Inceputul anului mai exact. Cine stie 2015, 2014....si tot asa.
54
9
la ora zece jumate eu sunt la munca muist pesedeu care traiesti din postari de un leu si douazeci de bani ! Vad ca ti-e dor de muia cu cacat pe care eu o dau tuturor muistilor ca tine si hotilor indiferent de partid !!!
3
11
Dati vina pe fostu e mai simpu
23
13
Da mai multe detalii nume,suma,dosar etc
19
0
Conducere primariei de 3 ani nu a stiut nimic .Acu arunca pe caserita.Primare unde sunt bani?Miroase a puscarie.
23
47
Caz asemanator la Primaria Targusor, casierita a delapidat, singura, 900000 lei, dosarul sta ascuns sub pres, presupusa faptasa este angajata in continuare la aceasta primarie. Primarie condusa de un primar PNL.
9
3
20 de miliarde de lei inseamna 4 miliarde de euro ! cine a scris articolul are idee oare ? nici bucurestiul nu arebugetul asta
21
3
Ceva obisnuit in ultimii 30 de ani,problema e ca nu se face recuperarea prejudiciului...ca in cazul Nastase sau X Y Z dintre aia arestati...Pe domeniul Dragnea s a pus sechestru?sau doar in an bisect se face asta?Voiculescu e inca dator...si altii ce facem?unde sunt banii? cand se confisca ce nu se poate demonstra?
8
2
Din cate stiu eu, primaru a facut plangerea in numele comunei. Asa ca, nu vorbiti aiurea!
52
3
Suma este total gresita! Mirela scrie din surse ei varza! Plangerea este facuta la Parchetul Mangalia,.PRIMARIA S A AUTOSESIZAT!
56
7
unde plm esti cand apar hotiile peneliste ? PNL si ce oameni cinstiti are 22 miliarde furate ,ha,ha,ha !
4
8
Anulati ma legea aia data de alianta PSD. ALDE care le da mana libera primarilor,pentru ca ce s-a gasit la primaria asta este peste tot in judet si in tara,sau se justifica bani cu un salariu al primarului mai mare decat al presedintelui tari sau cu cheltuieli de domeniul S.F.
10
2
cum sa fie de vina casierita?si primarul nu stie nimic?hai, ca nu suntem toti prosti, s-a furat maxim, dar acum vine vremea platii, poate cu inchisoare catre maxim
21
17
sa vedeti aici jaf. Un wc a costat 250.000.000
16
3
Si la Lipnita s-au furat bani din primarie si hoata a scapat basma curata. Avum este muritoare de foame umbla cu autobuzul nu mai are jep uri. Ia mancat barbasu banii si apoi ia dat flit pt alta Mare ti e gradina
13
3
Si la Baneasa sau furat o caruta de bani dar hotul cel Mare primarul a reusit sa musamalizeze totul.
10
3
Intrebati l pe dragnea sio pe Viorica ca poate ei stiu ce au facut cu banii
10
4
Trebuie sa fie o greseala. Suma este imensa.
26
3
Vecina, Mananci cacat in post..... Primarul actual nu e ca fostul..... e la fel de sarac dupa 3 ani... iar doamna caserita, cu nepot traficant de droguri in puscarie... stie exact ce a facut cu banii...
49
12
In eforie se fura fara rusine
21
2
Stie primarul mai de mult ca lipsesc banii,dar nu putea sa o acuze doar pe caserita .Banii s-au mancat impreuna!
22
28
Topraisar rulz
10
3
Deci dintr-o primarie dintr-un sat dispar aprox. 5 milioane de euro si ei abia acum isi dau seama?vedeti ca in Romania s-a facut denominare acum 15 ani
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920