2.4° Constanța Joi, 2 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6262
2.4° Constanța Joi, 2 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6262

JALE pe Democraţiei! Casele sunt în pericol: traficul e infernal, iar branşamentele la gaze au distrus asfaltul

Replica API 27 martie 2017 | 08:22 104

Siguranța imobilelor aflate pe strada Democrației din Constanța este pusă în pericol! Cel puțin așa susțin cei care locuiesc la numerele 77 și 79! Oamenii spun că traficul intens din zonă a condus chiar la crăparea caselor. Mai mult decât atât, din cauza branșamentelor la gaze realizate, situația se agravează pe zi ce trece.

Strada Democrației aflată în cartierul Viile Noi este supusă zilnic traficului greu și intens, mai ales din cauza mijloacelor de transport în comun. Cei care locuiesc în zonă spun că situația este strigătoare la cer întrucât casele lor au început să crape! Totul se pare că a început de la două branșamente de gaze realizate pe strada respectivă.

„Pe strada Democrației în dreptul nr. 79 - 77 s-au făcut două branșamente la gaze. S-a reparat cu asfalt șoseaua, dar în timpul iernii s-a lăsat din cauza traficului intens și a mijlocului de transport în comun nr. 5 şi avem parte de cutremure din cauza carosabilului deteriorat”, a transmis o constănțeancă, în atenţia administraţiei locale. Mai mult decât atât, oamenii sunt îngrijorați deoarece casele lor au început să crape. „În case deja au apărut fisuri. Rugăm respectuos a remedia carosabilul în dreptul nr. 79 și 77 din strada Democrației. Dacă doriți să experimentați zeci de cutremure pe zi vă invităm să veniți”, a încheiat femeia.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

inchiderea complet a circulatiei auto! solutia!!!!!!!!!
0
0
Mi-ati sters de doua ori comentariile! Deci care este problema cu acesta strada? Din cate vad eu arata foarte bine iar reparatiile la covorul asfaltic sunt mai mult decat satisfacatoare! Ce-ar fi sa aratati strazile din oras care chiar sunt brazdate de santuri si cratere?
0
0
de ce nu spui ca trec basculante cu moluz de 40 t ,compresoare,betoniere ?ti este frica ? politia doarme !!!!!!!!!!!!!!
5
1
Pai arata foarte bine pentru o strada de la marginea orasului. Sa vedeti nicolae iorga cand mergi la spital ce cratere are.
6
1
NASOL CU DEMOCRATIA
1
3
pai vreti gaze sau nu vreti mancava-si gura voastra
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820