REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

JALE pe STRĂZILE din Constanța! Din ce în ce mai mulți ȘOFERI IRESPONSABILI

JALE pe STRĂZILE din Constanța! Din ce în ce mai mulți ȘOFERI IRESPONSABILI

Replica API 7 iunie 2019 | 23:43 333

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 19.15, au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La aceeași dată, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, în timp ce conducea un moped, pe strada Plopilor din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în jurul orei 22.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în jurul orei 22.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Barasti, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 1 Mai din localitatea Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din orașul Murfatlar, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În jurul orei 23.55, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. A doua zi, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Viilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În jurul orei 08.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Tariverde, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cibinului din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau poate asa e normal si a fost gandit gresit de la bun inceput sistemul asta rutier doar e lucratura comunista, statele capitaliste si in mod curios si Rusia permit alcoolul la volan deci ....
0
0
Astia pun viata in pericol. Confiscate masinile ca in tarile civilizate. Sa se intoarca inapoi la caruta.
2
0
Nu e fratelo nici o poveste stie toata lumea de femeile astea
1
0
@15,53 dute vere cu povestea asta cu bulangi... Chiar nu ne intereseaza ca faruk se arde in part....
1
3
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la Praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu, vibratorul care il tin mereu in borseta sanki cica am cutit Multumim Bogdan Pruia ca ne-ai deschis adevarata noastra orientare sexuala
2
2
Nimic nou in toate satele se coduc autoturizme fara permis si sub infuenta bauturilor alcoolice.
3
0
Ce sa faca si ei, se plictiseau acasa si au iesit la bulevard ....
1
0
Nu, astia-s aia pe care nu autostrazile ii intereseaza ci pomenile electorale de la PSD si bautura.
5
2
Astia sunt aia de vor autostrazi??
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272