REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

JALE și HAOS GENERALIZAT la DSP Constanța!

JALE și HAOS GENERALIZAT la DSP Constanța!

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:00 8034

Foarte mulţi constănțeni au sesizat, în ultima perioadă, cât de dificil este să poți lua legătura cu cineva din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanța. Aceștia aduc acuzații legate de faptul că timpul de așteptare este extrem de mare dar și de coordonarea deficitară din cadrul instituției.

Pandemia de coronavirus se află pe un trend ascendent în ultima perioadă în județul Constanța. Odată cu numărul zilnic de noi infectări, crește și numărul de persoane ce intră în izolare. Ei bine, acel moment este unul foarte dificil pentru constănțeni. Odată ajunși, cu voie sau fără voie, în izolare sau în carantină, constănțenii își dau seama cât de greu este să dai de cineva din cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța. Aceștia aduc acuzații direcțiunii dar și membrilor instituției pentru coordonarea deficitară de care dau dovadă. „De două zile încerc să iau legătura cu cineva de la DSP și tot de două zile la telefon nu răspunde nimeni. Trebuie să ies din izolare dar nu pot fără decizia lor. Nu știu ce să fac”, „Îți răspunde robotul îți transmite că ești pe lista de așteptare al treilea, al patrulea și nici după 38 de minute nu ești preluat de cineva”, „Este o mare aventură să dai de cei de la DSP din Constanța. Mai degrabă îți răspunde cineva de la București sau din altă țară decât ăștia. Sunt praf ca și coordonare. La atâtea sute de mii de oameni, tu ca instituție pui doar un om să răspundă la telefoane? Omul ăla e copleșit. Sau, mai e și varianta în care îți bagă ton de așteptare și ei își văd de cafele. Acum, ei știu cel mai bine ce fac. Dar ar fi foarte grav dacă s-ar întâmpla așa ceva… Așa ajungem să îi disperăm pe cei de la 112, fără să vrem”, sunt doar câteva dintre opiniile constănțenilor despre ceea ce se întâmplă la DSP Constanța.

DSP Constanţa, o singură linie telefonică

La numărul de telefon al Direcției de Sănătate Publică, 0241- 838330, timpul de aşteptare este de aproximativ 15 minute pentru a intra în legătură cu o secretară care îţi va explica că timpul de aşteptare este atât de mare pentru că acest număr de telefon deserveşte o întreagă instituţie, dar că nu te poate ajuta cu informaţii despre coronavirus. La rândul ei, aceasta te redirecționează la „o colegă”, unde trebuie iar să aștepți zeci de minute sau te poți trezi chiar cu apelul închis.

Replica de Constanţa a iniţiat chiar și un experiment pentru a observa care este timpul de aşteptare pentru a intra în dialog cu cineva din cadrul DSP dar şi cât de bine pregătiţi sunt cei care au fost angajați pentru a ajuta populaţia. Detalii puteți citi aici: CÂT de GREU este să VORBEȘTI cu CINEVA de la DSP Constanța!

Citește și: CÂT de GREU este să VORBEȘTI cu CINEVA de la DSP Constanța! VIDEO

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai grav este ca cei confirmati nu primesc deciziile dsp de carantinare la domiciliu la timp. Deci nu sunt verificati si fac ce vor. Imbolnavesc alti nevinovati. Majoritatea primesc deciziile dupa cele 14 zile... din cauza asta creste nr de cazuri.
2
0
la ora acuala sistemul este foarte solicitat si ambulantele nu fac fata in loc sa mearga la cazurile grave sant solicitate pt o durere in gat un nas infundat sau o tuse usoara, oamenii sant speriati in loc sa sune medicul de familie sa il tina sub observatie cateva zile si daca se agraveaza sa sune la 112,ei suna imediat 112, orcine ar fi la conducere la fel se intampla ca erau PSD sau PNL vedeti Piatra Neamt
4
1
De cand au venit altii la conducere, gata vechii nu mai sunt buni! Normal, ca de fiecare data, o fi postul de director promis altcuiva inainte de alegeri iar acum, promisiunea trebuie respectata. Drept urmare, trebuie demis directorul sa-i faca loc celui caruia i s-a promis postul. Rusine! Nu va mai satura nimeni! Toti sunt la fel!
9
2
Cat dina o tine in brate pe schipor nu o schimba nimeni pe incompetenta asta!!
11
3
Cum adica cine ii pune pe oameni sa posteze,o faci pe proasta?,ma-ta este cea care cere comentarii.
3
3
Ma-ta , care dupa ce a subt pula ... nu a scuipat si ai iesit tu !
1
6
Cine va pune sa scrieti articolele???
5
3
astea proaste. S-a decis schimbarea directorilor din ograda lui Lupu, mare pres de CJ. Pentru asta, au rugat prieteneste Replica sa faca ceva tevatura. Sunteti subtiri ca foita de tigara... se vede tot ce faceti, amaratilor
12
2
Dispari si stai pe acasa nu pe la petreceri.Nu se testeaza la dsp asa cum vrei tu.Tara cu batuti in cap ca tine.Mai stati acasa nu pe la mese
6
2
sunt destui ca voi care nu respecta nimic
5
3
Sunteti niste nesimtiti care dezinformeaza populatia. Sunt linii speciale TELVERDE 24h 7 zile la care se raspunde prompt cu medici care ofera toate indicatiile. M-au ajutat imediat si am sunat si noaptea. Stiti numai sa aruncati cu noroi.
9
11
Pai da, vrea pe degeaba, si sambata. Banii de tigari si bautura sunt sfinti, nu merg dati pe sanatate. Cat pret pot pune unii pe propria sanatate!
3
7
LA DSP CONSTANTA SUNT NUMAI PROASTE INCOMPETENTE IN FRUNTE CU BALABUSTA DE CARUCERU CARE NICI NU STIE PE CE LUME ESTE. VAI DE CAPUL NOSTRU...
18
8
Bei, fumezi etc, dar nu ai bani sa te testezi cu bani?
9
9
Pai, daca era vorba de spaga nu era nicio problema, asa, ca e cu munca, e nasol!
9
5
Pai dna directoare Schipor a terminat liceul 8 si facultatea la ff la o univ privata obscura din Buc in timp ce muncea la DSP ca si referent. Deci ce asteptari putem avea de la ea? Cine a pus o ca si manager la Dsp? Ce o califica pe ea, ca studiile clar nu. Bine ca fac apel la voluntari iar ei incaseaza salariile. Pt ce? Chiar nu se sesizeaza nimeni?
17
6
Este nesimtire la DSP Constanta. Sambata m am dus sa cer efectuarea unui test Covid. O asistenta : cine vrei sa ti faca acum, mama lui Stefan Cel Mare. Niste cretine
20
7
Rahatii astia de la DSP Cta isi iau salariile umflate chiar degeaba! Habar nu au ce sa faca!
14
4
Mancati kkt ca deobicei. Sunt 2 linii speciale pentru covid la care raspund foarte repede. Atat v-a dus capul sa puneti doar fixul ala. Vai de steaua voastra
8
7
Aveti ordin de la Lupu sa comentati aiurea, pt ca vrea schimbarea managerului....chiar ne-au ajutat,prompt
12
23
Valoarea managerului acestei institutii o vezi de cum dai ochii cu ea..asa ca...
19
6
De ce nu ia din armata oameni pentru a fi operatori telefonici, cu un mic antrenament, acestia cu suguranta vor face fata!! E timpul sa contribuim toti P.s. Pentru acei operatori sa fie si ceva in plus la salariu!!!!
8
8
Incompetentii dati afara!
30
5
Si angajati altii. La DSP CT e o cloaca de pile nepregatite care pana la pandemie au frecat o si acum vor sa o frece in continuare. Dati afara toti si angajati altii prin concurs. In 2 saptamani maxim 30 zile se rezolva problema. Nu mai asteptati. Acum e ocazia. Trebuie echipa proaspata completa. Schimbati cate 1 pe zi din fiecare compartiment birou serviciu. Asta ar insemna o prime ire de circa 10 oameni pe zi. In 30 zile s a rezolvat problema. Lasa i sa se duca in instanta sa cheltuie bani si timp degeaba. Daca castiga vor fi trimisi in alte judete in sedii fara telefon ca si asa nu raspund
45
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272