REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Replica API 23 decembrie 2020 | 23:28 1857

Peste 20 de jandarmi şi poliţişti constănţeni, marți, 22 decembrie a.c., au fost prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, fiind a cincea acţiune organizată în acest an.

Poliţiştii şi jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţional acest gest a devenit o tradiţie, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge.

Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia imprastie cel mai mult virusul. ca umbla peste tot . In masinile lor stau fara masca si nu sunt membri de familie, sunt colegi. Se plimba cu masinile de colo colo , consuma cisterne intregi de benzina , salarii si sporuri pe banii nostri. Sfideaza la propriu lumea si se cred dumnezei. O sa va vina randul baieti, veti plati pentru ceea ce faceti.
3
2
Sa isi pastreze sangele strcat si plin de ura impoteiva cetatenilor pt. Care nu fac nimic .Clanurile tiganesti si gunoaiele isi fac de cap iar.ei amendeaza batranii care stau la coada sa cumpere saracie,pt un cacat de declaratie.Acum vor sa cumpere putina simpatie de la cetateni ,poate vor dona si niste pachete cu cadouri ,de la jandarmi niste fumigene si bulane .
2
3
Multumim Ne bazam pe voi pentru controale anticovid Poate schimbati sange socsocata ca altfel o sa fie circ in parlament
1
1
Sa ne PISAM pe MORTII si TOATE FAMILIILE JANDARMILOR SI POLITISTILOR .. care au dat amenzi la MINTEA SECURISTULUI cu NEMILUITA SEMENILOR .. LA CACAT mai ZIARISTI DE CACAT
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212