REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Jean Paul Tucan NU mai are ce să facă cu BANII!

Jean Paul Tucan NU mai are ce să facă cu BANII!

Replica API 13 februarie 2020 | 23:34 5278

În anul 2016, afaceristul din Năvodari Jean Paul Tucan s-a reorientat: după transportul de persoane, construcţia de blocuri, a decis să investească bani și în agrement.

Așa că a pus bazele unui nou proiect: zborul de agrement cu avionul şi elicopterul de la JT Air prin Mamaia sau alte staţiuni de pe litoralul românesc. Un an mai târziu, tot în acest domeniu, fostul politician a decis să-și deschidă, pe malul lacului Siutghiol, un centru de agrement nautic. Și de data acesta, proiectul a fost ”bifat”.

Tucan dorește, astăzi, să-și extindă afacerea din Mamaia! Surse importante din anturajul lui Tucan ne-au declarat că, prin administratorul societății JT Grup Oil, Elena Andreea Drulea, au fost deja obținute avizele necesare pentru amenajarea unui centru de agrement nautic în aceeași zonă, mai exact vizavi de hotel Delta. Cel mai probabil, cel existent va fi extins. Contactată pentru un mai multe detalii, Elena Andreea Drulea nu a dorit să comenteze, ținând la secret, cel mai probabil la ordinele lui Tucan, proiectul.

Jean Tucan a fost vicepreşedinte ALDE la nivel naţional şi un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare gunoi
5
1
Hahahahahahah hahahahahahah am un apartament cu 2 camere in spate la Anda pe care il platesc in 20 si un Hyundai i10 pe care il platesc in 7 ani hahahahahaha si muncesc cate 10 ore pe zi 6 zile din 7 hahahahaha hahahahaha si asta nu mai are ce face cu banii!hahahahahahahahahaha
3
3
Jean asta este tigan din ialomita se poarta urat cu angajati si nu da spaga la restaurant si fisa fura din case la prietene si el e un tupeist s a certat cu tigani din palas il bate tigani din palas un distrugator de oras el si primaria care ai dau contracte
7
4
Toate manariile se fac prin mine.
9
4
Marii milionari ai statelor civilizate agonisesc averea in zeci de ani si cu aportul generatiilor. La noi este posibil ca un terchea-berchea sa devina milionar in euro intr-o noapte. Ironia face ca ANAF-ul doarme in izmenele statului. Halal tara, halal democratie, halal institutii. Cand majoritatea traiesc la limita subzistentei unii traiesc ca nababii. Ia zi coane...prin munca cinstita, asai!!??
16
1
Sa nu mai distruga lacul Siutghiol
13
3
Nu ne mai mira ! Un P.N.L.-ist jegos ! Am marit pretul la biletele de pe autobuze JTA si navodarenii merg inghesuiti ca sacii de cartofi !
14
2
Bravo Tucane, investeste in mamaia frate, e e in beneficiul tuturor. Nu te uita la prostii de mai jos care scriu mizeriile alea de comentarii, sunt doar morti de invidie
5
24
Tucan mocofan o laba trista de om
14
2
Ce face ma directore , te tine alde mai nou in puf
9
3
Jean aici. Stiu ca nevasta-mea ia muie de la mai multi amanti, dar e ok, daca ia si de la mine.
7
5
Jean Paul Tucan, un golan. Fura de la toti.
21
2
Omul de casa al lui jpt. Prin mine se fac toate manariile.
16
2
Dl Tucan este un om f muncitor, un sef cum multi si-ar dori, un adevarat domn.
5
45
asta e teparul cu blocul ala crapat de la Sabroso
47
4
Nu e adevarat este un om cinstit tot ce a castigat e prin munca cinstita
6
52
a fost un hot ordinar de conducta. Un rahat! Culoarea politica nu conteaza.
50
2
Lasa ca stie nevasta.sa ce sa faca cu banii....il intretine pe amant
48
2
Sa ma pis pe tine
38
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272