REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

JUDECĂTORIA Constanța ÎNCEPE VALIDAREA PRIMARILOR!

JUDECĂTORIA Constanța ÎNCEPE VALIDAREA PRIMARILOR!

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:22 4643

Alți câștigători ai mandatelor de primari, la alegerile din 27 septembrie, și-au depus dosarele în vederea validării în funcții. Acestea au fost înregistrate atât la Judecătoria Constanța, Mangalia, Medgidia și Hârșova. De asemenea, Vergil Chițac, primarul ales al Constanței, își va depune, potrivit informațiilor noastre, luni, 12 octombrie, dosarul pentru validarea în funcția de primar.

Pe 8 octombrie, Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian, și-a depus dosarul în vederea validării în funcția de primar, urmând să se fixeze și termenul.

Tot pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat, pe 8 octombrie, dosarul 23008/212/2020, cu obiectul ”validare primar”, petent fiind Partidul Național Liberal (PNL). Este vorba tot despre un primar din județ, din partea PNL. Urmează să se stabilească și termenul în dosar.

Și Gabriela Iacobici, primarul ales din Grădina (PSD), și-a depus dosarul, dar și Mădălina Negru (PSD) din Târgușor, Gheorghe Grameni (PNL) de la Mihai Viteazu, Mariana Gâju (PSD) de la Cumpăna, Gheorghe Cojocaru de la Murfatlar, George Scupra de la Ovidiu, Robert Nicolae Șerban de la Eforie, Florin Chelaru de la Năvodari, Cristian Maricel Cârjaliu de la Agigea.

Și la Judecătoria Mangalia au tot fost depuse dosare. Astfel, printre petenți se află Cristian Radu de la Mangalia.

Şi-au mai depus dosarele Gheorghe Moldovan de la Albești, Stan Niculae de la Pecineaga, Ion Adam de la Comana, Dumitru Jeanu de la Costinești, Romică Stan de la Amzacea, Gheorghe Manta de la Chirnogeni, Cristea Gâscan de la Independența, Valentin Vrabie de la Medgidia, Mihai Soare de la Siliștea, Mihalache Neamțu de la Rasova, Paul Coliș de la Băneasa, Nicolae Anghel de la Castelu, Liviu Cristian Negoiță de la Cernavodă.

Lista continuă cu George Ionașcu de la Mircea Vodă, Lucian Chitic de la Tortoman, Cristian Telehoi de la Cobadin, Ion Beiu de la Saligny, Viorel Ionescu de la Hârșova, Vasile Simion de la Ghindărești, Costel Armășescu, Pantelimon, Eugen Marius Berbec, Vulturu, Iulian Turoache, Crucea, Constantin Baltă, din Topalu.

Cum și când se validează primarul

În perioada următoare, tot mai multe dosare vor fi înregistrate. Potrivit legii, mandatul primarului declarat ales este validat în termen de 20 de zile de la data desfășurării alegerilor de către judecătoria în a cărei rază teritorială se află circumscripția electorală pentru care au avut loc alegeri, în procedură necontencioasă. Validarea se realizează la judecătorie, după depunerea raportului detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorale, potrivit legii privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, prin încheiere pronunțată în camera de consiliu, fără a fi aplicabilă procedura de regularizare a cererii.

Citește și:

Încep VALIDĂRILE PRIMARILOR din JUDEȚ! Iată cine a depus dosarele la judecătorii

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Negoita este cel mai bun primar pe degeaba vb prostii
1
0
LATRA CA LA HARSOVA IONESCU A FURAT VOTURILE ........RUSINE TATAIE IAR AI VRUT SA INRADACINEZI CLANUL LUI BEICA DURAC FRICATEL SI ALTII SI SA DAI FRAU TIGANILOR RUSINEEEEE OM BATRAN ADIO PRIMARIE SI LOCURI DE SEFI
0
0
PE VREMEA PNListului MARIUS STEFAN sau furat 24miliare din primarie a declarat la tribunal chiar primaru dc nu a putut pazi nici cosul cu oua nu cotetu sa vadem de unde i recupereaza
1
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
0
0
Oare pe Cati Hristu de la Cogealac il valideaza Judecatoria ? Dupa ce a platit 2400 de votanti ar trebui invalidat si organizate noi alegeri la Cogealac . Ce face Parchetul si Politia, dorm ?
1
0
Trebuia sa fiu eu in locu lu Chelaru
1
1
Sa se valideze mai repede primarul Constantei ca de pe 27 sept pana azi Fagadau a parjolit tot, a tocat toti banii
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920