REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Judecătoria s-a pronunţat în dosarul Restaurantul morţii: 10 ani de închisoare pentru patronul George Karam!

Judecătoria s-a pronunţat în dosarul Restaurantul morţii: 10 ani de închisoare pentru patronul George Karam!

Replica API 7 septembrie 2017 | 00:37 573

George Karam a fost condamnat la 10 ani de închisoare, decizia aparținând Judecătoriei Constanța. Aceasta nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. În plus, magistrații au decis ca el să plătească despăgubiri în valoare de 2,5 milioane de euro.

În același dosar, SC Middle East Parteners SRL s-a ales cu amenda penală de 860.000 de lei, Pavel Constantin cu pedeapsa de 8,7 ani, SC Tinel Cristi SRL – amenda penală de 740.000 de lei, Dumitru Jurca – 7,1 ani, Florin Iordache – amenda penală de 7.200 de lei, Sultana Nirlu – trei luni cu suspendare, Gheorghe Nirlu – trei luni cu suspendare, Mihaela Zdru – 2,5 ani cu suspendare și Florentina Coroianu – 1,1 ani cu suspendare.

Reamintim că anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache.

Este vorba despre teribilul incendiu, în urma căruia trei tinere și-au pierdut viețile, în aprilie 2014. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii, aflându-se la mansarda localului.

L.C.

Citește și:

George Karam, trimis în judecată pentru ucidere din culpă plus alte zeci de infracţiuni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentur niste tiganci curve
0
0
sa nu fuga cu berbecuti .
0
0
Ani grei sa faca si fata mea nu o mai aduce inapoi eu unu ias lua gatu
1
0
Cine plmea dispune arestul bulangiule?... politistul sau procurorul...Jigodiile dracului !.
3
0
Daca stii cui si ce sa spui, Teliceanu e istorie. Un hot ordinar, scarba de om. Ia ma sapa matale si nu te lasa!!!
3
0
Scarba asta de om nu merita doar 10 ani ci toata viata pana crapa jigodia dracu cu masa care l-a cacat in Liban sau Siria dracu sa-l pieptene!
3
0
nu procurorul dispune masurile preventive! mai citeste inainte sa acuzi
0
7
Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletele acelor fete nevinovate care au murit din cauza coruptiei si a disperarii unora de a face bani cu orice pret.
7
3
Burlacu Stefan in varsta de 83 ani am fost arestat 15 zile preventiv in arestul IPJ Constanta ptr diplome de calificare date legal.Pe Lefter Costel din Cernavoda care a a accidentat mortal pe trecere de pietoni o persoana de sex feminin in statiunea Mamaia sub influenta bautarilor alcoolice si drogurilor il tine la blat fara sa fie arestat.Il intreb pe aceasta cale pe dl.procuror Teliceanu Gabriel Viorel cine este mai vinovat din cele doua cazuri?...Asta este mafia in justitia romana.Nu uita dle Teliceanu Viorel Gabriel exista si CEDO !
18
2
Asta-i pedeapsa? Dar poate il pedepseste D-zeu !
7
0
AVETI GRIJE SA NU FUGA
7
1
Dupa ceva ani de la moarte celor doua fete,abia 10 ani,si cu cale de atac? ..Hai sa fim seriosi.....Naspa justitie la noi!!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367