REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Judecătorii au 'curățat' Medgidia de tâlhari de temut!

Judecătorii au 'curățat' Medgidia de tâlhari de temut!

Replica API 25 martie 2019 | 23:16 359

Anul trecut, trei tineri, printre care un minor, au fost arestați după ce au comis mai multe infracțiuni. Indivizii, destul de familiarizați cu centrul de arest preventiv și Centrul de Detenţie pentru Minori din Tichileşti, nu vor mai avea posibilitatea, cel puțin, în următorii ani, să calce pragul caselor ”nepoftiți” . Constantin Marian Valentin și Curt-Omer Onur au fost condamnați la ani grei în spatele gratiilor, în timp ce Amiş Emura, cunoscut sub numele de Giugu, a ajuns într-un centrul de reținere pentru minori.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuințe și una de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat, anul trecut, trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, din Medgidia, bănuite de comiterea faptelor. În iulie 2018, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au fost sesizați prin plângere penală de către un bărbat din satul Tortoman, cu privire la faptul că în cursul aceleași zile, a fost agresat fizic de către autori trei persoane de sex masculin în timp ce se afla în zona patinoarului amplasat în incinta fostului Complex Sportiv Medgidia și ulterior, a fost deposedat de o borsetă ce conținea un telefon mobil, suma de 1,5 lei, un set de chei și un pachet de țigări. În fața judecătorilor, victima de sex masculin a declarat judecătorilor în dosarul în care indivizii sunt cercetați pentru tâlhărie că îl cunoaștea pe unul dintre aceștia. S-au împrietenit cu două săptămâni înainte de incident. L-a luat la el acasă și au făcut sex. Știa despre el că se droghează, a mai povestit F.C., partea vătămată, judecătorilor.

Ulterior, în perioada august-septembrie, oamenii legii au fost sesizați de faptul că locuințele lor au fost sparte. Tâlharii au furat televizoare, telefoane, bormașină, documente personale, aur și bani.

Prejudiciul total estimat la aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în mare parte (în jurul a 7.500 de lei) și predat persoanelor vătămate. În trecut, Amiş Emura, cetăţean român, neşcolarizat, fără ocupaţie, a primit, măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie. El fusese parte dintr-o gașcă care, de la mijlocul anului 2014 şi până în 2016, faptele penale au atins numărul de 34, fiind vorba despre furturi din locuinţe, din maşini şi trei tâlhării, prin smulgere de bijuterii şi poşete, în plină stradă. acum, judecătorii au retrimis-o la centru următorii doi ani. Constantin Marian Valentin a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar Onur Omer Curt, condamnat la 4 ani și 8 luni.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia prinde gainari , la hotiile mari ii acopera sa ia cota parte !
0
0
las' ca-i da fara pupincuristul de tudorel. intr-un an juma, ii vezi din nou pe strazi.
0
0
sugei pula lui vrabie sa scoata mainile din buget .......
1
0
De marii infractori cand ne scapa. Gen Vrabie si altii care sunt cu ambele mainii in bugetul local de nu va mai scapa orasul de Datorii multi ani de acum inainte.
0
0
Nu e adevarat ziaristule politia i-a prins meritul judecatorilor este ca nu i-a facut scapati.Nu toti judecatori dar sunt uni care se cred dummezeu pe pamant ei spun:soarta unui om e in mana mea adica nu conteaza fapta eu decid daca ramane liber sau nu.Nu ati vazut niciodata o "minune"a justitiei.
0
0
Foarte bine au facut ! Felicitari celor care au reusit aceasta performanta !
1
0
... au curatat Medgidia de talharii de temut , ca nu judecatorii i-au prins sau depistat ! Judecatorii diar dau cu ciocanelul sau i-au mai eliberat pe unii ! Apropo : La Multi Ani POLITIA ROMANA !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367