REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Kelemen Hunor - întrevedere cu ambasadorul Marii Britanii: Trebuie să avem obiective mai ambiţioase

Kelemen Hunor - întrevedere cu ambasadorul Marii Britanii: Trebuie să avem obiective mai ambiţioase

Replica API 10 februarie 2021 | 00:00 999

Menţinerea parteneriatului dintre România şi Marea Britanie în această perioadă dificilă a fost una dintre temele discuţiilor care au avut loc marţi între vicepremierul Kelemen Hunor şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Kelemen Hunor

"Astăzi l-am primit pe Excelenţa Sa domnul Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, cu care am avut o discuţie, printre altele, despre provocările pandemiei de coronavirus şi etapa de tranziţie post-Brexit. Este important să putem menţine un parteneriat bun între cele două ţări în aceste momente dificile, dar trebuie, de asemenea, să avem şi obiective mai ambiţioase: în domeniile în care este posibil, trebuie să progresăm, să exploatăm noi oportunităţi", a scris Kelemen Hunor pe Facebook, potrivit Agerpres.

Prin urmare, a arătat vicepremierul, este necesară o orientare spre o cooperare mai strânsă între România şi Regatul Unit al Marii Britanii în domeniul managementului ecologic şi dezvoltării durabile, al eliminării inechităţilor sociale şi al elaborării unei strategii de gestionare a situaţiei romilor.

"Ambasadorul a spus că instituţia pe care o conduce acordă o atenţie specială combaterii traficului de persoane şi a infracţiunilor comise împotriva minorilor. Mi-a adresat rugămintea, ca şi Guvernul României să-şi concentreze resursele asupra acestora. Am fost de acord cu domnul Andrew Noble că obiectivele formulate de coaliţia de guvernare la care participă şi UDMR sunt orientate spre viitor", a mai afirmat vicepremierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bozgor imputit. Sa i se dea spor de calculator si sa fie spanzurat de antena.
0
0
L-am primit pe ambasadorul unei tari extracomunitare pentru a pune la punct o strategie de iesire maghiarilor di romanica cea neputincioasa.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212