REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Khloe Kardashian a dezvăluit că a fost diagnosticată cu COVID-19

Khloe Kardashian a dezvăluit că a fost diagnosticată cu COVID-19

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:00 1125

Khloe Kardashian a povestit că s-a luptat cu noul coronavirus mai devreme anul acesta, informează DPA, citată de Agerpres.

Khloe Kardashian

Diagnosticul de COVID-19 al starului de reality TV a fost dezvăluit într-un promo lansat miercuri pentru a promova un viitor episod din "Keeping Up with the Kardashians".

"Sunt în camera mea", spune Kardashian în filmuleţul înregistrat în timp ce se lupta cu virusul. "O să fie bine, însă a fost foarte rău timp de câteva zile", povesteşte ea.

Teaser-ul nu dezvăluie şi când Khloe, în vârstă de 36 de ani, a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus.

Ea a adăugat că simptomele sale au inclus vărsături, tremurături şi "cea mai nebunească durere de cap".

"Pieptul meu arde de fiecare dată când tuşesc", povesteşte vedeta în promo. "Gâtul meu nu este încă pe deplin recuperat".

Spre sfârşitul filmuleţului, Kardashian îşi exprimă optimismul că lumea va scăpa de pandemie dacă urmează recomandările sanitare, şi subliniază totodată gravitatea virusului.

În iulie, Kanye West - căsătorit cu sora lui Khloe, Kim - a declarat pentru Forbes că s-a luptat cu COVID-19 la începutul anului, printre simptomele sale numărându-se frisoanele şi tremurăturile.

Kim a povestit pentru revista italiană Grazia luna aceasta că a fost "extrem de înfricoşător" când West era bolnav. "A trebuit să mă duc să-i schimb cearşafurile şi să-l ajut să se ridice din pat când nu se simţea bine", a povestit ea revistei. "A fost o provocare pentru că era (ceva) atât de necunoscut. Schimbarea cearceafurilor cu mănuşi şi vizieră a fost într-adevăr un moment înfricoşător", a adăugat ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389